nr  13

25 april 2009  

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se    

 

 

INNEHÅLL

-  FÖREGÅENDE FÖREDRAG
-  HJÄLP JORDEN
-  VÅRA KOMMANDE FÖRDRAG
-  VÅRA KOMMANDE KURSER

-  HUMOR 
TV-TIPS    

cid:234473301@24012009-0687

 

FÖREGÅENDE FÖREDRAG

 

Det har varit flera riktigt bra föredrag sista tiden.

Angela Orsucci, som talar om hur man pratar med djur är en mycket duktig föredragshållare. Kunnig, humoristisk och mycket seriös inom sitt område. Missa inte henne nästa gång!
Hon återkommer under senhösten med föredrag om hur man kan hjälpa sina husdjur med alternativa medel.

I måndags var Birgitta Klemo hos oss. Birgitta anses av många som en av Sveriges duktigaste alternativterapeuter. Som vanligt var det full fart på hennes föredrag. Många ställde frågor, som raskt fick svar. Hon berättade om hjärt-kärlproblem, t ex om hur man ofta enkelt och snabbt får ner högt blodtryck med alternativa metoder, som inte heller har de svåra biverkningar som många hjärtmediciner har, vilka hon berättade om, och hur man ofta kan minska eller ev t o m ta bort andra hjärtmediciner med hjälp av tillskott av vissa mineraler, fettsyror m.m. Hon har själv hjälpt ett stort antal patienter med  olika slags hjärt- kärlproblem, även förkalkningar, och gav under kvällen också många tips som var och en kunde ha nytta av. Birgitta betonade dock att man alltid skall göra medicinförändringar i samråd med läkare istället för att experimentera själv.

Birgitta kommer tillbaka i september och berättar då om olika slags smärttillstånd, vad de beror på, hur de kan förebyggas, och hur man behandlar dem med alternativa metoder så att man blir bra igen, t ex från reumatism, inflammationer och fibromyalgi.

I oktober börjar Birgitta Klemos nästa Terapeututbildning i Alternativ medicin (7 helger). Vi ser att det redan är många som anmäler sig till den kursen nu, så du kanske inte skall vänta för länge om du vill komma med, för den ser ut att bli full i förtid. Den har blivit så populär bland deltagarna.
Den är både för färdiga terapeuter som vill klara av fler och svårare problem som Birgitta kan och för sådana som vill lära sig till terapeut.
Några går den bara för sitt eget nöjes och hälsas skull.
Läs mer om den kursen längst ner under Kurser här nedanför.

 

Många frågar efter vad som hänt med Rauni-Leena Luukanen som inte kom till sitt föredrag.

Vi vill bara meddela att vi fortfarande inte fått kontakt med henne. Kanske är hon kvar i Finland, dit hon skulle åka direkt efter vistelsen här.

Vi återkommer när vi fått besked.

 

 

cid:234473301@24012009-0687

HJÄLP JORDEN: SKICKA HEALING 

 

Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan 

Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet! 

 Kartor finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se
 
Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.se är under uppdatering och ändring pga webhotellkonkurs.
men mål och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

Här nedan finns mål:

     

090426

SÖN

Nigeria/ Abuja

090429

ONS

DK/ Korsörcid:234473301@24012009-0687

 

VÅRA KOMMANDE FÖREDRAG

Under året har vi ett antal föredrag som  handlar om jordens och människornas framtid. Ämnet är superaktuellt med tanke på alla alarmerande klimatrapporter, att Mayakalendern tar slut 2012 samt att en del indianprofetior om framtiden börjar slå in (när fisken inte längre simmar i vattnet, då…..). Ämnet är svårt men har talats om i många år. Bilda dig en egen uppfattning genom att lyssna på olika föredragshållare som har kunskap om olika delar. Aktuellt nu är  Nina Falkenberg 27/4 samt Channie West 4/5.

 

Nina Falkenberg talar bl a om Mayaindianernas framtidssyn  och har många fina diabilder som hon visar från sina många resor.
Obs att det är inte Kallemans tolkning utan Nina har lärt sig om Mayas framtidstolkningar från annat håll, vilket är intressant att jämföra.

INDIANSKA FRAMTIDSSYNER – NINA FALKENBERG

FÖREDRAG Måndag 27 april  kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56

Enligt tre kalendrar befinner vi oss just nu i ett avgörande öppningsskede med oanade möjligheter. Vad innebär t ex år 2012 i mayakalendern?

Nina visar bilder och berättar om vad Maya i Mexiko och Guatemala, Inkafolkets ättlingar i Peru och Ecuador och Hopiindianerna i Arizona har att säga om framtiden.

Nina är kulturantropolog och har rest runt och levt med olika ursprungskulturer i hela sitt vuxna liv.

 

 

CHANNIE WEST  -  DEN NYA JORDEN  -  MER DETALJERAD INFORMATION

FÖREDRAG  Måndag 4 maj kl. 1845   Lokal: Kammakarg 56
Channie berättade vid sitt föredrag 2 mars om Moder Jords utveckling och den Nya Jorden. Nu berättar hon vidare och pratar om framtiden när vi lever på den Nya Jorden och berättar bl a om: Vad arbetar vi med, hur ser dagen och tiden ut, mat, relationer, barn, hur länge stannar vi där.
Risk för fullsatt i lokalen, så kom i tid.

Channie återkommer med föredrag 28/9 samt med kurs 6/9.
Mer kursinfo finns på sid 25.

 

 

ÄNGLAR  OCH  ÄNGLAVINGAR  -  PER-UNO FRANSSON

FÖREDRAG  Måndag 11 maj kl. 1845   Lokal: Kammakarg 56

Per-Uno berättar om änglar, men främst om olika aspekter av ”ängla”-vingar, som han själv använder till mycket och med stor framgång.
Vi får mycket intressant information om klärvoajanta iakttagelser,
mätningar av vingar och vingeffekter med bl. a. ultraljudsradar,
om hans örn-guides kraftfulla vingar, vad man kan använda vingar till; för att rensa rum och miltals stora ytor, för att använda vid healing, för att kramas med och bli som en korv i bröd av kärlek, omsvept av kärleksfulla vingar.

Per-Uno anser det troligt att alla människor har änglavingar, fast mer eller mindre låsta.
Det gäller ”bara” att hitta dem och veckla ut dem. Per-Uno demonstrerar sina vingar och brukar få besök av en stor ängel som vill demonstrera sin närvaro så att vi känner av den.

 

 

MINA MÖTEN MED UTOMJORDINGAR  -  CARINA HULTQVIST

FÖREDRAG  Måndag 18 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56 (se sista sidan)

I det här föredraget berättar Carina rätt upp och ner om sina möten med utomjordingar, möten som började då hon var sex år, och vad dessa möten har inneburit för henne, dels kunskapsmässigt, dels socialt och psykiskt. Alla utomjordingar är inte av det vänliga slaget, och många har ett helt annat mål beträffande jordens framtid än vad vi själva har. Du behöver naturligtvis inte tro ett ord av vad Carina berättar, men i en del av fallen har andra upplevt exakt liknande varelser och erfarenheter, vilket har dokumenterats på ett vetenskapligt korrekt sätt, t ex under kontrollerade former av fjärrsyn, och då är det ju lite svårt att avfärda det hela som bara fantasier…

 


LYSSNA PÅ ENERGILJUD OCH HITTA DIN PERSONLIGA ENERGIPUNKT

 -  SOLVEIG LØVHAUG

FÖREDRAG  Måndag 25 maj kl. 1845  

Solveig har utvecklat en förmåga att känna in olika sakers frekvenser och översätta det till ljud. Hon kommer att ta olika föremåls ljud (”sjunga” ljudet) och berätta lite om det.  Solveig vill också lära ut hur man gör till de som kommer. Ta gärna med dig något som du önskar att Solveig skall ta ljudet på.

Solveig berättar också om den Personliga energipunkt som finns i varje Hartmann-ruta och som är en personlig healingpunkt. Alla får stå och känna på sin Personliga punkt och själv registrera vad som sker. Solveig lär ut hur man hittar den så att man, oavsett var man befinner sig, kan få healing från jorden. Solveig har ofta synts i norska vecko- och dagstidningar och i radio och TV, senast i ”Norges herligste” där hon visade naturväsen, jordstrålning och energiljud. Solveig talar norska. www.sisofa.com

 


SKADLIGA STRÅLANDE MASTER

- WALTER HEBBEL OCH OLE KVAMSDAL

UTFLYKT  till Tullinge.  Måndag 1 juni kl. 1800  

Walle och Ole berättar om telemaster, mobilmaster och kraftiga negativa linjer från dem.  Linjerna kan vara sjukdomsframkallande om man får in dem i huset och de är ofta obehagliga att vistas i, vilket kan ge bl a sömnproblem. Vi går runt och mäter linjer med pekare, diskuterar och får information om hur man kan störa av dem, dvs neutralisera det obehagliga. Vi går sedan inomhus, fikar (ta med själv) och diskuterar. 

Föranmälan till 08-510 110 25, hemsidans blankett eller jc@vingar.se. Pris 100:-

 


UTFLYKT MED ÖVERNATTNING

Söndag - måndag 7-8 juni. Vi träffas söndag kl. 17. 

Söndagskvällen är en speciell kväll. Det är fullmåne strax efter kl 20.
Så kvällen har förutsättningar att bli magisk!

Vi åker till Rösaring. Där gör vi en ceremoni, en trumresa i eldens sken och umgås.

Den som vill tar med sig tält och sover över till måndagen (naturcamping).

Vi hinner också studera labyrinten och en del andra energier som det finns gott om på detta forntida ceremoniområde.  Ta själv med allt du behöver i mat- och sovväg.

Föranmälan till 08-510 110 25, hemsidans blankett eller jc@vingar.se. Pris 100:-

 


VÅR ANDLIGA NATUR   -  CARINA HULTQVIST

UTFLYKT på Djurgården.  Torsdag 11 juni kl. 1845

Vi gör en utflykt tillsammans i den ljusa försommarkvällen. Under vår vandring stannar vi på utvalda platser där vi samtalar om och med naturen. Vi prövar på att tala med träd, med djur, med devor och kanske troll. Vi lär oss att kommunicera med stenar och med de fyra elementen. Finns här något vi kan äta eller något som har medicinska egenskaper? Behöver något omkring oss healing eller annan hjälp?
Vi samtalar också om människans påverkan på landskapet. Vi avslutar med en kort solnedgångsritual innan var och en går hem till sitt. Tag med fika.

Föranmälan till 08-510 110 25, hemsidans blankett eller jc@vingar.se. Pris 100:-

Läs mer om Carinas aktiviteter:  http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se

 

 

OBS! Ingen föranmälan till föredrag,
men ibland kan det vara många som kommer och i värsta fall kan det bli fullt, så kom i tid till populära föredrag.
Inträde 100:-. Fika 15:- om du vill ha (kaffe/te, smörgås).

Fortsättningen på programmet (augusti – 31 oktober) kan du läsa om på vår hemsida: http://kul.adante.se/jc09vt.pdf 

 

cid:234473301@24012009-0687

VÅRA KOMMANDE KURSER

 

Vill du komma i djupare kontakt med ditt inre? Vad har det att säga dig som du inte hör eller förstår?
Vad pågår inom dig men är svårt att greppa?
Intuitiv målning är en metod som gör att det undermedvetna lyfts upp till ytan och kan analyseras.
Intuitiv målning är dessutom roligt! Ge tre dagar till dig själv och se vad det ger dig!

INTUITIV MÅLNING
KURS  med Ann-Kristin Nilsson
KURSDATUM: Fredag - söndag 1-3 maj
(första maj-helgen), fredag kl 10–17, lörd +sön 9-16.

KOSTNAD:   2.400:- + materia 150:-..
Måla dina inre bilder. Du kommer att få hjälp med tydning av dina bilder. Lite om färglära kommer att ingå för att du ska kunna blanda färger själv. Kort genomgång av kontrast och djup. Ann-Kristin är uppväxt med konst och har gett kurser i intuitiv målning sedan 80-talet.

 

 

MEDITATIONSKVÄLL  -  CARINA HULTQVIST

Fredag 15 maj. Föranmälan. 90:-

 

 

REGRESSION   -  CARINA HULTQVIST

KURS Lördag - söndag 16-17 maj 

I regression går man tillbaka till barndomen eller till ett annat liv, antingen det ligger bakåt i tiden, framåt, eller i en parallell tillvaro. I denna kurs lär vi oss hur man gör det på ett tryggt sätt, antingen på egen hand eller tillsammans med någon annan.

Kan med fördel kombineras med kursen  13-14 juni

Du får gärna får ta med inspelningsapparat och spela in dina regressioner.

Läs mer om Carinas aktiviteter:  http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se

 

 

GRUNDKURS I KINESIOLOGI

KURS  Lördag - söndag 30-31 maj.

Genom muskeltestning lär du dig att testa fram exakt var det finns problem i kroppen och vilken behandling kroppen själv föredrar för att kunna läka. Det är effektivt!

I kursen ingår också olika behandlingstekniker för att rätta till problem hos både kroppen och känslorna. 

 

MEDITATIONSKVÄLL  med  CARINA HULTQVIST

Fredag 12 juni kl. 1845. Föranmälan. 90:-

 

 

NATURVÄSEN  -  EVA SVENSSON, PER-UNO FRANSSON

KURS  Lördag - söndag 13-14 juni

En kurs där vi lär oss om olika slags osynliga intelligenser och Eva och Per-Uno berättar om sina erfarenheter av och samarbete med framför allt naturväsen i olika former, både jättestora och pyttesmå. Andra dagen går vi ut i naturen till en plats där ett områdesansvarigt naturväsen kontaktats i förväg. Där träffar vi många slags varelser och känner på deras aura. Många på kursen brukar kunna börja en enkel kommunikation. Du kan nog få med dig en naturväsen-följeslagare hem, ifall du önskar det.

 

 

DINA TIDIGARE LIV  -  CARINA HULTQVIST

KURS Lördag - söndag 13-14 juni 

Den här kursen är avsedd för de som vet att de levt tidigare liv, och vill veta mer samt för

de som inte har en aning, men vill veta.

Varje kursdeltagare kommer att få testa om de kan minnas några av sina tidigare liv, och får träning i hur de ska gå tillväga för att minnas ett eller flera liv som haft stor betydelse för dem.

Det är bra, men inte nödvändigt, om du tidigare gått i Regression.

Du får gärna får ta med inspelningsapparat och spela in dina regressioner.


Läs mer om Carinas aktiviteter:  http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se

 

 

TERAPEUT-UTBILDNING
i

  ALTERNATIV MEDICIN

enligt  BIRGITTA KLEMO


7 helger under 7 månader, med uppföljning
 

Birgitta Klemo är en av Sveriges erkänt skickligaste terapeuter som arbetar med alternativ medicin.

Hon är mycket skicklig på att behandla många diagnoser, även sådana som andra terapeuter tycker är svårt, t ex sköldkörtel- och bukspottkörtelproblem, men även andra organstörningar och mängder av olika sjukdomar och problem, då hon går till botten och behandlar grundorsaken till symtomen. Hon har arbetat som terapeut i 43 år och har enorm erfarenhet av lyckade behandlingar av olika hälsoproblem.

Birgitta är en unik kunskapskälla och har äntligen bestämt sig för att dela med sig av hela sin kunskap, genom en gedigen utbildning under sju helger.

Birgitta använder kosttillskott, vitaminer/mineraler, homeopatmedel och andra noga utvalda preparat av hög kvalitet i sina behandlingar. Hon ger under kursen i sin undervisning exakta råd för olika sjukdomar och hälsoproblem, d.v.s. du får en fullständig och exakt handledning i behandling av mängder av olika åkommor och sjukdomar, inklusive preparat, doseringar, kombination av olika preparat samt andra åtgärder som är verksamma.

Detta är en verklig guldgruva för både terapeuter och andra som vill lära sig mer!

Birgitta lär också ut grundförutsättningar för hälsa och de olika diagnosmetoder hon arbetar med, så att du själv skall kunna använda hennes framgångsrika sätt att arbeta.

Under utbildningstiden visar hon upp många praktikfall, vilket är ett ypperligt sätt att lära sig på. Många av kursdeltagarna har då möjlighet att få vara patienter.

Utbildningen är främst avsedd för terapeuter som vill höja sin kompetens rejält och därmed kunna hjälpa många fler patienter att bli friska, men kursen passar också för dig som bara är intresserad för egen del.


Birgitta är mycket snabb och exakt i sin undervisning, varför utbildningen kommer att medföra enorma mängder information och exakta behandlingsråd för olika åkommor, men också rikliga tillfällen för frågor som brukar få omgående svar.

UTBILDNINGENS LÄNGD:

Utbildningen är uppdelad på 7 helger, en per månad. Därefter har de som vill, möjlighet att vara med på två uppföljningshelger, tre respektive sex månader efter sista utbildningshelgen.

KURSDOKUMENTATION:
Kursen spelas in under 2008-2009 och efteråt har texten skrivits ut i kompendieform,
ca 40 sidor /helg. Kostnad för kompendiet tillkommer med 150:-/helg

SLUTDIPLOM:
Efter varje helg blir det en kortare skrivning för de som önskar bli godkända och få diplom.

                                                  

HELG

DATUM

STUDIEPLAN


1

24-25/10
2009

Grunder för hälsa.
Vad övrigt är viktigt att kontrollera, t ex el- och jordstrålning. 
Birgittas effektiva diagnosmetoder:
- ansiktsdiagnostik
- pendling, för att kunna avgöra bästa alternativ just nu (separat kurs med pendling kommer att hållas 21-22/2 för de som vill lära sig mer)

- intuitionens medverkan  

- ev. diagnos med frekvensmaskin (möjlighet till separat kurs för de som vill lära sig hantera den lilla frekvensmaskinen)     

2

21-22/11

Organ och organstörningar. Symtom från olika organ.
Genomgång av vanliga skolmediciner som är viktiga att känna till.

Immunförsvaret. M.m.

3

2010:
23-24/1

Kraftfulla behandlingsmetoder för att avlasta utrensningsorganen (lever, njure, tarm, lymfa)

4

27-28/2

Vitamin- och mineralterapi. Kostråd. Praktikfall, m.m.

5

27-28/3

Mängder av sjukdomar, hälsoproblem och deras behandlingar.
Sköldkörtel, bukspottkörtel och övriga körtlar.
Barnlöshet. Ögonsjukdomar. Praktikfall.

6

24-25/4

7

22-23/5

Upp-följning 1

21-22/8

Tre respektive sex månader efter sista kurstillfället
ger Birgitta två separata uppföljningskurser för de som vill.
Då blir det tillfälle att ta upp nya frågor som uppkommit efter kursen, samt ytterligare praktikfall.

Upp-följning 2

13-14/11

 

BETALNING:
Avgiften är 16.800:- för de sju helgerna. De som förskottsbetalar betalar 15.800:-.

Avbetalning kan göras med 2.400:- per månad. Anmälningsavgift 1000:- (ingår i priset).
De båda extra uppföljningshelgerna kostar 2.400:- per styck.

 

KURSTIDER: Datum framgår av studieplanen ovan. Lördag 10 – 17. Söndag 9 – 16. 

Fika fm och em ingår, ej lunch.

ANMÄLAN: Görs till Jordstrålningscentrum
via telefon 08 – 510 110 25 (säkrast kl 08-10) eller via mail: jc@vingar.se 
Anmälan är bindande. Ange separat om du också anmäler dig till uppföljningshelgerna.


Hemsida:  http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se

SE BIRGITTA KLEMO INFORMERA OM KURSEN:  www.youtube.com   Sök på  ”Birgitta Klemo”

 

 

 

Fortsättningen på Jordstrålningscentrums program (augusti – 31 oktober) kan du läsa om på vår hemsida: http://kul.adante.se/jc09vt.pdf 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
PRISER PÅ KURSER
Helgkurser kostar normalt 2.150:- och dagskurser kostar 1.150:-, men det kan variera. Läs mer om kurserna och övriga villkor under  
respektive kurs på hemsidan  www.jordstralningscentrum.se
.

ANMÄLAN

Du kan anmäla dig till våra kurser genom att maila till jc@vingar.se, ringa 08-510 110 25 ( säkrast kl 08-10) eller sätta in anmälningsavgiften på plusgirot.   
Skriv namn och adress. Vi skickar bekräftelse.

Anmälningsavgift sätts in på pg 410 89 43-4  Läs mer på hemsidan om avbokningsregler m.m.

 

cid:234473301@24012009-0687


TV-TIPS
 

 Här finns tips, som vi letat fram, om  intressanta program  
 för alla med Alternativa intressen.  

För att spara utrymme lägger vi tipsen på:
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2009-07.htm

  

cid:234473301@24012009-0687

HUMOR

 

Tänk efter först innan du frågar om en ledig dag…………….

Varför får du aldrig ta ledigt när du vill??

Så du vill ta ledigt en dag?? Vet du egentligen vad du begär??

Året har 365 dagar, men du arbetar ju inte varje dag.

Under årets 52 veckor har du ledigt 2 dagar varje vecka. Då återstår det 261 dagar.

Du är ledig 16 timmar varje dag, det blir sammanlagt 170 dagar. Då återstår

91 dagar som du kan arbeta.

Varje dag tar du lunch 1 timme, det blir sammanlagt 48 dagar.

Du behöver inte arbeta 6 röda dagar under året. Det blir 37 dagar kvar.

Varje dag tar du kafferast 10 minuter, totalt 11 dagar. Kvar finns 26 arbetsdagar.

Sedan har du 25 dagars semester.

Då återstår bara en enda dag och den förstår du väl att du inte kan ta ledigt.

Tur vi har flextid

 

---------------------------------------------

 

Det var en kille som fredag eftermiddag jobbat klart för veckan. Han slutade jobbet åtta på kvällen, så han var bra hungrig. Han gick på restaurang och tog en middag och ett par öl. Efter middagen tog han ett par drinkar och ett par whisky. Det hade varit en tuff vecka, så han tog en kaffe och cognac också. Och ett par gin & tonics. Sen skulle han gå hem till sin fru. Men benen bar honom inte. Han föll som en fura. Han försökte ta sig upp, men det gick inte.

- 'Fan också, jag får väl krypa ut då, och försöka ta mig upp där ute.

Att jag kunde bli så full', tänkte killen. Han ålade sig ut, men utanför gick det inte bättre. Benen bar honom inte. Det var lögn att kunna ställa sig upp.

- 'Jag får väl krypa hem då', tänkte killen. 'Trots allt är det ju inte så långt'.

Drygt två timmar senare var killen äntligen hemma. Han drog sig upp i handtaget till ytterdörren och låste upp. Han ramlade in. Frun sov, tack och lov, och killen ålade sig in i badrummet, fixade till sig så gott han kunde och kröp in i sovrummet, upp i sängen och somnade som en stock.

Morgonen efter väckte frun honom:

- 'God morgon. Var du ute och söp i går?'

- 'Nej, nej! Jag åt mat och tog några pilsner bara. Varför tror du det?' frågade killen.

- 'Nja, de ringde från restaurangen och sa att du glömt kvar din rullstol...'

 

VARNING!

 

Vi skickar detta mail till alla som vi fått mail av.

En av er har virus!

Det är ett mycket aggressivt virus.

Titta vad det har  gjort med vår mus...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

480e2b05.jpg

 

480e2b05.gif

 

 

cid:234473301@24012009-0687

Ha en härlig vår!  
önskar 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se
 
tel: 08-510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se
Tipsa gärna fler personer om Sl@grutenytt,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!
Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?

 


 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående