Sl@grutenytt

nr 52     2006-05-15
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

Hejsan!   

 

 Dags för ännu ett Sl@grutenytt !  
Årets härligaste tid i Mälardalen!
Våren har kommit! Det lyser grönt  i olika nyanser, den ena härligare än den andra. Blommor på mark och på träd. Flyttfåglar kommer och tillsammans med fåglarna som övervintrat här är det konsert. Naturväsena har fullt att göra med allt som ska växa. Men de brukar alltid ställa upp på vår naturväsenkurs som vi har 10-11 juni, och smita från sina viktiga sysslor några timmar, eftersom de anser det är jätteviktigt att vi människor lär oss  om deras  arbeten i naturen.
 Nu laddar vi för Slagruteförbundets möte i Garpenberg 
 i Dalarna 25-28 maj.
Det blir mer Dalarna
, för vi kommer att ha en utflykt till bergkristall-berget i närheten av Smedjebacken
med Ola Kongshaug söndagen den 18 juni. .
Har du undringar tveka inte att ringa Eva 08 – 510 110 25. 
 

 


  

INNEHÅLL:

 

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG

·        VÅRA NÄRMASTE KURSER

·        DAGSUTFLYKT till bergkristallberg i Dalarna  

·        ÄNTLIGEN!   NY JORDSTRÅLNINGSBOK 

·        TV-TIPS 

·      HUMOR   

·        SLAGRUTETIPS  

 

 

 VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG:

 

FÖREDRAG Måndag 22 maj kl. 18 45 

ENERGILAGARNA - Maria Malomi

Maria Malomi arbetar utifrån vetskapen att allt är energi. Hon är född med gåvan att läsa av och kommunicera med olika slags energisystem, genom att ta upp signaler och vibrationer som olika slags energikroppar, t ex kroppen, släpper ifrån sig, och då se grunden, när och varför problem uppstått. Hon arbetar bl. a. med företagsledare och idrottsmän som inte kan utnyttja sina potentialer fullt ut och därmed inte lyckas helt med det de vill.  

 

Maria berättar under kvällen om energilagarna, bl a om de som man har nytta av att använda sig av till vardags, t ex  fördelarna med att att tacka, att be samt att det man fokuserar på  börjar växa i styrka. Hon ger konkreta exempel på hur man själv enkelt och medvetet kan använda energilagar, vilket faktiskt förändrar hela ens tillvaro. Varje tanke, handling och beteende är energi och går tillbaka till en själv och påverkar ens kropp, själ, lycka, succé i livet osv.
Lokal: Kammakarg. 56 , kl.18.45 .

 

 

 

 VÅRA NÄRMASTE KURSER:
Läs mer på vår kurssida www.jordstralningscentrum.nu 

 

NATURVÄSEN
LÄR DIG ATT HITTA
OCH KONTAKTA DEM

KURSDATUM:

Lördag-söndag 10-11 juni,
lördag kl 10–17, utflykt sö 10-14 eller 14-18.

LOKAL:

Ringv. 76.

KOSTNAD:

1.950:-.

ANMÄLAN:

Anmälningsavgift 400:-. Övriga villkor, se hemsidan. 


Naturväsenkursen har kommit till för att så många varit intresserade av de osynliga väsen, som vi mött på utflykter, kurser och ibland även på föredrag, och som vi berättat om att vi träffar och arbetar med för att hjälpa naturen.

Första dagen berättar vi om olika slags osynliga väsen, t ex devor, vättar, tomtar, troll, ledsagare, spöken och utomjordiska varelser. Om dessa har sägner berättats i hundratals år. Förr, när man bodde nära naturen kände de flesta till, trodde på och brydde sig om naturväsen. En del ansågs farliga. Vi går igenom vad som karakteriserar de olika typerna och vad vi vet om deras roller. Eftersom man kan mäta auran med slagruta och dessa osynliga varelser har aura, så kan man med slagrutans hjälp mäta fram var de finns. Vi går igenom hur man hittar dem, hur man kontaktar dem och hur man ska bära sig åt vid kontakterna. Du får öva på att känna och ev. mäta deras aura. Vi lär ut en teknik, för att kunna kommunicera med dem via ja- och nejfrågor. De flesta människor ser dem inte, men det går faktiskt att se dem med auraseende eftersom de lever fysiskt i andra dimensioner. Många har naturväsen som följer med dem dagligen, för att hjälpa till eller för att lära sig.

På utflykten tar vi kontakt med de naturväsen, som vill möta oss. Vi får kanske mäta på dem med slagruta, känna på deras aura med händerna och troligtvis också tala med dem. Allt sker på deras villkor, så vi vet inte vad som kommer att ske under utflykten, men vi kontaktar dem i förväg och meddelar att vi kommer, så vi hoppas på många trevliga möten under utflykten. De brukar vara mycket intresserade och vänliga. Ju mer äkta och från hjärtat kärleksfullt bekräftande vi ställer oss mot dem, desto större chans att flera naturväsen i sin tur kommer nära. Vi har fått ett enormt gensvar och kontakt med många naturväsen på våra kurser.

Vi använder slagruta, pekare och även våra händer under kursen. Därför är det bra, men inget krav, om du redan kan använda något/några slagruteinstrument. Blandad teori och praktik och egen övning i lugn och ro. På en sådan här kurs måste vi av naturliga skäl ha ett starkt begränsat antal deltagare vid utflykten på söndagen och delar då upp deltagarna i en för- och en eftermiddagsgrupp.

 

Läs & lär mer om bl a naturväsen

Jordstrålningscentrum säljer naturväsenböcker. 
Läs om dem på  försäljningssidan.

Länktips finns på Per-Uno & Jenny Franssons hemsida
 devor.vingar.se

 



 

 

 

DAGSUTFLYKT till bergkristallberg i Dalarna 

 

Söndag 18 juni
SLAGRUTE-UTFLYKT med OLA KONGSHAUG
till Sveriges mest kända fyndighet för stora och vackra bergkristaller.

Bergkristaller har mycket speciella energier och många människor använder dem i helande syfte.
Vi åker och letar efter bergkristaller i trakten runt Smedjebacken i Dalarna. Ola Kongshaug leder oss och berättar om hur mineralletning går till. Här i det stora höga berget finns mycket bergkristaller, så hela
området har en speciell energi. En sägen berättar att det skall finnas en kristallgrotta här, men ingen vet idag var den är. Vi letar efter bergkristaller med slagruta och hoppas på tur. En vinst utlovas till den som finner den största kristallen.
Vi kommer att gå en bit i terrängen under dagen.
Samåkning i bil och delad bilkostnad från Stockholm. Resan tar ca 2½ timme innan vi är framme.
Ring till Jordstrålningscentrum 08 – 510 110 25 eller e-posta oss i god tid och anmäl deltagande och säg till om ni har bil eller vill åka med andra, så vi kan samordna.
Ta med något att bryta ev. fynd med, t ex hammare, hacka, skruvmejsel, liten spade.
Glöm inte skyddsglasögon och handskar. Utflykten sker på egen risk, vassa stenflisor kan fara lång väg så även att bara titta på nära håll kan vara farligt för ögonen. Ta också med rejäla kläder, skor och matsäck.




 

NY JORDSTRÅLNINGSBOK 

 

ÄNTLIIGEN EN NY BOK OM JORDSTRÅLNING PÅ SVENSKA!

 DET HAR VARIT TUNNT MED NYA BÖCKER EN TID. 

 Boken är skriven av av mångkunniga Cassandra Eason.
Boken är fylld med mycket info och intressanta idéer, som passar både nybörjaren och den mer erfarna.
 Både slagruta, pekare och pendel finns med, hur man gör egna och hur de används.

Hon kommer med nya vinklingar och ideer på många saker. Tar även upp curry- och hartmannlinjer, draklinjer, labyrinter, leylinjer, jordljus, ,jorddrakar, klippkonst,sädesfältcirklar, svarta strömmar,spiralen, stående stenar, stencirklar, den heliga cirkeln och medicinhjulet, heliga fyrkanter och jordkraft, grottkraft, heliga trädgårdar, kristaller som jordens skatter och budbärare, vatten och magiska helande källor och grottor. Hon ger exempel från olika ställen t ex Sverige och England.

Boken är inte så tekniskt upplagd, som vi ofta är vana vid med svenska slagruteböcker, men spänner över desto större områden.

Cassandra har själv stuerat jordenergier i närmare tjugo år.

Vi tycker att den är väl värd att läsa. Naturligtvis håller vi inte med om alla delar, men så är det ju ofta med slagruteriet. Var och en ser det på sitt sätt. På så sätt får man nya ideer och inspiration! 


 

 

 

                                      TV-TIPS 
OBS! Att du kollar att tiderna stämmer. Har vi missat bra program, hör av dig.

 

 

 

HUMOR


 

 Utlovat från förra Slagrutenytt:


 Kvinnlig vårhumor! 


 Klicka på fil-länken nedan så laddar du in filen som brukar strata upp rätt program automatiskt.

För att bläddra bild klicka med t ex musen någonstans på bilden så att nästa bild kommer fram..
 

http://biphome.spray.se/eva.sv/varen-ar-har.pps  

 
OK då!
För jämlikhetens skull:
en grabbig vårbild!

Hitmailat av tjejen som gör http://www.trollporten.se
 

 
 


 

 

  Avslutningsord   

 

 Vi ses  i sommar, kanske redan på vårens sista föredrag om "ENERGILAGARNA",
annars förhoppningsvis i Dalarna,
först i Garpenberg på Slagruteförbundsmötet
och sedan på Kristallbergs-utflykten 

Ha en solig skön vår!

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 


 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående