Sl@grutenytt

nr 56     2006-08-14
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

Hejsan!

 Dags för det första Sl@grutenytt efter denna fantastiska sommar..  

 

Nu är höstprogrammet klart!

Här i Sl@grutenytt kommer redan nu de första sidorna till er, dvs de med kortare information om kurserna.

Resten finns ännu så länge bara att läsa i en pdf-fil på hemsidan

www.jordstralningscentrum.nu.

 Vi håller på att lägga in allt det på hemsidan. Det tar ett par dagar.

 

 

Det är ett innehållsrikt program med många nya roliga föredrag och kurser.

Utbudet är som vanligt varierat med föredrag om jordstrålning, hälsa, olika slags förmågor som att tala med djur, heala, magi, auraseende m.m, och så Carina Hultqvist förstås! Hon är omtyckt av många. Ni får chans att höra två föredrag av henne i höst och vill ni ha mer av henne så blir det två kurser också. Hon har bred kunskap så det blir som vanligt varierande teman: Gudinnor, Den esoteriska traditionen, Manligt och kvinnligt i balans, samt Bakgrunden till  da Vinci-koden. Till våren pratar hon om Liemannen- en kurs om döden! Det är inte ofta vi har sett någon tala om något så viktigt. Vi skall ju alla den vägen vandra, som det heter, och Carina berättar på kursen om hur vi kan förbereda oss inför nästa liv.

 

 Men vi börjar hösten med att tala om naturen och hur man kan samarbeta med den och hjälpa till att läka skadade platser.

Rebecka Vik börjar hösten med att den 4:e  september tala om Geomanti- jordläkning och naturväsen. De som vill har också möjlighet att följa med henne ut på Djurgården och se hur hon arbetar med att läka naturen och ta kontakt med naturandar. Den kursen går sista helgen i september. Spännande!

 

Men innan dess har vi bl a kurs i Mental kinesiologi. Det är en mycket intressant metod att få fram kunskap från vårt mycket kloka undermedvetna. Vi har ju kunskap inuti oss hur och vad vi bör göra, men det är normalt svårt att få fram det i medvetna tankar. Det innebär att vi gör både det ena och det andra fel då vi inte är i kontakt med vårt inre. Mental kinesiologi tar just fram denna kontakt. Livet blir liksom lite enklare när man gör rätt och hoppar över det som inte är så bra för en. När man följer sin Livsväg så får man flyt så gott som hela tiden! Massor med energi och man är på rätt ställe vid rätt tillfälle. Det ger många fördelar! Genom mental kinesiologi kan man få reda på vad man bör välja för att gå rätt väg så att man verkligen följer sin Livsväg! Dessutom är det roligt att titta bak i tiden, vem och var man varit förut i tidigare liv. Alla minnen finns ju kvar i djupet, så det är bara att fråga!

Under hösten lägger vi också in Fortsättningskurs i slagruta 22-24 september.

Många har frågat efter den eftersom vi inte haft den på ett tag.

 

Vi har inte bara med den fortsättningskursen utan även Fortsättningkurs i Auror och chakror, samt den nya  Fortsättningskurs i Upptäck dina dolda outnyttjad förmågor. Ja, det finns med många andra nya kurser också.

 

 

Tror vi kan se fram mot en intressant höst!

 

 

 


  

INNEHÅLL:

 

·        HÖSTENS FÖREDRAG OCH KURSER

·   VI SÖKER FLER MEDHJÄLPARE

·   RÄDDA LIV

·   TV-TIPS

·      HUMOR   

·        AVSLUTNINGSORD

 

 

 HÖSTENS FÖREDRAG OCH KURSER:

 

PROGRAM: hösten 2006

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS Fredag kväll - söndag 25-27 augusti

P g a återbud har vi fått ett par platser kvar igen.

Du lär dig grunderna i hur man går med slagruta och pekare. Mycket intressant information om vad man kan använda det till och hur (mycket!!) Pendeln. Utflykt på lördagen. Den är väldigt givande!

 

MENTAL KINESIOLOGI

KURS Lördag - söndag 2-3 september

Kontakta ditt kloka och kunniga undermedvetna med frågor och få svar genom muskeltest! Du kan med mental kinesiologi få information från ditt inre om hälsan, uppleva tidigare liv, göra hälso-behandlingar, minska problem m.m.

 

GEOMANTI, JORDLÄKNING OCH NATURVÄSEN - REBECKA VIK

FÖREDRAG Måndag 4 sept kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden (se sista sidan)

Rebecka Vik berättar om sina erfarenheter av att arbeta med geomantin, dvs kunskapen om hur man bl a läker skadad natur, samt talar också om möten och erfarenheter av landskapets energier och osynliga naturväsen. Hur kan man lära sig att se det osynliga och hur kan man samverka? Det subtila livet påverkas väldigt lätt av människan och ibland kan platser behöva läkas för att de skall kunna komma i balans igen. Rebecka har bl a gått Marko Pogacniks utbildning.

Rebecka återkommer med kurs 30/9 - 1/10.

”Geomanti – naturväsen och energier.”

.

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL

Torsdag 7 september kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur illa just du reagerar på dem. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.

 

UTBILDNING TILL REINKARNATIONSTERAPEUT - YLVA CRONSTEDT

KURS Lördag - torsdag 9-14 sept

Ylva Cronstedt leder en sex-dagars kurs som ger dig kunskaper att börja arbeta som reinkarnationsterapeut som gör regressioner till tidigare liv och andra tillfällen.

Läs mer om kursen påhemsidan. Vi söker personer att öva på. Hör av dig! Gratis!

 

GUDINNAN INOM OSS - IDEAL OCH IDENTIFIKATION - CARINA HULTQVIST

FÖREDRAG Mån 11 sept kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

Är gudinnor viktiga för oss dag? I så fall varför? Carina berättar här

om olika typer av gudinnor i många olika traditioner: Vad är en

gudinna? Vad representerar de, hur har de tillbetts, vad skiljer dem

åt och vad är gemensamt. Hur relaterar vi till gudinnor idag?

Föredraget riktar sig lika mycket till män som till kvinnor. Män har

idag mycket få kvinnliga ideal att se upp till och identifiera sig med,

att be om hjälp och relatera till. I det här föredraget ges tips, råd och

idéer till både män och kvinnor om hur vi öppnar våra hjärtan och

våra sinnen för det gudomligt kvinnliga inom oss och omkring oss.

Detta är varken i första hand religiöst, fjantigt eller gammalmodigt.

Det är livsnödvändigt!

Carina återkommer med flera föredrag och kurser under hösten och våren.

 

HÄLSOSAM MAT - DIN BÄSTA MEDICIN - STEVEN ACUFF

FÖREDRAG Måndag 18 september kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Maten är det som påverkar vår hälsa allra mest. Den dagliga kosten är det som ger oss mer eller mindre energi. Många hälsoproblem beror till mycket stora delar på fel kost och livsstil och kan påverkas starkt av positiva ändringar som vi alla lätt kan göra. Tyvärr är det för få som vet om hur man till vardags sätter ihop den bästa kosten. Steven förklarar hur man använder den dagliga maten så att det gynnar kroppens läkningsprocess. Det finns mycket förvirring kring ämnet eftersom det finns olika uppfattningar. Steven Acuff är internationell kostrådgivare och föredragshållare. Han reser runt hela världen och håller föredrag och kurser om mat och hälsa. Han anses som en mycket kunnig

föregångare på området.

Steven återkommer under våren 2007 med en kurs som handlar om Vem som bör äta Vad, baserad på ansiktsdiagnostik, t ex rynkor och veck, vilka tydligt visar vad som är fel hos personen och hur det kan rättas till med rätt kost för just den personen.

 

FORTSÄTTNINGSKURS I SLAGRUTA – STEG 2

KURS Fredag kväll - söndag 22-24 september

Vi lär oss bl.a. PSI-spåret för att leta efter försvunna föremål, mäta styrkan på linjer, mer muskeltest, använda pendelspröt, hitta och fixa ryggproblem med pekarens hjälp, söka jordstrålning utan verktyg på 4 olika sätt. Mer kursinfo finns på hemsidan

 

ENERGIER I MÄNNISKOR, DJUR OCH NATUR - ÅSA PERSSON

FÖREDRAG Måndag 25 september kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Åsa ska berätta om sin förmåga att kunna se energier. Åsa ser nio energisystem i människan: akupunkturens, nervernas, hormonernas, allmänna, universella, känslornas, chakrornas, livsenergins och meridianernas energisystem, system där energin styr och reglerar olika fysiska, känslomässiga och andliga aspekter.

Under kvällen berättar Åsa även om de energisystem hon uppfattar i djur och om den sammanhållande blå energi som finns i både människor, djur och natur.

Naturens energier kommer också att beröras och speciellt kraftplatser som Åsa ser med sitt inre öga och vilkas funktion hon funderat över. Kan det vara så att naturens energier är till för vår läkning? Ja, Åsa tror det, då de energisystem hon ser i människan reagerar när de befinner sig på en sådan plats och öppnar för att ta emot energin.

 

GEOMANTI - NATURVÄSEN OCH ENERGIER

med REBECKA VIK

KURS Lördag 30 september - söndag 1 oktober

Kom med ut i helgen! Upplev naturens olika osynliga väsen och energier

och få kunskap om hur man läker skadad natur!

Mer kursinfo finns på hemsidan

 

AURARENSNING MED PEKARENS HJÄLP

med TOMMY WIBERG

FÖREDRAG Måndag 2 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Tommy Wiberg berättar om att bakgrunden till de flesta av våra åkommor är känslomässiga blockeringar. Sambandet mellan dem och de fysiska/psykiska störningarna belyses och förklaras. En odramatisk metod presenteras där deltagaren får lära sig att själv ladda ur negativa laddningar, som ligger bakom de känslomässiga blockeringarna, varvid dessa kan neutraliseras och bli harmlösa. Detta kan medföra ett radikalt förbättrat stabilt hälsotillstånd

t. ex. för elallergiker m.fl. Tommy blev själv av med sin diabetes på 6 veckor. Tommy demonstrerar med pekare hur man mäter de olika organens tillstånd, parasiter, virus m.m.

Recept och rikligt med material om hur man rensar kroppen delas ut under kvällen.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI

Torsdag 5 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och själ. Muskeltest används också som kontrollhjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas.

Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft.

Se en demonstration som får dig att häpna!

Läs om våra kinesiologikurser:

Mental Kinesiologi (2-3 sept)  och Grundkurs (24-25/2 2007).

 

SAMERNAS YTTRE OCH INRE TRADITIONELLA VÄRLD - LAILA SPIK

KURS Lördag - söndag 7-8 oktober

Laila Spik, den enda svenska same som valt att fritt berätta om alla de samiska traditionerna, håller en helgkurs där hon förmedlar uråldrig visdom och kunskap från ett folk som lever i harmoni med naturen. Du får även smaka samisk lunch, bl a granskottssoppa och islandslavsbröd. Mer kursinfo finns på hemsidan

 

TALA MED DJUREN - ANGELA ORSUCCI

FÖREDRAG Måndag 9 oktober kl. 18 45

Lokal: TempelRiddare Orden

Kan man prata med djur och höra vad de svarar? Visst kan man

det och svaren är många gånger både kloka och roliga!

Välkommen till en intressant föreläsning, som tar dig in i djurens

underbara och ofta humoristiska värld. Föreläsare är Angela

Orsucci, som pratar professionellt med djur och som medverkat ett

flertal gånger i tv, radio och olika tidningar. Hon arbetar även med bachdroppar för att ändra problemdjurs beteenden, samt med massage och chiropraktik. Du kommer att få höra hennes

egna erfarenheter om vad hundar, katter, hästar, tamråttor, kaniner, leguaner, illrar och fåglar mm brukar berätta bl a om sina ägare.

Angela återkommer helgen 17-19/11 med kursen

”Lär dig tala med djur”. Se hemsidan.

 

UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR - STEG 2

FORTSÄTTNINGSKURS Lördag - söndag 14-15 oktober

Fortsättningskursen är för dig som vill gå vidare och få lära känna ännu fler av dina dolda outnyttjade förmågor och fördjupa en del av dem. Mer kursinfo finns på hemsidan

 

SPIRITUELL JORD-LÄKNING - SIMON PETER FULLER

FÖREDRAG Måndag 16 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Engelsmannen Simon Peter genomgick ett kraftfullt andligt uppvaknande 1985. Han har grundat Wholistic World Vision, ett globalt nätverk för upplysthet och enhet. Han leder resor till kraftplatser värden runt där deltagarna medvetet erbjuder Naturen gruppens energi för att själv justera det som behövs på kraftplatserna och i jordstrålningslinjerna.

Simon Peter berättar under kvällen om intressanta händelser som hänt i anslutning till dessa energiarbeten. Han talar också om vår gemensamma framtida medvetandehöjning, samt om jordenergier. Han visar var riktigt stora leylinjer går över planeten samt var de stora kraftplatserna finns. www.wholisticworldvision.org

OBS! Föredraget hålls på engelska.

 

AUROR OCH CHAKROR - STEG 2

FORTSÄTTNINGSKURS Lördag - söndag 21-22 oktober.

En fördjupningskurs där du bl a lär dig välja ut de absolut bästa produkterna för läkning, lär dig ta bort t ex värk med tankens kraft och ideomotoriska rörelser, lär dig om auraparasiter och utomjordiska implantat som besvärar oss. Mer kursinfo finns på hemsidan.

 

MANLIGT OCH KVINNLIGT I BALANS - CARINA HULTQVIST

KURS Lördag - söndag 21-22 oktober

Vår värld ser förskräcklig ut idag med krig och konflikter. Balansen mellan manligt och kvinnligt är störd både inom oss och i det yttre. Hur kan vi skapa balans hos oss själva och därmed i världen? Mer kursinfo finns på hemsidan.

.

VERKLIGHETEN BAKOM DA VINCI-KODEN - CARINA HULTQVIST

FÖREDRAG Måndag 23 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Alla som läst boken eller sett filmen da Vinci-koden och som ryckts med av den spännande handlingen, har väl också funderat en smula på om alltsammans är sant eller bara påhittat.

Vad är egentligen Opus Dei? Vad vet man om symboliken i da Vincis målningar? Har Prieure´ de Sion någonsin existerat? Var Jesus gift? Vad är Graalen? Har någon funnit den?

Både läsare och biobesökare blir omtumlade och påverkade och ställer sig dessa och många andra frågor. Carina ska i det här föredraget försöka besvara så många frågor som möjligt genom att presentera dels den vetenskapliga, dels den kristna och dels den esoteriska traditionen och tolkningen. Vad är påhittat? Vilket är sanning? Du får själv avgöra.

Carina kommer tillbaks 9-10/12 med kursen ”Den esoteriska traditionen”. Se hemsidan

 

MÄSSA: Sveriges största ALTERNATIVMÄSSA: INRE HARMONI

Lördag - söndag 28-29 oktober kl. 10 00 – 18 00.

Mässa för kropp och själ i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4. T-banestation Liljeholmen. Många utställare från hela landet och även Jordstrålningscentrum är med och gör som vanligt roliga demonstrationer, t ex stå och känn på ett currykors och testa gratis ”plattor”, som minskar den negativa påverkan från din mobil. Vår hemsida har länk till arrangörens hemsida.

 

ÖVNINGSKVÄLL

Måndag 30 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

En kväll då vi både kan mäta vanligare saker med våra slagruteverktyg och även kan experimentera med lite svårare saker. Vi hoppas att några som ser energierna och pratar med osynliga väsen kommer. Detta är inte avsett för totala nybörjare, du måste kunna få utslag och ni som gått kurser vet att det finns ”kul” saker att göra. Så kom utvilade!

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL

Tisdag 31 oktober kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel

och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor.

Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur illa just du reagerar på dem.

Tipsa och ta gärna med intresserade vänner

 

BARBARA BRENNAN HEALING SCIENCE - ANNETTE BLOM

FÖREDRAG Måndag 6 november kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Barbara Ann Brennan var forskare på NASA i USA men fick tillbaka sin barndoms fulla auraseende och började arbeta med auran och healing. Hon har författat bl a Hands of Light, en healingens klassiker. Hon har en fantastisk 4-årig healingutbildning i USA och Tyskland där över 1000 elever från hela världen har utexaminerats. Barbara Brennans system består av ett helt unikt sätt att jobba med de olika nivåerna i auran, där varje nivå healas för sig, vilket

ger kraftfulla resultat. Varje chakra har en fram- och en baksida och en psykologisk funktion.

Annette Blom har gått utbildningen och arbetar idag som BHS healingterapeut i Stockholm. Hon berättar om vad som utmärker den här healingformen och om sina egna erfarenheter.

Kvällen avslutas med en inspelad meditation guidad av Barbara Brennan.

Annette återkommer 3-4/2 med den Barbara Brennan-inspirerade kursen ”Energiterapi”

.

HEALING - är en förmåga som Du och Alla människor har

KURS med PER-UNO och JENNY FRANSSON

Lör - sön 11-12 november

Alla kan lära sig healing – även Du, eftersom det är en medfödd talang som vi kan väcka upp. Man kan hjälpa många, även sig själv, med healing. Per-Uno har arbetat fram egna mycket verksamma tekniker, vilket ger en mer precisionsinriktad healing är t ex reiki. Vi provar att heala med rätt avstämda frekvenser för varje tillfälle, och skickar till människor, träd och naturväsen. Du får veta vem din healing-guide är, hur den ser ut, hur du skapar kontakt med

guiden och hur du talar om vad du vill göra, så att du får rätt hjälp.

Läs mer om kursen på hemsidan.

 

JORDSTRÅLNING, EL, MOBIL OCH DERAS HÄLSOPÅVERKAN

FÖREDRAG Måndag 13 november kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Eva Svensson berättar om hur vi påverkas. Vi har el i husen, vilket gör att jordstrålningen blir starkare. De flesta har mobiltelefoner som är påslagna hela

dagarna. Masternas strålning täcker hela Sverige. Enligt våra undersökningar

reagerar de flesta vuxna negativt på vanlig hushållsel och mobiltelefoner,

liksom på jordstrålningen. Vi kan må sämre av lågenergilampor, TV, dator och mycket mer. Vi blir naturligtvis sjuka om summan av alla sorters belastningar blir för stor. Eva demonstrerar med slagruta och ger många tips på och råd om hur vi undersöker och minskar de största belastningarna i våra hus och skyddar oss från yttre strålning.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI

Tisdag 14 november kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och själ. Muskeltest används också som kontrollhjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas. Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft. Se en demonstration som får dig att häpna!

Läs mer om Grundkurs i kinesiologi (24-25/2 2007)

På hemsidan kan du läsa om Eva Svenssons behandlinar med bl a kinesiologi.

 

UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR

KURS-START Onsdag 15 november (innehåller 4 onsdagskvällar)

Följ med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. De kan dessutom övas upp! Få personliga insikter om livet och hälsan! Mer kursinfo finns på hemsidan

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS Fredag kväll - söndag 17-19 november. Utflykt under våren.

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen. Mer kursinfo finns på hemsidan

 

LÄR DIG TALA MED DJUR - ANGELA ORSUCCI

KURS Fredag kväll - söndag 17-19 november

Angela arbetar seriöst och professionellt med djurkommunikation.

På kursen lär hon ut tekniken hur man gör. Genom olika övningar ökar

deltagarnas känslighet. Enligt Angelas erfarenhet har alla förmåga att

tala med djur! Under helgen övar vi på hundar.

Läs mer om kursen på hemsidan

 

MAGI - ROSIE BJÖRKMAN [Jolanda den tredje]

FÖREDRAG Måndag 20 november kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

De senaste tjugo åren har Rosie aktivt ägnat sig åt att forska i olika urinvånares trossystem jorden runt, s.k. andlig arkeologi. För att förstå sammanhang krävs i den typen av forskning ett ständigt experimenterande med olika ritualer och ceremonier som alla urinvånare ägnar sig åt på olika sätt. Olika ursprungsbefolkningar jorden runt har många gemensamma nämnare,

som t ex reinkarnation och det heliga medicinhjulet. Istället för att kalla sig för shaman, kallar Rosie sig själv för häxa, för shamanism och häxkonst är i själva verket i princip samma sak.

Rosie kommer under kvällen att tala om magi, vilket hon själv jobbar mycket med.

Rosie återkommer med kursen ”Magi i praktiken” 10-11/2 2007.

.

AUROR OCH CHAKROR - mät, känn, se, rena och balansera dem

KURS Lördag - söndag 25-26 november

Kroppen är bara en begränsad del av människan. Vi är större än så! I våra yttre osynliga kroppar (auror) finns känslor, tankar och s.k. övernaturliga förmågor. Vi kan t. ex. ta en sådan aura och förflytta oss mentalt till andra platser och se vad som händer där eller påverka andra (distanshealing). Lär dig mer om auror och chakror på kursen. Lär dig balansera dem och därmed snabbt påverka hälsan, både kroppen och psyket!

Läs mer om kursen på hemsidan

 

KARTPENDLING - ÅKE PIHLGREN

FÖREDRAG Måndag 27 november kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Genom att kartpendla kan man sitta hemma och pendla på andra ställen, var

som helst i världen, t ex för att hitta saker som guld, negativ jordstrålning,

försvunna saker/personer/djur, lämpligt ställe att bo på m.m. Med övning och

rätt teknik kan man uppnå stor säkerhet. Åke Pihlgren, ledare för JiS

(Jordstrålningssällskapet i Stockholm), kartpendlar numera nästan alltid

innan han går och undersöker en plats, eftersom han då redan på förhand vet

om det han letar efter överhuvudtaget finns där och i så fall var.

Åke berättar under kvällen om hur man kartpendlar och om sina erfarenheter.

Kurs i pendling kommer att ges 3-4/3 våren 2007, mer info finns på vår hemsida och i kommande programhäfte.

 

MED TANKENS KRAFT OCH GUIDERNAS HJÄLP - EVA SVENSSON

KURS Lördag - söndag 2-3 december

Vill du lära dig hur du kan utnyttja din tankes enorma kraft - din absolut starkaste outnyttjade förmåga - för att uppnå det du vill, som annars nog inte skulle ske. Då är den här kursen för dig! Det har du nytta av i hela livet!

 

HEALING - LASSE ENGSTRÖM

FÖREDRAG Måndag 4 december kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Lasse arbetar med healing på olika sätt. Under kvällen berättar han om speglingar, dvs hur de svårigheter som ”drabbar” oss i det yttre, t ex upprepade gånger bli övergivna eller upprepad sorg eller något annat, egentligen är speglingar av vad som pågår i vårt inre.

Vi kan bearbeta och hela dessa speglingar på olika sätt i vår aura, chakror och i

akupunktursystemet och därmed slippa att händelserna återupprepas. Lasse låter kroppen berätta genom muskeltester. Han kommer också att tala om olika slags vatten och hur vi kan använda oss av det i helandet, samt även tala om Mingflödet, en energi som han undervisats i genom sina guider, och som helar och även öppnar upp den egna intuitionen. Han berättar även om hur han mentalt använder sig av ljusnålar från andra dimensioner, samt hur han

avlägsnar traumanålar som sitter i akupunktursystemet.

 

DEN ESOTERISKA TRADITIONEN - CARINA HULTQVIST

KURS Lördag - söndag 9-10 december

Kursen lär ut den livsåskådning, som alla andra kurser i det här

programmet grundar sig på! Mer om kursen på hemsidan

 

JULFEST Måndag 11 december kl. 18 45 Lokal: Tempel Riddare Orden

Föredragens kafferaster räcker inte riktigt till, så vi lägger i likhet med förra året in en festkväll som höstavslutning, så att vi kan umgås en kväll! Vi tänkte ha den i form av ett knytkalas.

Ta med dig lite mat och ställ fram och smaka själv på vad andra tagit med. Kaffe, te, porslin och dricka fixar vi.

Några små programpunkter ska vi ha: En tipstävling med priser, vi tar fram svaren med pekare/pendel. De som vill får gärna berätta om sitt bästa slagruteminne eller något annat med anknytning till det vi håller på med. Främst så hinner vi umgås!

Välkomna!

 

 

På hemsidan läggs programmet in to m februari 2007. Så läs mer där.

Titta även på de kompletta kurserna på www.jordstralningscentrum.nu.

Helt klart inlagt på hemsidan är det om ett par dagar.

 

 

 

 

VI SÖKER

några som kan hjälpa till

på föredragskvällar, kurser eller mässor,

samt med administration.

Hör av dig! Ring 08-510 110 25

 

 


RÄDDA LIV

En av många gamla bra länktips från http://vingar.se

 

ICE
In Case of Emergency

Detta börjar bli Internationell standard, USA, England...
Mobilens telefonbok kan rädda liv
SOS Alarm konstaterar att mobiltelefonen kan rädda ägarens liv om denne skriver in bokstäverna ICE samt namn och telefonnummer till sina närmast anhöriga i telefonboken. Om man gör detta kan räddningstjänsten snabbare få tag på anhöriga i händelse av att telefoninnehavaren skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycka. På så sätt kan man också snabbare få uppgifter om medicinering eller andra viktiga fakta. OBS! Skriv in dina telefonnummer med landprefix ++46, testa så du gör rätt,  så de funkar att ringa upp från utlandet.
www.sosalarm.se/press/pressklipparkiv.asp?onPage=1&ID=604&Read=y 
www.icefirst.com  

 

 

 

 

Här kommer ett mail vi fått:

 

Tommy Hammarström, fristående krönikör på Expressen, har skrivit två mycket tänkvärda krönikor om mobilstrålning och fågeldöd som jag rekommenderar till läsning:

 

"Hotet mot fåglarna" http://expressen.se/index.jsp?a=591525

 

"Hoppas det var kylans fel" http://expressen.se/index.jsp?a=596637

 

Mvh

vännen Olle

 


TV-TIPS 
OBS! Att du kollar att tiderna stämmer. Har vi missat bra program, hör av dig.


 

 

                              

HUMOR

 

Det här med datorer är inte lätt…. Det är tydligen att det kan bli ännu värre för vissa…


Alla kan inte kunna allt om Internet, men med de här samtalen går det för långt med bristen på kunskap.

En kund ringde in och undrade hur vi kunde annonsera med texten "Internet för alla" när modemet kostade 28.800 kronor vilket denne INTE tyckte var billigt.


En annan kund inhandlar ett 28.8 modem, skall precis till att gå, men vänder sig om och frågar; "Behöver jag en PC till detta?"

"Aha! Så du menar att jag måste ha ett modem och en dator för att komma ut på Internet?"


En man ringde till supporten och säger att han nyligen satt in en extra telefonlinje för hans internetkoppling. Då och då ringer hans telefon och därför ringer han till supporten och frågar:
"Är det någon som skickar e-mail till mig? Vad ska jag göra?"
"Svara i telefon. Det är någon som ringer till dig."

"Kan du kopiera Internet på den här disketten?"


Kund: "Så om jag gör så kan jag koppla upp mig mot Internet, eller?"
Support: "Ja."
Kund: "Och det är den senaste versionen av Internet, eller?"
Support: "Öh...öh...ja..."


Support: "Hur länge sedan var det du köpte modemet?"
Kund: "Det var för ett tag sen."
Support: "Kan du precisera det lite mer?"
Kund: "Jaaa... det var för ganska precis ett tag sen!"


En dam ringde till supporten och berättade att hon hade problem med sitt modem. Hon hade problem med att koppla det till datorn. Supporten frågade då om modemet var internt eller externt. Svaret som kom var glasklart: "Det är klart att det är internt, det är ju inomhus."


- Supporten, vad kan jag hjälpa till med?
- Hej, jag behöver lite hjälp för att kunna komma ut på nätet igen.
- Jaha, men om du varit ute på nätet borde det inte vara några problem att komma ut igen...
- Jo, min dator kraschade så jag har precis lagt in allt igen, men jag kommer inte ut på nätet.
- Okej, vad har du för användarnamn på ditt konto?
- Jag kommer inte ihåg det. Men jag har lösenordet!
- Det borde räcka. Hur lyder det?
- Asterisk, Asterisk, Asterisk, Asterisk, Asterisk.
- Hmm, jag tror inte att det är ditt lösenord.
- Jo, det är jag säker på. Det stod varje gång jag skulle ut på nätet...

 

En man ringde till Internetleverantören.
- När jag försöker att starta Netscape står det att modemet inte svarar och att jag ska kontrollera kablarna, utbrast han.
- Okej...Har du kontrollerat att alla kablarna på modemet sitter i ordentligt, svarade supporten.
- Det var det jag undrade, sa mannen. Vad är ett modem?
- Mannen hade med andra ord beställt ett abonnemang utan att förstå att han behövde ett modem också...

 

Support: Tekniska supporten, vad kan jag hjälpa till med?
Kund: Hej, jag bara undrar om poststrejken kommer att vara över snart?
Support: Förlåt?
Kund: Jag undrar när poststrejken är över för jag vill börja få min e-mail igen.
Support: E-mail har inget med vanlig post att göra, du kan lugnt hämta hem din e-mail.


 

 

  Avslutningsord   

 

 

 

Äntligen kom regnet igår till oss här i Stockholm!

Tänk att man kan längta efter allting man inte har! Även regn!

Sensmoral:

Det finns inget bra eller dåligt, det beror bara på hur man ser det!

Så….Öva dig att tänka positivt om allting, för då blir livet mycket roligare!

Ha det bra

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

  


 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående