2007 nr  30,  23  november

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se


  OBS! Gamla nummer av Slagrutenytt finns  slagrutenytt.vingar.se  
  

INNEHÅLL:  
   
·   TV-TIPS  med  Sture Johansson & Ambres  
     
  
·   HÄLSO-LASSE 
  
·   HUMOR  fredag och snart helg! 
           

TV-TIPS 
 
  med  Sture Johansson & Ambres 
 
Vi har just återvänt från ett härligt soligt och varmt Spanien,
omgivna av härligt likasinnade glada, positiva, kunniga vänner i samband med vår kurs- och upplevelsevecka
"Resa till det Osynliga", så vi missade detta program i dagens första Slagrutenytt.
Som tur var fick vi tips om detta, så fortsätt att hålla ögonen öppna och tipsa oss. 
 
 
Vi skulle nu på måndag haft föredrag med Carina Hultqvist,
med samma fenomen som just Sture Johansson och Ambres.
PROFETIA INFÖR FRAMTIDEN - CARINA HULTQVIST
En del personer, som t ex Carina, kan tillfälligt låna ut sin kropp till en annan intelligens, en s k walk-in, som inte har någon egen kropp för tillfället.
Den mest kända är Ambres. Carina går ur sin kropp helt och hållet, därför är hon inte medveten om vad som sägs under föredraget.
Har du hört talas om Johannes Döparen och vad han gjorde för 2000 år sedan? Carina lånar ikväll ut sin kropp till hans "själ", som kommit till Carina och ikväll vill framföra ett mycket viktigt budskap till mänskligheten inför framtiden. Han vill tala om hur går det för oss och vår miljö om vi fortsätter att leva som vi gjort hittills. Vi får ett kärleksfullt budskap som inger hopp inför framtiden, under förutsättning att vi ändrar på vissa saker.På söndag 25 november SVT2 kl 20.00 visas:

Filmen/Dokumentären:
Ambres - en död talar.

Filmen är gjord av regissören Anders Grönros, som tidigare bl a gjort Glasblåsarens barn och Agnes Cecilia.

Svensk dokumentär från 2007. Regissören Anders Grönros har under ett och ett halvt års tid filmat snickaren Sture Johansson och hur ett annat medvetande påstås ta över Stures kropp. Ambres säger sig vara 3 000 år gammal, komma "från andra sidan" och vilja förmedla en viktig kunskap om människan, livet och döden. Bredbild. Text-tv 299.
Även 29/11, 1/12 och i SVT24 1/12. [1651]
 Det blir lite försmak redan på lördag 24 nov i SVT2:

08:55 (09:40)
Go'kväll 
Magasin. Sara Kempe Holmqvist fortsätter sin resa i Katalonien. Gäster är regissören Anders Grönros och skådespelaren Lars Erik Berenett. Anders Grönros har filmat snickaren Sture Johansson och hur ett annat medvetande påstås ta över Stures kropp. Ambres säger sig vara 3 000 år gammal. Lars Erik Berenett har besökt Ambres. En tittare får en ny stil. Programledare: Anja Kontor. Bredbild. Repris från 22/11. Även i SVT24 25/11. [3422637]
 

 
 
FÖREDRAG Måndag 26 november kl. 18:45 

OBS ÄNDRAT FÖREDRAG! 

Föredraget  PROFETIA INFÖR FRAMTIDEN  är tyvärr inställt. 
Carina Hultqvist är sjuk just nu.  
 

 
Vi hoppas vi kan ha det längre fram. 

 

 
Istället Nyinsatt:
FÖREDRAG Måndag 26 november kl. 18:45
OSYNLIGA INTELLIGENSER

 - Eva Svensson & Per-Uno Fransson från Jordstrålningscentrum

Föredrag med tillfälle till frågor om osynliga intelligenser som t ex spöken, änglar, utomjordingar, guider/ledsagare, naturväsen osv. Vi berättar om våra erfarenheter av möten och kort- och långvariga samarbeten med olika sorters osynliga väsen, men även om udda upplevelser t ex hur och varför vi plockade traumaringar på ett spöke.
 
 

   
 
HÄLSO-LASSE 
 

 
Det finns pga återbud några få platser kvar på Hälso-Lasses kurs.
Passa på att vara med om du är hälsointresserad!  
 
Kurs med Hälso-Lasse

 

KURSDATUM: 
 
Lördag-söndag 8-9 december. Lördag 10 - 17, söndag 9-16
 

 

Hälso-Lasse var hos oss i oktober och höll ett MYCKET uppskattat föredrag! Han delar glatt med sig av sin enorma kunskap. Dessutom så gör han det med lite humor insprängt ibland.  Så det blev en mycket lyckad kväll! Nu återkommer han med kurs som säkert blir lika lyckad.

Missa inte kursen!!
 

Hälso-Lasse har varit en föregångare på många områden. Han har varit vegan i 40 år, var en av de första alternativodlarna i Sverige, har haft Västsveriges största livsmedelsbutik och varit störst jordgubbsodlare. Hälso-Lasse är en personlighet. Den som träffat honom glömmer honom inte.
Hälso-Lasse (Aristonius Joalin, Lars Solhjärta, Lars Lönnerud) har jobbat som Sveriges mest besökta homeopat i 35 år med ett brett helhetstänkande. Bl a har han behandlat över 11.000 kvicksilverförgiftade. Hälso-Lasse är den enda i Norden som länge använt mycket stora styrkor av D-vitamin till sina patienter, då han redan på 1980-talet insåg att det behövdes. Först i år (2007) har forskarna konstaterat att Lasse haft rätt hela tiden, dvs att

D-vitamin är fettlöslig och inte lagras i levern och därför kan tas i stora doser vilket man tidigare varnat för! Lasse är känd för mycket sådant nytänkande, vilket gjort att han lyckats med ett otal patienter som andra haft svårt att få friska. Kom och lär!

Kursinnehåll:

Nu är det rätt tid för oss att resa oss ur askan och skapa oss ett nytt liv. "Kärlekens källa".
Ta bort dina obalanser och låt din kropp bota sig själv. Det är egentligen få orsaker till människans ohälsa; Bristen på ljus i Norden, cirkulationsstörningar, förgiftningar och hormonstörningar. Metaller i munnen, en stor orsak till olika förgiftningssymtom, bl a trötthet, olust, värk, allergier och massor av andra symtom. Ljusbrist skapar D-vitaminbrist och är orsak till många sjukdomssymtom, t ex urkalkning i skelettet, allergier, tidigt åldrande, cancer, psykiska besvär, magbesvär och massor av annat. Som en följd av orsaker som vi lätt kan åtgärda, angrips vi av fria radikaler som skapar tidigt åldrande.
 

Psykiska problem vi känner oss misslyckade. Man är 40 men känner sig som 90.
Vårda dina relationer till andra, så stärker du din egen energi och andras. Ouppgjorda konflikter kan dra musten ur dig.
 

Vi blir det vi äter. Viss mat innehåller mycket mer antioxidanter. Genom att tillföra hög energi kan man inte bli utbränd. Björksav, en av de bästa hälsodryckerna. Hur olika färger och dofter på bl a blommor påverkar oss på olika sätt. Sängplatsen är en viktig del i ditt liv. Utforma den på rätt sätt så du kan ta till dig det kosmiska flödet och all information som kommer till dig på dina nattliga resor.

Vattumannens tidsålder, som vi är på väg att förankra oss i, ger oss större möjlighet till den frihet vi längtar efter. Nu när tiden går mot den stora reformationen "Jordens examen" finns hur många möjligheter som helst om vi tar vara på de verkliga möjligheterna och kunskaperna och koncentrerar allt som vi byggt upp i olika tidigare liv. Enligt Mayaprincipen går tiden fortare men vi kan lära oss att koncentrera tiden så vi hinner allt vi ska göra. Jorden har många periodiciteter och svängningar och cykler. En är den väderleksperiod som vi upplever nu. Den började 1996 och kulminerar 2011. Det är viktigt att vi jobbar med kärlek till allt och alla. Allt vi sänder ut kommer tillbaka till oss själva.
På kursen berättar Hälso-Lasse mer om alla dessa saker och tar också upp en massa annat.

Kostnad: 2150:-

Läs gärna mer om Hälso-Lasse i vårt program under Föredrag, då han var hos oss och höll föredrag i oktober.

"Summan av belastningar avgör vår hälsa!"

 


 

 

     HUMOR     
 


Från Norge kom förra gångens tänkvärda jämlikhetstips.
Nu har man liksom här helgen att se fram emot:

 
Ryck upp er !  


Har du lyst til å jobbe idag?


og imorgen?og dagen derpå?


og neste uke?og neste måned?

..

.

.

.

Ikke jeg heller,
 

BARE LYST TIL Å GÅ PÅ FEST!!!!!
 

   Ingen idé om vad som gjorde att den nakna grabben hamnade på husväggen i senaste Slagrutenytt?
De roligaste förslagen blir omnämna här, gratis föredragsinträde till den vi tycker var tokigast!
 


 

 Eva Svensson och Per-Uno Fransson

Jordstrålningscentrum 

e-mail: jc@vingar.se

tel: 08-510 110 25  

www.jordstralningscentrum.se

 Tipsa gärna fler personer om Sl@grutenytt,
så de har en chans att hitta de osynliga världarna!
Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner?
 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående