Detta blir av nån anledning inte alltid så likt mail-utskicket, både färg o typsnitt ändras osv.
Eftersom så få kollar här lägger vi inte ner tid vi saknar på att göra detta snyggt.
En del roliga bilder lyckas vi inte heller föra över hit...
Glöm inte att anmäla er till kurser ni  vill vara med på i god tid,
nu har vi haft flera fullbokade i rad...
Glöm inte att kolla TV-tipsen och tipsa vänner om Slagrutenytt.

Varje vecka hör vi många nya som önskar att de känt till detta tidigare...

nr 19

14 oktober 2011

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 

 

  

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:

-  LITE AV VARJE   -28/10 – Händer det något då?  
-  SEXKANTFÖNSTER      
-  HARMONI-EXPO Lör-sön 29-30 okt kl 10-18 i Solna-hallen
   Sveriges största alternativmässa för kropp och själ

-  RESA TILL INDIEN med Birgitta Klemo

-  PROGRAM - FÖREDRAG OCH KURSER
-  HJÄLP JORDEN  
-  TV-TIPS   
-  HUMOR   
-  TÄNKVÄRT
  

  

LITE AV VARJE

28/10
Nu närmare sig 28/10 år 2011.

Calleman har specialiserat sig på den 5000-åriga Mayakalendern under ett antal år och tolkat den. Han har dragit långtgående slutsatser utifrån detta och hållit många föredrag om detta samt skriver många nyhetsbrev om sina tolkningar. Han anser att hans tolkningar av Mayakalendern stämmer med tidigare händelser i världshistorien och ger många exempel på detta. Han säger att 28/10 2011 är slutdatum för Mayakalendern.
Calleman har fått stort genomslag i Sverige för detta, så många oroar sig för detta datum för många har tolkat Mayakalenderns slutdatum som den nuvarande väldens slut eller undergång.

Calleman har haft stort inflytande på vad folk tror i Sverige men verkar inte vara särskilt känd eller inflytelserik i andra delar av världen.
Där anger man istället ett helt annat datum för Mayakalenderns slut.

Kommer då världen att gå under när Mayakalendern slutar?

Eftersom det har varit en vitt spridd teori världen över att Mayakalendern förespår den här väldens slut så har intresset varit stort för vad som skall hända.
Vi  på Jordstrålningscentrum har därför under ett par år nu bjudit in ett flertal andligt framstående föredragshållare varje termin, som talat om sin uppfattning om vad de fått reda på om jordens och mänsklighetens framtid ( för att  nämna bara några: Channie West, Marina Munk, Ulla Anderen, Ingrid Krianon, Kalevi, Ola Petersson, ett antal kanaliseringar av olika personer, bla a Maria Bertram samt Johannes döparen genom Carina Hultquist, dessutom astrologiska tolkningar genom Thomas Jönsson).

Alla föredragshållare har haft olika åsikter om vad som skall hända i detalj, men har också haft en klart grundläggande samstämmighet.
Samtliga har talat om människornas medvetandehöjning. Många säger att vi och jorden skall höjas från tredje till femte dimensionen och att det är dags nu.
Hur det skall ske och hur det sen blir varierar uppgifterna om.

Fr o m i år talar dock många om att det är dags att nu verkligen leva andligt i vardagen och inte bara prata om det. Tiden är inne för det nu.
Några säger att egentligen är allt klart (mallarna), och nu är det upp till människorna att ”fylla på”. Det innebär att vi nu alla starkt påverkar utvecklingen med vårt leverne. Som vi lever och tänker, så blir det. Därav uppmaningen att leva andligt i vardagen.

Vad innebär det att leva andligt i vardagen? Jo främst tänker man kanske på att leva på ett sätt som är kärleksfullt mot allt och alla, dvs vänligt och medkännande mot allt och alla och inte förstöra miljön. Att göra sig av med sina gamla belastningar/traumer som får oss att uppföra oss illa mot andra och Moder Jord. Att leva i kärlek och glädje.

Själv har jag (Eva Svensson) märkt en kraftig medvetandehöjning och förändring av auror och chakror  hos mig själv under sista året. Ingen tvekan om det.
Många andra säger likadant. Åter andra har inte märkt någonting.

I Kina och andra länder som börjar höja sin levnadsstandard tycker jag (med mitt begränsade människoförstånd) det mest verkar vare en medvetandesänkning istället. Man överger sitt, i många fall, gamla ideologiskt insiktsfulla sätt att leva och ersätter det med kapitalism. Kapitalismen har naturligtvis så många lockelser, främst möjligheten till bättre fysisk levnadsstandard. Man glömmer sina gamla ideal. Miljöförstöringen kommer som ett brev på posten.

När man pratar om medvetandehöjning så verkar det som sagt inte gälla alla just nu. Tycker själv att  fördragshållarna ofta bara tänker på  och pratar om Västeuropas och USAs/Kanadas utveckling. Ingenting sägs om de länder som ”backar”. Man drar alla över en kam. På frågor så kan de säga att alla inte höjs nu utan det går i olika takt för olika personer och en del kan välja att inte alls följa med i höjningen.
Tycker själv att det här känns knepigt.

Men 28/10, vad kommer att hända då?
Personligen så har jag svårt att tro på att dets kall hända så mycket det datumet.
Endast Calleman (vad jag vet, men jag kan ha fel. Vi får väl ev höra protester via mail) talar om det datumet. Flera har dock inspirerats att tro på det datumet eftersom han anger det.

Har läst att en del Mayaindianer själva säger att det inte vet vilket datum eller ens år som gäller, för de har tappat tideräkningen, som de tidigare höll  reda på genom århundraden. De kan, enligt sin egen uppgift, ha räknat fel på flera årtionden!
Det datum som flertalet andra anger är  att Mayakalendern slutar 20 eller 21 december 2012.

I den lilla boken ”Allt du någonsin velat veta om 2012 i fickformat”  har Geoff Stray samlat mängder av olika profetsior, som alla tycks visa på 20/21 december 2012 som slutligt datum för en förändring. Det är allt ifrån andras tolkningar av Mayakalenderns slutdatum (Calleman har sin egen tolkning) till många andra saker världen runt men även fysiska saker som planeter och deras rörelser, som tyder på förändringar i december 2012. Sammanlagt har han samlat in ett  trettiotal profetsior och saker som tyder på detta datum. Tack vare att de är så många uppfattar jag det som en stark indikation på detta datum.

Du kan köpa den här boken från t ex Vattumannen ( på Drottninggatan i Stockholm) eller googla på Anarchos förlag som ger ut och säljer den (58:- + frakt).

Vilket datum som är rätt och fel kommer vi få se i framtiden, om det nu är något speciellt datum överhuvudtaget då det kommer att ske något.
Själv är jag tveksam till speciella datum utan tror mer på en långsam förändring till något bättre. Kanske tar det ett hundratal år. Vem vet? Och först blir det väl en riktig rening, som naturligtvis är besvärlig minst sagt för många. Att rensa ut och förändra(s) är inte lätt om man inte vill eller är medveten om det själv.

En möjlighet är naturligtvis att jag har helt fel i allt vad jag tror, men det ovanstående är min korta summering efter att ha hört på alla dessa föredragshållare som vi de två sista åren haft på Jordstrålningscentrum och som talat om temat 2012.


Min personliga uppfattning är också att vi skall vara försiktiga med att tro på att det händer något hemskt en speciell dag, för om tillräckligt många tror det, så kan vi skapa något elände själva, bara genom tanken därpå (den hundrade apans effekt).
Själv tror jag på att om vi inte gör något själva åt miljöförstörningen så kommer det gå illa av den orsaken. 
Så snälla ni: Låt bli och tro att det sker något hemskt den 28/10 i år. Låt bli att tänka på det utan tänk på något roligt  och kärleksfullt för jorden och människorna istället. Det förbättrar saken. Skulle det hända något speciellt illa  (och vilken dag gör det inte det om man räknar in hela världen?) så gör det ju det ändå.                                            

Viktigt är hur som helst att leva i kärlek och harmoni med sig själv och allt annat /andra, oavsett vad framtiden har att ge. Själv tror jag fullt och fast att det långsiktigt bästa kommer att ske för oss människor och Moder Jord. Vad ”det bästa” innebär i praktiken har jag  dock inte någon större uppfattning om, men jag har stor tillit till att det är just det som håller på att ske.

                                                                                                                                       

                                            
cid:image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

SEXKANTFÖNSTER

Många tyckte det är spännande med sexkantfönster, både på utflykten i september  och vad vi skrivit i tidigare Nyhetsbrev.
Vi lovade därför att skriva mer om dem.

Här följer ett hopkok av texter som vi (Eva Svensson, Britt-Marie Lundgren och Per-Uno Fransson) publicerat om sexkantfönster i tidigare sammanhang (tidningar, kurser, broschyrer), samt ett bra utdrag från Internet.

 

Sexkantfönster = 6-punktssystem = kristallnätets kristallportar.
Namnen varierar ,men man talar om ett energifält som har formen av en sexkant.
De intresserar många, bl a slagrutefolk, bl a därför att:

·       kunskapen om dem kommit från olika spännande håll

·       de ändrar karaktär, aktiverade eller ej

·       det går att mäta med instrument om fönstret är aktiverat eller ej

·       de innehåller olika healingpunkter

·       UFO-koppling

·       kanske anti-gravitation och mycket mer vi kan upptäcka

·       vad mer ?

 

Bakgrund 1: Arne Groth.

Arne Groth (en av Sveriges mest kända slagrutemän) hade fått information om sexkantfönster från en ryss i början  av 1990-talet, som berättat att munkar i östra Ryssland vid gränsen mot Kina kände till dessa. Munkarna ser sexkantfönstren som lodräta böljande energifält, som liknar "svajiga", stående bergskristaller. Formen är sexkantig, därav namnet. Normalt är två sidor längre än de övriga.
Munkarna går in i fönstren genom olika tillfälliga ”ingångar”.
Arne lärde sig att mäta ut fönstren med hjälp av slagruta.

 

Bakgrund 2: Channie, Eva & Tony, Mikael Kvist.

Ungefär samtidigt fick Eva Olsson och Tony Eckardt genom Channie West kunskap om fönstren. Hon hade fått sina kunskaper från 30 års utbildning av utomjordiska vänner. Hon kallar fönstren 6-punkts-system.
Dessa fönster har flera funktioner. De är landningsplatser för UFOn och andningspunkter för jorden där energi strömmar in och ut.
Mikael Kvist benämner dem kristallnät och kristallportar i sin bok Tidkrigarna.

 

Mätning med fältstyrkemeter.

Eva och Tony sprang på sin fritid omkring ute i naturen och letade 6-punkts-system med slagrutor och ett mätinstrument, en fältstyrkemeter, som kunde avläsa om fönstret var aktiverat eller inte. Fältstyrkan gick ner till noll inne i fönstret när det var aktiverat.

 

Karta och tidtabell.
För att underlätta för dem så fick Eva och Tony via Channie en karta över Åkersberga, norr om Stockholm, med ett antal sexkantfönster inritade.
På  begäran så fick de några månader senare en tidtabell av Channie, som angav när fönstren skulle vara aktiverade framöver, dvs när energimängden avsevärt ökade i dem. Eva och Tony kunde konstatera att tidtabellen stämde.
Aktiveringen sker med ojämna mellanrum. Varje fönster har olika  tidpunkter för aktiviteringen.
Det inträffar när ett fönster pekar på ett fönster på en annan planet.

 

Aktiveringsapparat.

Channie har också lämnat en ritning till en apparat som aktiverar fönstren.  Den innehåller bl a ett antal bergskristaller.
Vid Svenska Slagruteförbundets höstmöte i Hågelbyparken i Botkyrka 1997 kunde deltagarna själva konstatera att den fungerar.

 

Hur känns aktiveringen?

Viss övning och koncentration behövs, men därefter känner man lätt igen ett aktiverat fönster.
"Symtomen" är karaktäristiska: tryck över huvudet, lamhetskänsla i käkpartiet, muskelspänningar samt en känsla av att håret reser sig på hela kroppen.
Från fönstrens hörn pulserar det då ut energivågor och hela fönstret ökar kraftigt i storlek. Man kan mäta flera lager av ytterväggar utanför varandra.

 

Gemensamt for alla fönstertyper är att de innehåller olika healingpunkter: manlig, kvinnlig och en allmän. Ofta finns även en "Ufo-punkt".
Den manliga punkten ökar en mans aura om han står på den men minskar en kvinnas - den kvinnliga  punkten fungerar tvärtom.
Då man står på dessa 2 punkter dras man framåt/bakåt 2-3 ggr. / minut växelvis för man respektive kvinna.
Även människor som aldrig hört talas om jordstrålning brukar ofta känna av gungningen då de står med fötterna en bit ifrån varandra och slappnar av. De brukar blir mycket förvånade över denna nya erfarenhet.

Hur healing- och Ufo-punktema fungerar har vi ännu ej lyckats förstå. Dock har healingpunkterna en mycket hög frekvens.

Vi upptäckte snart att fönstren låg mycket tätare än vi trott.
Det finns även olika sorters fönster, i olika frekvenser. Ibland överlappar de varandra.
De finns inte överallt men är mycket vanliga och kan ligga i stora grupper och variera i storlek. Vi har hittills hittat dem på alla platser med fornminnen men även på många andra ställen. Vi har hittat dem i många bostäder och det visar sig att de som bor där ofta redan vid första försöket både kan se och känna auran. Kan det vara så att fönstrens energier  påskyndar känsligheten och den andliga utvecklingen ?

Vi har kunnat  konstatera att man själv kan "skapa" egna punkter i fönstren genom att mentalt dra upp energi från jorden.
Man aktiverar då hela fönstret men inte maximalt.

I ett aktiverat fönster cirklar energin motsols med ca. 1/2 m/sekund. Efter, normalt, 20-30 sek. ändrar energin form och det påverkar personerna i fönstret fysiskt. Alla känner samma "mönster" om de står i samma spiral då energin når dem, t. ex. förutom dragning framåt/bakåt, vridning av enbart överkroppen, lyftning i byxlinningen bak, dragning snett uppåt osv. Med övning kan man också känna diverse rörelser inne i kroppen t. ex. ofta olika spiralrörelser, ofta "åttor". Oftast är de kopplade till något chakra.

 

Aurasyn underlättas.

Sexkantfönstren ar utmärkta att använda för att få "vanliga" människor att förstå att jordstrålning faktiskt existerar eftersom de kan känna rörelserna. Det har också visat sig vara relativt lätt for många människor att se auran på t. ex. träd vid horisonten om de ställs på gränslinjen till ett sexkantfönster och sakta rör överkroppen framåt/bakåt.

Då linjen passeras så ser man ett  kortvarigt uppflammande ljussken runt träden. Det märks särskilt tydligt i grynings- och skymningsljus.

Vi har inte funnit att någon påverkats negativt även om de haft sängplatsen där.

 

==============================================

Arne Groth är en av Sveriges främsta slagrutemän. Han har snart studerat slagrutefenomenet i 30 år. Arne har genom åren med stor kreativitet, kunskap och entusiasm med intensiv forskning gjort många stora upptäckter inom området.
Stora delar av detta är inte dokumenterat. Många har bett Arne att skriva ner sina upptäckter och erfarenheter.
För att dokumentera en del av Arnes kunskaper och för att sprida en del av kunskapen har Eva Svensson besökt, intervjuat och filmat Arne en hel dag i augusti 2003   .
Hela intervjun har tidigare publicerats i olika delar i Svenska Slagruteförbundets tidning SLAGRUTAN.
Vill du ha samtliga delar så säljer Jordstrålningscentrum den i kompendieform för 90:-

 

Här följer första delen.


SEXKANTFÖNSTER

Eva: Du har ju berättat och demonstrerat en hel del om sexkantfönster. Hur fick du reda på det här?

Arne: I början på 90-talet ringde Dick Sjöberg till mig från det ställe han då hade ute på Lidingö. Dick berättade att det skulle komma en ung ryss till honom, tillsammans med en i Sverige boende ryska, som skulle tjänstgöra som tolk. Den här unge ryssen hade som hobby att fotvandra borta i Sibirien, på gränsen mellan dåvarande Sovjetunionen och Kina, ett område som kan vara farligt p.g.a. rövare, men där bodde även en del underliga munkar. I dessa trakter kände den unga ryssen en del bildningar som han beskrev som stora böjliga kristaller och det har sedan blivit döpt till sexkantfönster. Basen på sexkantfönstren ser i genomskärning ut så, som en kristall som sitter fast i backen. Ryssens uppfattning var att de här kristallerna reste sig upp mot skyn, kanske en mil upp och svajande en aning. Storleken kunde variera men var ofta med 5-6 meters kant. Storleken kunde nog variera mer men det gick vi inte in på så mycket. Ryssen kände med sina händer efter att det fanns en sådan på Dicks tomt och jag plockade fram min slagruta för att själv lära mig hur de kändes och sedan dess har jag själv kunnat hitta dem med min slagruta om jag har lust.

Den unga ryssen hade sett en hel del av sådant vi skulle kalla för UFO´n där borta i Sibirien. Han kände till att man fick en del olika psykiska egenskaper, t. ex. att bli ”synsk för UFO” beroende på hur man gick in i sexkantfönstret. Då kom vi in på att det finns smala dörrar. Arne visar skrattande med händerna på ett par tre decimeters avstånd…. Så alltför kraftiga personer kunde väl inte komma in i sexkantfönstren. Det kunde vara 9 stycken ingångar i ett fönster och en utgång. Men ingångarna är inte samtidigt utgångar, så när man vill hitta ut, så får man gå en ett varv med slagrutan och känna var utgången finns någonstans.

Eva: Jag har hört att det skulle finnas fler ingångar, upp till 64?

Arne: Ja, då kommer vi in på ett annat område och till dem som har möjlighet att klättra upp efter sidorna på de här kristallformationerna. I markplanet finns det alltså 9 ingångar, men det finns ytterligare fönster högre upp längs sidorna, åtkomliga endast för dem som kunde gå ur kroppen och passera in. Men de sibiriska munkarna, som kände till sexkantfönstren, varnade för detta för man kunde komma till en ingång och hade man väl kommit in där kom man inte mera ut.

Vid ett slagrutemöte på Värmlandsnäset tog jag mest på lek ut ett sexkantfönster och en del deltagare höll sedan på halva natten och undersökte fönstret och upptäckte att de fick mer av olika psykiska egenskaper för olika dörrar. De fick healingförmågor, de blev synska och kunde se på avstånd, de fick lättare att få UFO-kontakter… Inne i fönstret finns ett triangel-format healingområde med ett kvinnligt, ett manligt och ett hörn av neutral karaktär. Triangelns sidstorlek är kanske ca 60 cm. På den neutrala platsen kan det vara bra att stå när man får healing. Vid ett tillfälle placerade jag en dam jag körde healing på, på en neutral healingpunkt. Hon led antagligen av cancer och jag plockade bl. a. traumaringar på henne. Det var en kamp som pågick flera timmar. När hon kom tillbaka till lasarettet efter sommaren, så kunde de inte hitta någon cancer, men jag vet inte om det berodde på sexkantfönstret eller någon ”högre upp i hierarkin”.

Det finns även andra strukturer där man kan hitta motsvarande trianglar, bl. a. i ovala  amöbaliknande strukturer med en triangel i. Från en linje går det ut former, som ser ut som prästkrageblad, som går ut i terrängen, från den kvinnliga punkten och sedan återvänder till den manliga punkten. Man kan hitta motsvarande även i labyrinter, men det kan vi prata om en annan gång.

En gång i skogen vid Ramsbergsgården hittade jag två vanliga sexkantfönster, men när jag markerade det tredje visade det sig när jag gått runt att det inte greppade tag i kanten så den blev sluten där jag började, utan att den fortsatte innanför och blev mindre och mindre, alltså en sorts sexkantsspiral. Jag anade att man kunde använda den innersta återstående punkten till att ladda healingvatten och gjorde det eftersom en av damerna behövde en utrensning. Hon drack vattnet och var upptagen med kissande resten av förmiddagen. Alltså ett experiment med healing i en sexkantspiral. Varsågoda att leta vidare.

 

Den här unge ryssen hade en del annat att berätta angående miljön: De här stora kristallerna upp mot skyn, var stora vackert utformade och fina, i områden där naturen var ren och orörd, sämre närmare stora städer och industriområden. Han hade varit i Tjernobylområdet där det fanns ett område som var ungefär 3 mil i diameter där kristallerna var hopsjunkna som ledsna dragspel och låg efter backen. Det här området hade tendens att utvidga sig och detta låter ju otrevligt tycker jag.

Eva: Vad tror du syftet är med sexkantfönster? Är de viktiga?
Arne: De är ju stora starka majestätiska strukturer som tycks ha en så stark koppling till oss, att när sådana rasar ihop inom ett område, så säger väl det en hel del om vidare möjligheter till liv där, framför allt själsligt liv. Alltså är de säkert en viktig indikator för något.

Eva: Tror du de är mer förekommande inom vissa områden, t ex fornminnesområden?
Arne: Vet inte, kan bara gissa att de kan finnas oftare där eftersom de erbjuder kontaktmöjligheter med andra världar enligt de beskrivningar som getts av den unge ryssen och andra som sysslat med dem. Bl a har Tony Eckardt och hans fru Eva Olsson sysslat mycket med det här.
Du Eva vet ju också en hel del ytterligare. 

(Slut på intervjun.)

Vår sammanfattning av tekniken som Arne fick lära sig för att använda ett sexkantfönster, dvs när man använder slagaruta

Säg: ”Jag söker sexkantfönster”.
När du hittat ett med slagrutan, så markera hörnen så du ser att det verkligen är sexkantigt.
Sedan koncentrerar du dig klart och entydigt på det du vill uppnå i fönstret, t ex balansering av dina chakror.

 

Fråga pekaren och använd ”ja- och nej-teknik, dvs se till at du får ja- eller nej-svar med pekaren /pendeln.

·       Får jag gå in i sexkantfönstret?

·       Var ska jag i så fall gå in? På vilken av de sex kanterna finns ”min” dörr?

Låt din pekare visa vägen till rätt sida.

·       Var på kanten finns min dörr? Följ pekaren.

·       Är denna dörr öppen för mig att passera in i just nu?

·       Gå in i fönstret genom dörren och fråga: Var i fönstret ska jag ställa mig för att få tillgång till de energier jag behöver just nu?
Det kan vara på ett hörn, på någon av healingpunkterna eller en annan plats i fönstret eller på kanterna.

·       Gå till den platsen och känn efter och fråga om detta var rätt plats.

Öppna dig för de positiva energier punkten har.

·       Efter en stund frågar du om du ska stå kvar, d v s om du har stått här tillräckligt lång tid.

Om svaret är nej så stå kvar en stund och fråga sen igen tills du får ett ja-svar.
Fråga om du skall gå vidare till en annan plats i fönstret. Låt pekaren visa vägen
Gör i sådant fall likadant på den nya platsen.

·       Fråga slutligen var du ska passera ut. Låt pekaren visa vägen.

Tacka för den hjälp du fått.


---------------------------------------------------------------------

Utdrag från en bra, Channie-inspirerad text från Internet

Energifält i naturen
6-punktssystemen

Ett antal gränsforskare har, med hjälp av pekare och fältstyrkemätare, upptäckt flera s k 6-punktsfält. Dessa fält aktiveras från någon gång per vecka upp till 8 gånger per dygn, beroende på årstid. De är vanligtvis 5-500m långa. Universum innehåller 6-kantiga tunnlar som går kors och tvärs genom rymden. Eftersom universum hela tiden rör sig, kopplas tunnlarna ihop med punkter på jorden som då blir aktiverade och får förbindelse med tunnlarna ute i rymden. Inuti tunnlarna existerar det ingen tid, de kallas därför ofta för icke-tidstunnlar eller vittidstunnlar. Ativeringarna varar från någon minut upp till ca fyra timmar. Under aktiveringen får planeten möjlighet att byta energier. De begagnade energierna släpps ut i rymden och fräscha energier tas in genom fälten, som fungerar som "andningshål".Om man reser i en sådan tunnel med en farkost, kan man färdas oerhört fort eftersom man färdas utanför tiden (i en tidlös dimension). Den enda tid som går åt är 0,00043 sekunder för varje korsning. Att åka till månen tar alltså 0,00043 sekunder, om tunneln pekar rakt på.
Det gör gott för både kropp och själ att vistas i ett 6-punktsfält när det är aktiverat, eftersom det då sker en rening av livsenergierna.
En del människor kan känna av kanterna i ett 6-punktsfält. De kan uppfatta det som ljus långt fram eller som ett torn med ljus överst. En del uppfattar mörker runt omkring sig, andra ljus eller färger. Kanske blir det tyst, fågelsång tystnar, eller kanske man får en känsla av hastighet eller ett slags sug. Känslan av att inte väga något är också vanlig.
Man kan se tecken i naturen på var dessa områden finns, då den försöker skydda sina 6-punktssystem och andningshål genom att ställa vackra buskar och träd mycket tätt där det finns många aktiva platser. Enbuskar trivs utmärkt i 6-punktsfälten. Myrmark, träsk, tjärnar, vattenfall och stora sjöar kan vara andra resultat.
Ibland syns naturväsen såsom älvor och småfolk på dessa platser, när de är aktiverade, eller UFOn som dyker upp eller försvinner i tomma intet.
Man kan snabbt dra slutsatser om var man finner dessa fält, om man studerar rapporter över UFO-observationer då dessa nästan alltid använder fälten vid start och landning. En del av dessa områden har UFO-forskare redan uppmärksammat, de kallar dem för "fönsterområden".
Ofta finner man sådana här fält på gamla kultplatser. De gamle var väl förtrogna med det här och begravde sina döda på platser där man visste att man kunde få kontakt både med gudarna och med sina döda i dödsriket. De gamle visste också att använda stjärnorna, astronomi och astrologi, för att ta reda på när platsen var aktiv och uppkopplad till den kosmiska icke-tiden.
Skärningspunkten mellan de jordiska tunnlarna och de kosmiska ligger alltid på samma avstånd från jorden. Skärningspunkten är dödsrikets position för jorden.
Man kan skapa egna tunnlar av vit tid, oberoende av 6-punktssystemen. Detta kan främst göras på tre sätt:

  • Tankemässigt av synska, klärvoajanta eller vid meditation.
  • Vid nära döden-upplevelser eller när man dör, då får alla en öppen kanal in i den vita tidstunneln.
  • Byggnadstekniskt, t ex pyramidformer, kyrktorn e d.

Man kan undra om inte våra tidigare kulturer kände till dessa fakta och utnyttjade pyramidkonstruktioner för att skapa vittidstunnlar i helande syfte. Det torde vara en utmärkt form av friskvård. Den som känner sig hugad kan själv experimentera med en mini-pyramid enligt samma måttförhållanden som Keopspyramiden. Ställ en skål kranvatten inuti pyramiden, låt stå några timmar och smaka sedan av vattnet. Normalt brukar det finnas en bismak av metall i kranvatten, men efter pyramidkuren finns inte denna bismak kvar. Viktigt att tänka på: pyramiden skall stå med någon av sidorna åt norr.Vittidstunnel

 

Med hjälp av små lysande energikapslar, som UFO-forskare kallar spaningsskivor eller ljusklot, kan man koppla ihop flera 6-punktssystem och på så vis skapa egna horisontella tidstunnlar. Detta kallas att sända tidsenergier. När UFOn flyger i dessa horisontella tunnlar är de osynliga för oss.Personer i 6-punktsfält.

 

Beroende på om man står i eller utanför ett 6-punktssystem, kan man uppfatta en händelse mycket olika. Vid en UFO-landning kan person A, som står inne i området, uppfatta hela händelsen. Person B kanske bara uppfattar en del t ex ljus eller doft. Även diffusa saker kan förekomma så som förnimmandet av värme, kyla och vibrationer.
Vid en liten rörelse i sidled kan person B ena stunden se något, för att i nästa tappa bort iakttagelsen. Denna person B står i gränslandet till icke-tiden, vid den diffusa kanten.
Även tidsvariationer kan förekomma. Tex kan person A observera en landning i ca 10 minuter, men person C uppfattar att det inte gått någon tid alls och har heller inte sett något. Ibland skiljer sig deras klockor åt samma tid, men det behöver inte nödvändigtvis göra det. Person C, som står utanför, varken hör, ser eller känner något.
Inom en del 6-punkssystem är energierna enormt starka och kan orsaka tids- och energivirvlar. Detta kan ibland åstadkomma att de själva visar sin position, t ex då gräs eller säd lägger sig ned i mönster ute i naturen. Ibland görs sådana mönster även av UFOn, men de innehåller då information om olika saker t ex stjärnkartor.

Mönster i sädesfält

Tyvärr har alltfler 6-punktsfält slutits till på jorden. Bygger man hus på byggnadstekniskt fel sätt, eller drar elledningar över dessa platser, kan 6-punktssystemen bli helt tilltäppta. Detta är mycket allvarligt, eftersom det är genom dessa fält och tunnlar som jorden "andas", får in ny kraft och energi och släpper i från sig använd energi. När fälten täpps till uppstår stor disharmoni, som ger följdverkningar inom många områden. En bidragande orsak till att religionen tappat fotfäste här i landet är att kyrkorna alltmer dragit in el, vilket stör kontakten till det gudomliga. Kyrkobesökarna har glesnat ut, utom vid konserter eller vid större högtider.
En del av den inkommande energin lämnar jorden igen när den använts, men den har då blivit starkt nedsmutsad, delvis pga människans sätt att vara mot de sina och sin natur. Detta ställer till problem för andra livsformer ute i universum. På grund av nedsmutsningen från jorden, kan ingen planet i närheten av oss bebyggas

 

--------------------------------------------------

 

Prova själv!
Det är vår förhoppning att dessa rader inspirerar er till egna forskningar kring sexkantfönster. Det finns säkert mycket spännande saker att hitta, inte minst med tanke på att de aktiverade fönstren möjliggör färder i vit tid = icke-tid mellan olika planeter. Forskarna pratar nu i dagarna om att man kanske hittat partiklar som kan färdas snabbare än ljuset. Man talar också om maskhål i mikrokosmos. Vi uppfattar sexkantsfönstrens tunnlar som maskhål i vår värld, dvs ställen där vanliga                                        naturlagar, som vi känner dem hittills, inte gäller. Här färdas man fortare än ljuset.

Testa gärna själv ut olika punkter och hur de påverkar dig. Har spetsarna olika energier? Om man samlar deras energier, vad får vi då? Healing- och föryngringspunkter
. Vad kan man mer använda fönstren till?
Antigravitation? Står det ett osynligt UFO där? (gå aldrig fram till ett okänt UFO). När blir nästa aktivering av fönstret? Kan du aktivera själv?

Hör gärna av er om nya erfarenheter.

 

 

Vill du veta mer?

-Eva Olssons och Tony Eckardts bok: ”NÄRKONTAKT MED UFO”. En dokumentär berättelse! UFO-gåtans lösning?
6-punktssystem och icke-tidstunnlar - öppningar till andra världar och dimensioner?

Video: Närkontakt med UFO.

 

-Channie West har gett ut två böcker på svenska: ”En utomjordings dagbok”, ”En ängels dagbok”.

Kan beställas från: Channies bok. Box 43. 186 03 Brottby.

 

-Mikael Kvist : Tidkrigarna I - den kosmiska komplotten.

-Tidkrigarna II - Hemliga kunskaper om tiden (bl a kristallportarna, vilket är Mikaels namn på sexkantfönster).

 


-Kort utdrag i tidningen AlphaOmega 1998, bl a i nr 2.

 

 

cid:image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

-  HARMONI-EXPO Lör-sön 29-30 okt kl 10-18 i Solna-hallen
   Sveriges största alternativmässa för kropp och själ
  
Vi är där med bl a: 
   - BIOS
  - PlusMinus
   - Purpurplatta
   - Behandlingar

cid:image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

 

RESA TILL INDIEN

Birgitta Klemo arrangerar en ny hälsoresa till ett Aurvediskt behandlingscenter i det vackra Kerala i Indien  31/1-19/2 2012.
Vill du följa med?

Maila oss så får du mer information. jc@vingar.se

cid:image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

  
PROGRAM -  FÖREDRAG OCH KURSER

                                  
MICHELLE PHILIPS – SPIRITUELL FÖDELSE – FRIHET GENOM 11-11 DÖRRÖPPNINGEN

FÖREDRAG Måndag 17 oktober kl 18:45 Kammakargatan 56. Inträde 130:-  OBS! Föredraget är på engelska
I år är datumet 11 november ett väldigt kraftfullt spirituellt datum (11-11-11).
Det är ett fullständigande och födelse av dimensionsöppningen som kallas ”11-11” ,som började 1987 och som invigdes med stora ceremonier.
Medan vi nu i år passerar genom 11-11-dörröppningen så förflyttar vi oss kollektivt in i en högre vibration av oss själva,
bortanför den tvådelade strukturen av manligt och kvinnligt (dualiteten) som vi levt så länge i och som varit en tung period för människorna
med ensamhetskänslor som var och en
känt i sitt inre.
Dörröppningen 11-11 är en
sammandragning av 20-12-dörröppningen som sker nästa år.
Michelle kommer att föra igenom oss genom Skaparens meddelande
om detta stora uppvaknande och ta oss genom en
kollektiv DNA-aktivering av denna magnifika födelse.

AHA, DU TÄNKER SÅ  –  introduktion av våra nio personlighetstyper
– CICCI LYCKOW BÄCKMAN

FÖREDRAG Måndag 24 oktober kl 18:45 Kammakargatan 56. Inträde 130:- 
Vet du varför du uppfattar världen som du gör, varför du prioriterar som du gör ... och varför alla andra inte gör likadant?
Enneagrammet beskriver nio olika personlighetstyper, deras bakomliggande drivkraft och olika sätt att betrakta världen.
Genom att upptäcka vår egen personlighetstyp kan vi utvecklas, växa och förhålla oss till andra på ett mer balanserat sätt.
Genom att lära oss känna igen andras typtillhörighet kan vi und
anröja många av de små och stora problem som kan uppstå i kontakten människor emellan.

Läs mer om enneagrammet på www.enneagrammet.se


Under introduktionsföredraget går vi igenom:
• Presentation av enneagrammet som system
• De nio typerna och uppdelningen i instinkt, känsla och tanke
• Ett enkelt personlighetstest
• Gruppövning för att hitta vår egen typ.

Kvällen inkluderar en 45 minuter lång paus med fika, gruppövning om personlighetstyper samt information om Jordstrålningscentrums verksamhet.

PRAKTISK INFO
Ingen föranmälan krävs. 
Inträde: 130 kr, betalas på plats
Kompendier om 70 sidor A4 finns att köpa under kvällen för den som vill (170 kr)

Välkomma!

Vi har föredrag varje måndagskväll under hösten.

Programmet läggs ut successivt.

 


ANMÄLAN OCH BETALNING

Föredrag är det ingen föranmälan på, utan det är bara att komma till Kammakargatan 56.
Föredragen börjar 18.45 och slutar normalt 22.00. Kom i tid till populära föredrag, för det kan bli fullt!
Kostnad 130:- + ev fika 20:-.


Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums plusgiro 410 89 43-4
och samtidigt  maila eller ringa in namn, adress och mailadress eller telefonnummer.

Anmälningsavgiften är 400:-.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften.
Plats på kursen erhålls i tur och ordning efter anmälan och inbetalningsdatum.
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen.
Resterande kursavgift betalas senast 14 dagar före kursstart.
V. v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen.
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än 3 veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p.g.a. att våra kostnader då är fastlåsta.
Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får skriftlig bekräftelse på den så att den gäller.
Du har rätt att skicka någon annan i ditt ställe. Om kursen inställs eller flyttas till annat datum
sker naturligtvis full återbetalning till de som tänkt gå kursen.  

 

 

                                                     VÄLKOMMEN!

 

cid:234473301@24012009-0687

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ SKICKA HEALING 


 
Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag.

Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20.

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan
.


Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet!

 Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se

Här nedan finns mål:

 

 

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

111016

SÖN

Italien/ Venedig

111019

ONS

FIN/ Åland Eckerö

111023

SÖN

Italien/ Padua & Verona

111026

ONS

S/ Köping, Arboga o västra Mälaren

111030

SÖN

USA/ Norfolk Richmond

 

 

 

 

 

Senare mål hittar du vid månadsskiftet på http://jordstralningscentrum.se 
Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 

cid:234473301@24012009-0687


TV-TIPS  

Nu är det verkligen full fart på intressanta TV-program för oss som gillar ”alternativa” program,
om t ex energier, hälsa, UFOs, gammal historia sett med nya ögon osv osv…
:
 
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2011-19.htm

 

cid:234473301@24012009-0687

HUMOR

Lite käbbel mellan könen

Mäns hjärnor
Scientists have finally discovered what is wrong with the male brain:
On the left side, there is nothing right
and on the right side, there is nothing left ...


Nyttan med att tala sanning
Det satt en sömmerska och sydde vid en flod, hennes fingerborg föll ner i floden. Hon grät högljutt. Gud uppenbarade sig och frågade: Varför gråter du mitt barn? Sömmerskan svarade att hennes fingerborg hade ramlat i floden och hon behövde den för att hjälpa sin man försörja familjen. Gud doppade ner sin hand och fick upp en fingerborg gjord av guld och safirer.

Är detta din fingerborg frågade Gud? Nej svarade sömmerskan.

Gud doppade ner sin hand igen och fick upp en gyllene fingerborg gjord av safirer. Är detta din fingerborg frågade Han? Nej, svarade sömmerskan.

Ännu en gång doppade Gud ner sin hand och tog upp en fingerborg gjord av läder. Är detta din fingerborg frågade Han? 
Ja, svarade sömmerskan.

Gud blev så glad över sömmerskans ärlighet att Han lät henne behålla alla 3 fingerborgar.

Några år senare var sömmerskan ute och gick vid floden med sin man, när maken plötsligt ramlade i floden och försvann. Kvinnan grät högljutt och ännu en gång uppenbarade sig Gud. Varför gråter du? Min man har fallit i floden, grät sömmerskan.

Gud gick ner i vattnet och kom upp med George Clooney, är detta din man frågade Han? JA, skrek kvinnan.

Gud blev rasande, du ljuger sa Han.

Åh förlåt mig, sa sömmerskan, det är ett missförstånd. Du förstår, hade jag sagt nej till George Clooney hade Du kommit upp med Brad Pitt. Hade jag sagt nej även till honom hade du kommit upp med min man. Hade jag då sagt ja, skulle du gett mig alla tre. Käre Gud, jag är inte helt kry och skulle aldrig orka ta hand om alla dessa tre män. Därför sa jag ja till George Clooney.

Så Gud lät sömmerskan behålla honom!

Vad är då moralen med denna story:
Närhelst en kvinna ljuger är det för en godhjärtad orsak för andras bästa.
Det är i alla fall våran story, och den håller vi oss till.

Undertecknat
Alla kvinnor

 

 

 

 

 

cid:234473301@24012009-0687

TÄNKVÄRT

Erfarenhet
Erfarenhet är underbart,
den hjälper dig att känna igen ett misstag när du gör det igen!

 

Vänner
Vänner är som underkläder... de är nära!
Bra vänner är som kondomer...de skyddar en!
Bästa vänner är som Viagra... de håller en uppe när man är nere!

 

Var har vi hamnat?

150a32d1.jpgA man and his dog were walking along a road. The man was enjoying the scenery,
when it suddenly occurred to him that he was dead.
He remembered dying, and that the dog walking beside him had been dead for years.
He wondered where the road was leading them.

After a while, they came to a high, white stone wall along one side of the road.
It looked like fine marble. At the top of a long hill, it was broken by a tall arch that glowed in the sunlight.
 
When he was standing before it he saw a magnificent gate in the arch that looked like mother-of-pearl,
and the street that led to the gate looked like pure gold. He and the dog walked toward the gate, and as he got closer,
he saw a man at a desk to one side.When he was close enough, he called out, 'Excuse me, where are we?'

'This is Heaven, sir,' the man answered. 'Wow! Would you happen to have some water?' the man asked.

Of course, sir. “Come right in, and I'll have some ice water brought right up.”
The man gestured, and the gate began to open.

'Can my friend,' gesturing toward his dog, 'come in, too?' the traveler asked.

'I'm sorry, sir, but we don't accept pets.'

The man thought a moment and then turned back toward the road and continued the way he had been going with his dog.

After another long walk, and at the top of another long hill, he came to a dirt road leading through a farm gate that looked as if it had never been closed. There was no fence.

As he approached the gate, he saw a man inside, leaning against a tree and reading a book.

'Excuse me!' he called to the man. 'Do you have any water?'

'Yeah, sure, there's a pump over there, come on in.'

'How about my friend here?' the traveler gestured to the dog.

'There should be a bowl by the pump.'

They went through the gate, and sure enough, there was an old-fashioned hand pump with a bowl beside it.

The traveler filled the water bowl and took a long drink himself, then he gave some to the dog.

When they were full, he and the dog walked back toward the man who was standing by the tree.

'What do you call this place?' the traveler asked.

'This is Heaven,' he answered.

'Well, that's confusing,' the traveler said. 'The man down the road said that was Heaven, too.'

'Oh, you mean the place with the gold street and pearly gates? Nope. That's hell.'

'Doesn't it make you mad for them to use your name like that?'

'No, we're just happy that they screen out the folks who would leave their best friends behind.


 


 

 Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt Nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?

 


 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante  (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående