Sl@grutenytt

nr 41     2005-11-12
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

  


  

INNEHÅLL:

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG,

·        VÅRA NÄRMASTE KURSER

·        TIPS OM TV-PROGRAM

·       NY BRA SLAGRUTEBOK

·        INMAILAT

·        ROLIG LÄNK OCH INTERNET-BILD


 

VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG

 


 

FÖREDRAG Måndag 14 november kl. 18 45 
DEN ÖKANDE STRÅLNINGEN OCH HUR VI KAN HANTERA DEN FÖR ATT BEHÅLLA HÄLSAN

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56
Strålning från apparater, mobilmaster m.m. har ökat mycket kraftigt de senaste 50 åren. Många människor rapporterar att de mår mycket dåligt av olika slags strålning även om vetenskapsmännen inte är överens om den skall anses farlig eller ej.

För att kunna hjälpa drabbade människor och andra som är hälsomedvetna så har Jordstrålningscentrum samlat ett antal olika avstörningsprodukter, som vi har till försäljning.
Det finns avstörare för t ex el, mobil, elektriska apparater (dator, TV etc), mobilmaststrålning och jordstrålning. En del reducerar strålningen, en del inte, utan fungerar på ett alternativt sätt. Tyvärr så är det individuellt vilken avstörare som fungerar bäst för varje person.
Vi säljer dem därför med 30 dagars öppet köp för att man själv skall kunna testa hemma i lugn och ro och hinna konstatera om det är rätt avstörning för en själv eller om någon annan kanske fungerar bättre. Mobilavstörare kan vi testa direkt på plats genom muskeltest.

Under kvällen talar Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, om de vanligaste besvärliga strålningskällorna i vår närhet och om hur vi själva enkelt kan minska en del av dem.
Hon demonstrerar olika avstörare, både sådana som minskar mätbar strålning, t ex väggfärg och tyger som avskärmar strålningen men också andra avstörningsprodukter. Eva har märkt att alla elöverkänsliga har något/några auraskikt i obalans och ofta andra obalanser som problem med tarmar eller vitamin-/mineral-obalanser.


GRATIS INFORMATIONSKVÄLL
Måndag 21 november kl. 18
45 
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt både känna och se hur just du reagerar på dem. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.


FÖREDRAG Måndag 28 november kl. 18 45 
REGRESSION OCH TIDIGARE LIV - YLVA CRONSTEDT

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

 

Ylva Cronstedt återkommer med en 6 dagars UTBILDNING TILL REINKARNATIONSTERAPEUT 18-23 februari 2006.
Kursen blev tidigt fulltecknad, men är du intresserad hör av dig för kölista till ev  ny kurs i Stockholm.

Läs mer om kursen på Kurssidan.

 


VÅRA NÄRMASTE KURSER

 

HEALING med Per-Uno Fransson

 

KURS  Lördag-söndag 12-13 november
Kursen blir uppskjuten till senare datum, i början av 2006, pga sjukdom.

Alla kan lära sig healing – även Du, eftersom det är en medfödd talang som vi kan väcka upp. Man kan hjälpa många, även sig själv, med healing.

Per-Uno arbetar med healing på olika sätt. På människor, djur och själva naturen. Han lär ut sina erfarenheter. Obs det är inte en Reiki-kurs utan den går längre, tack vare Per-Unos breda erfarenheter. Så även du som gått grunderna i Reiki kan ha nytta av den, men det behövs inga förkunskaper.
Läs mer om kursen på hemsidan www.jordstralningscentrum.nu under Kurser

 


 

KURS Lördag - söndag 19-20 november

KURS MED GEIR – NYA SÄTT ATT ANVÄNDA SLAGRUTAN

Geir Wollmann lär oss att arbeta med slagrutan för hälsan och för att skapa harmoni.

 

Geir är norrman, same och slagruteman. Han lärde sig som barn att gå med slagruta genom att söka efter krut i dolda minor, för att använda det till egna ”bomber”! Han blev därigenom mycket duktig med slagrutan. Han har senare

bl a hjälpt ett bolag leta efter guldfyndigheter genom att pendla efter det på karta och därmed hittat en mycket värdefull åder som nu ska brytas.

Geir var den som startade Norges motsvarighet till Svenska Slagruteförbundet.

 

Under kurshelgen delar han med sig av sina mångsidiga kunskaper. Vi använder slagruta/pekare som hjälp under kursen.

 

Utdrag ur kursen:

 

- Du får lära dig en slags "feng shui" men med slagruta, dvs lära dig hitta bästa placeringen för föremål i hemmet, vilket helt kan förändra energin i ett rum. Geir berättar exempel på hur t ex affärsägare ökat sin försäljning kraftigt efter sådana omplaceringar av föremål så att de framträder i sin bästa energi och folk också äntligen kommer in och trivs i lokalen.

 

- Du får lära dig söka de 3 personliga laddningscirklarna. Energierna i dessa cirklar är personliga, så vad som är bra för en kan vara dåligt för andra. Man kan leta fram sina tre cirklar i ett rum, ett hus, ett land, en världsdel etc. Det man finner är alltid de 3 bästa energierna - i det aktuella området - just för dig.
Första cirkeln är en slags initieringscirkel där du lär känna de unika krafter vi är i färd med att ta i bruk. Cirkel nummer två handlar om lindring av fysisk och psykisk smärta och att göra sig själv helare. Den sista cirkeln går direkt på meditation och kommunikation, dvs en dialog som kan gå både inåt och utåt, gärna samtidigt. Här kan du uppleva att skillnaden mellan tid och rum försvinner. Vi undersöker också hur auran uppför sig allt eftersom vi flyttar oss från första till sista cirkeln.

 

- Vi mäter hjälpare (guider) med slagruta. I vilken del av auran befinner den sig och varför. Vi ser vilken kunskap och nytta vi kan få av det.

 

- Vi undersöker hur auran ser ut. Vi titta på den manliga respektive kvinnliga delen.

- Vi ser på dess dåtids- och framtidsdelar och på vad som kan förbättras och om är det meningen att det skall göras något, och varför.

 

- Vi söker livslinjer som går in till människor. Var går de, är dina aktiva, varför, vad händer om man aktiverar dem, vad kan då få möjlighet att komma till uttryck.

 

- M.m.

 

 


 

KURS Lördag - söndag 26-27 november
PENDEL OCH HÄLSA - MED INGRID KARLSTRÖMS

Ingrid lär ut hur vi kan använda pendel för att arbeta med hälsan, både till egenvård och för terapeuter.
Många hälsotips fås under kursen.

 

Kursen lämpar sig för människor som vill ha ett verktyg som stöd i sin egenvård.
Kursen kan vara intressant även för deltagare och terapeuter som arbetar med muskeltest eller apparater.
Du kommer att få lära dig hur man kan testa mat och naturläkemedel med hjälp av pendel. Stor vikt läggs vid att hitta blockeringar. Vi kommer att följa dagens obalanser tillbaka i tiden för att se hur obalanserna kan ha uppstått. Trauman, chocker, sorg och tidigare ohälsa kan fortfarande belasta oss fysiskt och psykiskt. Här kan pendeln ge viktiga indikationer.

Att arbeta med pendel som verktyg kan även hjälpa oss till enklare frågeställningar och lösningar. Som terapeut eller i egenvård ställs vi ofta inför frågan vad skall jag börja med, när jag vill lösa ett hälsoproblem. Här kan pendeln visa oss olika alternativ som vi inte tänkt på.

Du kommer på kursen att få öva dig praktiskt att testa vanliga livsmedel, kryddor, örter och homeopatmedel. Vi kommer också att gå igenom viktiga homeopatiska principer. Du får lära dig en teknik för att se vad kroppen föredrar för medel i valsituationer av preparat. Du får också lära dig en del reflexologiska iakttagelser, som t ex tecken i örat för att se vilka områden i kroppen som är belastade, samt färgskiftningar, som kan tyda på dålig syresättning, som vi sedan kan behandla. Du lär dig iaktta depåbildning av slaggprodukter i vävnader och hur vi kan komma tillrätta med dem. Vi går även igenom etiskt förhållningssätt till att testa med pendel.

Ingrid Karlströms arbetar sedan 10 år som homeopat och zonterapeut. Hon använder pendeln som stöd i sina ordinationer.


 

TIPS OM TV-PROGRAM


OBS! Att du måste följa upp tiderna, risk för programändringar när man går efter så här tidiga uppgifter. En del sena kvällstider är nästa datum, om man programmerar videon. Det finns fler repriser än vi tar med här. Ev tid inom parentes visar sluttid. Är det någon som har tid och lust att söka efter kommande program i den här stilen, så hör gärna av er.

 

Söndag 13 november

 

TV3  kl 11.25  Fenomen
Amerikansk dramaserie från 2000-01. Del 4 av 22. På en tur med flotte ramlar Declan överbord och skadas svårt. [9851936]

 

Jetix kl 11:40  Black hole high (12:10)
Tror du på det övernaturliga? Då borde du lära känna Josie, Lucas, Vaugh, Corrine och Marshall på skolan Black hole high. De drabbas av mystiska händelser och övernaturliga fenomen. [92165787]

 

Jetix kl 16:00 
Martin Mystik (16:30)
Martin och Diana är två tonåringar med helt olika personligheter. De är agenter för en topphemlig organisation som specialiserar sig på att undersöka övernaturliga fenomen. De är på uppdrag i slemfyllda hålor och måste handskas med en massa lömska typer. [64751597]

 

 

Måndag 14 november

 

TV 4+ kl 18.05  Det okända
Svenskt ockult magasin från 2004. Del 22 av 22. Linda Hansson i Åtvidaberg känner att någon befinner sig i hennes lägenhet, trots att hon är ensam där. Mediet Elisabeth Lannge försöker bistå henne. Programledare: Malin Berghagen. Repris från 12/11. [7761337]

 

Discovery Sience kl 23:10
Med kritiska ögon (00:00)
Gåtfulla underverk. Man gräver i de arkeologiska arkiven på jakt efter ledtrådar till Stonehenges och Cheopspyramidens ursprung samt tittar närmare på det märkliga fenomenet med sädescirklar. [49851714]

 

TV1000 Family kl 03:00
The Maldonado miracle
(05:00)
(The Maldonado Miracle) Amerikanskt familjedrama från 2003 med Peter Fonda, Mare Winningham och Rubén Blades. Regi: Salma Hayek. 96 min. Den 11-årige Jose Maldonado har precis förlorat sin mor när han vilsen och skadad söker skydd i den sömniga lilla staden San Ramos kyrka. Nästa dag börjar det viskas om att en av stadens mest gudfruktiga kvinnor sett blod på Jesusstatyn i kapellet där Jose uppehåller sig. Den mirakulösa nyheten sprider sig som en löpeld och snart börjar folk att vallfärda till staden. Det är dock inte alla som tror på det heliga fenomenet. [37582592]

Tisdag 15 november

TV1  kl 19:00

Ofattbara händelser (19:25)
Brittisk dramaserie. Mark och Song Li har övernaturliga krafter och löser mysterier. Del 5 av 12. Bredbild. [16134]
 

Onsdag 16 november


TV 4 Plus Kl 20.00.
Det okända
Svenskt ockult magasin från 2004. Del 23 av 23.
På en 1700-talsgård i Mellansverige händer det konstiga saker. Det knackar på fönstren och dörrvred vrids om av sig själva. Nattgäster vaknar av ljudet av tapeter som rivs ner i deras rum. De flyr och kommer aldrig mer tillbaka. Vem är den osynlige gästen och vad vill han? Mediet Terry Evans försöker lösa gåtan. Programledare: Malin Berghagen. Även 19/11.
[5855239]

 

Animal Planet kl 21:30
övernaturligt (22:00)
Jätteödlan. En kräldjursexpert tror sig ha sett en ödla som är tre gånger så stor som den största art vi känner till i vår tid, varanen. Kan det vara en megalania, en vildsint köttätare? [13798626]

 

TV 4 Plus Kl 00.45. Det okända
Svenskt ockult magasin från 2004. Del 1 av 10.
Programledare: Malin Berghagen. Repris från 19/6.
[49616140]

 

TV1000 Family kl  01:00
Fenomen 2 (03:00)
(Phenomenon II) Amerikanskt drama från 2003 med Jill Clayburgh, Peter Coyote och Christopher Shyer. Regi: Ken Olin. 84 min. När George Malley på natten till sin 37:e födelsedag träffas av ett mystiskt, bländande ljus får han plötsligt en förbluffande mental kapacitet. Hans förhöjda inlärningsförmåga slår hela staden med häpnad och han är angelägen om att använda sina nya kunskaper till att hjälpa sina nära och kära. Människorna i hans omgivning reagerar dock med rädsla inför hans växande vetande och George tvingas fly till San Fransisco. Där finner han att det finns många som delar hans erfarenheter... [22263833] 

Torsdag 17 november


TV 4 Plus Kl 00.35.
Det okända

Svenskt ockult magasin från 2004. Del 2 av 10.
Programledare: Malin Berghagen. Repris från 20/6.
[39826925]

 

Fredag 18 november

 

Discovery Travel & Living kl 10:50

Vid jordens ände (11:45)
Den förlorade arkens väktare. Vi gör en hårresande resa till det etiopiska Kush, en plats som för de forntida folken var bättre känd som "Spökenas land". [12041586]

 

Lördag 19 november


TV 4 Plus Kl 16.45.
Det okända
Svenskt ockult magasin från 2004. Del 23 av 23.
På en 1700-talsgård i Mellansverige händer det konstiga saker. Det knackar på fönstren och dörrvred vrids om av sig själva. Nattgäster vaknar av ljudet av tapeter som rivs ner i deras rum. De flyr och kommer aldrig mer tillbaka. Vem är den osynlige gästen och vad vill han? Mediet Terry Evans försöker lösa gåtan. Programledare: Malin Berghagen. Repris från 16/11.
[13619155]

 

Måndag 21 november

 

TV 4+ kl 18.05  Det okända

Ockult magasin från 2004. Del 23 av 23. På en 1700-talsgård i Mellansverige händer det konstiga saker. Det knackar på fönstren och dörrvred vrids om av sig själva. Nattgäster vaknar av ljudet av tapeter som rivs ner i deras rum. De flyr och kommer aldrig mer tillbaka. Vem är den osynlige gästen och vad vill han? Mediet Terry Evans försöker lösa gåtan. Programledare: Malin Berghagen-Nilsson. Repris från 19/11. [7590841]

 

TV 4 Plus Kl 00.40. Det okända
Ockult magasin från 2004. Somliga människor upplever att de är hemsökta av andar och spöken, eller drabbas av andra märkliga fenomen och oförklarliga händelser. Några av Sveriges mest framstående medier söker svaren. Programledare: Malin Berghagen-Nilsson. Repris från 21/6. [33715759]


Tisdag 22 november

 

TV 4+ kl 00.45  Det okända

Ockult magasin från 2004. Somliga människor upplever att de är hemsökta av andar och spöken, eller drabbas av andra märkliga fenomen och oförklarliga händelser. Några av Sveriges mest framstående medier söker svaren. Programledare: Malin Berghagen-Nilsson. Repris från 26/6. [17919912]

 

TV1 kl 19:00
Ofattbara händelser
(19:25)
Brittisk dramaserie. Mark och Song Li har övernaturliga krafter och löser mysterier. Del 6 av 12. Bredbild. [64087] 

 


 

NY BRA SVENSK SLAGRUTEBOK

 

Erik Welamsson har kommit med en uppföljare till sin första bok:
CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA.

 

 

 

CURRYLINJER
BERÖR OSS ALLA
Erik Welamson

 

CURRYLINJER
BERÖR OSS ALLA
DEL 2
Erik Welamson

Erik lär i denna handbok ut tekniken att hitta currylinjer utan förkunskap - bara lite nyfikenhet behövs.

Mer om curry, men även om
hartmann, vatten och ley-linjer.
Kort om pendelns grunder och auran.

56 sid, 14 kapitel, 100:-

144 sid,  170:-

 

 


 

INMAILAT

Följande livsstilsvariant har en person snappat upp från Mötesplatsen.se.
Den kan vara ett friskt (?)  alternativ till den normalt svenska överbeskyddande mentaliteten.


Ta gärna ut glädjen i förskott så får du den åtminstone en gång!

 

SLUTA oror er för åderbråck, rynkor och andra jävligheter!!!
Låt oss leva efter mottot: livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare att sladda in från sidan, men en cigarr i ena handen, och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga utslíten, samtidigt som man skriker:

"WOOHOO, vilken jävla åktur!!!"

 

 


VÄNNERS ROLIGA HEMSIDOR

 

Absolut Citron.
För det urgamla svenska folkets rätt att sig själv beskratta.

www.abcitron.net

 

Här finns onödigt vetande du inte visste om och aldrig kommer ha nytta av...men kul
www.mikaelkvist.se/mer_kul/index.htm 


Den klassiska gamla affären på Drottninggatan:
www.buttericks.se  


BILD

 

 


 

 

Slagrutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.


Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!


Kom gärna med era tips så att andra kan få ta del av dem!

 


 

Kommer vintern närmare nu? Må Så Gott!

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

 

mailadress: jordstralningscentrum@spray.se   

 

 

 

Jag vill till nästa nummer.
Slagrutenytt nr 42