2007 nr 12,  24 april 

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu


 OBS! Gamla nummer av Slagrutenytt finns  slagrutenytt.vingar.se  
Har du varit på sajten och kollat in tuffingen som vågar?  
Nya nummer kommer i regel dit inom en vecka.
 

 

 

INNEHÅLL:   

    ·    TV-TIPS    missa inte Al Gores film  !   OBS! 

    ·     HJÄLP JORDEN   

    ·    DE NÄRMASTE KURSERNA     

    ·    DE NÄRMASTE  FÖREDRAGEN

   

 

TV-TIPS    missa inte Al Gores film  ! 

En obekväm sanning

Al Gores film om miljöförstöringen.
Mycket omtala
d.  Den går som en löpeld över jorden just nu! 
  
 Film och bok...
ALLA  behöver  se detta!  

Gör själv ett val om du vill medverka till att detta inte sker.

Det är mer än bråttom! 

Med alternativa metoder kan vi lyckas. Se nedan 
 


Amerikansk dokumentär från 2006. Miljöförstöringen hotar världen och om det som  alla världens klimatforskare  bestämt hävdar är riktigt har mänskligheten inte lång tid på sig att förhindra den katastrof som väntar. Jorden står inför  ännu större   klimatförändring ar  som inom en snar framtid kan innebära  ännu värre väderomsvängningar med översvämningar, torka, stormar och epidemier som följd  eller kanske t o m en ny istid. Den förra istiden kom på sju år ! Det kan bli likadant igen. Snart.. Ett förlopp som jordens befolkning själva har orsakat. Dokumentären handlar om den amerikanske före detta vicepresidenten Al Gores beslut att göra något åt saken. Här presenteras fakta om vår planets sargade tillstånd och slår hål på den mytbildning och missuppfattning som omger begreppet global uppvärmning  och på de påstående att detta inte är absolut allvar . Regi: Davis Guggenheim. [46853008]  

 


 

Fredag 27 april  TV4+ 09:30 
Lördag 28 april  TV4+ 05:50 
Måndag 30 april  TV4 20:00 

 


Vill du hjälpa till att "laga" Jorden?  
Du kan  med alternativa metoder, bl a med healing och tankens kraft 
!
Läs vårt upprop 
 nedan och på 
http://adante.se


 

 
H JÄLP JORDEN!    

 
KLIMAT & VÄXTHUSEFFEKTEN

Vill du vara med
och minska växthuseffekten
med alternativa metoder?

Det går  NU  BLIXT- snabbt mot en  
ABSOLUT AKUT 
krissituation för jorden.
Ju fler som är med och jobbar, desto större effekt
 
Vi kan klara det med alternativa metoder! 
 

Hjälp Jorden

Är du bekymrad över klimatförändringar med översvämningar, stormar och smältande isberg? Vill du personligen göra en insats, en insats där ditt  egna engagemang verkligen betyder något och kan göra en avgörande skillnad?

I projektet ”Hjälp Jorden” tänker vi engagera alla som vill bidra. Det är ett helt nytt projekt och vi kommer att arbeta med alternativa metoder, dvs. med energier och tankens kraft. Ett flertal studier har visat på tankens enorma kraft och inverkan. Det skall vi utnyttja. Att arbeta direkt med energier ger omedelbara förändringar. Det vet alla som lärt sig healing. Det gäller även för healing av naturen. Det skall vi utnyttja. Inom healing vet man att när två healers arbetar tillsammans blir effekten starkare, dvs 1+1=3. Det skall vi utnyttja. Vi kommer dessutom att ta råd av de som är proffs på att hjälpa naturen, dvs devorna. Deras kunskap skall vi utnyttja. Vi skall arbeta med att hjälpa dem.

Vår vision är att mängder av vanliga människor samarbetar i detta, där var och en bidrar med sin lilla del, vilket sammantaget blir ofantligt stort, 1+1=3 och 10 000 + 10 000=oändligt! Ju fler som gör sin lilla till synes obetydliga del, desto större blir totaleffekten. Alla behövs för att bidra med sin del! 

Det är inte svårt. Alla kan ju tänka. Det kan alla bidra med. Andra har lärt sig fler saker och kan bidra med dem, t ex healing. 

Jorden har länge varit i obalans. Det accelererar snabbt nu. Med healing och tankens kraft kan vi ändra på det! Alla har ju dessa förmågor, så låt oss nu utnyttja dem!

Från devavärlden rapporteras nu gång på gång att de är oroliga för utvecklingen. De kan inte längre tygla krafterna och reparera skador, vilket de tidigare gjort med lätthet i miljardtals år. De har inte tillräcklig kunskap om hur nytillkomna miljöförstöringar skall repareras. Detta skapar då bl a stormar, översvämningar och klimatförändringar. Genom vårt healingarbete kan vi människor förse devorna med de energier som behövs för att reparera de nya sorters obalanser som uppstått p g a människans ovarsamma aktiviteter på Moder Jord. Redan nu finns healinggrupper som medvetet och aktivt systematiskt arbetar med devorna och hjälper dem att klara av nytillkomna människoskapade problem. Dessa grupper får fantastiska resultat av sitt arbete. Tillsammans kan vi göra en gigantisk insats och vända utvecklingen!

Genom upplysning och utbildning vill vi skapa ett nätverk av mängder av enskilda personer och healinggrupper. Först i Sverige och sedan över hela jorden. Allt sker i form av ideellt arbete för att Hjälpa Jorden.

Låt oss nu visa att vi genom alternativa kunskaper och förmågor kan Hjälpa Jorden. Låt politikerna och beslutsfattarna sköta sina delar av detta, dvs. genom att skapa lagar m.m. minska utsläppen och annat. I den delen kan vi som enskilda personer oftast inte göra så mycket. Din hjälp till det alternativa sättet att minska verkan av miljöförstöringar kan däremot vara av stor betydelse. Här är alla lika viktiga! Det är summan av antalet personer som gör oss kraftfulla. Det behövs inte bara healers och kommunikatörer med devavärlden.  Det behövs mängder av människor som tänker positiva tankar. Hur det skall gå tilll kommer vi att läar ut. 

Det behövs  också många engagerade  personer  som kan arbeta praktiskt med detta. Arbetet kommer till stor del att ske med hjälp av Internet för att kunna komma i kontakt med alla. Det behövs bl a personer som kan ställa upp med kunskap och arbete med att t ex skriva artiklar, sammanställa klimatrapporter, ansvara för kommunikation till alla via e-mail, översätta till och från engelska m fl språk, leda healinggrupper, utbilda, IT-teknik, besvara frågor, planera aktiviteter, genomföra aktiviteter som gratisföredrag och gratiskurser, personer som är så intresserade att de vill sitta med i den mest engagerade gruppen, dvs. ”styrelsemedlemmar”. Vi  behöver  också bidragsgivare så att  det kan genomföras ekonomiskt. Vi söker lokaler att få låna för möten och kurser.

Och du som känner för detta, men varken kan healing, kommunikation eller har tid att engagera dig, kan ändå bidra med minst två viktiga delar. Du kan dels hjälpa till med din tankes kraft när vi gör sådana aktiviteter. Vidare info om detta kommer senare. Du kan också bidra ekonomiskt om du så önskar.  

Vårt svenska ordspråk säger en hel del: Många bäckar små gör en stor å!

Välkommen med ditt bidrag till att Hjälpa Jorden! Vi skall se till att gemensamt vända på utvecklingen! 
Det kan vi!
 

Mer info kommer snart

Vill du vara med så maila till klimat@adante.se. Skriv vad du vill göra eller kan bidra med eller att du bara vill ha löpande information. Allt kommer att finnas på adante.se. 

Goda ideer mottages också med tacksamhet för det tar tid och kraft att bygga upp detta. Men vi känner oss säkra på att vi med gemensamma krafter kan Hjälpa Jorden. 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson, Jordstrålningscentrum 

tel 08-510 110 25 


 

DE NÄRMASTE KURSERNA


 UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR
Kurs-start Onsdag 25 april (innehåller 4 onsdagskvällar i rad kl. 18.45-22) 
 

 

Följ  med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor.  
De kan dessutom övas upp! 
 
Få personliga insikter om livet och hälsan!
 
   
En mycket uppskattad kurs som ger många AHA-upplevelser!


Ibland hör vi talas om mirakler eller någon med s. k. övernaturliga förmågor. Om vi granskar det så ser vi att de flesta människor – även Du! – har en hel del av dessa förmågor. Tyvärr har vi inte fått lära oss att utnyttja dem och de ligger därför väl dolda. Genom att vi berört och berättat om en del av dessa förmågor på våra kurser, har vi fått önskemål om att göra en separat kurs, för att gå igenom, berätta om och ibland ge möjlighet att prova dessa spännande saker.

På den här kursen får du följa med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. Vi går igenom och förklarar olika, ofta kallade "övernaturliga" förmågor och provar på en del av dem. Du får lära dig olika tekniker så att du kan öva på de förmågor du önskar
förbättra. Kursen ger tips så att du hemma sedan kan fortsätta öva. Vissa saker kommer du att ha lättare för än andra. Det är individuellt. Vi är alla olika.
Du får hemläxor i form av övningsuppgifter på denna kurs, frivilligt, men bra för den som vill träna upp sina förmågor och inte bara få teoretisk bakgrund.  T ex auraseendet är det många som berättat om att det förbättrats under kursens gång. 

På kursen går vi bl. a. igenom:
Energier, auraseende  (se energierna runt människor, växter och djur) , se på avstånd  (fjärrsyn) , kanalisering  (lyssna på dina guider och andra väsen) , tidigare liv – hitta och upplev  dem , känna på föremål – berätta vad som hänt med föremålet , vad är det vi ser – hur ser det ut runt oss egentligen, känna med auran på flera meters avstånd  (ögon i nacken) , meditation på alfanivå, spöken och spökrädsla – vad är det, healing (att hela andra på ett lätt sätt)  , stämma blod – för att få blodflöde att stoppa, tala med djur och andra intelligenser - synliga och osynliga ( t ex spöken, ledsagare, naturväsen, änglar, utomjordingar) - här och på annan plats, se tidigare trauman hos en annan person, intuition.
Vi kommer också att beröra varsel, tankeläsning, spontan förflyttning i tid och rum, spontan tankekommunikation mellan två varelser, mm.

Vad är människan för något egentligen? Ja vi är betydligt mer mångfacetterade än vad de lärde oss i skolan. Vi är alla utrustade med s.k. "övernaturliga" förmågor, men ytterst få använder sig av dem. En del utnyttjas bara omedvetet.

Som en följd av denna kurs har många upptäckt att de har fler "övernaturliga" förmågor än de tidigare anat. Vid övningarna blir deltagarna ofta positivt överraskade av sina förmågor.
Under kursens gång har du möjlighet att få låna böcker för att läsa, samt få tillfälle att köpa böcker mycket billigt.
  

Kostnad 2.150:- Ring och anmäl ditt intresse på 08-510 110 25. 
  
 .

Vad berättar t ex dina rynkor för dig? 
SE DIN HÄLSA – ANSIKTS- OCH KROPPSDIAGNOSTIK

KURS Lördag - söndag 5-6 maj med STEVEN ACUFF

Alla över 35 år börjar få rynkor.  Den som har problem med organen får fler!  Men de sitter på olika ställen och ser olika ut från människa till människa. Varför? Jo de berättar om  vad just den människan  har för problem med organen! Vad och vilka organ fungerar inte helt bra hos den  personen? Är det levern, tarmen eller vad? Detta är alltså ett utmärkt redskap att fysiskt snabbt SE vad det är för problem med  den egan eller andras hälsan. Perfekt för olika slags terapeuter men också för andra intresserade som vill upptäcka sina egna problem i tid. Steven lär också ut hur vi på ett naturligt sätt kan avhjälpa de olika slags bekymren med speciell mat för respektive problem, varvid även rynkorna  brukar minska. 


Ohälsa visar sig i kroppen och ansiktet. Steven lär ut hur du genom att bara se på en människa kan uppfatta och förstå hälsoproblem. Du får också veta hur man kan förbättra dem med olika slags mat. 
 
Steven Acuff är internationell kostrådgivare och föredragshållare. Han reser runt hela världen och håller föredrag och kurser om mat och hälsa. Han anses som en mycket kunnig föregångare på området.

Kursen ger först en teoretisk introduktion till kroppsdiagnostiken från den energibaserade österländska synvinkeln av yin och yang. Sedan följer en detaljerad genomgång av olika yttre tecken som visar hälsotillståndet av olika organ också enligt tyska naturmedicinska kunskaper. Kursen omfattar ansiktet, tungan, händerna, ryggen m.m.

Därefter fortsätter undervísningen med praktiska övningar. Frivilliga ställer upp som "studieobjekt" så att alla deltagare övar diagnostiken i verkligheten för att sedan kunna använda de nya kunskaperna i det dagliga livet. Då kan deltagarna se världen med "andra ögon" efteråt. Steven lär också ut hur man med olika slags mat kan förbättra hälso-obalanserna man ser.
 

 


Alla vet att indianerna har stora kunskaper och traditioner.
Vi har samerna som har motsvarande kunskaper,
där man bl a är rädd om naturen och tänker på kommande generationer.
Du får veta många mycket intressanta och lärorika saker under denna helgkurs.

SAMERNAS YTTRE OCH INRE TRADITIONELLA VÄRLD

Lördag - söndag 5-6 maj  KURS med Laila Spik

Höstens mycket omtyckta kurs i repris!

Laila Spik, den enda svenska same som valt att  även fritt berätta om alla de samiska  tidigare hemlighållna  traditionerna, håller en helgkurs där hon förmedlar uråldrig visdom och kunskap från ett folk som fram till nu levt i harmoni med naturen.  Laila är uppvuxen i en samisk renskötarfamilj där man valt att ha kvar de gamla traditionerna och  uråldriga kunskaperna, både världsliga och mystiska. Laila fick i många år gå i medveten lära hos sin pappa för att ta över kunskapen, vilken hon idag går ut öppet med. Detta är vår inhemska nordiska kunskap!  Du får även smaka  ursprunglig samisk lunch.
 

Laila har med sig diverse samiska föremål som vi får se och höra om dess användande, bl a trumma (som shamanerna använde. Laila har fortfarande kvar ursprungtrummor) , penisben från björn, mässingsring  (för att se in i framtiden och leta efter saker på långt håll) , morrhår och nålhållare. Laila visar bilder från fjällvärlden, där hon bor. Hon berättar bl. a. om:
- Givande och tagande mot naturen, t ex resurshushållning, dvs att inte ta mer från naturen än att andarna kan återställa den. Vad berättar naturen för oss, t ex vitaminer och mineraler.

- Olika samiska ceremonier. Användning av bytesdjurens olika delar, som mat och material m.m. Hur man bör förhålla sig till världen enligt samiska normer. Vördnad inför allting.
- Tacka andar i naturen och förhållningssättet till dem. Vad händer i de tre världarna - övre världen, världen som vi går i, samt undervärlden.
- Trummans olika syften, bl a för att bota sig. Olika sätt att lugna sig. Hur man stämmer blod.
- Kraftplatser i naturen, som man "tankar" energi ifrån. Hur man använder jorden vi går på om det inte finns någon kraftplats i närheten. Morgonmassage.
- Mässingsringen, benämnd som tredje ögat hos samerna, dvs man kan med dess hjälp leta efter saker/varelser på distans (fjärrsyn).  


Traditionell samisk mat, som Laila lagat, serveras som lunch på lördagen: soppa på manlav, barkbröd samt kaffebröd gjort på svamp.

Mer kursinfo finns på hemsidan
 

Börja utforska den osynliga värden.
Lär dig frågetekniken för att få bättre kvalitet
när du söker svar med pendel, slagruta, kanalisering etc...

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS Fredag kväll - söndag 11-13 maj

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen. Mer kursinfo finns på hemsidan.

 

Lär dig "fysiken" om hur våra auror och chakror ser ut och hur de fungerar.
Den kunskapen behövs för att du ska kunna arbeta med dem.

AUROR OCH CHAKROR - mät, känn, se, rena och balansera dem

KURS Lördag - söndag 12-13 maj med Eva Svensson

Kroppen är bara en begränsad del av människan. Vi är större än så!
I våra yttre osynliga kroppar (auror) finns känslor, tankar och s.k. övernaturliga förmågor. Vi kan t. ex. ta en sådan aura och förflytta oss mentalt till andra platser och se vad som händer där (fjärrsyn) eller påverka andra (distanshealing). Lär dig  oerhört mycket mer om auror och chakror på kursen. Lär dig rena och balansera dem och därmed snabbt påverka hälsan, både kroppen och psyket!  Väl fungerande chakror  behövs för ett fullgott liv där man är frisk.   Lär dig skydda dig.  Läs mer om kursen på hemsidan.  Detta är troligtvis Sveriges mest innehållsrika kurs på området. 


Samla växter i naturen och använd dem rätt!

TA VARA PÅ NATURENS SKAFFERI ENLIGT SAMISK TRADITION

KURS med SAMEKVINNAN LAILA SPIK

Lördag - söndag 2-3 juni

Laila Spik är expert på samisk matlagning som hon fick lära sig redan som barn då hon växte upp bland renskötande samer. Hon har därför gedigen kunskap om de vilda växter samerna använt till mat och läkemedel i årtusenden. Kom och lär dig matlagning och annan användning av vilda växer, de flesta finns även i Mälardalen. En dag ute för att samla växter och en dag matlagning inne, för att ta hand om skörden på olika sätt.  Laila kommer tillbaka med föredrag 17 september och kurs under hösten. Läs mer om kursen på hemsidan.


Naturväsen är med och styr det mesta här på Moder Jord.
Lär dig mer om dem och följ med ut i naturen och träffa dem.

NATURVÄSEN

KURS Lördag - söndag 16-17 juni

En kurs där vi berättar om olika slags osynliga intelligenser och om våra erfarenheter av framför allt naturväsen i olika former, både jättestora och pyttesmå. Andra dagen går vi ut i naturen till en lämplig plats där vi i förväg kontaktat områdesansvarigt naturväsen. Där träffar vi många slags varelser och känner på deras aura. Många på kursen brukar kunna börja en enkel kommunikation med dem och kanske kan du få med dig en naturväsen-följeslagare hem, ifall du önskar det. Läs mer om kursen på hemsidan.

 

 

HÄR ÄR EN SAMMANSTÄLLNING AV VÅRTERMINENS ALLA KVARVARANDE KURSER: 
 Vill du vara säker på att komma med på en kurs så rekommenderar vi att du anmäler dig i god tid. 
 

 

 

On 25 april

UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR  (4 onsdagskvällar)

Lö-sö 28-29 april

WORKSHOP B med Jenny & Per-Uno Fransson     NYINSATT!  

Lö-sö 5-6 maj

SE DIN HÄLSA – ANSIKTS- OCH KROPPSDIAGNOSTIK – STEVEN ACUFF 

Lö-sö 5-6 maj 

SAMERNAS YTTRE OCH INRE TRADITIONELLA VÄRLD - LAILA SPIK

Fr kv-sö
11-13 maj

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL  

Lö-sö 12-13 maj 

AUROR OCH CHAKROR - mät, känn, se, rena och balansera dem  – EVA SVENSSON

Lö-sö 2-3 juni

TA VARA PÅ NATURENS SKAFFERI ENLIGT SAMISK TRADITION -
med SAMEKVINNAN LAILA SPIK
 

Lö-sö16-17 juni

NATURVÄSEN

 

 
ANMÄLNING  TILL KURSER

Anmälan görs genom att sätta in anmälningsavgiften  400:-  på Jordstrålningscentrums postgiro  
410 89 43-4.   Ange alltid kurs, kursdatum och ditt namn och adress.  Dessa kurser ovan kostar alla 2150:- förutom Nybörjarkurs i slagruta och pendel, vilken kostar 1900:-.  samt den nyinsatta workshopen som kostar 1.475:-   Fler uppgifter om kursen finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.nu under Kurser i vänstra flikraden.

Är du sent ute så är det bra att också anmäla sig direkt på telefon 08-510 110 25 eller 
maila  jc@vingar.se och frågar  om  det finns plats. 

Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. Plats på kursen erhålls i tur och ordning efter anmälan och inbetalningsdatum. Vi skickar bekräftelse inom 2 veckor att du kommit med på kursen.
Resterande kursavgift betalas senast 14 dagar före kursstart. V. v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress och telefonnummer på postgiroblanketten.
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart.
Det innebär att vid återbud senare än 3 veckor före kursstart är du skyldig att betala halva kursavgiften p.g.a. att våra kostnader då är fastlåsta. Uteblir du från kurs, utan avbokning, är du skyldig att betala hel kursavgift. Mot uppvisande av aktuellt läkarintyg debiteras inget.
Du har rätt att skicka någon annan i ditt ställe. Om kursen inställs eller flyttas till annat datum
sker naturligtvis full återbetalning till de som tänkt gå kursen. 

Välkommen! 

I mån av plats får du repetera en kurs för halva priset 

 jc@vingar.se 


 

 DE NÄRMASTE  FÖREDRAGEN:

 

Om du själv kan dessa ämnen så gör som många andra, tipsa kompisar och vänner och följ gärna med dem på dessa gratis informationskvällar om jordstrålning, våra förmågor och kinesiologi.  
 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL 
Torsdag 26 april kl. 1845
   Lokal: Kammakargatan 56  (vägbeskrivning sist på sidan)
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur illa just du reagerar på dem. 
Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.  

 

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI
Torsdag 3 maj kl. 1845 
Lokal: Kammakargatan 56 (vägbeskrivning sist på sidan)
Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och själ. Muskeltest används också som kontroll-hjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas.
Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft.
Se en demonstration som får dig att häpna!  
 Vill du lära dig mer om kinesiologi kan du göra det på kursen ”Mental kinesiologi” 15-16 sept.  Mer kursinfo på hemsidan.
Läs om Eva Svenssons
behandling med bl a kinesiologi. 


Om du har en fabrik vill du troligen inte ha dåliga råvaror?
Vad gäller för din egen kropp?
 

MAT OCH VIKT - Rätt kost för optimal hälsa och vikt  -  STEVEN ACUFF
FÖREDRAG
  Måndag 7 maj kl. 1845
   Lokal: Kammakargatan 56
Steven Acuff är internationell kostrådgivare och föredragshållare. Han reser runt hela världen och håller föredrag och kurser om mat och hälsa. Han anses som en mycket kunnig föregångare på området. 
Upptäck vilken kost som verkligen fungerar för vikten, baserat på Stevens mångåriga erfarenhet.
Steven berättar under kvällen om: Hur man kan anpassa kosten till individuella behov. Hur man når en hälsosam vikt. Varför många dieter inte hjälper mot övervikt. Varför fettsnål mat inte hjälper. Varför smör är hälsosammare än margarin. Vilka fetter och oljor som gynnar viktminskning. Vad innehåller bantningsprodukter egentligen, finns det bättre alternativ?
Steven återkommer 1-2 sept med en Matlagningskurs – teori. 3-5 sept fortsätter han med den praktiska delen där vi får lära oss  hur man tillagar  den nyttiga maten han tidigare talat om . Mer kursinfo på hemsidan. 
 

 

 Titta även på de kompletta föredragen fram till oktober   
och
mer info om kurserna på  

 www.jordstralningscentrum.nu 


 

 

 


  

  Eva Svensson och Per-Uno Fransson

Jordstrålningscentrum

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante  (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående