Sl@grutenytt

nr 38     2005-09-20
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 


  

INNEHÅLL:

·        GRATIS INFORMATIONSKVÄLL på torsdag 22 sept

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

·        DU ÄR VAD DU ÄTER - Ny TV-serie

·        LACTOZYM.  Äntligen hjälp för dem som ej tål laktos, mjölkprotein

·        UR VÅRDJOURNALER

 

 


 


Nu finns vårt tryckta höstprogram att hämta gratis på
 
 -  Naturica-Apoteket, Birger Jarlsgatan 81. 
 -  Hälsans Hus, Fjällgatan 23 A på söder.
 -  Hela Dig, Åsögatan  
På nedanstående ställen kan programmen ta slut innan vi hunnit fylla på: 
 -  Vattumannen
 -  Axelssons
- Jupiter,
Hornsgatan

 


                                                             

GRATIS INFORMATION
om våra dolda förmågor, jordstrålning mm

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Torsdag 22 september kl. 18 45 

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56 (Vägbeskrivning på sista sidan).
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur just du reagerar på dem. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner!

                                                           VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

 

FÖREDRAG  Måndag 26 september kl. 18 45 
GEIR WOLLMANN – INTUITIV SLAGRUTEMAN

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56 (Vägbeskrivning på sista sidan).
Geir är norrman, same, slagruteman och grundare av, och f.d. ordförande, i den norska slagruteföreningen. Han berättar om hur han till vardags arbetar med slagruta, t ex olika slags uppdrag som att söka brunn, söka försvunna föremål, mäta jordstrålning i hus, söka efter guld och olja, söka efter människor och djur, undersöker auran m.m. Geir berättar också om hur han arbetar som vad han kallar ”igångsättare”, vilket innebär att han på intuitiv väg hjälper människor till en bättre vardag, både fysiskt och psykiskt. Han använder också sina samiska kunskaper för att kunna bota. Geir är en erfaren slagruteman och har tack vare sin kreativitet arbetat fram många egna sätt att använda slagrutan. Geir talar norska, vilket de flesta brukar förstå hyfsat bra efter en stund.

Geir återkommer lördag-söndag 19-20 november med
KURS MED GEIR -
NYA SÄTT ATT ANVÄNDA SLAGRUTAN. Läs mer om kursen på hemsidan.
  

KURS  Fredag kväll - söndag 30 september- 2 oktober

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL
Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen. Läs mer om kursen på hemsidan www.jordstralningscentrum.nu.

 

Genom att lära dig gå med slagruta och pekare så får du en snabb och bra början till att arbeta och utforska energier på olika sätt och områden. På kursen får du lära dig mäta energier, se dem och känna på dem med händer och kroppen. 

 

Genom att gå med slagruta ökar du upp känsligheten och därmed möjligheterna att snabba upp utvecklingen av andra förmågor. 

 


 

 

TILLVERKA DINA EGNA
HUD- OCH HÅRVÅRDSPRODUKTER
AV NATURLIGA RÅVAROR

Kurs med Anna Irestig
Lördag-söndag 15-16 oktober
.

Pris 1950:-  + 280:- för materialet.

 

Tänk vad roligt att göra sina egna produkter!

För att inte tala om känslan av att det är hälsosamma utan en massa konstiga, ibland tvivelaktiga, ingridienser, som det är i "köptasprodukter". Här tar vi bara naturliga råvaror så långt det går!

För alla produkterna du tillverkar under helgen och tar med dig hem betalar du bara materialkostnaden, som är 280:-. Det är alltså mycket billigare att i framtiden tillverka egna produkter hemma än att köpa dem!  

 

Vill du lära dig att göra dina egna naturliga och fina hud- och hårvårdsprodukter? Du kan i princip tillverka allt som du har på hyllorna i toalettskåpet och i din sminkväska själv - och det till lägre pris än vad du köper dem för i affären. Därmed vet du också exakt vad du smörjer på dig. Du kan vid egen tillverkning undvika diverse onyttiga ingridienser och kemikalier som finns i de flesta köpta produkter och därmed belastar du inte heller naturen så som konventionell kosmetika gör, både i tillverkningsprocessen och när vi använder den.

 

Du får under kursen lära dig hur man själv gör diverse hud- och hårvårdsprodukter.

 

Vi kommer att tillverka salva, cerat, ansiktskräm, kroppslotion, rengöringslotion, flytande tvål, schampo, bodyscrub, hårgelé och deodorant.

Allt av naturliga produkter med minsta möjliga tillsatser. Produkterna som du själv gjort får du naturligtvis ta med dig hem - perfekt till dig själv eller att ha som uppskattade gåvor.

 

Anna Irestig som leder kursen är aromaterapeut, örtterapeut och naturkosmetisk hudterapeut. Hon undervisar bl.a. på Axelsons, har helhetscentret HelaDig med 2 kompanjoner och producerar en helt egen hudvårdsserie. Anna är sjuksköterska sedan många år, men tröttnade på syntetisk symptomlindring och att konservera människor i ett sjukt system, utan vill
istället se människor frigöras och stärkas till att ta ansvar för sin egen hälsa, bl a genom att inte förgifta sig med diverse kemikalier och syntetiska produkter.

 

 


 DU ÄR VAD DU ÄTER
 

Torsdag 22 september, klockan 20.00, börjar ett nytt TV-program på TV3,

”Du är vad du äter”. Programmet leds av en svensk alternativterapeut och en läkare.

I tolv avsnitt kommer de att hjälpa deltagare och familjer till ett hälsosammare liv med bättre matvanor.
De kommer vid behov att få lämpliga kosttillskott.

 

Se det gärna, för det här med maten är grunden till ett liv med hälsan i behåll !

 

 

LACTOZYM

 

 
TÅL DU INTE MJÖLK?

 

Nu har ”räddningen” kommit!

 

För dig som inte tål laktos eller mjölkprotein finns nu

 Lactozym .

 

Många mår dåligt av att äta mjölk-produkter.

 

Man kan få

ont i magen, gaser, svullnad i kroppen, ångest, oro, muskelspänningar, ont i kroppen, diarré, m.m, m.m.

av mjölk, smör, yoghurt, fil, grädde m.m.

 

Det beror oftast på att man inte kan smälta laktosen och proteinerna i mjölken.

 

 Lactozym innehåller de enzymer som hjälper till att smälta laktos och mjölkproteiner.

Det innebär att man genom att ta Lactozym till maten kan äta mjölkprodukterna utan besvär!

 

 

Eva Svenssons erfarenheter:

Jag kom själv underfund med att jag inte tålde mjölkprodukter för drygt tio år sedan. Jag märkte att vissa dagar var jag orolig. Det fanns ingen direkt orsak som motiverade den återkommande oron, men det kändes vissa dagar som om jag ”klättrade på väggen”. Det var ingen panik men obehagligt, för jag kunde inte koppla av. Genom att iaktta mig själv så kom jag så småningom underfund med att det var när jag ätit mjölkprodukter som jag blev orolig inombords. Oron satt i några dagar efteråt också innan den försvann. Efter åtskilligt testande fram och tillbaka så var jag helt säker på att det var mjölk som orsakade oron.  Då fick jag höra talas om att någon annan hade läst om det i en bok. Så jag var uppenbarligen inte ensam om att bli orolig av mjölk. En del kunde få ångest dessutom!

 

Eftersom jag tycker om att kunna äta en glass och annat ibland så slarvade jag de första åren och åt lite mjölkprodukter då och då. Då märkte jag även ett annat symtom. Jag hade svårt att sova på natten för ett par muskler på ut/baksidan av låren spände så det var svårt att ligga ner utan att det gjorde ont. Det blev likadant varje gång jag åt mjölkprodukter.

 

Till slut så tyckte jag inte det var värt bekymren så jag slutade helt med alla mjölkprodukter under ett antal år, även om det ställde till en massa trassel att hitta alternativ.

 

Glädjen blev därför stor när Lactozym dök upp. Jag var lite skeptisk och provade mig försiktigt fram. En glass? Det gick bra. En till nästa dag? Även det gick bra. Faktum är att för mig har det fungerat utmärkt! Har därför ägnat mig åt att frossa i glass under sommaren. Ingen som helst oro, ingen muskelvärk och ingen svullnad i kroppen! För mig har den här produkten betytt mycket.

 

Eftersom jag arbetar som terapeut så har jag testat många, många andra om de tål mjölk och mjöl. Så gott som SAMTLIGA, som har något hälsoproblem, tål inte mjölkprodukter, mjölprodukter eller bådadera. Detta nästan utan undantag! Eftersom jag arbetar som kinesiolog så använder jag muskeltest. Det visar sig att den många gånger är känsligare än läkarnas tester. Det är många som har testat sig på mjöl och mjölk hos läkaren och fått beskedet att de tål det, men som jag fått se att de inte tål det. När de sedan slutat med det (mjöl, mjölk eller bådadera beroende på vad min test säger) så blir de flesta snabbt bättre. Det kan naturligtvis finnas andra faktorer med också, t ex har många fått parasiter eftersom deras tarm är så dålig.

Jag har kommit till den åsikten att mjölk och mjöl är normalt de största ”bovarna” i dramat när man inte mår bra. Det är svårt att få läkning av problemen om man inte tar bort det man inte tål. Därför testar jag alla mina patienter på det. Det märkliga är kanske att de allra flesta av patienterna inte upplever att de har problem med tarmarna. Kinesiologin visar dock att de har det. Så när sedan tarmen läks, genom att utesluta det de inte tål och tillföra läkande produkter, så blir de allra, allra flesta mycket bättre, även i sina andra symtom de söker för, vilket kan variera från smärtor, utbrändhet, trötthet, stress, depressioner, känsla av att inte vara närvarande m.m, mm.

 

Kineserna säger att magen är grunden till hälsan och jag håller sannerligen med! Jag brukar skoja och säga att genom att läka tarmen så fixar man en bra pension, dvs möjligheten att få vara frisk även som äldre.

 

När man äter det man inte tål gång på gång (vilket ju ofta sker med mjöl och mjölk) så kan det förorsaka skador på tarmen. Då kan stora molekyler och proteiner ”läcka” in och följa med blodet till levern, som då skall avgifta det som inte skall finnas där. Levern blir då ofta överbelastad och kan inte orka med hela jobbet. Därmed får man för höga gifthalter i kroppen och allt möjligt kan börja hända. Vad som händer beror naturligtvis på bl a genetiska anlag, ålder och hur man tidigare skött sig och varit med om. Att det här är tillståndet är början till de flesta sjukdomar är jag personligen helt övertygad om. Så genom att läka tarmen så brukar, enligt min erfarenhet, även diverse sjukdomstillstånd kunna gå tillbaka, helt eller delvis. Kanske får man hjälpa till med lite andra medel eller behandlingar också. Men förvånadsvis många andra problem kan försvinna ”på köpet”. Har det inte hunnit gå för långt så finns det många gånger chans att det försvinner helt.

Kinesiologin, som jag arbetar med, är ett utmärkt hjälpmedel att se vad kroppen vill ha för behandling. Men numera så börjar jag nästan alltid med att undersöka tarmen och behandla den eftersom det visat sig så effektivt!

 

Mjölkprodukter är i sig inte så hälsosamt för vuxna men nu kan jag åtminstone ta en glass, tårtbit eller annat jag längtat efter ibland!

Genom att ta en Lactozym till maten så klarar jag det.  Jag tror ändå att jag tänker vara lite återhållsam med mjölken för säkerhets skull, men det är otroligt mycket värt att kunna äta det vid behov.

 

Vet inte om Lactozym kan hjälpa alla men enligt beskrivningen vi fått så tycks de flesta, som inte tål mjölkprodukter, ha just problemet att inte kunna smälta laktos och mjölkproteiner.

Det är just det som Lactozym hjälper till med.

Så det är väl värt att prova!

 

Om du själv undvikigt mjölkprodukter under en längre tid så observera att du då skall vara mycket försiktig när du provar för det kommer ofta en kraftigare reaktion på produkter som man inte tål och dessutom undvikit en tid. Har du inte ätit mjölk på länge så kan du därför reagera mer än vanligt, om nu inte Lactozym skulle hjälpa just dig. Så prova med bara lite till en början. Har du tidigare fått kraftiga symtom av mjölk, så rådgör med din läkare för säkerhets skull.

 

 

 

 

VILL DU PROVA LACTOZYM?

 

Den säljs inte på så många ställen så därför har vi tagit hem dem
och kommer att sälja dem på Internet och på föredragskväller.

100 kapslar kostar 185:-, dvs 1,85 per kapsel.

En kapsel räcker för upp till ca 2,5 dl mjölk.

Frakt tillkommer med 21:-, vilket du slipper om du handlar på föredragskvällar.
Betalar du i förskott tillkommer ingen pf-avgift. 
Vårt postgironummer:  410 89 43 - 4.

 

Du kan få prova ett par gratis.

Om du mailar din adress så skickar vi ett par.

 

Maila till: jc@vingar.se

 

 


 UR VÅRDJOURNALER
 

Insänt av Lena J:

Det görs ständigt nya fynd i Sveriges vårdarkiv. Det finns viss ingen ände
på det myckna felskrivandet. Här kommer en laddning med journalcitat:- Tillfällig, konstant, periodvis huvudvärk.

- Patienten har två tonåringar, men annars inga abnormiteter.

- Patienten tillät inte obduktion.

- 75-årig kvinna med prostatacancer.

- Haft besök av sin gode vän. Irriterad i naveln

- Patienten är tårfylld och gråter konstant. Hon verkar också deprimerad.

- Patienten jobbar som elektriker. Inga kända proppar i släkten.

- Ingen indikation för akut kirurg i buken.

- Fördyrande omkostnader i samband med att hon måste äta olika dyrbara
maträtter och även tvättmedel av speciella sorter.

- Har nu fått rullstol och ämnar åka till Norrköping med denna.

- Ensam stående man.

- Har tappat knät två gånger utan att ens veta vad det är för fel.

- Besked från doktorn som opererar via fax.

- Känner sig trött och svag efter alla diarréerna, orkar inte äta dessa längre, vill byta sort.

- Sugmärken efter ryggen efter besök hos naturläkare.

- ....skulle vilja ta livet av sig. Gjort det flera gånger.

- Ingen sprit, inga cigaretter, inga barn.

- Liggandes på magen undersöker jag patientens hälar.

- Normala öronrörelser.

- Orkar inte julpyssla som vanligt. Inlägges på IVA för observation.

- Gift med 7 veckor gammal son.

- Pojke som varit frisk sedan födseln, bra aptit, nu uppe i 4300 kg i vikt.

- Vi ordnar med mat, hemkört samt rollator till patienten.

- Flickan har problem med sin höft som ligger på ortopedernas bord på Östra Sjukhuset.

- Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett.

- Har sedan sensommaren börjat få ont i bröstet i samband med snöskottning.

- Patienten har varit deprimerad ända sedan hon började träffa mig 1989.

- Ramlade för en stund sedan från en byggnadsställning som var 3 cm hög.

- Enligt hustrun är han mobil när han ska ta sig till kylskåpet,
men annars
anger han sig vara rullstolbunden.
 

 


Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till
jordstralningscentrum@spray.se
 


 

 Ut och njut av färggrann höst!

 

tycker

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se