2007 nr 04, 2 febr

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

Gamla nummer finns efter någon vecka på http://slagrutenytt.vingar.se 


 


 

INNEHÅLL:

· VÅR-PROGRAMMET KLART!

· HUR BÖRJAR MAN- VAD SKALL MAN VÄLJA?

· GRATIS INFORMATIONSKVÄLL  5/2

· VÄGBESKRIVNING

 

 

VÅR-PROGRAMMET KLART!
 

Hoppas ni tycker om den blandning av intressanta ämnen vi vill presentera för er i vår!

Det handlar naturligtvis mycket om energier av olika slag men också om hälsa, personlig utveckling för att finna ut vem man verkligen är, hur man skall kunna leva i harmoni med sig själv och omgivningen, hur man kan utveckla sina olika outnyttjade s.k. övernaturliga förmågor, miljön på Moder Jord, och också mycket för att man skall förstå sin och andras situation i det pågående människolivet och på jorden. Om inte New Age hade fått så dålig klang så skulle vi nog gärna kalla det för det.

Det visar i alla fall att människan är något helt annat än vi fått lära oss i skolan och av våra föräldrar. Det visar också på att världen fungerar på ett helt annat sätt än vi fått lära oss i våra skolböcker.
Det är naturligtvis inte fel det som står i böckerna men det är uppenbarligen inte komplett. En framstående man fick frågan om forskningen upptäckt hela verkligheten än? Nej, säkert inte ens 10 %, faktiskt inte ens en promille!
Så nog finns här saker att utforska och lära sig, både om omvärlden och om sig själv som människa och ande!

I vårt program så blandar allt det spännande i en härlig mix!

 

Under våren har vi föredrag varje måndagskväll (utom på helgdagar) kl 18.45 -22.00 på Kammakargatan 56 i Stockholm och ibland även andra kvällar. Allt står naturligtvis i programmet. Inträde 100:-. Ingen föranmälan behövs.

Det finns många kurser att välja på. Ofta är de fördjupningar av de ämnen föredragshållarna tar upp, men det är också många andra som passar in på ämnesbeskrivningen ovan. Många handlar om att utveckla och använda sina egna förmågor.

 

Det rykande färska programmet finns att läsa nedan och sträcker sig tom juni.

Vi har inte hunnit skriva in alla kurser i detalj ännu men de finns med i sammandrag.

Vi börjar nu arbetet med att lägga ut det på hemsidan och det brukar ta några dagar.
På hemsidan kommer då alla kurser finnas med i detalj. Programmet ser också lite trevligare ut där, med bilder och annat.
Vi undviker att skicka bilder med Sl@grutenytt då det visar sig att många inte kan ta emot det då, eftersom filerna blir för stora. Så ni får ha överseende med att det alltid ser lite tråkigare ut i Sl@grutenytt.

Du kan redan nu läsa det kompletta programmet i den pdf-fil vi hänvisar till nedan. Där finns alla kompletta kursbeskrivningar med och även programmet för augusti och september.

 

Vill du skriva ut programmet?
Det är alltid enklast att skriva ut programmet från pdf-filen. Då får du sidbrytningar och bilder m.m. på rätt ställe
.


Det fullständiga vårprogrammet 2007
finns här att hämta som pdf-fil, 36 sidor.

Klicka för att hämta
programmet (1,1 MB)
 http://jc.vingar.se/jc07vt.pdf

Saknar du pdf-läsarprogram, (de brukar starta automatiskt när man laddar in pdf-fil),
så finns det GRATIS-versioner att ladda in här. Testa bara att klicka på vår programfil.
Startar det inte eller du inte hittar något i din dator ladda gratis in Acrobat Reader. 

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

 

PROGRAM: Våren 2007

 

ENERGITERAPI  -  ANNETTE BLOM   
KURS  Lördag - söndag 3-4 februari   Mer kursinfo på hemsidan.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL  Måndag 5 februari


MAGI I PRAKTIKEN  -  ROSIE BJÖRKMAN
(Jolanda den tredje)
KURS
  Lördag - söndag 10-11 februari  Mer kursinfo finns på hemsidan.


LIEMANNEN – EN KURS OM DÖDEN  -  CARINA HULTQVIST
KURS
  Lördag - söndag 10-11 februari.  Mer kursinfo finns på hemsidan.

 

ANDE, ANDAR OCH ANDLIGHET  -  CARINA HULTQVIST
FÖREDRAG
  Måndag 12 februari kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

I alla möjliga sammanhang talar vi om kropp, själ och ande. Kroppen känner vi till för den kan vi se och ta på, men vad är själen och vad är anden? Var finns alla andar, vad gör de och vilka är dom? Vad är andlighet? Om du någonsin har frågat dig vem du egentligen är, ska du lyssna till det här föredraget, eller om du vill lära dig kommunicera med andar, din egen eller andras, eller om du vill lära dig att leva ett andligare liv. Du kommer att få veta vem du är,
hur du kommunicerar med andar, kunna koppla ihop kropp och själ och även kunna snabba på din andliga utveckling. Du kommer kanske att bli förvånad. Carina återkommer 28 maj.

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS  Fredag kväll - söndag 16-18 februari

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du roliga och gedigna grundkunskaper för att själv fortsätta utforska den osynliga världen och börja förstå vad energi är. Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

SEANS med BIRGITTA THOLANDER      OBS! Kom i tid, dörren låses 1850 

FÖREDRAG  Måndag 19 februari kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56 Syftet med en spiritualistisk gruppseans är att få folk att tro på och bevisa att livet fortsätter efter vår död. Dessutom visar seansen att våra släktingar och vänner på andra sidan finns med oss för att ge oss stöd och råd i livet. Ett kortare personligt budskap förmedlas under kvällen till de deltagare vars döda anförvanter hör av sig, och seansen ramas in av bl a en kortare guidad meditation. Utifrån våra frågeställningar och tankar samtalar vi sedan kring denna och liknande typer av översinnlig kommunikation och medialitet. Birgitta Tholander
har arbetat med spiritualistiska privat- och gruppseanser, utvecklingscirklar och kurser inom mediumskap sedan i början av 90-talet.

                     

GRUNDKURS I KINESIOLOGI

KURS  Lördag - söndag 24-25 februari.

Genom muskeltestning lär du dig att testa fram exakt var det finns problem i kroppen och vilken behandling kroppen själv föredrar för att kunna läka!
I kursen ingår olika behandlingstekniker för att rätta till problem hos både kroppen och känslorna.

Mer info på hemsidan

 

SOCKERBEROENDE  ”Lite socker är väl inte så farligt?”  -  ANNETTE BLOM

FÖREDRAG  Måndag 26 februari kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Har du någon gång funderat på om du äter för mycket socker och snabba kolhydrater? Känner du dig trött, har du svårt att koncentrera dig, vill du gå ner i vikt? Vill du göra förändringar i din kost för att må bättre och få mer energi?

Annette Blom jobbar som energiterapeut i Stockholm och jobbar mycket med mat- och sockerberoende personer. Hon berättar intressant om hur kosten påverkar dig. Många är sockerberoende utan att veta om det och har obehagliga fysiska och psykiska symtom endast tack vare en felaktig kost. Du får lära dig på ett enkelt och spännande sätt hur du förändrar kosten genom att utesluta snabba kolhydrater. Du behöver inte vara sockerberoende eller överviktig för att få behållning av föreläsningen – råden och tipsen den här kvällen är sådana som alla har glädje och nytta av. Annette återkommer med kursen ”Bli fri från ditt sockerberoende ” 17-18 mars. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

PENDEL-KURS Lördag - söndag 3-4 mars

Vill du få hjälp att veta vad du ska välja i olika situationer? Vill du kunna ställa frågor till dina guider och till ditt undermedvetna? Kursen tar upp allt från grunderna till automatskrift och kartpendlig. Många pendelscheman ingår för att snabba upp svaren. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

MAYAKALENDERNS HEMLIGHETER – OLA (Haniel) PETTERSON

FÖREDRAG  Måndag 5 mars kl. 1845  Lokal: Kammakarg. 56

Mayafolkets kalendersystem är drygt 5000 år gammalt och slutar år 2011/2012. Många
spekulerar om vad det är för brytpunkt i mänsklighetens historia som skall inträffa då och vad det innebär för planeten och vår civilisation. Föredraget ger en inblick i mayakalenderns konstruktion samt hur mayafolket tycktes äga en avancerad kunskap om tidens flöde då dess tidsangivelser väl stämmer med vetenskapligt konstaterade utvecklingssteg i evolutionen.
Den beskriver det mänskliga medvetandets accelererande utveckling från forntid till nutid och ger vid handen profetior om framtiden. Haniels föredrag baseras på CJ Callemans tolkning av mayakalendern som anses vara ett av de mest värdefulla redskapen för att kartlägga mänsklighetens kurs mot framtiden.
Ola återkommer med kursen Mayakalendern 14-15 april. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

DRÖMMEN SOM VÄGVISARE  - LOUISE MINERVA-LI

FÖREDRAG  Mån 12 mars kl. 1845   Lokal: Kammakarg. 56

Drömmen utgör en aldrig sinande källa till självinsikt. Louise, som har studerat drömkunskap i mer än 30 år och skrivit 4 böcker, berättar hur vi kan använda oss av drömmarna för att förstå och även läka det som hindrar oss att ta nästa steg i livet.  Drömmarna kan komma från olika medvetandenivåer, från utom-kroppsliga färder liksom från olika typer av astralresor. Man kan också drömma i olika dimensioner. Alla lämnar kroppen under sömnen för att göra utomkroppsliga resor, vare sig man vet om det eller inte. Drömmarna är ett av de främsta redskapen för medvetandeexpansion. Louise förklarar hur drömmen verkligen är mycket mera än vad vi vanligtvis tror.

Louise Minerva-Li återkommer 28-29 april med kurs i Drömtolkning, så att du själv får lära dig att tolka dina drömmar. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI

Tisdag 13 mars kl. 1845   Lokal: Kammakarg. 56

Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och själ. Muskeltest används också som kontrollhjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas.

Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft.
Se en demonstration som får dig att häpna! 

 

BLI FRI FRÅN DITT SOCKERBEROENDE  - ANNETTE BLOM 

KURS  Lördag - söndag 17-18 mars

Att sluta äta socker och sötsaker är oerhört svårt för den som är beroende av det. Många har eller får idag hälsoproblem och även diabetes p.g.a. felaktig kost och för mycket socker. På kursen får du de hjälpmedel som behövs för att du verkligen skall kunna sluta äta sötsaker och därmed kunna förbättra eller bibehålla din hälsa. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

DEN SKAPANDE HJÄRNAN  -  PETER TUCKER

FÖREDRAG  Måndag 19 mars kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

En bildpresentation av några nya idéer om hjärnan och medvetandet.

Med utgångspunkt i egna studier av forskarnas arbete och erfarenheter av bildarbete med traumatiserade krigsbarn och deras pappor – krigsveteraner – söker konstnären svar på frågorna: Hur fungerar den säregna elektro-kemiska apparat vi kallar hjärnan? Vem styr? (det medvetna, det undermedvetna, eller det gudomliga?) Hur fungerar minnet? (är det jag som jag minns, eller Jaget som minns mig?) Hur når man förtryckta minnen? (och befriar sig från dess makt?) Var finns jaget, egentligen? Och varför kan man hitta paralleller mellan de mönster som själens mekanik ritar i vårt liv och det rörelsemönster vi ser i solsystemets egen virvel genom rymden?

 

LABYRINTER OCH DESS ENERGIER  -  SIG LÖNEGREN (England)

FÖREDRAG  Torsdagen (OBS! Torsdagen) 22 mars kl. 1845  Kammakargatan 56

I England och USA är intresset för stenlabyrinter helt enormt bland slagrute-män! Dessa fornminnen har fått ny användning i vår tid då entusiaster åter utnyttjar labyrinternas energier på ett medvetet sätt (slagruta behövs inte). Det flesta labyrinterna i hela världen finns i Sverige, men vi använder dem inte! Sig visar hur man gör en själv (ta med papper och penna) och hur man använder den som ett mycket bra fokuseringshjälpmedel för att lösa problem. Han visar också bilder på många olika slags labyrinter världen runt.

Sig Lönegren, som har en M.A. i studier av heliga platser har studerat dessa magiska ”gångvägar” i över 20 år. Sig har skrivit boken ”Labyrinths: Ancient Myths & Modern Uses” samt flera slagruteböcker. Han har suttit med i styrelsen i både amerikanska och engelska slagruteförbundet. OBS! Föredraget hålls på engelska.

Sig håller en workshop med utflykt under helgen. Anmälan och info under föredraget.

 

HEALING  - är en förmåga som Du och Alla människor har

KURS Lör - sön 24-25 mars med PER-UNO och JENNY FRANSSON  

Alla kan lära sig healing – även Du, eftersom det är en medfödd talang som vi kan väcka upp. Man kan hjälpa många, även sig själv, med healing. Per-Uno har arbetat fram egna mycket verksamma tekniker, vilket ger en mer precisionsinriktad healing är t ex reiki.

Vi provar att heala med rätt avstämda frekvenser för varje tillfälle, och skickar till människor, träd och naturväsen. Du får veta vem din healing-guide är, hur den ser ut, hur du skapar kontakt med guiden och hur du talar om vad du vill göra, så att du får rätt hjälp.

Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

MÄNNISKANS ENERGIFÄLT -  DHARMA Z. GAYNES (Texas/USA)

FÖREDRAG  Måndag 26 mars kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Dharma har studerat och lärt ut mänsklig förändring och andlig utveckling i mer än femton år. Hon flätar samman gammal kunskap från shaman-traditioner (hon har delvis indianskt påbrå), modern vetenskaplig forskning och inre cellminnen till en kunskap som hjälper oss att se mer och mer komplexa och subtila vägar. Detta för att med lätthet nå och direkt relatera med det mänskliga energifältet. Tre grundläggande punkter finns:

1)   Alla människor har en plats av absolut gudomlig skönhet inuti sig. 2) Det mänskliga

energifältet är det mest sofistikerade kommunikationsredskapet som någonsin skapats.

3) Vi har alla tillgång till denna otroliga aspekt av kontakt med oss själva.

Den här kvällen kommer Dharma att berätta om både intellektuella och praktiska aspekter av interagerande – med medvetenhet – med våra egna och andra människors energifält. Hon hoppas att kunna väcka tillräcklig nyfikenhet och erbjuda tillräcklig praktisk kunskap om hur du medvetet koordinerar dina energifält, så att du omedelbart i din vardagliga kommunikation märker en stor skillnad i din effektivitet. Din del är att vilja medverka.  Det blir både roligt och utmanande. OBS! Föredraget hålls på engelska.

 

AURARENSNING MED PEKARENS HJÄLP  -  TOMMY WIBERG

FÖREDRAG  Tisdagen (OBS! Tisdagen)  27 mars kl. 1845   Kammakargatan 56

Tommy Wiberg berättar om att bakgrunden till de flesta av våra åkommor är känslomässiga blockeringar. Sambandet mellan dem och de fysiska/psykiska störningarna belyses och förklaras. En odramatisk metod presenteras där deltagaren får lära sig att själv ladda ur negativa laddningar som ligger bakom de känslomässiga blockeringarna, varvid dessa kan neutraliseras och bli harmlösa. Detta kan medföra ett radikalt förbättrat stabilt hälsotillstånd även för elallergiker m.fl. Tommy blev själv av med sin diabetes på 6 veckor. Tommy demonstrerar med pekare hur man mäter de olika organens tillstånd och ev. förekomster av parasiter, virus m.m.

 

MÄSSA: Sveriges största ALTERNATIVMÄSSA:  INRE HARMONI

Lördag - söndag 31 mars – 1 april kl. 10 00  – 18 00.

Mässa för kropp och själ i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4. T-banestation Liljeholmen. Många utställare från hela landet och även Jordstrålningscentrum är med och gör som vanligt roliga demonstrationer. Du kan t ex stå och känn på ett currykors och gratis testa  ”plattor” som minskar negativ påverkan från jordstrålning. Prova om någon ”platta” hjälper dig mot din mobiltelefon, det är individuellt. På vår hemsida finns länk till arrangören.

 

ÖVNINGSKVÄLL    Lokal: Kammakargatan 56

Måndag 2 april kl. 1800  (vi startar då för dig som hinner, men vi har dörren öppen till 1845) Det är fullmåne kl 1915 så vi börjar redan kl 18 och passar på att mäta linjerna före och se hur de förändras av fullmånen under kvällen. Försvinner linjerna? Vi skall också leta fram allmänna och personliga chakra-linjer och mäta ut dem på golvet samt pendla chakror.
Denna kväll är inte avsedd för totala nybörjare, du måste kunna få utslag med pekarna, för det ges ingen sådan nybörjarinformation under kvällen, men du behöver inte vara erfaren.
Åke Pihlgren, Per-Uno Fransson och Eva Svensson medverkar.

 

UTBILDNING TILL REINKARNATIONSTERAPEUT  -  YLVA CRONSTEDT

KURS  Onsdag - måndag 4-9 april (påsk så du inte behöver offra extra semesterdagar)

Ylva Cronstedt leder en sex-dagars kurs som ger dig kunskaper att börja arbeta som reinkarnationsterapeut som hjälper andra göra regressioner till tidigare liv och andra tillfällen. En givande kurs även för dig själv. Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

Vi söker personer att öva på. Hör av dig! Gratis!

 

MAYAKALENDERN  -  OLA (Haniel) PETTERSON 

KURS  Lördag - söndag 14-15 april

Lär dig förstå, tolka och använda Maya-kalendern. 

Lär dig beräkna och förutse växlingarna hos de energier som i det fördolda påverkar civilisationers, kulturers och enskilda människors öden och livsvillkor. Du kan nu få förståelse för och tillgång till vad många menar är en av de mest betydelsefulla källorna till kunskap och visdom som existerar - Mayafolkets heliga kalender.

Maya/Azteckalendern påvisar att det pågår en accelererande frekvensförändring som på ett osynligt sätt påverkar den ordning som finns i universum. Genom att betrakta hur mayas profetiska tids-rytmer och växlingar har påverkat vår historia, kan vi lära oss att se förutsättningarna för framtidens SJU DAGAR och SEX NÄTTER. Skapelsen pågår för fullt och mayakalendern fungerar som profetiskt redskap

Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

VÅRT PLANETSYSTEMS PÅVERKAN PÅ KLIMAT OCH KÄNSLOR   -  TORKEL MORGELL

FÖREDRAG  Måndag 16 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Torkel Morgell, ingenjör, ekonom och filosof, visar med ord och bild hur klimatförändringar och jordbävningar, vulkanutbrott, översvämningar samt även allmänna mentala obalanser i hög grad kan förklaras utifrån planetsystemets inbördes rörelser.

 

MED TANKENS KRAFT OCH GUIDERNAS HJÄLP  -  EVA SVENSSON 

KURS  Lördag - söndag 21-22 april

Vill du lära dig hur du kan utnyttja din tankes enorma kraft - din absolut starkaste outnyttjade förmåga - för att uppnå det du vill, som annars nog inte skulle ske. Då är den här kursen för dig! Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

NATURVÄSEN  -  EVA SVENSSON och PER-UNO FRANSSON

FÖREDRAG  Måndag 23 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Naturväsen – finns de? Ja, när man arbetat med slagruta och energier ett tag så tvingas vi inse att världen ser annorlunda ut än vad vi trodde förut. Bl.a. kan man få insyn i naturväsenas osynliga värld. Eva Svensson och Per-Uno Fransson berättar om naturväsen och om sina erfarenheter av återkommande kontakter med både små och gigantiska naturväsen och andra osynliga väsen och hur de ofta hjälper naturväsen med energiarbeten i naturen, oftast för att återställa obalanser som människor har skapat genom byggen, avverkningar, strålning m.m. Läs mer om naturväsen på: http://devor.vingar.se  

Vill du själv lära dig mer om naturväsen?
Kurs ges 16-17 juni, steg 2 ges 8-9 sept. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR – EVA SVENSSON

KURS-START  Onsdag 25 april (innehåller 4 onsdagskvällar)

Följ med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. De kan dessutom övas upp! Få personliga insikter om livet och hälsan!
Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL 
Torsdag 26 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur illa just du reagerar på dem.

Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.

 

DRÖMTOLKNING – LOUISE MINERVA-LI

KURS  Lördag - söndag 28-29 april

På denna inspirerande kurs får du träna drömtolkning och symbolseende, du får prova drömspel och drömhealing, samt lära dig hur du använder dina drömmar konstruktivt för att läka dig själv inifrån och växa både personligt och andligt. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL OM KINESIOLOGI

Torsdag 3 maj kl. 18.45 Lokal: Kammakargatan 56

Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, är diplomerad kinesiolog och informerar om kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod, som kan användas för behandling av både kropp och själ. Muskeltest används också som kontroll-hjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas.

Här får du en inblick i vad kinesiologi är och kan användas till. Eva visar också andra slags metoder hon arbetar med, bl a tankens kraft.

Se en demonstration som får dig att häpna! 

Läs mer om kursen ”Mental kinesiologi” 15-16 sept på hemsidan.

 

SE DIN HÄLSA – ANSIKTS- OCH KROPPSDIAGNOSTIK – STEVEN ACUFF 

KURS  Lördag - söndag 5-6 maj

Ohälsa visar sig i kroppen och ansiktet. Steven lär ut hur du genom att bara se på en människa kan uppfatta och förstå hälsoproblem. Du får också veta hur man kan förbättra dem med olika slags mat. Mer info om kursen finns snart på hemsidan. Se även nedan 7/5.

 

SAMERNAS YTTRE OCH INRE TRADITIONELLA VÄRLD - LAILA SPIK

KURS Lördag - söndag 5-6 maj  Höstens mycket populära fullbokade kurs i repris!

Laila Spik, den enda svenska same som valt att fritt berätta om alla de samiska traditionerna, håller en helgkurs där hon förmedlar uråldrig visdom och kunskap från ett folk som lever i harmoni med naturen. Du får även smaka samisk lunch, bl. a. granskottssoppa och barkbröd. 

Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

Lailas hemsida: http://lailaspik.vingar.se

 

MAT OCH VIKT - Rätt kost för optimal hälsa och vikt  -  STEVEN ACUFF

FÖREDRAG  Måndag 7 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Steven Acuff är internationell kostrådgivare och föredragshållare. Han reser runt hela världen och håller föredrag och kurser om mat och hälsa. Han anses som en mycket kunnig föregångare på området.

Upptäck vilken kost som verkligen fungerar för vikten, baserat på Stevens mångåriga erfarenhet.

Steven berättar under kvällen om: Hur man kan anpassa kosten till individuella behov. Hur man når en hälsosam vikt. Varför många dieter inte hjälper mot övervikt. Varför fettsnål mat inte hjälper. Varför smör är hälsosammare än margarin. Vilka fetter och oljor som gynnar viktminskning. Vad innehåller bantningsprodukter egentligen, finns det bättre alternativ?

Steven återkommer 1-2 sept med en Matlagningskurs – teori. 3-5 sept fortsätter han med den praktiska delen där vi genom demonstrationer får lära oss att tillaga den nyttiga maten han tidigare talat om och även smaka på den.  Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS  Fredag kväll - söndag 11-13 maj

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen. Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

AUROR OCH CHAKROR - mät, känn, se, rena och balansera dem

 – EVA SVENSSON

KURS Lördag - söndag 12-13 maj 

Kroppen är bara en begränsad del av människan. Vi är större än så!
I våra yttre osynliga kroppar (auror) finns känslor, tankar och s.k. övernaturliga förmågor. Vi kan t. ex. ta en sådan aura och förflytta oss mentalt till andra platser och se vad som händer där (fjärrsyn) eller påverka andra (distanshealing). Lär dig mer om auror och chakror på kursen. Lär dig rena och balansera dem och därmed snabbt påverka hälsan, både kroppen och psyket!

Mer info kommer snart på hemsidan men finns också i programmet för hösten 06 på hemsidan.

 

FÖREDRAG  Måndag 14 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Margit Sandemo, den kända bestsellerförfattaren, har skrivit 170 böcker. Bara serien ”Sagan om Isfolket” har sålt över 25 milj ex i 10 länder. Många handlar om den övernaturliga världen. De s.k. övernaturliga delarna i Sagan om Isfolket har Margit ofta själv upplevt, dvs. de är verklighetsbaserade, medan de som tycks vara verkliga i boken, dvs. själva historien, är påhittad. Margit har bl a förmåga att se väsen i andra dimensioner och även andra personers hjälpare. Margit berättar under kvällen om sina egna upplevelser i två världar, både den vanliga och den övernaturliga.

 

SVENSKA SLAGRUTEFÖRBUNDET  Torsdag-söndag 17-20 maj.

Årsmöte i Flämslätt, mellan Skövde-Skara-Falköping. Ett härligt tillfälle att få lära känna slagrutemän från hela Sverige! 4 dagar fyllda av föredrag, kurser, utflykter och trevlig samvaro med likasinnade.

 

Som medlem i Svenska Slagruteförbundet
får du 4 ggr/år Sveriges enda slagrutetidning SLAGRUTAN där alla nyheter står!
Du får också möjlighet att delta på helgmöten runt om i landet.
Bli medlem genom att sätta in 220:-/år på postgiro 47 28 95-2.
Mer info ring 08-758 55 90 eller läs hemsidan www.slagruta.org.

 

FENOMEN – VAD KAN DEN MODERNA FYSIKEN SÄGA OM DETTA?

 - JENS TELLEFSEN

FÖREDRAG  Måndag 21 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Vår värld är full med besynnerliga och svårförklarliga fenomen och iakttagelser: healing, auraseende, tidsresor m.m. Det faktum att man kallar dessa för anomala fenomen betyder att den konventionella naturvetenskapens olika modeller inte kan verifiera eller förklara dessa fenomen och iakttagelser. Inte desto mindre innebär en del resultat inom den ”vanliga” fysiken att vi redan är på väg att revidera några av våra invanda idéer om hur verkligheten är beskaffad. I sitt föredrag kommer Jens att beskriva några av dessa resultat och tillåta sig lite spekulation om möjliga förklaringar på några anomala företeelser.

 

KABBALA  -  CARINA HULTQVIST

FÖREDRAG  Måndag 28 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Madonna gör det… Britney Spears gör det… Miljontals människor över hela världen gör det… Vad gör de?... Studerar Kabbala!
Varför håller de på med Kabbala? Jo i likhet med många andra kända personer har de funnit att Kabbala visar vägen till lycka, framgång, pengar, berömmelse, hälsa, glädje, trygghet m.m.

Kabbalan är samtidigt en kosmologi, en livsåskådning, en vägvisare på livets alla stigar, och för vissa fungerar den som en religion. Kabbalan är också en uråldrig metod att avgöra var i livet man befinner sig, vad som ligger bakom och vart man är på väg. Den kan med andra ord också fungera som en psykologisk spådomsmetod som är mycket tillförlitlig. Kabbalan visar också hur vi kan förvandla oss själva till bättre människor. 

Carina har studerat Kabbala sedan 1980 och skriver just nu en svensk handbok i Kabbala.

Carina återkommer med kurs om Kabbala 25-26 augusti. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

TA VARA PÅ NATURENS SKAFFERI ENLIGT SAMISK TRADITION -

KURS med SAMEKVINNAN LAILA SPIK  Lördag - söndag 2-3 juni

Laila Spik är expert på samisk matlagning som hon fick lära sig redan som barn då hon växte upp bland renskötande samer. Hon har därför gedigen kunskap om de vilda växter samerna använt till mat och läkemedel i årtusenden. Kom och lär dig matlagning och annan användning av vilda växer, de flesta finns även i Mälardalen. En dag ute för att samla växter och en dag matlagning inne, för att ta hand om skörden på olika sätt.

Laila kommer tillbaka med föredrag 17 september och kurs under hösten.

Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

NU RÅDER STRÅLANDE TIDER – MEN ÄR DET VERKLIGEN BRA?

OLLE JOHANSSON

FÖREDRAG  Måndag 4 juni kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

I Sverige utsätts alla människor för mer och mer strålning, bl.a. genom utbyggnaden av 3G-mobil-systemet, och ännu mer kommer det att bli. Är el- och mobilstrålning farligt? Olle Johansson, Karolinska Institutet, forskar på strålningens effekter och har gedigna kunskaper. Olle är en av få modiga vetenskapsmän, som törs sticka fram hakan och varna för farorna.

Forskare, som undersöker hur hälsan påverkas av mikrovågor, har redan kommit fram till att strålnings-styrkan bör minskas mer än 100.000 gånger de officiella rekommendations-värden som gäller i Sverige, för att  inte hälsan skall påverkas! Men våra myndigheter reagerar inte och ingenting görs åt det!

Även vi som mäter med slagruta märker hur kroppen stressas av mikrovågor och el.
Den här gången berättar Olle om andra saker och nyheter sedan hans förra föredrag hos oss. Läs också mycket mer på vår hemsida: http://adante.vingar.se/olle-johansson.htm

 

UT UR KROPPEN UPPLEVELSER  –  TORBJÖRN SASSERSSON

FÖREDRAG  Måndag 11 juni kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Torbjörn berättar om egna erfarenheter av sina ut ur kroppen upplevelser. Han delar in dem i främst 3 olika slags resor: 1) inom vår normala värld där man kan träffa andra som är ute och flyger och även spöken. 2) resor till astral(ande)planen där man får mycket kunskap. 3) resor till underjorden i sällskap av och skydd av kraftdjur. Han berättar också om Remote Viewing (fjärrsyn) som det bedrivits mest forskning på då den bl. a. använts av USAs underrättelsetjänst. Torbjörn är redaktör för Soul Travel Magazine www.soultravel.se

 

NATURVÄSEN

KURS  Lördag - söndag 16-17 juni

En kurs där vi berättar om olika slags osynliga intelligenser och om våra erfarenheter av framför allt naturväsen i olika former, både jättestora och pyttesmå. Andra dagen går vi ut i naturen till en lämplig plats där vi i förväg kontaktat områdesansvarigt naturväsen. Där träffar vi många slags varelser och känner på deras aura. Många på kursen brukar kunna börja en enkel kommunikation med dem och kanske kan du få med dig en naturväsen-följeslagare hem, ifall du önskar det. Mer info om kursen finns snart på hemsidan.

 

 

 

 

HUR BÖRJAR MAN- VAD SKALL MAN VÄLJA?


Alltför många ser inte helheten, så berätta gärna själv för sådana som är mindre insatt än du!
Att det handlar om att ”Synliggöra det Osynliga” för att förstå att världen och vi är annorlunda än de flesta tror.
Att det handlar om att alla har förmåga att mäta och känna energier, lära sig se energier med auraseendet (som alla har men inte många uppfattat), att lära sig kommunicera med osynliga väsen, växter och djur men också med vår egen inre klokare del.
Att det handlar om att vi ska lära oss mer och mer om de olika bitarna
 för att blir bättre på det vi själva är mest intresserade av.
Och det målet brukar ändras och breddas rejält när man provat de olika bitarna
 och förstått sina egna möjligheter till utveckling.
Vi skaffar oss kunskap och erfarenhet genom en blandning av teori och praktik.
 
Stockholmarna är bortskämda som har många bra föredrag att lyssna på,
dessutom finns i särklass flest kurser här i staden.
Men det finns också gott om vandrarhem så det är ganska enkelt att komma hit på en helgkurs.

 

Att gå med slagruta är en mycket bra inkörsport till att kunna känna och mäta energier och på så sätt få en överblick.
Därmed kan man snabbt få mer förståelse för den osynliga världen. Så du som inte vet vilken kurs som kan vara lämplig att börja med i detta fantastiska utbud, som finns hos Jordstrålningscentrum och hos andra: börja gärna med en slagrutekurs!

Vill du ha en bred överblick över området så rekommenderar vi annars vår kurs: Upptäck dina dolda outnyttjade förmågor.

På vår kurs ”Resa till det osynliga”(en vecka i Spanien 10-17 nov) så får man också göra lite av varje inom området.

Här nedan följer en kort beskrivning av Spanienresan:

 

En hel vecka, när Spanien är som grönast och skönast, ska vi använda för att närma oss den spännande osynliga världen som omger oss. Vi har haft mycket intressanta veckor med härliga gäng alla år. Ner kommer att antal individer, som snabbt brukar bli en sammansvetsad grupp med gemensamt intresse för det osynliga. Det är roligt att vara med likasinnade en hel vecka för att bo och äta tillsammans och för att studera, diskutera och synliggöra det osynliga med olika metoder, t ex:
Mäta
med slagruta.
Känna
med händerna.
Se
med auraseende (de flesta brukar kunna).
Kontakta och hjälpa osynliga väsen.
Vi påverkar med olika metoder, t ex genom tanke, händer och föremål.
Kursen innehåller många av de bästa bitarna ur några av våra övriga kurser: Auran & chakrorna, Jordstrålning , Naturväsen och Upptäck dina dolda outnyttjade förmågor.

Kursen har fått strålande rescensioner av deltagarna.

 

 

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL

OOOPS!
Vi glömde i föregående Sl@grutenytt tala om att nedanstående föredrag,
liksom alla våra föredrag händer centralt i Stockholm.
Adressen är som vanligt Kammakargatan  56.NYINSATT!  
TIPSA GÄRNA VÄNNER OCH BEKANTA!

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL  
Måndag 5 februari kl. 1845 - ca 2200
. Lokal: Kammakargatan 56,
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur illa just du reagerar på dem. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.

VÄGBESKRIVNING

Föredragslokal
för alla Jordstrålningscentrums föredrag och informationskvällar,(om inte annat anges vid t ex mässor):
Tempel RiddareOrden, Kammakargatan 56, vilket är en tvärgata till Sveavägen och Drottninggatan.
Den går norr om Adolf Fredriks kyrka.
Lokalen ligger mellan Drottninggatan och Upplandsgatan, i höjd med Tegnérlunden.

Närmast är att åka buss 47, 53 eller 69 till Norra Bantorget.
Gå backen uppför Upplandsgatan. Sväng in till höger på Kammakargatan.
Det går också bra att åka tunnelbana till Rådmansgatan. Uppgång Tegnérgatan.
Gå Sveavägen mot city till Adolf Fredriks kyrka, där går du Kammakargatan till höger.
Karta till föredragslokalen:
  eniro  
 hitta
(här ser du t.o.m. foto på huset


Föredragen startar alltid kl.18 45 och slutar 22. 00. Inträde 100:- (utom gratis-info-kvällar).
 Föranmälan behövs bara till kurser (ej föredrag).
Fika (kaffe/te och själv bredda smörgåsar) för den som vill kostar 15:-.

VÄLKOMMEN !

 

OBS!
Glöm inte att skriva in datum för möten i din almanacka !
Vi får alltid höra många som beklagar sig för att de glömt bort föredrag de velat gå på!

 

 


Nu börjar det bli vanlig vinter igen, blandat plus och minus-gradigt i Stockholm,
Tänk på tips från tidigare vintrar:
När det är snö på fälten går det lätt att markera jordstrålning,
prova att rita upp curry-rutor, den som bara hittar kvadratiska rutor har nog mätt fel.
Kolla hur linjerna går vid kullar, höjder, vid starkare/större pelare, vid sprickzoner osv…
Har ni tillgång till kuperad terräng eller kan springa i höghus och mäta,
så kolla gärna om ni hittar currytak (curry som ligger åt andra hållet, dvs horisontellt)
och hur långt det är mellan dem i höjdled.
Mät gärna på flera platser och kolla ev samband med rut-storlek och takhöjd.
Plus allt annat som du tycker är intressant och nytt.
Maila gärna resultaten till oss!  

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

Jordstrålningscentrum

www.jordstralningscentrum.nu

jc@vingar.se

tel: 08-510 110 25

  

   

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående