Sl@grutenytt  

nr 37     2005-09-11
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 


  

INNEHÅLL:

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

·        Slagruteförbundets höstmöte i Stockholm

·        DOMSTOLSHUMOR

 


 NU finns höstprogrammet med
alla föredrag och kurser på vår hemsida!


 VÅRA NÄRMASTE KURSER

 

Snart dags för nybörjarkursen,
vill du vara med?
                

KURS  Fredag kväll - söndag 30 september - 2 oktober

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL
Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen.

 

Du får en god inblick i vad jordstrålning är och
hur man använder slagruta, pekare och pendel.

 

INNEHÅLL TEORI: Slagrutekonstens utveckling genom tiden. Vad kan man använda slagruta och pendel till? T ex hitta bra plats att sova på, söka vatten, få svar på frågor,
kontrollera och förbättra hälsan, leta efter nergrävda kablar, förutsäga jordbävningar, leta
efter försvunna saker. Hur gör man? Frågeteknik. Olika slags energier (curry, hartmann,
vatten, jordström, pelare, bergsspricka m. fl.). Litteratur på svenska.
Vad använde man jordstrålning till förr i tiden. Våra förfäder tycks ha kunnat mer än vi.
Vilka energier finns vid fornminnen? Gamla kyrkor och hus byggdes med tanke på jordstrålning. Leylinjer (ibland miltals långa) mellan olika forntida platser.
Hur påverkar jordstrålningen vår hälsa. Aurans uppbyggnad och reaktion på jordstrålning.
Vilka sjukdomar är kopplade till jordstrålning? Kan man ta bort den farliga jordstrålningen?
Bra och dåliga platser att sitta och ligga på. Hur påverkas växter och djur? Positiva energier. Sexkantfönster med manliga och kvinnliga punkter samt healingpunkt.

PRAKTIK:
Övningar i att leta efter curry- och hartmann-linjer. Söka efter vatten, leylinjer, jordström m.m. Känna människors aura med handen och med slagruta, lära sig se auran
(de allra flesta brukar klara det). Hitta bästa platsen för mig att vara på. Pendelövning.


UTFLYKT:
Utflykt på lördagen till en gammal kyrka med de speciella energimönster som finns där, samt till andra spännande fornminnen beroende på vädret. Vi provar på och mäter olika slags energier och övar på curry, hartmann, vatten, leylinjer, jordströmmar mm.

 

 

I Höst kör vi fortsättningskursen.
Om du gått vår nybörjarkursen PASSA PÅ!

 

KURS  Fredag kväll – söndag 7-9 oktober

FORTSÄTTNINGSKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL - Steg 1
Vi lär oss bl.a. PSI-spåret för att leta efter försvunna föremål, mäta styrkan på linjer, muskeltest, använda pendelspröt, hitta och fixa ryggproblem med pekarens hjälp, söka jordstrålning utan pekare.


Genom att gå med slagruta ökar du upp känsligheten
och därmed möjligheterna att snabba upp
utvecklingen av andra förmågor.

INNEHÅLL bl. a:
-
Du får lära dig att använda pendelspröt, ett snabbt, tydligt och roligt enhandsverktyg.

- Lär dig mäta styrka på linjer. Varje linje är olika stark och påverkar oss därför varierande mycket, t ex kan olika currylinjer skilja med flera 100 % i styrka. Det gör att vissa av dem bör man akta sig extra mycket för, då de snabbt påverkar hälsan. Lär dig testa.
- Lär dig en metod att hitta och ta bort obalanser i ryggmuskulaturen med pekarens hjälp. Många, som har ont i ryggen, känner skillnad direkt efter balanseringen.
- När vi går med slagruta testar vi ofta hur folk reagerar på en dålig plats genom att mäta hur auran förändras. Men vi blir också samtidigt svaga, en del påverkas mer och en del mindre, vilket kan visas med muskeltest. Här får du lära dig lite mer om muskeltest. Du får också öva genom att testa och se om du är överkänslig mot någon mat (över 50 olika produkter). Detta är kinesiologi, en mycket bra metod, som vi ofta använder för att kontrollera att vi mätt riktigt med slagrutan.
- Kan man ta bort jordstrålning och i så fall hur? Begränsningar? Vi fortsätter gå igenom några olika slags avstörare, t ex kopparspiraler (enligt Arne Groth), som också används för att kontrollera vilken slags linje man hittat.

- PSI-spåret. Övning i att hitta (försvunna) saker med hjälp av de linjer, PSI-spår, som vi först koncentrerat tänker fram och sedan finner med pekare. Detta är det första upprepningsbara, vetenskapligt undersökta parapsykologiska fenomenet, som lyckades till 75%!
- Mäta auran på sig själv och osynliga väsen, t ex guider.
- Vi lär oss mäta noggrannare, genom att använda ena handen som mätpunkt. Då kan vi lättare mäta t. ex. de olika auraskikten och andra exakta gränser. Mycket praktiskt!

- Grunderna i kartpendling, dvs söka på en karta.

- Söka jordstrålning helt utan verktyg, 3 olika metoder.

UTFLYKT:
Utflykt till Jordbro gravfält. Där finns alla möjliga slags spännande energier att mäta på, t. ex. testar vi hur gravarna är placerade, mäter på och runt resta stenar, ser hur energierna växlar som i ett ställverk med många reläer, testar om träden påverkas av våra tankar, går i procession runt en bronsåldershög, testar manliga och kvinnliga platser m.m. Hela tiden jobbar vi med slagruta/pekare.

 

                                                           


 VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG

 

FÖREDRAG  Måndag 12 september kl. 18 45
BERTIL PETTERSSON

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56
(Vägbeskrivning på vår hemsida, under Program-ht2005).

Bertil återkommer äntligen och visar Plus & Minus-balansering med pekare och pendel, vilken görs för att justera de  energiobalanser som uppkommit mellan hjärnhalvorna, för att kroppen har obalans på ett eller flera grundämnen. Bertil arbetar också med sin vatten- och luftvirvlare, som gör miljön tvåpolig igen, vilket den ofta inte är i dagens samhälle. Han kontrollerar resultatet med pekare. Målet är att personen skall bli ”2-polig” i ”2-polig” miljö och därmed må bra igen. Bertil har behandlat ca 50.000 människor och nått fantastiska resultat med sin metod, även med personer med kraftiga problem. Bertil berättar även om hur vårens kraftiga storm, Gudrun, bytte plats på plus och minus. 

Hans Sjöström och Kurt Davidsson håller kursen PLUS OCH MINUS BALANSERING ENLIGT BERTIL PETTERSSONS METOD lördag - söndag 12-13 november. Där får du själv lära dig hur man gör. Läs mer om kursen på vår hemsida.

 

FÖREDRAG  Måndag 19 september kl. 18 45                       
MÄNNISKANS MYSTISKA FÖRHISTORIA  -  CARINA HULTQVIST

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56
(Vägbeskrivning på vår hemsida, under Program-ht2005).
Carina Hultqvist har många strängar på sin lyra. Den här gången kommer hon och berättar om riktigt gamla tider: Lemurien och Atlantis. Egypten. Pyramiderna. Främre Orienten. Maya och Inka. Mexikanska tempel och pyramider. Forntida tempel i Amerika och Stillahavsområdet. Stencirklar och skeppssättningar. Stonehenge och Avebury. Carnac. Runstenar. Skålgropar. Fornborgar. Iakttagna mänskliga fotavtryck, guldföremål och metallkulor från dinosauriernas tid.
Carina håller även föredrag:
DE 4 OSYNLIGA VÄRLDARNA  den 10 oktober
(se vårt program på hemsidan under Program-ht2005)
samt har 2 helgkurser:
BESÖK DE 4 OSYNLIGA VÄRLDARNA
UTVECKLA DIN ANDLIGHET
(se vårt program på hemsidan under Kurser-ht2005)

 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Torsdag 22 september kl. 18 45 

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56
(Vägbeskrivning på vår hemsida, under Program-ht2005).

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna på vår hemsida! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer, samt se hur just du reagerar på dem. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner


 

Slagruteförbundets höstmöte i Stockholm
SSF-mötet som Lilian Carlsson arrangerade i Ystad med bl a Margit Sandemo och Bo Israelsson blev en succé med ca 70 deltagare.


 Fredag-söndag 23-25 september.
har du chansen att vara med på Svenska Slagruteförbundet har möte i Bogesund nära Stockholm. Föredrag, utflykter, övningar. Ett härligt tillfälle att få lära känna slagrutemän från hela Sverige! Du kan välja på helinackordering eller bara på att delta i mötet till billig penning, fre-sön 425:-. Är du intresserad av slagruta så är du välkommen till detta höstmöte även om du ej är medlem. Se programmet på www.slagruta.org  
Frågor och anmälan till Rolf Kjellström 08-35 82 10.
 


Norrlänningar, ni vet väl att det blir ett höstmöte i Umeå?
Och även ni andra, passa på att delta i ett spännande höstmöte, det finns billiga och bra resor till Umeå.

Fredag -söndag 4-6 november.
Svenska Slagruteförbundet har möte i Umeå.

Övningar, utflykter och föredrag, bl a med den kända samekvinnan och författaren Laila Spik, som fortsätter med gamla samiska traditioner och kunskaper.
Läs mer på
www.slagruta.org 
Anmälan och frågor till Anne-Marie Carlsson telefon 0707-12 83 04.
Billiga resor:
http://resa.vingar.se hittar jag bl a:
Buss: http://www.ybuss.se/ tar 350:- per resa, tar nästan 10 timmar med matuppehåll.
Flyg: börja gärna med att kolla www.luftgrop.se, där finns resor ToR från under tusenlappen idag. Kolla billigt flyg, tänk på att priserna ofta blir högre om du väntar.

 


  Det kommer alltid massor av returer.

Kolla att din epostboxen inte är full.
Vi får tillbaks hundratals varje gång vi skickar ut något.
Många har när de skrivit upp sin adress
skrivit otydligt, missat punkter, blanka, glömt suffix (.se etc) m.m.
 De som har t ex vanliga gratis-Hotmail måste använda det regelbundet, varje månad (?), 
för att adressen ska gälla. Sedan finns väldigt begränsat utrymme, ibland bara 2 MB.
Nu får du gratis 300 MB på
www.spray.se E-posten går att kolla vid alla Internet-uppkopplade datorer. Fick du inte e-post så maila in epost-adressen till oss, tillsammans med namn och gärna postadress  så vi vet vems den är.
  
 


 DOMSTOLSHUMOR

Sätt er vid datorstolen och spänn fast säkerhetsbältena!
Saknar stolen säkerhetsbälten så sätt en kudde innanför byxan och cykelhjälmen på huvudet! Farbror P som mailat in detta fråntar sig allt ansvar.
Följande är historier från en amerikansk bok som tar upp saker och ting som folk verkligen har sagt i domstolar, och är nedskrivna ord för ord av reportrar som under stora ansträngningar tvingades hålla sig för skratt medan dessa meningsutbyten faktiskt ägde rum.

 

F: Vilket är ert födelsedatum?

S: 15.e juli.

F: Vilket år?

S: Varje år.

- - -

F: Den här sjukdomen myasthenia gravis, påverkar den över huvud taget ert minne?

S: Ja.

F: Och på vilket sätt påverkar den ert minne?

S: Jag glömmer.

F: Ni glömmer? Kan ni ge oss ett exempel på någonting som ni har glömt?

- - -

F: Ar ni sexuellt aktiv?

S: Nej, jag bara ligger där.

- - -

F: Hur gammal är er son, han som bor hos er?

S: Trettioåtta eller trettiofem, jag kommer inte ihåg vilket.

F: Hur länge har han bott hos er?

S: Fyrtiofem år.

- - -

F: Vad var det första er make sa till er när han vaknade den här morgonen?

S: Ha sa: ”Var är jag Doris?”

F: Och varför blev ni upprörd över det?

S: Mitt namn är Susan.

- - -

F: Jo doktorn, är det inte sant att när en person dör under sömnen, så vet han inte om det förrän på morgonen?

S: Blev ni verkligen godkänd i er juristexamen?

- - -

F: Den yngste sonen, den i tjugoårsåldern, hur gammal är han?

- - -

F: Var ni närvarande när man tog ett kort på er?

- - -

F: Datumet för befruktningen (av babyn) var alltså den 8 augusti?

S: Ja.

F: Och vad gjorde ni vid den tidpunkten?

- - -

F: Hon hade tre barn, är det riktigt?

S: Ja.

F: Hur många var pojkar?

S: Ingen.

F: Fanns det några flickor?

- - -

F: Hur slutade ert första äktenskap?

S: Genom dödsfall.

F: Och genom vems död avslutades det?

- - -

F: Kan ni beskriva personen?

S: Han var ungefär av medellängd och hade skägg.

F: Var det en man eller en kvinna?

- - -

F: Doktorn, hur många obduktioner har ni utfört på döda människor?

S: Alla mina obduktioner har utförts på döda människor.

- - -

F: ALLA era svar MÅSTE vara muntliga, OK? Vilken skola gick ni i?

S. Muntliga.

- - -

F: Kommer ni ihåg hur mycket klockan var när ni undersökte kroppen?

S: Obduktionen började cirka 20:30.

F: Och herr D. var död vid den tidpunkten?

S: Nej, han satt på bordet och undrade varför jag höll på med en obduktion.

- - -

F: Är ni kompetent att lämna ett urinprov?

- - -

F: Doktorn, innan ni utförde obduktionen, kontrollerade ni pulsen?

S: Nej.

F: Kontrollerade ni blodtrycket?

S: Nej.

F: Kollade ni andningen?

S: Nej.

F: Så då är det fullt möjligt att  patienten var vid liv när ni började obduktionen?

S: Nej.

F: Hur kan ni vara så säker på det, doktorn?

S: Eftersom hans hjärna befann sig i en skål på mitt skrivbord.

F: Men skulle patienten icke desto mindre ha kunnat vara vid liv?

S: Jo, det är möjligt att han skulle ha kunnat vara levande och arbetat som jurist någonstans.

- - -

 

Ha-ha-he-he-hi-hi-ho-ho-hu-hu-hå-hå-hä-hä-hö-hö………….

 


Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips!
Har du något slagruteintressant
från sommaren som platsar här?
Maila till jordstralningscentrum@spray.se
 


 

 God Söndagsafton!

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 www.jordstralningscentrum.nu

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se