Detta blir av nån anledning inte så likt mail-utskicket, både färg o typsnitt ändras osv.
Eftersom så få kollar här lägger vi inte ner tid vi saknar på att göra detta snyggt.

 

 

nr 6

15 mars  2010

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se    

 
 

INNEHÅLL

-  LITE AV VARJE  

-  UPPFÖLJNING  FÖREDRAG och KURSER
-  VÅRA FÖREDRAG OCH KURSER

-  BIRGITTA KLEMO – gratis kortkonsultation igen

-  HJÄLP JORDEN & KLIMAT & MILJÖ
-  RADIO- & TV-TIPS   
-  HUMOR
-  TÄNKVÄRT

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

 

LITE AV VARJE

Per-Uno i radio fre 19 mars, har varit med tisd 9 mars.

Per-Uno Fransson har varit på SPÖKJAKT och paranormala äventyr med spöken och naturväsen
i  Radio Västmanland P4 100,5 tisdagen 9 mars mellan 11-12
  i direktsändning från Anundshög.
De som har Slagrutenytt via sms (självkostnadspris) eller var på föredraget dagen innan fick veta det i förväg.
Om nån annan ev är intresserad går det att lyssna på via internet hela mars och kanske nån dag till (30 dagar?)..
  Direktlänk:  http://www.sr.se/cgi-bin/vastmanland/program/index.asp?date=2010-03-09&ProgramID=67
 Välj mellan kl 1100 - 1200, fast man började i studion att anknyta till paranormalt redan 0930...

Fortsättning följer nu på fredag 19 mars mellan 11 – 1130. Fast direkt från studion den gången…
Radio Västmanland brukar gå bra att höra i Stockholm, frekvens 100,5.
Annars går det bra att höra via Internet och där kan man lyssna en månad efteråt.
  
 
Nu efteråt:
 De flesta kompisar som hört av sig tyckte det var bra men för kort. Det är ju mest musik i programmet…
 De undrade vad som hände när programledaren Gösta höll på att ramla. Jo vi var på väg nerför Anundshög och han tänkte det skulle låta knarrande bra i radion om han gick i snön, men en brant snöig hal backe höll på att få honom att rulla ner från högen. Och vi skojade innan att "Ner kommer vi  ju alltid".
 Vi hade sällskap av 4 naturväsen som följde med i radiobilen ToR Anundshög, sedan hakade det på säkert ett tjog till när vi gick uppför högen. När vi före sändningen började prata om spöken måste de ha hört det, för när vi var på toppen kom det fram 2 till oss. Sedan hann jag inte kolla om de försvann när jag berättade hur de skulle göra…  Dessutom stod ett ca 35 meter stort UFO ovanför högen, med ca 10 pers ombord, de var från Andromedahållet. Men vi tordes inte prata om dem i radion, och hann inte heller... Jodå, programledaren kände av närvaron av dessa ”väsen”… Men jag sa åt honom innan att han skulle ligga positivt kritiskt lågt så han inte skulle få skit efteråt.
Eftersom det är så få program som tar upp paranormala ämnen är det ju bra om vi som är intresserade t ex går in på www.facebook.com  och Radio Västmanlands sida där och skriver att det är bra med sådana program och att man vill höra mycket mer.
Kommande fredagens program är en följd över att många entusiaster hört av sig.


NYINSATT PENDELKURS
Intresset för pendelkursen med Eva Svensson, som gick i helgen, var så stort att vi beslutat att sätta in en ny kurs 8-9 maj.
Det är många intresserade så skynda på om du vill få plats där.

 

2000taletsvetenskap arrangerar ett seminarium i Malmö 27 mars
Föredrag:    
Annika Dahlqvist
- Hälsovinster med LCHF (mycket fett och lite kolhydrater i maten)
Gösta Walin – Välkomna koldioxiden, synpunkter på klimatets känslighet
Niels Harrit - Varför rasade det 3:e tornet vid World Trade Center?
Alan Rees - Vaccinering - Bluff & båg?
Ingemar Ljungqvist - Tabu om Aids

Plats:  Kockums Fritid, Malmö
Tid: Lördag 27 mars kl 12:40

Mer information och anmälan:
http://www.2000taletsvetenskap.nu/anmalan_arsmote.php

 

 

http://www.wwf.se/img/admail/p.gif

http://www.wwf.se/img/admail/p.gif

SLÄCK LJUSET 27/3- Earth hour  

 

Vi förmedlar vidare information vi fått:

Världen förbereder sig för Earth Hour lördagen den 27 mars 20.30
 
Snart är det dags. Att släcka ljuset för klimatet under en timmes tid. Lördagen den 27 mars klockan 20.30 samlas vi i världens största globala klimatmanifestation. Earth Hour 2010 går under devisen Showtime as in show what can be done. Anmäl dig och var med.
 
Ett ännu större Earth Hour?
Förra året deltog 88 länder och över 4 000 städer i Earth Hour. I Sverige deltog 64 procent av befolkningen mellan 15-64 år, enligt SIFO. Det var stort att se allt engagemang i samband med Earth Hour! Vi ser fram emot samma känsla i år igen. Ni visar makthavarna att det finns stöd för en stark klimatpolitik, och det gör stor skillnad.

Kan vi göra Earth Hour ännu större i år? Just nu är 88 länder anmälda och väl över 1 000 städer. Ett land till så har vi spräckt rekordet från förra året. Vilket land hinner först? Världens högsta byggnad Burj Khalifa släcker tillsammans med Eiffeltornet, Empire State Building och många många fler. I Sverige räknar vi just nu 122 kommuner, 600 företag och organisationer, hundratals skolor och kyrkor som är med. Det är fler anmälda än vid samma tid förra året.
 
Låt oss nu också slå rekord i antalet anmälda personer. Ni var över 30.000 anmälda på hemsidan förra året. Kan ni göra det igen? Gå in och anmäl dig på www.wwf.se/earthhour.

Bland deltagarna återfinns kung Carl XVI Gustaf som släcker ned de kungliga slotten. Andra kända släckare är Michael Nyqvist, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Noomi Rapace och Lena Olin. De släcker lamporna. Släcker du?
 
Hjälp oss att sprida ordet om Earth Hour till vänner, familj och bekanta. Bygg momentum! 
____________________________________________________________________


http://www.wwf.se/source.php?id=1278877
Tända ljus på Earth Hour. Copyright: © WWF-Canon / Elma Okic
 
Fira Earth Hour med oss
Vi på Världsnaturfonden sätter i år ännu mer fokus på klimatlösningarna. Detta gör vi genom initiativ som climate savers, climate solvers och Earth Hour Conference. Du kan också hjälpa till genom att avge ett klimatlöfte på www.minplanet.se.

Runt om i vårt avlånga land kommer hundratals aktiviteter att äga rum under Earth Hour lördagen. När det börjar närma sig kommer du att finna hela kalendariet på wwf.se. Eller vad sägs om ljusmässor, fackeltåg, snowboard-events, utställningar, släckar-tävlingar, klimatpirat-teater, klimatsmart festmiddag i snödriva, och mycket mer.

 
För dig som är i Stockholm kommer Earth Hour Show i år att äga rum i Kungsträdgården. Kända artister sjunger akustiskt, medan tävlingscyklister trampar fram vår dämpade scenbelysning. Välkommen!

 
För dig som hellre stannar hemma har vi tagit fram en klimatsmart festmeny tillsammans med en av landets bästa kockar. Laga, bjud och njut. Det har aldrig varit så mysigt att rädda världen. Mer information om Earth Hour recepten kommer snart.

 
Vad ska du göra med din timme i mörkret?

 
Anmäl dig till Earth Hour så får du mer information om allt som händer.

 
Varma hälsningar

 
Från WWFs Earth Hour team

Detta nyhetsbrev kommer från Världsnaturfonden WWF.
Citera oss gärna, men ange källan! Copyright © 2010 Världsnaturfonden WWF

   

http://www.wwf.se/img/admail/p.gif

http://www.wwf.se/img/admail/p.gif

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

UPPFÖLJNING AV FÖREDRAG OCH KURSER

 Åke Pihlgren höll 1 mars föredrag hos oss om: Vad vi får fram med slagruta, pekar och pendel.

Åke demonstrerade först de olika slags verktygen man använder.

Det har ju under senare år tillkommit flera nyheter på området, så förutom pekare, pendel och slagruta så kan man använda t ex H3-antennen, som kommer från Tyskland. Den ser ut ungefär som ett sånt där gammalt ”skjutmått” man använde att räkna avancerade tal på innan miniräknarna hade kommet (har glömt namnet). Den är väldigt känslig och går att med ett skjutmått ställa in för olika typer. Det innebär att man med dess hjälp kan få ut mer information om t ex jordstrålningen.

 

En nyare typ av verktyg, som inte funnits så många år är olika slags enhandsverktyg, bl a det mellanting mellan pekare och pendel som vi kallar pendelspröt. Den består av en tyngd på en halvstyv pinne som är ca 4 dm lång. Man vippar den framför sig. Den ändrar rörelsemönster då man får svar på det man frågar efter, t ex när man hittar en viss jordstrålning eller hittar en obalans i auran. Från att ha vippat kanske den då börjar snurra istället. Eftersom vi sålt denna några år så känner många redan till den. Intressant är att oljeletare i USA använder den eftersom man kan gå med den i flera timmar utan att bli trött i armen.

 

Åke berättade främst om många olika användningsområdena för slagruteverktygen.

T ex berättade han att grävmaskinister använder slagruta för att hitta kablar, för att inte gräva av dem eller för att hitta dem om inte ritningen stämmer. Han berättade och demonstrerade många olika saker, även hur man kan sitta hemma och leta på en karta istället för att gå ut på plats. Det fungerar nästan lika bra för den som är van.

Han berättade om hur man kontrollerar jordstrålning i hus och hur han arbetar.

 

Han demonstrerade också hur han lärt sig att med pekare mäta fram om man är påhoppad av något negativt osynligt väsen. Han förklarade och visade hur man med pekarnas hjälp kunde avgöra vad slags negativt väsen det var, för det finns många olika sorter och Åke har lärt sig hur man kan skilja dem åt. Han berättade också att han hittat olika sätt att lämpligen ta bort dem på. Ett sätt att hitta ett speciellt slags väsen är att mäta om personens mittlinje förskjutit sig åt sidan. Vi fick också se hur han tog bort några påhopp från en tjej ur publiken.

 

Påhopp av negativa väsen är mycket mer vanliga än de flesta tror och Åke jobbar mycket med att hjälpa olika människor med detta, liksom han sanerar bostäder från jordstrålning och spöken m.m.  

Han har arbetat så mycket med det, så han kan numera sitta hemma och göra det på en karta  och då få lika goda resultat som när han är på plats. Det går ju mycket snabbare så.    

                            

Åke hade som vanligt gjort ett mycket gediget förarbete med många bra bilder som demonstration till det han talade om, så vi fick en bred överblick över många användningsområden.

 

Har du bra grundkunskaper i att gå med slagruta så har du möjlighet att få var med på hans 4 helger långa kurs då han lär ut en massa av detta. Kursen heter: Lär dig ta bort negativa energier i bostäder och innefattar då både jordstrålning, spöken och andra negativa väsen i bostaden, samt också hur man mäter och rensar påhoppade människor.

Vi rekommenderar den kursen till de som vill bli verkligt duktiga på området, för det är Sveriges mest avancerade kurs på området.  Du kan läsa mer om den på vår  hemsida www.jordstrålningscentrum.se under fliken Kurser till vänster.

 

Reza Yazdani  höll föredrag måndag 8 mars om Hur hjärnan löser problem. Han forskar i biogenetik och har därför en vetenskaplig infallsvinkel på ämnet. Han berättade om de många olika slags intelligenser vi har och hur man genom olika slags övningar kan förbättra hjärnans olika funktionsområden  (som minne, kreativitet, språkkunskaper etc) och ända fram till sin dödsdag kan lära sig nya färdigheter. Hjärnan är till för inlärning! Olika delar av hjärnas funktioner kräver olika slags övningar. Det hjälper inte att bara lösa korsord för att hålla igång hjärnan!

 

Kreativiteten kan förbättras avsevärt med olika övningar. Därmed så minskar våra problem! För det är med kreativa lösningar som vi kan förbättra problemlösningen! Smart sätt att kunna må bättre i livet.

 

Tyckte det var mycket intressant att inse att vi kan träna upp de allra flesta förmågor, så vi slipper se dem dala alltför mycket när man blir äldre. Vi ser ju hur gamla människor tappar mer och mer förmågor (kort- och långtidsminne, balans, rörelseförmåga, språkförmåga m.m) men enligt vetenskaper så kan vi alltså bibehålla många av dessa förmågor på en mycket högre nivå med olika slags lämpliga övningar!

 

rra våren hade vi en kurs om hur man tränade minnet. Nu återkommer Reza med en kurs17-18 april om hur man kan träna hjärnan för att lösa problem.

 

Eftersom jag själv (Eva) har tränat kreativitet under de sista 20 åren så vet jag vilken skillnad det är! Hade överhuvudtaget inga kreativa lösningar på problem förr utan harvade runt i problemen länge och väl. De hade en förmåga att stanna kvar och växa. Tyckte dessutom inte att livet var lika givande som jag tycker idag. När jag insåg detta på en kurs blev jag väldigt irriterad av att jag var så trög i tanken och så började jag att försöka hitta kreativiteten. Det var sannerligen inte lätt. Jag fick hålla på i många år innan det blev bättre, för jag hade ingen aning om ifall det gick att öva upp den och hur man gjorde och några kurser fanns inte på den tiden. Men det gick!

Numera hinner ytterst få saker bli ett problem för mig, för jag har lösningen innan det hunnit bli ett problem!

Kallar det numera utmaningar och tycker det är spännande med nya sådana!

Är så kreativ att det ibland är svårt att hålla tyst inför andra när jag ser hur lätt de skulle kunna lösa sina problem de sitter fast i och klagar över. Skulle nog kunna försörja mig som professionell problemlösare idag….

Skämt åsido så är livet faktiskt mycket lättare så här!

 

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

 

VÅRA FÖREDRAG OCH KURSER

 

Alla föredrag är på Kammakargatan 56 klockan 18 45 - 22 00. . Föredragen kostar 100:-. Fika  20:- för de som vill. 
Kurslokalerna varierar, men är oftast centralt i Stockholm.
Ändringar och tillägg i programmet meddelas på hemsidan och i vårt Nyhetsbrev.

 

THE CREATOR SPEAKS – MICHELLE PHILLIPS     OBS! Engelska.
FÖREDRAG  Måndag 15 mars kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Michelle är en internationellt känd talare, lärare och författare.  Hon är amerikanska och har i många år arbetat med healing och intuitiv vägledning på hög nivå. Michelle föddes medveten om sina gåvor och har alltid haft kontakt med Källan. Hon började med medvetet spirituellt arbete i början av 70-talet efter att ha healat sin sons allvarliga njursjukdom.


Michelle delar med sig av den visdom hon fått genom Skaparens meddelande till henne angående 2012-öppningen och angående vad vi nu kollektivt går igenom, hur karma och frusna känslor påverkar jordförändringarna, om upplysningens Gyllene tid, om healing av det feminina vilket aktiverar vår DNA-kod och väcker oss, och om att vi blir medskapare till ”Himmelriket på jorden” för alla livsformer. Enligt Michelle inger Skaparens meddelande hopp.

Michelle har skrivit boken ”The Creator speaks - Why we are here - 2012 ascension portal”.

Hennes hemsidor:  www.soulsawakening.com och www.creatorspeaks.com

Energivågen har gjort ett tvåsidigt reportage om henne år 2004. Läs det på svenska på:

http://soulsawakening.net/wp-content/themes/soulawakening/documents/swe_article.pdf

http://soulsawakening.net/wp-content/themes/soulawakening/documents/swe_article2.pdf

Föredraget är på engelska.

 

INFEKTIONER, INFLAMMATIONER OCH IMMUNFÖRSVARET
 – THOMAS TULLHOLM
FÖREDRAG
  Måndag 22 mars kl. 1845  Lokal: Kammakargatan 56

Varifrån kommer alla dessa virus och bakterier som kan leda till infektioner och inflammationer och som sänker vårt immunförsvar? Vad kan vi själva göra för att slippa detta återkommande gissel?

Thomas Tullholm, naturläkare och medicinskteknisk utvecklare, kommer och berättar om Konsten att hålla sig frisk – länge!

Fästingar som bär på TBE och borrelia är ett annat gissel som många drabbas av, med svåra och långvariga följder. Thomas har nu forskat på fästingar i syfte att få fram något som håller dem borta från oss. Han berättar om sin forskning och om den frekvensapparat som de tagit fram. Den är snart färdig för produktion. Var och en som bär en sådan på sig kommer fästingarna därmed att uppfatta som ointressant eller rent av obehaglig.

 

GRUNDUTBILDNING TILL MEDIUM – ANN-KRISTIN NILSSON

KURS  Lördag-söndag 27-28 mars,
den första av 4 helger för en medium-utbildning under 2010.
Att utbilda sig till medium innebär att man övar upp sin förmåga att ta emot olika slags signaler från den osynliga världen, t ex att höra meddelanden och känna och identifiera närvaro av osynliga personer/väsen.

Ann-Kristin håller i vår Mediumutbildning och är femte generationen i en medial familj. Hon arbetar som medium och åker runt i Norden och håller föredrag och kurser i medialitet, intuition, psykometri, intuitiv målning och örtmedicin.
På kursen får du öva upp dina intuitiva förmågor som du behöver som medium, t ex telepati,  psykometri, intuitiv tolkning av tarot, att uppfatta osynlig närvaro  och känna in andar och avlidna. Även självkännedom ingår.
Kursen består av 4 steg med en månads mellanrum
- så du har gott om tid att öva för att successivt öka din skicklighet.
På fredagskvällarna före nästa kursdag träffas de som vill för personlig uppföljning
och då går vi igenom hur det har gått sedan förra kursdagen, hur det går med din personliga utveckling och tar upp frågor så att du och var och en får den uppföljning som behövs.
Begränsat antal deltagare på kursen, så att du hinner få personlig vägledning och uppföljning av Ann-Kristin. Du har också möjlighet att kontakta henne för vägledning mellan kurstillfällena. Du får lämpliga övningar att träna på hemma mellan kurserna, allt för att du skall komma så långt som möjligt i din utveckling till medium.
De fyra kurshelgerna hålls med lagom mellanrum så du skall hinna träna hemma.
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

LANDSKAPETS GUDINNOR – REBECKA VIK

FÖREDRAG  Måndag 29 mars kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56
Gudinnorna är övergripande väsen som präglar landskapet. Vita gudinnan tar emot himlens nåd och visdom som hon sedan ödmjukt ger vidare till naturens väsen och de människor som är mottagliga. Röda gudinnan står för ymnig fruktbarhet, födelse, näring och tillväxt. Svarta gudinnan sätter stopp: hon står för döden, avslutningen, nedbrytningen och därigenom början på det nya. Rebecka berättar om sina möten med gudinnorna och även om hur man kan finna deras verkan i livets faser, i relationer och olika projekt.
Vill du komma med ut i gudinnetrakter och känna på deras starka energier?
Då är du välkommen på kurs den 8-9 maj!
www.geomanti.se

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

UTBILDNING TILL REINKARNATIONSTERAPEUT – YLVA CRONSTEDT    

KURS  Onsdag 31 mars - måndag 5 april   (påskvecka så du inte behöver använda så många semesterdagar)

När man går tillbaka i tiden genom regression till tidigare händelser, till barndomen eller till tidigare liv, kan man minnas exakt vad som hände. Det är spännande, utvecklande och många gånger hälsosamt. En hel del av Ylvas klienter har också senare funnit konkreta bevis på att de levt tidigare på just det viset de beskrivit under en regression.
Ylva Cronstedt har arbetat med regressioner i över 20 år. Hon har utarbetat en regressionsmetod, som nu har blivit spridd och hjälper klienterna att komma åt grundorsakerna till olika negativa känslor, sjukdomar och fobier som de har. Dessa har sitt ursprung i tidigare
negativa händelser, som vi kanske inte ens kommer ihåg eller är medvetna om idag.
Dagens problem kan då botas eller lindras!
Med milda metoder kan man med regressioner också avsevärt lindra skador från barndomen i nuvarande liv. Vi letar också efter att finna styrkan, livsglädjen och en mening med tillvaron för klienten.

Utbilda dig till reinkarnationsterapeut - det är en kort och effektiv utbildning där du får tillfälle att verkligen både lära känna dig själv genom egna givande regressioner till tidigare liv och barndomen, och lära dig hjälpa andra människor. Att vara reinkarnationsterapeut är både roligt och spännande. Det roligaste är att man gör så många människor glada.
Den ena klienten är inte den andra lik och det blir aldrig tråkigt.
Kurserna är på bara sex dagar, men det är effektiva sex dagar.
Vi hinner lära oss många olika tekniker och det är max sex deltagare per kurs.
Kursdeltagarna tränar dels på varandra, dels på flera utomstående försökspersoner.
Att ta emot sin första klient efter kursen blir då inte någon ny eller ovan situationMer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

ÖVNINGSKVÄLL  Måndag 5 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Vi ägnar kvällen åt att hantera slagruta, pekare, pendel.
Du kan vara nybörjare eller van, eftersom vi arbetar i två skilda grupper.
Som nybörjare får du både teori och prova på att gå med slagruta/pekare.

Som mer van får du testa att mäta upp och störa av jordstrålning genom att arbeta enbart på en kartbild av rummet. Vi mäter också fram auran på olika föremål som vi har bild på.                    


LÄR DIG SE AURAN – EVA SVENSSON och JENNY FRANSSON                         ENDAGSKURS

KURS  Söndag 11 april

Att lära sig se auran klarar de flesta. Grunderna lär man sig snabbt.
För att bli duktig och se färger och detaljer behövs en hel del övning.
På kursen hjälper vi dig att komma igång och går igenom olika slags lämpliga övningar att fortsätta med.
Eva Svensson håller i undervisningen under dagen och Jenny Fransson, som har ett fantastiskt auraseende kvar sedan barndomen, assisterar genom att tala om vad hon ser.
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster
.


NLP - ett praktiskt verktyg för var och en – JAN-ÅKE BJÖRCK

FÖREDRAG  Måndag 12 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Jan-Åke Björck kommer för att ge dig en god inblick i vad NLP (Neuro Linguistic Programming) står för, vad det är och hur det fungerar.

NLP ger dig nyckeln till ditt och andras undermedvetna och på detta sätt får du en ”instruktionsmanual” för hur du hanterar dina egna känslor, hur du kan förändra dina egna och andras beteendemönster och hur du kan eliminera rädslor och skapa bättre relationer med andra människor och mycket, mycket mera…

Föredragshållaren, Jan-Åke Björck undervisar och coachar inom området mental träning, kommunikation och förhandling där han också använder NLP som ett instrument i sina utbildningar.

Jan-Åke kommer tillbaka helgen 5-6/6 och håller kursen ”The Power of Mind – att använda sinnets kraft”.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.


MEDITATIONSKVÄLL Fredag 16 april kl. 1845 – Ann Henemo

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden?

Den här kvällen blir det en meditation med fokus på att stressa ner och få hela kroppen att komma ner i varv  efter veckans arbete, förnya/byta ut sina energier-en chackrarensning och sen även att träffa sin/sina guide/guider och kraftdjur.
Kvällens andra meditationen ska mer fokusera på en direkt fråga. Där kan man välja sin egen fråga t ex är detta rätt för mig nu, hur ska jag gå vidare med detta - eller vad som är aktuellt för var och en.
Så den första meditationen kommer att stärka ditt fysiska/själsliga och den andra meditationen handlar om dina tankar.

Föranmälan behövs, så du också får adressen. Kostnad 90:-. Fika  10:-

HJÄRNANS KREATIVITET ÄR EN OUTNYTTJAD RESURS FÖR ATT LÖSA PROBLEM
REZA YAZDANI  KURS
  Lördag - söndag 17-18 april   Lokal: Kammakargatan 56
Hjärnan är det mest komplicerade organ som finns i universum. Den består av 100  miljarder nervceller. Varje nervcell kan ha upp till 15.000 slumpvisa kontakter och synapser med andra nervceller. Våra kunskaper, minne, intelligens, kreativitet, vår glädje och lycka och även våra problem är enligt vetenskapen ingenting annat än nervförbindelser i hjärnan. Vi kan använda vår potential och kreativitet för att påverka och förändra de nerv-förbindelser som har orsakat problem. För att kunna göra detta behöver vi tänka på ett nytt och kreativt sätt. Under kursen kommer Reza att diskutera vilka principer och metoder som kan användas för att lösa upp våra problem och istället göra dem till nytta och nöje för oss , hur man håller hjärnan kreativ och ung samt olika metoder, träningsprogram och strategier för att öka sin kreativitet och därmed  också problemlösningsförmåga

Det vore önskvärt att deltagarna funderar på ett aktuellt problem i förväg. 

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

DE 5 ELEMENTEN – THOMAS JÖNSSON

FÖREDRAG  Måndag 19 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Enligt den klassiska elementläran från antiken, är hela universum uppbyggt av olika element. Detta synsätt har fått ny kraft genom det moderna tänkandet, mycket tack vare Jung. De fem elementen Jord, Luft, Eld, Vatten och Eter kan vara värdefulla verktyg till våra inre resor och har intima samband till såväl Shamanism, Tarotkort och Astrologi, vilket gör att man kan ha stor nytta och nöje av att förstå elementen. Elementläran kan ses som den felande länken mellan filosofi, psykologi, naturen och andlighet. Kvällen avslutas med upplevelseövning och meditation.  www.astrofool.com

 

VAD GÖR NUTIDENS HÄXOR  –  ROSIE BJÖRKMAN

FÖREDRAG  Måndag 26 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Rikshäxan Rosie Björkman berättar om hur det är att vara häxa idag och varför hon har valt det.
Vilka sorters häxor finns idag och vad sysslar de med. Hur utbredd är häxkonsten egentligen?
Gör en häxa onda eller goda saker och vem riktar det sig mot.
Kan man själv lära sig att dra nytta av den ädla häxkonsten?

ALTERNATIVMÄSSA:  HARMONI-EXPO

Lördag och söndag 1-2 maj, kl. 10 00 - 18 00.    

Sveriges största mässa för kropp och själ i Solnahallen i Solna med många utställare från hela landet. Jordstrålningscentrum är med och gör som vanligt roliga demonstrationer.
Du kan t ex stå och känna på ett currykors och gratis testa ”plattor” som minskar negativ påverkan från jordstrålning. Prova om någon ”platta” hjälper dig mot strålningen från din mobiltelefon, vilket är individuellt.
Info om mässan och föredrag m.m. hittar du på: www.harmoniexpo.com

 
UFO – JÛRI LINA

FÖREDRAG  Måndag  3 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

UFO-forskaren och författaren Jüri Lina berättar om allt gåtfullare UFO-fall från hela världen, ty UFO-gåtan fördjupas. Han visar sällsynta videoinspelningar och presenterar några förklaringsförsök. Han återberättar ryska forskningsresultat och analyserar makthavarnas gåtfulla beteende när det gäller UFO-forskningsfrågor. Han redogör för nazisternas tefatsprojekt och avslöjar vad som hände med de tyska flygfarkoster som blev färdiga. Dessutom berättar han om sina egna fantastiska UFO-upplevelser.  http://jyrilina.com/


GRATIS INFORMATIONSKVÄLL 

Onsdag 5 maj  kl. 1845  Lokal: Kammakargatan 56
Information för nybörjare om våra s.k. övernaturliga förmågor, som ofta kan tränas upp.  Kom och lyssna när vi går igenom grunderna!

Vi berättar och demonstrerar om auror och chakror, kanalisering, pendling, att se auran,
att känna energier, att påverka energier på olika sätt och därmed påverka hälsan (fysiskt och psykiskt), samt om mycket, mycket mer.
Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer och currykors, samt känna och se hur illa just du reagerar på dem.
Tipsa och ta gärna med intresserade vänner till denna gratiskväll.

MEDITATIONSKVÄLL Fredag 7 maj  kl. 1845

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden?

Föranmälan behövs, så du också får adressen. Kostnad 90:-. Fika  10:-

RENSA BORT DÅLIGA ENERGIER I BOSTÄDER 
UTBILDNING
4 helger med ÅKE PIHLGREN  Start: Lördag - söndag 8-9 maj

Vill du bli riktigt duktig på att mäta många energier med slagruta/pekare och dessutom lära dig hur du kan rensa bort det negativa. Det kan gälla jordstrålning, andar, spöken, negativa väsen m.m. Då är detta rätt kurs för dig eftersom den är Sveriges mest avancerade utbildning på området. Åke är en av Sveriges absolut duktigaste slagrutemän med mycket stor erfarenhet av att rensa bostäder och ta bort negativa påhopp.
Lyssna gärna på Åkes föredrag den 1 mars.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

GUDINNEPLATSER REBECKA VIK

KURS  Lördag - söndag 8-9 maj
Kom med på två härliga dagar i det fria för att söka fördjupad kontakt med landskapets gudinnor. Vi är på Lovön nära Drottningholms slott och på andra sidan vattnet på Kärsön. Tillsammans utforskar vi platser där den vita jungfrugudinnan, den röda fruktbarhetsgudinnan och omvandlingens svarta gudinna framträder. Övningar, meditationer och inte minst de starka energierna hjälper oss att öppna våra inre sinnen.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

PENDELKURS – EVA SVENSSON
KURS
 Lördag - söndag 8-9 maj                                NYINSATT KURS p.g.a. stor efterfrågan

Vill du kunna få fram svar på olika frågor, t ex är det lämpligt för mig att söka det här nya jobbet?
Är den här maten bra? Vilket tillskott bör jag välja, dvs vad är kroppen i behov av just nu?
Genom pendeln får du fram svar från ditt eget undermedvetna (från känslor, minnen, kreativitet, intuition) som ofta vet svaren.
Om du vill så kan du också använda pendeln till att kontakta osynliga väsen och kommunicera med dem.

Detta är kursen för dig som vill kunna bli en duktig pendlare. Många övningar.
Kursmaterialet innehåller pendelscheman för att man snabbt ska kunna välja mellan många olika alternativ. 
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

FREKVENSMEDICIN, LIVSFÖRING OCH HÄLSOPROFETEN

ARE WAERLAND – SIGYN WAERLAND
FÖREDRAG
  Måndag 10 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Sigyn, som arbetat med sin frekvens apparat QXCI i drygt 7 år, berättar om och demonstrerar hur man med frekvens-/kvant-/energimedicin kan hitta tillbaka till bättre hälsa. Varje organ och ämne har en sund frekvens. QXCI-SCIO skickar in rätt välmående/hälso- frekvens till ett problem för att kroppen själv skall kunna reglera till optimal hälsa.

Sigyn, som arbetat med hälsa i över 35 år, berättar även om sin far Are Waerland, föregångsman, författare och hälsoprofet på 30-, 40-, 50-talet.


SVENSKA SLAGRUTEFÖRBUNDET  Torsdag - söndag 13-16 maj.
Årsmöte i Flämslätt (mellan Skara och Skövde) i Västergötland.
Ett härligt tillfälle att få lära känna slagrutemän från hela Sverige!
4 dagar fyllda av olika slags föredrag, kurser, utflykter och trevlig samvaro med likasinnade. Läs mer på hemsidan www.slagruta.org

LEMURIEN OCH MU – JENS TELLEFSEN

FÖREDRAG  Måndag 17 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Lemurien betecknar historiskt sett ett numera försvunnet land, som en gång skulle ha funnits i Indiska Oceanen.

Mu skall ha varit en numera sjunken kontinent av jätteproportion, som skulle ha existerat där Stilla Havet finns idag. Många av 1800/1900 talets ockultister skrev hela verk med kartor och geofysiska detaljer om detta fantastiska land, samt dess undergång och som skulle ha bebotts av jättar och fabeldjur, t ex  Madame Blavatsky ch siaren Edgar Cayce.

Under föredraget kommer Jens Tellefsen att relatera dessa idéer och jämföra med vad vi vet om dessa hav och oceaner idag!

 

MAT SOM MEDICIN – RIMA AKBARIAN

DET SOM VI ÄTER ÄR VÅR MEDICIN OCH VÅR MEDICIN ÄR VÅR MAT
FÖREDRAG
  Måndag 24 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Rima-Ripsik Akbarian är född i Persien, men utbildad i Sverige inom många olika alternativmedicinska områden. Rimas arbete bygger på grundprincipen att "vi själva skapar våra liv". Idag kan man se att mat är information som kommunicerar med våra gener. Det som vi väljer att äta kan vara antingen inflammationsframkallande eller inflammationshämmande. Hur ska man äta och leva för att gynna ett friskt liv i en förgiftad värld?
Ett föredrag som blandar gamla persiska och nyare västerländska kunskaper.
Du får enkla tips för att maximera näringsupptaget.


NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS  Fredag kväll - söndag 28-30 maj

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du gedigna och roliga grundkunskaper för att själv kunna fortsätta utforska den otroligt spännande osynliga världen med slagruta/pekare och pendel.
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.


LÅT INTUITIONEN GUIDA DIG – HELA DIG SJÄLV – HANS THÖRN

FÖREDRAG  Måndag 31 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Hans Thörn har skrivit bestsellern ”Hel – själslig självläkning för ett liv i balans  av en coach.

Under föreläsningens gång kommer du bland annat att lära dig:

-  Att förstå hur Hel-metoden kan hjälpa dig att självläka.

-  Hur du hittar dina negativa präglingar som styr ditt liv

-  Hur du omvandlar den negativa energin i präglingen till en läkande kraft

-  Att utveckla din intuition så att du kan leva det liv du vill

-  Förstå din koppling till Gud (inte i religiös bemärkelse) och den universella själen

www.helmetoden.se


MEDITATIONSKVÄLL
Fredag 4 juni kl. 1845

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden?
 Föranmälan behövs, så du också får adressen. Kostnad 90:-. Fika  10:-

THE POWER OF MIND – ATT ANVÄNDA SINNETS KRAFT
 - JAN-ÅKE BJÖRCK
KURS
  Lördag - söndag 5-6 juni.
The Power of Mind är en metod i mental träning som ger dig hälsa, lycka och framgång. 
Du får helt enkelt en bruksanvisning till hur du på bästa sätt kan använda ditt eget hjärta och din egen hjärna för att fungera som du önskar.
Du kan även använda ”Power of the Mind” till att få bort hämmande saker, såsom rökning, fobier, övervikt, relationsproblem, obeslutsamhet och trötthet. Dessutom kommer du att få förbättrad minnesteknik, inlärningsförmåga, koncentration, entusiasm, vitalitet och driftighet.
I kursen lär du dig att programmera dig själv.
I denna kurs fokuserar vi på stresshantering, relationer, pengaflöde och målsättning inom dessa områden.
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

HJÄLP TILL DEN NYA MÄNNISKANS FÖDELSE

 – ULLA ANDEREN och GARY KENDALL          OBS! Svenska och engelska

FÖREDRAG  Måndag 7 juni kl. 1845  Lokal: Kammakargatan 56

Ulla och Gary berättar om att deras guider nu säger att ankomsten av den Nya Jorden är säker. Den har låsts och sker nu automatiskt, men människornas specifika utveckling ligger fortfarande i våra händer.

Ulla och Gary reser runt jorden och återaktiverat ljusplatser under ledning av de Uppstigna Mästarna.

Giza, Titicaca-sjön, Bali, Cape Town, Mount Kilimanjaro, Sri Lanka och flera andra  platser har kontaktats i ett världsomspännande nät, medan gamla förbindelser till andra stjärnsystem har öppnats och rensats.
Föredraget hålls på både svenska och engelska.

 

GRUNDKURS I KINESIOLOGI

KURS  Lördag - söndag 12-13 juni. Nästan fulltecknat

Vi har också kurser i Mental Kinesiologi samt Näringstest med kinesiologi (16-17/10).

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

GÖR DIN EGEN ÖRTMEDICIN  –  ANN-KRISTIN NILSSON 

KURS I ORSA  Lördag - söndag 10-11 juli

Vi planerar en örthelg i Orsa under sommaren.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

En längre version av programmet kan du läsa på hemsidan www.jordstralningscentrum.se.

 

 

Här kommer vårens kurser i sammandrag:

Läs hela innehållet på hemsidan  under fliken ”Kurser” till vänster

Mars
6-7/3              I CHING  -  Bertil Jönsson 
13-14/3          PENDEL-kurs  -  Eva Svensson   Fulltecknad

27-28/3          MEDIUM-utbildning (del 1 av 4 helger)  -  Ann-Kristin Nilsson 

31/3 - 5/4       REINKARNATIONSTERAPEUT-utbildning ( 6 dagar) - Ylva Cronstedt  Få platser kvar

 

April             
11/4               LÄR DIG SE AURAN  -  Eva Svensson och Jenny Fransson 

17-18/4          HJÄRNANS KREATIVITET ÄR EN OUTNYTTJAD RESURS  -  Reza Yazdani 

Maj
8-9/5              RENSA BORT DÅLIGA ENERGIER I BOSTÄDER (Del1 av 4 helger) - Åke Pihlgren  

8-9/5              GUDINNEPLATSER  -  Rebecka Vik 
28-30/5          NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL 

Juni              
5-6/6              The POWER of MIND, att använda sinnets kraft -  Jan-Åke Björck 

12-13/6          GRUNDKURS I KINESIOLOGI -  Eva Svensson    Få platser kvar

Juli               
10-11/7         GÖR DIN EGEN ÖRTMEDICIN (Kurs i Orsa) – Ann- Kristin Nilsson

.

.

.

.

Oktober         KURSSTART FÖR UTBILDNING I ALTERNATIV MEDICIN enligt BIRGITTA KLEMO ( 7 helger)

 

 

VÄLKOMMEN!OBS! Ingen föranmälan till föredrag,
men ibland kan det vara många som kommer och i värsta fall kan det bli fullt, så kom i tid till populära föredrag.
Inträde
100:-. Fika 20:- om du vill ha (kaffe/te och bred smörgås själv).

 Läs mer om kurserna och övriga villkor under  
respektive kurs på hemsidan 
www.jordstralningscentrum.se

PRISER PÅ KURSER
Helgkurser kostar normalt 2.150:- och dagskurser kostar 1.150:-, men det kan variera (se respektive kurs på hemsidan).

ANMÄLAN TILL KURS

Du kan anmäla dig till våra kurser genom att maila till jc@vingar.se, ringa 08-510 110 25 ( säkrast kl 08-10) eller sätta in anmälningsavgiften på plusgirot.   
Skriv namn och adress. Vi skickar bekräftelse.

Anmälningsavgift sätts in på pg 410 89 43-4  
Läs mer på hemsidan om anmälning, avbokningsregler m.m. under fliken ”Kurser” till vänster.

cid:234473301@24012009-0687

BIRGITTA KLEMO – gratis kortkonsultation igen

Birgitta Klemo har inte tagit emot nya patienter på lång tid då hon gått ner i timtid. Hon tar egentligen bara emot fall av barnlöshet och några till.
Det är väldigt många som vill komma till henne eftersom hon är så skicklig och som hon tyvärr har fått säga nej till.
Nu ger hon flera möjlighet att få hjälp.

Birgitta kommer att vara i sin butik för gratis snabbkonsultationer, ca 5-10 min per person.

Torsdag 25 mars

Tid  kl 14.00-16.00

Obs ingen förbeställning av tid!


Adressen är Naturica Apoteket, Birger Jarlsgatan 81
(nära hörnet Odengatan. Tunnelbanestation Tekniska Högskolan, uppgång Odengatan. Gå nerför backen fram till Birger Jarlsgatan)  

 Du får möjlighet att prata ensam med Birgitta, men i ett hörn ute i butiken, max 5-10 minuter per person, så att många hinner med att få hjälp.
Det är gratis. Hon kan också pendla på olika medel för att hjälpa dig.

Ha gärna med dig en specifik fråga om hälsoproblem, organ eller medel, för det får inte ta för lång tid, då det är många som vill ha hjälp.

Var beredd på kö.

cid:234473301@24012009-0687


HJÄLP JORDEN & KLIMAT & MILJÖ
 SKICKA HEALING
 

 

Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan
.


Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se

 

OBS! SMS-påminnelse i SMS-Slagrutenytt, se nedan. 50:- räcker ca 1 år.

Här nedan finns mål:

2010

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45 annars när det passar dig mellan 18 - 20.

     
     
     

 

 

   Nedan sjöar och floder,
   viktiga uppdrag vi fått för att vattnet är viktigt och dessa påverkar hela jorden,
   inte minst beroende på platsen där de råkar vara,
   detta har inget med ”smutsigt” att göra...
   Vi har också fått veta att det är allt viktigare att vi tänker på vi äter
   och att vi dricker tillräckligt av rätt sort.
   Bäst är VATTEN av bra kvalitet som inte dränerar dig på energi.
   Kommunalt vatten är nästan alltid energilöst,
   ge det energi genom t ex PlusMinus-virvlare, BIOS-bricka, healing etc...
   Vi har haft problem med länkarna i mailet ;-(
   Men de borde funka på http://jordstralningscentrum.se där de närmaste finns

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

100317

ONS

S/ Tingstädeträsk, Gotland

100321

SÖN

Kanada/ Lac la Martre, mellersta Kanada

100325

ONS

S/ Tåkern Östergötland

100328

SÖN

England/ Cow Green Reservoir, mellersta England

100331

ONS

N/ Limingen

 

 

 

100404

SÖN

Papua New Guinea/ Sirinumu Dam

100407

ONS

S/ Mälaren mellan Strängnäs - Köping

100411

SÖN

Nya Zeeland/ Lake Tekapo, mitt på NZ

100414

ONS

S/ Mälaren mellan Sthlm - Strängnäs

100418

SÖN

Australien/ Lake Copeton, öst

100421

ONS

N/ Mjösa

100425

SÖN

Brasilien/ Represa de Sobradinho, öst

100428

ONS

S/ Ludvika Väsman

 

 Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.se
mål och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 

cid:234473301@24012009-0687


RADIO- & TV-TIPS  

Aktuella TV-tips om sådant som kan intressera personer med intressen
inom det alternativa området finns här:

 http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2010-06.htm 

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

HUMOR

 

"Skrattsalva", är det nåt medicinskt preparat mot nedstämdhet?

 

 

 

Hur skulle det se ut om alla gjorde reklam för samma sak!!!!
Nya märken att välja på.........

 
FELIX kondomer: Gör det goda godare

FROSTIES kondomer: De väcker tigern i dig

GEVAILIA kondomer: När du får oväntat besök

NOKIA kondomer: Connecting people

OLW kondomer: För att du älskar det goda

CARLSHAMNS kondomer: Gott, gotti, gott gott

McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder

LIBERO kondomer: Det känns tryggt

LÄTTA kondomer: Om du har bestämt dig

VICKS kondomer: Extra starka, extra friska

STATOIL kondomer: Det du behöver när du behöver det

PEDIGREE PAL kondomer:

Rekommenderad av ledande uppfödare köttiga bitar rakt igenom

GINSANA kondomer: Orka mer

GB-GLASS kondomer: Jag och min magnum

GORE TEX kondomer: Guarantied to keep you dry

DELIKATESS YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i ny fin förpackning

ERICSSON kondomer: It's all about communication

MICROSOFT kondomer: Where do you want to go today

ALGRENS-BILAR kondomer: Det enda sättet att stoppa dom är i munnen

WHISKAS kondomer: Om kissen själv får välja


PRINGLES kondomer: Once you pop, you can't stop

BLÅ-BAND kondomer: Smaskens till sista slicken

LOREAL kondomer: För det är jag värd

 

 

 

Hennes innersta önskan

En kvinna satt i baren på After Work, njöt av sitt vin tillsammans med väninnan
då en ung ovanligt lång, snygg och extremt sexig man kom in.
Hon kunde inte slita ögonen från honom.
Mannen märkte hur hon tittade på honom och gick direkt fram till henne.
Innan hon hann be om ursäkt för sitt oartiga stirrande, lutade han sig fram och viskade till henne:
"Jag gör vad som helst, absolut vad som helst som du vill att jag skall göra,
spelar ingen roll hur snuskigt det är, för 100 spänn - på ett villkor"........

Helt paff frågade hon om hans villkor.
Den unge mannen svarade;
"Du måste säga vad du vill att jag skall göra med bara tre ord."
Kvinnan övervägde hans förslag en stund.
Sedan tog hon sakta fram sin plånbok och en hundring.
Hon stack sedeln i hans hand tillsammans med en lapp med sin adress.
Sedan såg hon djupt in hans ögon
medan hon sakta och med känsla viskade till honom;

(Scrolla ned)
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

"Städa mitt hus!"

 

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

TÄNKVÄRT

 

När en dörr stängs så öppnas en annan.
Men ofta ser vi så länge och så ångerfullt
på den dörr som stängs

att vi inte ser den som öppnar sig för oss!

A Graham Bell

 

 

 cid:234473301@24012009-0687

Ha de gott
 önskar

Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt Nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!
Kanske kan du vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?

 cid:234473301@24012009-0687

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående