nr 29 ,     21 november 2008   

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns  http://slagrutenytt.vingar.se  
Nya nummer läggs dit så fort vi hinner 


 

  
 
INNEHÅLL
 
- UPPFÖLJNING   AV ÄNGLAMÄSSAN I VÄSTERÅS
- ROLIGA, BILLIGA JULKLAPPSTIPS
- DE NÄRMASTE FÖREDRAGEN
- DE NÄRMASTE KURSERNA  Nyinsatt  Merkabakurs i januari
- TV-TIPS
- VÅRA NATURLÄKEMEDEL 
- HUMOR 
- TÄNKVÄRT

 
 
 
  UPPFÖLJNING   AV ÄNGLAMÄSSAN I VÄSTERÅS
 

Lördag - söndag 25-26 oktober var det Änglamässa i Västerås, vilket vi tidigare skrev om.
Jordstrålningscentrum och Hjälp Jorden var där genom Per-Uno & Jenny Fransson och Raija Öberg.
 
Per-Uno höll 2 föredrag med 'ÄNGLA'-anknytning. De blev mycket lyckade och Per-Uno berättar här nedanför varför.

På lördagen var det meningen att Per-Uno skulle berätta om alla möjliga aspekter av Änglavingar eftersom han själv använder sina till så mycket och med stor framgång. Bl a pratade han om klärvoajanta iakttagelser, mätningar av vingar med ultraljudsradar, om sin egen örn-guides kraftfulla vingar, hur man kan använda vingar; för att rensa rum och miltals stora ytor, för att använda vid healing, för att kramas med och bli som en korv i bröd av kärlek, omsvept av kärleksfulla vingar. Per-Uno tycker att det är troligt att alla människor har änglavingar, det gäller bara att hitta dem och utveckla dem.

UPPFÖLJNING: 
Det intressanta var tycker jag var, att på väg till Mässapratade jag, Jenny och Raija i bilen om att det hade varit kul om vi lyckades få dit en riktig ängel som kunde hjälpa mig att demonstrera energier under föredraget. Men en större ängel är ju inget man bara säger till och beordrar hur som helst i förväg så det var ju osäkert om det skulle gå. Vi kom överens om att jag skulle försöka få kontakt med en stor ängel när vi fått ut våra prylar på borden. Jag hann sen få kontakt med en ängel och den lovade komma när jag skulle hålla mitt föredrag.

Jag gick därefter en runda bland utställarna och en stockholmskille, Marcos Rodriguez  (hemsida www.kurandero.com ) hade en plats med aura- och chakrakontroll. Han hade just då fel på sin printer och bad mig sitta ner så han kunde kolla mina chakror.
Ok, sa jag, men jag blundar så jag kan kolla och jämföra ditt resultat med vad jag själv mäter. Jenny kom förbi så vi bad henne hålla koll också.
Efter en stund var Marcos klar och jag sa till Jenny att vid min hals (chakra nr 5) och mage (2-3) känner jag att det är sämst.
Jovisst, sa hon som ser energierna.
Stämmer, sa Marcos när han kollade sin databild. Han kollade vidare och såg att jag, som mest var indigoblå enligt datorn, var väldigt ljus och rörlig vid 6-7 chakrat. Marcos sa då att det ser ut som om du just pratat med änglar eller andra osynliga väsen och kanaliserat! 
Bingo! sa jag. Och så berättade jag att jag för 5 minuter sedan just pratat med en ängel som skulle hjälpa mig vid föredraget.  
 

Marcos berättade sedan för oss apropå vingar att han gått en pilgrimsled i norra Spanien och plötsligt inte visste hur leden gick. Han bad om hjälp och plötsligt kom en stor örn flygande till honom och gled sakta vidare åt ett visst håll som visade sig vara en framkomlig led i bergen. Någon timme senare var han åter vilse, bad om hjälp och örnen dök upp igen. Det visade sig senare att han fått rätt vägvisning av örnen.

    
Jag höll mitt föredrag lite snabbt för jag märkte att ängeln var med. Vi tog sen tid att träna så att så många som möjligt i publiken skulle kunna känna mitt "vingfladder", dvs energirörelser i rummet när jag viftar med mina vingar. 

Jag började aktivera vingarna. Första gången visade jag med handen ungefär var jag hade mina vingar och bad folk röra med handen eller nicka lite när den kände vingen så att de som satt intill visste när något hände, så de fick facit. 
Och det visade sig att ALLA kände och de tyckte att det var jättespännande.

 

Då kan vi låta den ängel som lovat komma till oss komma nu, sa jag. Ängeln stod och väntade ca hundra meter bort eftersom han är så stor och stark. Jag visade hur jag skulle be ängeln röra sig, dvs tvärs igenom publiken sidledes fram och tillbaka en gång. Jag bad dem nicka när de kände närvaron. Alla nickade successivt. Ängeln ställde sig sedan bredvid mig och skickade kärleksenergi till dem alla och de kände det också. Och till slut skickade vi alla energi till ängeln och tackade så mycket för besöket.

 

Följande dag på mässan skulle jag tala om Änglar, guider och ledsagare. Det kom då många som hade hört talas om gårdagens händelser så jag var tvungen att avsluta med lite "vingfladder" då också.  Ängeln kom också. När ängeln kom kändes det så starkt även i den intill-liggande utställar-salen så många utställare och faktiskt de flesta besökarna kom in i föredragsdelen och kände att något speciellt hände.
Dock hade vi inte tid till den långa förberedelse som vi hade dagen innan. Många, men inte alla, kände ändå energierna och tyckte det var fantastiskt att på en Änglamässa få uppleva vingfladder och få träffa en riktig ängel!

 
 

ROLIGA, BILLIGA JULKLAPPSTIPS    

 

Vi har satt ihop två Billiga men Roliga julklappar att ges till vänner och bekanta!

PAKET 1

Slagruta i plast med kortare instruktion 30:- 


Instruktionen är en 4-sidig A5-broschyr i svartvitt och handlar om hantering av slagrutan,
samt om jordstrålning och vad annat man kan använda slagrutan till.
I
nformation om böcker och hemsidor inom området.  
Jordstrålningscentrums programbroschyr bifogas.


PAKET 2

 Två enkla pekare med kortare instruktion 35:-

Pekaren är i stål men utan det lösa handtag som våra vanliga dyrare pekare har ( de dyrare kostar 140:-). 
De enkla fungerar också bra
, även om det är lite lättare med handtag. 
Instruktionen är en 4-sidig A5-broschyr i svartvitt och handlar om hantering av pekaren,
samt om jordstrålning och vad annat man kan använda pekaren till. 
Information om böcker och hemsidor inom området.
Jordstrålningscentrums programbroschyr bifogas.

 

Du kan köpa paketen på våra föredragskvällar eller så skickar vi. Då tillkommer frakt med 16 :-.

Du kan också kompletta med en bok om jordstrålning om du vill lägga mer pengar.  
 

 

  DE  NÄRMASTE FÖREDRAGEN      
 

HJÄRNANS FÖRUTSÄTTNINGAR OCH MINNETS MÖJLIGHETER  REZA YAZDANI 
FÖREDRAG Måndag 24 november kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56 
 

Reza Yazdani har doktorsexamen i medicinsk genetik och hålller många föredrag om hjärnan men även om klimatförändringar. 

Yazdi talar om hur hjärnan är gjord för inlärning. Den styr bl a vår identitet, initiativförmågor, intelligens och minne.  Han betättar också om tankeprocessen, hjärnans förmåga i olika åldrar och hur stress och sjukdomar påverkar den. Vad kan vi göra åt hjärnan? Hur kan vi utnyttja den bättre än idag?  Hur kan vi behålla den i bra skick? Kan vi få bättre minne? (Jo, det lär vi oss på efterföljande kurs).

Under kvällen gör vi också en övning så att var och en kan uppmärksamma sin egen styrka respektive svaghet i kognitiva funktioner.
Ta gärna med papper och penna ifall vi hinner med flera övningar.

 Reza återkommer 31/1-1/2 med kursen "Förbättra dina hjärnfunktioner och ditt minne"  . Hjärnans funktioner går att öva upp med rätt kunskap och bra övningar.  Kursen är  därför en bra investering i ett behagligare och  även lyckligare liv nu, och  dessutom för att leva bättre på ålderdomen!   
Mer kursinfo finns på  hemsidan  under fliken kurser 


JOHN OF GOD -
ANITA EKBERG  

FÖREDRAG Måndag 1 december kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56 
John of God är en av nutidens mest kraftfulla transmediala (en ande går in) helare.
Han arbetar på Casa de Dom Inácio i Brasilien, en av världens främsta spiritistiska kliniker med medicinsk inriktning. Forskarna kallar det som sker på kliniken för mirakel och läkares världsbild förändras. John of God utför bl a operationer med bara händerna.

Föredragshållare är Anita Ekberg som har besökt kliniken ett flertal gånger och fått ovärderlig hjälp i sin healingprocess både med fysiska problem och i  sitt arbete som healer och andlig lärare. Anita arrangerar resor till kliniken för behövande från Sverige.  
Vi får se en ny film från kliniken.
 

Du kommer även att ha möjlighet att köpa boken om John of God "Vad är healing och hur kan det fungera" till specialpris, plus kristaller och stenar från kliniken.


GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI
 
Torsdag 4 december kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56  

Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och psyke. Muskeltest används också som kontroll-hjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas.

Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till, t ex hälsan, regression, allergitest och test på sjuka djur. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft. Se en demonstration som får dig att häpna! Läs mer om Kinesiologi-kurser på  hemsidan 
 

KANALISERING – CARINA HULTQVIST  
FÖREDRAG Måndag 8 december kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56
 
Kanalisering förutsätter egentligen bara att man lyssnar på den lilla inre rösten i sitt eget huvud och upprepar högt vad den säger. Det är allt.  
Nästan alla kan lära sig att kanalisera någon eller något. De flesta anses ha andliga, osynliga guider som medhjälpare, och dessa är i regel mer än villiga att komma till tals.

I det här föredraget beskriver Carina grundligt hur det går till att kanalisera olika typer av andar eller energier. Vi får också veta vem eller vad man inte bör kanalisera och varför. 
 
 
För den som vill gå Carinas kanaliseringskurs  21-22 februari -09, är det här föredraget en utmärkt introduktion.
  Mer kursinfo finns på  hemsidan.   

 
 
JULFEST
 
Måndag 15 december kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56 
Vi avslutar traditionsenligt året med en festkväll, så att vi kan hinna umgås lite mer. Vi har den i form av ett knytkalas. Ta med dig lite mat och ställ fram, och smaka själv på vad andra tagit med. Kaffe, dricka, te och porslin samt tipstävling fixar vi. Berätta gärna något roligt med anknytning till våra ämnesområden. Främst så hinner vi umgås! Välkomna!


 
 


 


 

 DE NÄRMASTE KURSERNA        

 

 

 

Vill du höja din medvetenhet? 
Det här är en kurs som vi då rekommenderar, eftersom vi vet att Lilians kurser brukar vara väldigt omtyckta eleverna.
 
 ANDENS ANATOMI – VEM ÄR DU ?      med  LILIAN CARLSSON  
KURS Lördag – söndag 29-30 november
 
Undervisning på kosmisk nivå.  
           

 

Lilian vägleder dig under helgen i sökandet efter vem du är och ditt ursprung.

Här får du verktyg som hjälper dig i ditt sökande efter att lära känna dig själv.

 

Vilka vägledare har du? Vad vet du om dina tidigare liv?

Lär dig arbeta med energier (q i) och känn in energierna i din kropp. Lär dig förändra dem.

Lär dig hur rum, tid och platsers energi styr dig och lär dig samspela med din omgivning. Framförallt lär dig lita på din intuition! Du kommer att få en förklaringsmodell hur livslagarna och karma fungerar.

Amentisfestivalen i Egypten stod bl.a. för kvinnans invigning i de stora mysterierna. Lär dig känna 12 olika nivåer på chakror/amantadin.  
Lär dig slå ut dina blomblad i chakrorna.

 

Hur långt har du kommit i din medvetandeutveckling och vad är nästa steg?

1. DAGLIGT MEDVETANDE, Tran

2..NATTLIGT MEDVETANDE, Cen

3. DRÖMMEDVETANDE, Dens

4..TRANCENDENT MEDVETANDE

5. KOSMISKT MEDVETANDE

6. GUDOMLIGT MEDVETANDE

7. ENHETSMEDVETANDE/ALLMEDVETANDE

 

Överjagets medvetande. Det vakna medvetandet. Det förmedvetna. Det undermedvetna

 


Öva  praktiskt de fyra elementen: Kroppen/jord, känslan/vatten, själen/luft och anden/eld.
Lär dig känna Qi och hitta dina egna och de andra deltagarnas vibrationstal som är vår andes personliga kod. Lär dig höja ditt medvetande genom att bl. a. blockera ut nyhjärnan. Höj energin i kroppen med hjälp av tanken.

 

Med nyfikenhet, lek och fantasi skall vi tänja på gränserna för att kunna upptäcka vem vi egentligen är. En multidimensionell varelse i en odelbar enhet.
Lilian är kosmisk lärare. Hon arbetar numera som filosof, men har arbetat som allt från undersköterska till allmänläkare. Hon är född med läkande händer och har minnen från tidigare liv och utomjordiska existenser. Haft nära dödenupplevelse. Lilian har lett kurser i medvetande-utveckling sedan 20 år och är en omtyckt lärare med mycket egen hög kosmisk kunskap.

Mer kursinfo finns på vår hemsida.  

 


HÄLSO-LASSE  
KURS Lördag - söndag 6-7 december
 
 
 
Hälso-Lasse är en personlighet. Den som träffat honom glömmer honom inte.  
Hälso-Lasse har varit en föregångare på många områden. Han har varit vegan i 40 år, var en av de första alternativodlarna i Sverige, har haft Västsveriges största livsmedelsbutik och varit störst jordgubbsodlare. 
 
Hälso-Lasse (Lars Lönnerud) har jobbat som Sveriges mest besökta homeopat i 35 år med ett brett helhetstänkande. Bl a har han behandlat över 11.000 kvicksilverförgiftade. Hälso-Lasse är den enda i Norden som länge använt mycket stora styrkor av D-vitamin till sina patienter, då han redan på 1980-talet insåg att det behövdes. Först år 2007 har forskarna konstaterat att Lasse haft rätt hela tiden, dvs att D-vitamin är fettlöslig och inte lagras i levern och därför kan tas i stora doser vilket man tidigare varnat för! Lasse är känd för mycket sådant nytänkande, vilket gjort att han lyckats med ett otal patienter som andra haft svårt att få friska. Kom och lär!

Kursinnehåll: 
Det är egentligen få orsaker till människans ohälsa; Bristen på ljus i Norden, cirkulationsstörningar, förgiftningar och hormonstörningar. Metaller i munnen, en stor orsak till olika förgiftningssymtom, bl a trötthet, olust, värk, allergier och massor av andra symtom. Ljusbrist skapar D-vitaminbrist och är orsak till många sjukdomssymtom, t ex urkalkning i skelettet, allergier, tidigt åldrande, cancer, psykiska besvär, magbesvär och massor av annat. Vi angrips av fria radikaler som skapar tidigt åldrande, men det är lätt att åtgärda. 
 Ta bort dina obalanser och låt din kropp bota sig själv.
Nu är det rätt tid för oss att resa oss ur askan och skapa oss ett nytt liv. "Kärlekens källa".


Psykiska problem – vi känner oss misslyckade. Man är 40 men känner sig som 90.
Vårda dina relationer till andra, så stärker du din egen energi och andras. Ouppgjorda konflikter kan dra musten ur dig.

Vi blir det vi äter. Viss mat innehåller mycket mer antioxidanter. Genom att tillföra hög energi kan man inte bli utbränd. Björksav, en av de bästa hälsodryckerna. Hur olika färger och dofter på bl a blommor påverkar oss på olika sätt. Sängplatsen är en viktig del i ditt liv. Utforma den på rätt sätt så du kan ta till dig det kosmiska flödet och all information som kommer till dig på dina nattliga resor.

Hälso-Lasse har själv hunnit långt i sin egen utveckling, använder mcyket sin egen intuition och talar under kursen också om en helhetssyn: Vattumannens tidsålder, som vi är på väg att förankra oss i, ger oss större möjlighet till den frihet vi längtar efter. Nu när tiden går mot den stora reformationen "Jordens examen" finns hur många möjligheter som helst om vi tar vara på de verkliga möjligheterna och kunskaperna och koncentrerar allt som vi byggt upp i olika tidigare liv. Enligt Mayaprincipen går tiden fortare men vi kan lära oss att koncentrera tiden så vi hinner allt vi ska göra. Jorden har många periodiciteter och svängningar och cykler. En är den väderleksperiod som vi upplever nu. Den började 1996 och kulminerar 2011. Det är viktigt att vi jobbar med kärlek till allt och alla. Allt vi sänder ut kommer tillbaka till oss själva.
På kursen berättar Hälso-Lasse mer om alla dessa saker och tar också upp en massa annat.

 
 
Förra årets kurs med Lasse blev mycket omtyckt! 

Mer kursinfo finns på hemsidan.   


TIDSRESOR – CARINA HULTQVIST  
KURS Söndag 7 december 
 

Den här kursen är ett riktigt äventyr! Carina tar oss ut på jakt efter det förgångna och framtiden!  Vi färdas in i den riktigt gamla forntiden för att själva undersöka vad som hände då. Vi färdas även in i framtiden för att se på den. 
Det finns många mysterier  från forntiden som väntar på sin lösning. Dog Jesus verkligen på korset?  Har Atlantis funnits på riktigt och i så fall när? Har du levt i det gamla Egypten? Varför dog dinosaurierna ut, och fanns det människor på den tiden  (forskarna svarar nej)  Men saker man har hittat djupt nere i  marken, som människofotspår bland dinosariefotspår och riktiga skoavtryck i gamla kol-lager, dvs före människornas tid, varifrån kommer de  då ? Har det funnits en civilisation på mars? Vad händer i framtiden? Du har säkert många fler frågor. 
 En del kan vi söka svaret på under kursen.  
 

Vi kommer att träna och tillämpa några olika tekniker för att finna ut vilken som passar var och en av oss bäst.  
Regression, fjärrsyn, psykometri, slagruta, pendel, hypnos, astralresor och atlantisk meditation är de huvudsakliga metoder  man kan använda  sig  av. Vi hinner kanske inte fullt så mycket på en dag, men finns det intresse, kan det bli fler kurstillfällen, så att vi kan utforska mer.  

Inga förkunskaper behövs.

 

Mer info på http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se 


SJÄLVKÄNNEDOM - ANN-KRISTIN NILSSON 
  OBS! KURSEN flyttad till Lördag 3 januari  
KURS Lördag 3 januari
Steg 7 i kursserien i intuitiv utveckling (det går bra att vara med på enstaka delar).
Den här helgen är temat självkännedom.

Mer kursinfo finns på hemsidans kurs-sida och sid 25 i gratisprogrammet


MERKABAN – DIN BEVINGADE LJUSKROPP – CARINA HULTQVIST 
 NYINSATT! Vi kör kursen en gång till, för fler vill gå den!
KURS Lördag – söndag 10-11 januari

Merkaban handlar i grunden om uppstigning – att möta sitt eget gudomliga Jag öga mot öga. Få personer har upplevt detta, men alla har förutsättningarna.  Uppstigning är egentligen samma sak som att bli Upplyst.

Carina lär ut två sätt att göra det. Dels att skaffa sig en Merkaba och därmed bli beredd att bli fyskskt upplyft till himlen. Vi övar de nödvändiga andnings- och visualiseringsteknikerna. Vi lär oss sambanden mellan ljud, form, tanke och vibration, och tränar oss i att vibrera ljud, inte bara i strupen utan också i huvudet och hjärtat.  

Man kan också gå en annan vägen till upplysning, dvs leva på sådant sätt att man blir renare och renare i kropp och alla auror, känslor m.m. Carina lär ut hur det går till.

Carina talar också om vad som skrivits i ämnet: den judiska traditionen, Indiens mytiska farkoster (vimanorna), Elie himmelsfärd, Jesu och Muhammeds upptagningar till himlen m.m.  
 

Kursen är en utmärkt startpunkt för den som verkligen på allvar vill satsa på en uppstigning till högre dimensioner  och för de som vill bli upplysta.
 

Enligt åtskilliga profetior  är det nu dags för mänsklighetnen att höja sitt medvetande  Så detta är en välkommen kurs. När vi genom att möta vårt gudomliga jag inser vilka vi egentligen är, så försvinner många av våra rädslor som annars lätt kan triggas igång i dessa oroliga tider, som enligt profetiorna nu har börjat och som kanske accelererar fram till 2011. Ingen vet något,  men profetiorna är många och dystra. Genom att höja sitt medvetande så störs man inte så mycket av problemen utan kan både acceptera och förstå mer och kan även hjälpa andra på vägen .
 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRISER PÅ KURSER
Helgkurser kostar normalt 2.150:- och dagskurser kostar1.150:-, men det kan variera. Läs mer om kurserna och villkor under respektive kurs på hemsidan.


ANMÄLAN
Du kan anmäla dig till våra kurser genom att maila till jc@vingar.se, ringa 08-510 110 25 (kl 08-10) eller sätta in anmälningsavgiften.   
Skriv namn och adress. 
Vi skickar bekräftelse.
  
Anmälningsavgift sätts in på pg 410 89 43-4  Läs mer på hemsidan om avbokning m.m.  
 
 

 

  HJÄLP JORDEN:  SKICKA HEALING 
 
V skickar healing  två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig kör mellan kl 18 och 20.
 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.  
Tips för att skicka och målområden med kartlänk finns på http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm  
  

 
 
Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan 
 

Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet!
 
 

Kartor finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se
 
Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du k
ryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden.
 

 
 
   TV-TIPS  

 

 
 Här finns tips, som vi letat fram, om  intressanta program för alla med Alternativa intressen.

TV-tipsen finns att läsa på :   http://tv.jordstralningscentrum.se   
 
 
 

 

VÅRA NATURLÄKEMEDEL

 
Många med alternativ syn på världen kämpar nu för att rädda naturläkemedlen, vitaminer/mineraler, homeopati, örtmediciner och annat. EU förbereder att förbjuda allt detta mycket snart genom att antingen förbjuda det helt eller tillåta det i så små doser så att de inte längre fungerar som hälsopreparat. Endast godkända medel skall få finnas till försäljning. När preparaten har en verkan ska de klassas som läkemedel och bara få säljas på apotek. För att få ett medel godkänt krävs miljoninvesteringar i vetenskapliga tester per produkt! Det har naturligtvis inte naturläkemedelsbolagen råd med, och därmed måste preparaten dras in från marknaden. Detta ger de stora läkemedelsbolagen ännu större inflytande....
 
Så alla ni som tar olika näringstillskott av olika slag, om så bara vitaminer och mineraler från hälsokosthandeln, ni kommer att bli drabbade.
 
Det EU gör låter delvis lovvärt, dvs ta bort alla farliga produkter från marknaden. Det låter väl bra och omtänksamt?
 
Om man då läser tidningar, så har de på sista tiden åter en gång rapporterat att ca 1/3 av alla sjukhussängar upptas av personer som är läkemedelsförgiftade (obs! inte hälsokostförgiftade) och 25 % av Landstingets totala kostnader går  till personer som skadats av läkarvården, dvs av läkemedel och annat som läkare handhar! Antal som skadas av hälsokost brukas uppskattas som den bråkdel av detta.
 
Var är logiken? Syftet var väl att skydda människor från farliga preparat. Ska vi verkligen slå mot hälsokosten då? 
 
Om du inte redan satt dig in i situationen, så gör de,t om du känner att detta engagerar dig.
Hjälp till att rädda VÅR VALFRIHET! De flesta av oss vill själva kunna välja vad vi föredrar att behandla oss med.
 
Media (tidning och TV etc) har varit väldigt ointresserade av att ta upp detta.
 
Det Du kan göra är att maila, skriva, ringa till alla dina mediakontakter, eller i brist på det, till olika TV-bolag, radio- och tidningsredaktioner och säg att du vill läsa mer om detta, att detta är ett kraftigt övergrepp mot vår valfrihet i samhället, och allt annat du blir upprörd över i detta. Hitta på bra argument för att de skall vilja göra reportage om detta.
 
 
Vill du höra mer så kan du gå på föredrag:
 
Codex Alimentarius och Världsordningen
Föredrag med Ian R. Crane

”FN och EU planerar att förstöra det ekologiska jordbruket och utplåna naturläkemedelsbranschen.”  
Detta säger den oberoende engelske förkämpen och föredragshållaren Ian R. Crane som nu för första gången gästar Sverige 
Inträde 120:-

Stockholm den 27 november

Örebro den 29 november.

Göteborg den 30 november 2008. 

Läs mer på: http://www.anarchos.se/product_info.php/cPath/28/products_id/39 samt www.vaken.se

 

HUMOR

Gå ner i vikt med: Den mirakulösa knatte - dieten

Folk är alltid ute efter nya bantningskurer. Problemet med de flesta bantningskurer är att du inte får äta tillräckligt (svältbantning), det blir
inte tillräcklig variation (fasta) eller du blir pank (köttbantning).

Följaktligen fuskar man eller slutar efter 3 dagar.Men nu finns den mirakulösa knattedieten. Genom åren har du säkert märkt att
tvååringar alltid tycks vara i trim. Nu har hemligheten bakom succénavslöjats i denna bantningskur.

Möjligen bör du rådgöra med läkare innan du börjar med denna diet, annars behöver du säkert träffa honom efteråt. Lycka till!


DAG ETT

Frukost:   Äggröra på ett ägg, en rostad brödskiva med plommonmarmelad. Ät två tuggor  ägg, använd fingrarna, kasta resten på golvet. Ta en tugga bröd. Smeta sen
ut marmeladen över ansikte och kläder.

Lunch:  Fyra kritor (valfri färg), en näve chips, ett glas mjölk (3 klunkar, häll ut resten).

Middag:   En pinne, två femtioöringar och en krona, 4 klunkar Pepsi.

Kvällsmål:  Kasta en rostad brödskiva på köksgolvet.

DAG TVÅ

Frukost:  Plocka upp kall rostad brödskiva från köksgolvet och ät den. Drick en halv  flaska vaniljessens eller hårläggningsvätska.

Lunch:  Ett halvt läppstift "Skrikrosa" och en näve torrfoder för hund (valfri  smak) En isbit om så önskas.

Mellanmål:  Slicka en klubba tills den blir kladdig. Ta den utomhus, släpp den på  marken. Slicka tills den är ren igen. Ta sen in den och släpp den på
ryamattan.

Middag:  En liten sten eller okokt ärta, som trycks in i vänster näsborre. Häll  druvjuice över potatismos, ät med sked.

DAG TRE

Frukost:  Två pannkakor med mycket sirap. Ät en med fingrarna, gnugga in i håret. Ett glas mjölk, drick halva, proppa ner andra pannkakan i glaset. Efter frukost,
plocka upp gårdagen klubba från ryamattan, slicka av luddet, lägg i  finfåtöljen.

Lunch:  Tre tändstickor, jordnötssmör- och syltsmörgås. Spotta bitarna på golvet.  Häll ett glas mjölk på bordet och sörpla upp det.

Middag:  En tallrik glass, en näve chips, hallondricka. Försök skratta ut drickan  genom näsan.


SISTA DAGEN

Frukost:  En kvarts tub tandkräm (valfri smak), en bit tvål, en oliv. Häll ett glas  mjölk över en skål med cornflakes, tillsätt en halv kaffekopp socker. När
flingorna blivit geggiga, drick mjölken och ge flingorna till hunden.

Lunch:  Ät brödsmulor från köksgolvet och matrumsmattan. Leta rätt på klubban och ät  upp den.

Middag:  Ett glas spaghetti och oboy. Lämna köttbullarna 

 

 

 

 

 Kolla på den hör bilden. Vem föreställer det?

1) Sitt kvar vid datorn och kolla. 

 2) Res dig upp och gå  på  ca 5 meters avstånd  innan du kollar igen. Vem föreställer det?  

 

 

 

 

 

 

 

Facit:
När du tittar nära på bilden ser du att det är
 
Albert Einstein.
Står du några meter bort blir det 
Marilyn Monroe !
 

   
 
  
 Dags att fylla på med lite:
 Käbbel mellen könen 
(Den första är lite grov )
 

Dit kan kvinnor gå för att finna sig en man .
 

Vid ingången står följande instruktion :

 

Du kan endast besöka denna butik en gång 

Det är sex våningar med stigande pris på produkterna för varje våning 

Du kan välja en produkt från en våning, eller så kan du välja att gå upp en trappa. 

Dock får du aldrig gå tillbaka ner en våning, bortsett från att lämna butiken.

 

En kvinna går till butiken för att finna sig en man. På första våningen står en skylt 

Första våningen: Dessa män har fast jobb.  Hon är intresserad men fortsätter uppåt

 

Andra våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn.  Det är bra tänker hon, men jag

vill ha mer så hon fortsätter uppåt.

 

Tredje våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn samt har  ett extremt bra

utseende.  Jösses tänker hon men fortsätter uppåt.

 

Fjärde våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn, ser sinnesjukt bra

ut. Samt hjälper till med hushållsarbetet.

 

Åååh underbart vad ska jag göra tänker hon, men går vidare uppåt

 

Femte våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn, ser sinnesjukt bra

ut.  Samt hjälper till med hushållsarbetet och är mycket romantiska.

 

Hon är såååå frestad men väljer att fortsätta till sista våningen

 

Sjätte våningen: Du är besökande nummer 31.456.012 på denna våning  Det finns inga män på

denna våning. Den existerar bara för att bevisa att det aldrig går att tillfredställa kvinnor. Tack för besöket. 

 

LÄS NU FORTSÄTTNINGEN!!!!!

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

För att undgå att bli beskyllda för könsdiskriminering har butiksägaren öppnat

 

En ny hustru butik tvärs över gatan.

 

 I första våningen finns kvinnor som älskar sex

 

Andra våningen har kvinnor som älskar sex, har pengar och tycker om öl.

 

Våning tre, fyrafem och sex har aldrig haft några besökare.  

 

 

Varför lyssnar  inte män? 

Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt med en
servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa förmiddag.

Fru Johansson hade avtalat ett möte samma förmiddag och instruerade därför teknikern:

'Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen och lägg fakturan på
bordet.
Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte att röra
er.
Men tala absolut inte med papegojan!'


När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under
dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med den största och mest
skräckinjagande hund han någonsin hade sett (Lukas). Hunden var dock
genomsnäll och
tittade lugnt på, medan teknikern lagade diskmaskinen.
Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek, skällde och överöste
honom med obsceniteter. Tillslut kunde teknikern inte bärga sig längre och
röt åt papegojan:


'Håll käften, din fula, jävla kråka!'


Då svarade papegojan: 'Hugg, Lukas! '

VARFÖR KAN MÄN ALDRIG LYSSNA PÅ VAD KVINNOR SÄGER?!  

 

Det finns  å andra sidan många Blondinhistorier! Här kommer en.....

När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Nissan Micra upp jämsides...
Ur Micran hoppar en blondin som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på.
Lastbilschaffisen vevar ner rutan och blondinen säger:
 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen.
Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren.
Lastbilschaffisen vevar ner fönstret och blondinen utbrister igen:
 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
Lastbilschaffisen skakar på huvet och fortsätter nedför gatan.
 
Vid det tredje rödljus-stoppet händer samma sak igen...
Andfådd hoppar blondinen ur Micran, springer runt och knackar på fönstret på förardörren.
Lastbilschaffisen vevar ner fönstret och blondinen säger på nytt:
 
- Hej, jag heter Linda och jag sa att din last håller på att läcka ut!
 
När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran.
Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran.
Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:
 
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!
 


 

 TÄNKVÄRT  

 

Karin har lite kvinnliga önsketankar …..

 

I det här livet är jag en kvinna. 
I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn. 
När man är en björn måste man gå i ide. 
Man bara sover i sex månader.
Jag skulle kunna leva med det. 

Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. 
Jag skulle kunna leva med det också.

När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen.  
När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar.  
Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar. 
Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. 
När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. 
Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är en björn så FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning.  
Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.

Japp, jag skall bli en björn. 

 

En av livets grundläggande frågor lyder:
VARFÖR?

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi ska ha tid att
stanna och tänka på livets grundläggande frågor. 

som:

Varför kommer pizzan snabbare till kunden än ambulansen?

Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?

Varför beställer folk dubbel osthamburgare, stor pommesfrites och Cola light?

Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?

Varför är inte ordet förkortning kortare?

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?

Varför finns det inte kattmat som smakar mus?

Varför står det på hundmatburken: "ny bättre smak".
Vem har testat detta?

Alla känner väl flygplanets svarta låda som alltid håller sig oskadd.
Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

Varför tvättar vi handdukarna, våra händer är väl rena när de  torkas?

Varför använder Kamikazeflygarna hjälm?

Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" mitt på  gräsmattan?

När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?

Har arbetarna på Lipton kafferast?

Varför springer inte fåren in när det regnar?  Ull krymper ju! 

När jag köper en ny bumerang - hur blir jag då av med den gamla?

Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt över huvudtaget  lås? 


 
 Hälsningar 
Eva Svensson och Per-Uno Fransson 
 
Jordstrålningscentrum
 

e-mail:  jc@adante.se
 
tel: 08-510 110 25
    
 
www.jordstralningscentrum.se

 Tipsa gärna fler personer om Sl@grutenytt,
så de också  får  en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!
Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ? 


 

 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående