Detta blir av nån anledning inte alltid så likt mail-utskicket, både färg o typsnitt ändras osv.
Eftersom så få kollar här lägger vi inte ner tid vi saknar på att göra detta snyggt.
En del roliga bilder lyckas vi inte heller föra över hit...
Glöm inte att anmäla er till kurser ni  vill vara med på i god tid,
nu har vi haft flera fullbokade i rad...
Glöm inte att kolla TV-tipsen och tipsa vänner om Slagrutenytt.

Varje vecka hör vi många nya som önskar att de känt till detta tidigare...

nr 21

27 oktober 2011

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 

 

  

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 

INNEHÅLL:

-  LITE AV VARJE   - Mässa i Stockholm i helgen
-  HÖSTENS PROGRAM
-  HJÄLP JORDEN  
-  TV-TIPS   
-  HUMOR   
-  TÄNKVÄRT
   

LITE AV VARJE

ALTERNATIV-MÄSSAN I HELGEN

Glöm inte alternativmässan i Solnahallen i Stockholm nu i helgen!
Många utställare på Sveriges största alternativmässa!
Härlig stämning för de som vill gå runt och  kolla vad som finns bland spådomar, alternativbehandlingar, prylar, böcker  och massor med annat.
Räkna med att du kan spendera hela dagen där – om du orkar
J.
Kom i tid om du vill boka dig för att testa behandlingar under dagen.
Många olika en-timmes- föredrag (intressanta och för att vila benen), varav en hel del är gratis eller har låg kostnad.

VI har som vanligt en stor monter i hall A.
Vi säljer som vanligt bara produkter som vi anser har mycket hög kvalitet och ett  förhållandevis bra pris mot andra produkter.

Passa på att testa en mobilavstörare hos oss (gratis). Vilken sort  hjälper dig så att du inte reagerar på mobilen (vilket så gott som alla gör)?
Vi har testat massor olika märken på marknaden (alla vi kommit över) och använder  bara de som är bäst och dessutom har bra pris ( och vi lovar att vi sett att det finns många dåliga mobilavstörare på marknaden som dessutom ofta kan vara ”svindyra”).

Nu har vi, förutom alla andra avstörare och energibalanserare,  också avstörare för lågenergilampor,
vilket säkert välkomnas av alla de som uppmärksammat att de är känsliga för dem. (35 :- st).

Passa också på att titta på våra purpurplattor som så många mår bra av, på olika sätt.
Vi har sänkt priset på den största plattan.

Har du sanerat amalgam eller tänker göra det?
Vi har med en produkt som man absolut då behöver för att få bort resterna av amalgamet,
som tyvärr alltid finns kvar på olika ställen i kroppen efter sanering, och som därför kan ställa till problem i många, många år.

Lider du av PMS eller övergångsbesvär?
Vi tar med en produkt till mässan, av Jamsrot, som är toppen mot det.

Vi säljer också Genacol, denna produkt av 100% collagen som ,vid användandet av den, så ofantligt många  rapporterar att deras smärtor minskat.
En riktigt superprodukt!
Som vanlig hjälper den inte alla (har aldrig hört talas om att det existerar en sådan produkt), men den är värd att av alla de som har ont i leder, för den tycks hjälpa många och riktigt mycket.

Plus och Minus Vattenvirvlare av olika slag, för att energiberika vatten, har vi också med.


I år håller Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, föredrag om Smärta i fötter och armar/axlar, och hur man kan bli av med den
genom speciella behandlingar (speciell massage, healing, kinesiologi, energiarbete…) och näring (gratis föredrag).
på lördag i sal  8  kl 16.15 , och på söndag i sal  10 kl 10.45.
Har du smärtor i  eller problem att lyfta armarna över huvudet eller utslitna axlar så kan du också ha nöje av att lyssna på detta.

 

Mässan är öppen kl 10-18.

Vägbeskrivning: www.harmoniexpo.com

  


PROGRAM -  FÖREDRAG OCH KURSER

MÄSSA Lördag+söndag 29-30 oktober kl 10 - 18 i Solnahallen
Denna helg är vi på HARMONI-expo
Sveriges största alternativmässa för Kropp och Själ

För karta, program, etc:
 
www.harmoniexpo.com


TALA MED DINA ÄNGLAR OCH SKAPA ETT FLÖDE I DITT LIV! – Branka Okeijn

FÖREDRAG Måndag 31 oktober kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-
De flesta människor kommer någon gång i kontakt med sin längtan efter något som är större och mer totalt än det lilla jaget. I dessa tider då energierna kring jorden skiftar mycket snabbt samlas fler och fler Änglar omkring oss för att hjälpa oss med vår personliga andliga utveckling. Vi kan inte längre blunda för de medvetandeförändringar vi alla behöver göra. Lär dig mer om Änglar, hur de kommunicerar med oss och hur de kan hjälpa dig att skifta din energi. Branka berättar om Änglar, hur de tar kontakt, vad de kan hjälpa oss med och hur det kan se ut när de förmedlar viktig information till oss.
Branka Okeijn är clairvoyant Angel Therapist® och medium, certifierad av den välkända Doreen Virtue, PhD. Efter en livskris förändrades kursen för Brankas liv och vid sidan av sitt arbete ledarskaps- och team utvecklare började hon jobba med Änglar och deras energier för att inspirera andra att förverkliga det som just de har kommit hit för att göra. Branka tar emot klienter för privat rådgivning och förmedlar information från änglar, guider och själar som passerat över. Hon är flitigt anlitad om föreläsare och håller workshops för dem som vill upptäcka och utveckla sina egna andliga förmågor.

 

SILVAMETODEN -Duddu Sturzenbecker
FÖREDRAG
 Måndag 7 november kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-

Vad är det som gör att vissa människor, oberoende av bakgrund, verkar lyckas och trivas med allt dom gör? Svaret är, att de kan lösa problem och fatta rätt beslut i stora och små frågar och handla effektivt. Varje uppgift upplevs som en inspirerande utmaning!
Förhöjd livskvalitet är Silvametodens målsättning. Att veta, känna och kunna välja det bästa för just oss i olika lägen. Då undviker vi utbrändhet och "överhettning".
Forskning har visat att genomsnittsmänniskan bara använder 2-3 % av sina mentala resurser. Föreställ dig hur ditt eget liv skulle se ut om du bara ökade din kapacitet med några få procentenheter!
Silvametoden används idag framgångsrikt av miljoner människor i mer än hundra länder och på över 30 språk.

Genom kontakt med sitt inre så kan man få information som annars inte är åtkomlig. Silva metoden lär ut hur man t ex har en egen verkstad där man kan fixa det mesta, t ex hälsan och andra problem. oavsett dimension och tidpunkt. Man arbetar mycket medvetet och använder diverse olika tekniker för att få fram lösningar. Man arbetar på meditationsnivå, men  till skillnad från vanlig meditation arbetar man fram lösningar istället för att bara slappna av.

Duddu Sturzenbecker, som är svenska, har 20 års erfarenhet som föreläsare inom Silvametoden i Amerika, Venezuela, Colombia, Dominikanska Republiken och Sverige. Hon är utbildad bland annat av Silvametodens skapare själv: José Silva.

Genom en olycka fick hon en allvarlig hjärnskada, blev 90% invalidförklarad och blev inte bättre.
Efter sex år kom hon i kontakt med Silvametoden och efter endast två månaders tillämpning "fungerade hon normalt"!
Då beslöt hon att dela med sig av sina nyvunna erfarenheter och efter flera års studier av Silvametoden i Nord-, Syd- och Mellanamerika och Europa blev detta verklighet.

Mottot är: "Det finns inga andra gränser än dem vi själva skapar."

 

 

LÄR KÄNNA DIN SKUGGA – FÖR SJÄLVINSIKT OCH ÖKAD KREATIVITET OCH KRAFT – Henrik Hammargren
FÖREDRAG 
Måndag 14 november kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-
C.G Jung myntade begreppet Skuggan för de förbjudna och hemliga känslor som finns i allas undermedvetande. Arbete med Skuggan gör det möjligt att förändra sina beteenden så det blir lättare att styra sitt liv, så man slipper känna sig arg, ledsen, besviken, hämndlysten m.m.
Medvetenhet om nya sidor hos sig själv ger ökad självkännedom och hjälper oss acceptera oss själva på ett mer djupgående sätt, vilket kan neutralisera negativa känslor som förgiftar våra nära relationer och kan skapa mer äkta närhet.
I mörkret, bakom alla drakar och odjur, finns vår guldskatt som de vaktar. Den kan vi få fram!  Då kan vi hitta den kreativitet och kraft, som finns i vår egen källare.ÖRTMEDICIN  FÖR IMMUNFÖRSVAR OCH MATSMÄLTNING -  Mic Mc Mullen
FÖREDRAG Måndag
21 november kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-

Mic är utbildad i örtmedicin i Australien, är doktorand på Westminster University i London och forskar om örters effekt på autonoma nervsystemet, blodcirkulation, hjärtfunktion och matsmältning. Han är en internationellt erkänd expert inom örtmedicin och finns med i den Akademiska referensboken "Who's Who in Medicine and Healthcare", "Who's Who in Science and Technology" and "Who's Who in America", "Who's Who in the World", "Leading Scientists of the World 2008" och "Leading Educators of the World 2008".

Mic har över 20 års erfarenhet av heltidsarbete inom naturmedicin på sin praktik. Han är författare till klassiska örtboken Naturens Läkande Kraft och har en egen serie av örtmedicin som han säljer.

Ikväll kommer han främst att prata om örter för immunförsvaret (behövs så här års) och för matsmältningen.

Frisk under vinter med örter

Läkeväxter finns i alla kulturer och människor har använt örter under många tusen år för att stödja kroppens immunförsvar. Många läkeväxter är så effektiva att Läkemedelsverket kontroller deras försäljning! 

Från Kina kommer Astragalus, Bupleurum och svampen Shitake, från Indien Ashwaganda och Picrorrhiza, från Nord America Echinacea, från Syd America Kattklo och Pau DArco och från Europa Timjan och Vitlök. 

Även bi propolis och vitaminer A, C och D är viktigt samt aminosyror l-arginin, l-cystein, l-glutamin och l-lysin är hjälpsamt. Visst är det fantastiskt att du kan förbygga och behandlar inom naturens reglar, eller hur?

 

UNIVERSELL UNDERVISNING FRÅN KOSMOS – Kalevi Riikonen
FÖREDRAG Måndag 28 november kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-
Kalevi är mycket populär i Finland och återkommer nu till oss.
Den här gången ger han en mer avancerad undervisning och kommer också att kanalisera.
Han kommer även att tala om stjärnportaler.
Hans första bok har nu översatts till svenska och finns att köpa under kvällen.

Föredraget översätts till svenska.


SKIFTET TILL NYA JORDEN -  Channie West
FÖREDRAG Måndag 5 december kl 18:45  Kammakargatan 56  Inträde 130:-
Channie återkommer äntligen till oss!
Hon fortsätter undervisningen om den tid som närmar sig.Mycket har förändrats sen sist p g a människorna inte riktigt gjort det man tänkt.
Hon berättar om skiftet till den Nya Jorden. Vad innebär 2012. Vad säger andra (utomjordingar och änglar etc.).
Channie kommer också att tala om hur man hittar sitt inre ljus, sin kraft, sig själv och vem man verkligen är och
hur man kan använda det i vardagen.
Channies föredrag är mycket populära, så kom i tid.


JULFEST -  KNYTKALAS
   
JULFEST Måndag 12 december
kl 18:45 Kammakargatan 56. Inträde=ta med mat!
Vi avslutar med en julfestkväll, så att vi kan hinna umgås lite mer.
Vi har knytkalas, så ta med dig lite mat och sätt fram och ät själv av de andras mat också! Vi står för dricka och kaffe. Vi har inga speciella aktiviteter under kvällen, men en liten pendeltävling brukar det bli. Kvällen är till för att umgås. Välkommen!

OBS! ALLA FÖREDRAG ÄR PÅ SVENSKA OM INTE ANNAT ANGES I TEXTEN

 


ANMÄLAN OCH BETALNING

Föredrag är det ingen föranmälan på, utan det är bara att komma till Kammakargatan 56.
Föredragen börjar 18.45 och slutar normalt 22.00. Kom i tid till populära föredrag, för det kan bli fullt!
Kostnad 130:- + ev fika 20:-.

 

 

                                                     VÄLKOMMEN!

 

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ SKICKA HEALING 


 
Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag.

Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20.

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan
.


Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet!

Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se

Här nedan finns mål:

 

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

111030

SÖN

USA/ Norfolk Richmond

111102

ONS

FIN/ Rauma, sjön Pyhäjärvi

111106

SÖN

Skottland/ Edinburgh

111109

ONS

Litauen/ Kaunas

111113

SÖN

Chile/ Santiago

111116

ONS

S/ Sala Västerfärnebo

 

   

Senare mål hittar du vid månadsskiftet på http://jordstralningscentrum.se 
Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 


TV-TIPS  

Nu är det verkligen full fart på intressanta TV-program för oss som gillar ”alternativa” program,
om t ex energier, hälsa, UFOs, gammal historia sett med nya ögon osv osv…
:
 
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2011-21.htm

 

HUMOR

 Utomjordingarna har kraschlandat:
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150783865230405 

 

 

BÖTER ELLER EJ?

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.
Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom.
Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka,
"Vad i helvete håller jag på med?" och då stannade han vid vägrenen.

... 
Polisen kom fram till bilen med bötesmappen i handen.
"Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde.
Jag har ingen lust att börja trassla med papper.
Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare".


Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,
"Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne".

Polisen önskade mannen trevlig helg...

 

 

TÄNKVÄRT

Finns det ett annat ord för synonym?

Varför steriliserar man nålen när en dödsdömd ska få sin spruta?

Vem är General Failure, och varför läser han min hårddisk?     

Kan man heta Bo om man är hemlös?        

Är det rak-vatten i vattenpass?

Eller var det där Saddam badade? Irakvatten alltså.

Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?

I Sverige bor det Svenskar, i Danmark bor det Danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker?

Finns det telefoner av keramik eller är det lurendrejeri?

Om man bränner upp Amerika blir bara all aska kvar?

Kallar samekvinnan sin dildo för fusklappen?

Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då?

Om kungen blir sjuk, lider han då av en kronisk sjukdom?

Vad får man att dricka om man går till kiosken och säger ”Mr Fanta Pucko!”?

 

Kan man kalla fäder som är hemma med barn, lagar mat och städar för hushållspapper?

Om man tar in en ren, blir den rumsren då ?

Varför är Svenska kyrkan emot lesbiska vigslar? De har ju i alla tider vigt brudpar.

 

 

 Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt Nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?


 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante  (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående