Sl@grutenytt

nr 34     2005-06-06
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt 


  

INNEHÅLL:

·        HELGENS SLAGRUTEUTFLYKT

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

·        ÄNGSBACKAFESTIVALEN

·        ALTERNATIV SKANDINAVISK SOMMERFESTIVAL I NORGE

·        2000-TALETS VETENSKAP – tidningen som vågar tala när andra tiger!

·        SLAGRUTEBOK: STORA BOKEN OM PENDELN

·        OTÄNKT –  knäppa syftningsfel i tidningar !


 

 

                 HELGENS SLAGRUTEUTFLYKT
 
Jordstrålningscentrum arrangerade igår, söndagen 5 juni, ”sprickzons-utflykt” till Södertörn och området vid Ösmo, som ligger ca 5 mil från Stockholm, nordväst om Nynäshamn. Vi var ett gäng som åkte bil dit.

 

Över några delar av Sverige finns officiella s.k. tektoniska kartor, som visar var det finns bergssprickor och sprickzoner i landskapet, som uppmätts bl.a. med hjälp av instrument i flygplan. Det område närmast Stockholm, som det finns en detaljerad sprickzonskarta över, är just nämnda område, som vi hade utflykt till igår.

 

Vi åkte längs mindre vägar hela dagen till olika platser med mer eller mindre starka bergssprickor och mätte dem med slagruta. En del passerade och mätte vi när vi åkte bil över dem, eftersom de är så pass breda att man hinner mäta dem om man åker sakta. Andra stannade vi till vid och studerade närmare Allt för att lära oss hur sprickfrekvenser känns med slagruta och i kroppen så att vi kan känna igen dem vid andra tillfällen. När vi t ex kontrollerar negativ jordstrålning i bostadshus, vill vi, för hälsans skull, kunna placera ex sängarna så att de står fritt från negativ jordstrålning. Sprickzoner har, som all annan jordstrålning, olika styrka och alla människor är olika känsliga för dem. Dock anses hus med starka sprickzoner vara typiska s.k. skilsmässohus. De som bor där, både människor och djur verkar bli trötta, sjuka, deprimerade och därav osams med ev. skilsmässa som följd. Får man inte sova i lugn och ro någon gång (tack vare jordstrålningen) och kanske påverkas negativt även i resten av huset, om sprickan går över hela huset, så blir man grinig så småningom. (Spickzoner kan vara mycket breda. Den största vi mätt någon gång var ca 800 m bred !).  Ganska naturligt att man reagerar negativt när man blir starkt påverkad av något de flesta inte ”kan sätta fingret på”. Majoriteten av oss fick på utflykten i går huvudvärksliknande symtom när vi stod på de starkaste sprickzonerna för att ”känna in” hur det kändes. Vi kollade där också med muskeltest (kinesiologi) att våra muskler blev svaga när vi stod i sprickzonen och mätte med slagruta att våra auror drog ihop sig, vilket visade att platsen var negativ för oss.

Vi gjorde även andra ”upptäckter”, av saker som inte alla kände till. De kanske vi återkommer till och utvecklar lite mer en annan gång.
 

Rörlig pelare:
På utflykten hittade vi en pelare (som vi definierar som en sorts spiralvirvel med ringar runtom) och denna mätte Thord N upp att den under ca 40 minuter rörde på sig några decimeter, samma sak hade vi sett tidigare på just denna pelare. Någon annan som lagt märke till sådant och har någon idé om vad som sker? Det är annars lätt att tro att energierna ligger kvar på samma ställe när man mätt dem endast en gång.

Dimensionsport:
Vi besökte också ett ganska okänt fornminnesområde med bl a en ca 28 meter stor skeppssättning  och 4 mindre gravhögar. Där hade Jenny F tidigare upptäckt en dimensionsport. En av oss kunde se var den fanns därför att ”Luften där såg dimmig och oklar ut, alldeles för ’lågpixlig’ för att uttrycka sig modernt” skrattade hon.

 

Naturväsen, väderfixare:
Väderprognosen var dyster med regnområde som skulle över oss, det nästan ösregnade när vi träffades vid Jordbro station och alla hade med sig ”regntåliga” kläder och skor. När vi klev ur på de platser där vi skulle mäta utomhus på sprickzoner eller hade andra övningar för oss, t ex lunch (den åt vi i ett lämpligt uppbyggt järnåldershus), så höll regnet i stort sett upp just då och t.o.m. solen tittade kort fram ibland. Eftersom vi på Jordstrålningscentrum ofta medvetet jobbar med och hjälper naturväsen så brukar vi ibland be dem om hyfsat väder när vi gör vissa saker, t ex utflykter med Jordstrålningscentrum. Under hela utflyktsdagen hade nu ett mer än jättestort luftväsen, som befann sig på några tusen meters höjd, kontakt med oss. Många av deltagarna reagerade och sa att det inte verkade vara någon tillfällighet med uppehållsväder, den här gången heller. Några hade varit med på ”Resan till det Osynliga” till Spanien och där upplevt spännande händelser med koppling till naturväsen. När vi var klara vid det sista mätstället på utflykten, och skulle sätta oss i bilarna, såg vi ett vitt regndraperi närma sig och när vi startade bilarna öste det ner igen. Timing på hög spännande nivå ! Men som sagt, vi jobbar med naturväsen ofta och medvetet och ber bara om hjälp när vi är många som ska jobba med Moder Jords energier och lägger alltid till ”brasklappen” att det är inte säkert att de hjälper till alla gånger. Det måste ju varje gång vara ok för dem att hjälpa oss, ibland kanske det är viktigare att det regnar. I början hade vi själva svårt att tro på det här med fint väder på våra utflykter, men numera är vi vana vid att det brukar bli uppehållsväder om vi ber om det. Otaliga gånger har det börjat regna just då vi satt oss i bilen för att åka hem efter utflykter och bara hunnit köra 50-100 meter.

 
Du kan läsa lite om bl a geomagnetiska fält på www.energybusters.se  


Kartor:
Mer info om
Sveriges geologiska undersökning, SGU, länksamling och deras kartor: www.sgu.se  
Kolla vilka kartor som finns över ditt område:
http://www.lm.se/kartplan/KP2005_SGU.pdf

I Stockholm finns en välsorterad kartbutik på Kungsgatans västra sida nära Kungsbron, just söder om Vasagatan.

 

Har du egna erfarenheter som intresserar slagrutefolk så dela gärna med dig genom att maila in din berättelse.
 


                                                                          

 

VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER


VÅRENS FÖREDRAG ÄR SLUT MEN DET ÅTERSTÅR EN DEL KURSER.

 

Höstens program förväntas bli klart i slutet av augusti.

Men avsätt måndagskvällarna redan nu för höstens föredrag.

 


 

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

 

Att lära sig gå med slagruta är en grundläggande utbildning där man lär sig bli medveten om energier på ett handfast sätt. Du får mäta jordstrålning och auror med slagruta, lära dig hur man ser auran och även känna hur det känns att stå i bra respektive negativ energi. Du får lära dig om jordstrålning på fornminnesplatser (forntidens människor tycktes kunna mycket mer än vi på det här området), hur växter och djur reagerar på strålningen (en del tycker faktiskt om den), grunderna i hur man använder pendeln, m.m.

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen

 

Det är mycket lämpligt att börja med en slagrutekurs för den som vill bli mer medveten om energier.

 

Kursen går från fredagskväll 10 juni  -  söndag 12 juni.

Pris:1800 :-. Pendel, pekare, slagruta och 28-sidigt kompendium ingår.

.  


 

NATURVÄSEN-KURS

 

 Lördag - söndag 18-19 juni
En kurs där vi berättar om olika slags osynliga intelligenser och om våra erfarenheter av framför allt naturväsen i olika former, både jättestora och pyttesmå. Andra dagen går vi ut i naturen till en lämplig plats där vi i förväg kontaktat områdesansvarigt naturväsen. Där träffar vi många slags varelser och var och en får känna på ”sitt” naturväsens aura för att bilda sig en uppfattning om det. Många på kursen brukar kunna börja en enkel kommunikation med dem och kanske kan du få med dig en naturväsen-följeslagare hem, ifall du önskar det.
 LÄR DIG TA BORT NEGATIVA VARELSER OCH ENERGIER KURS
Söndag 28 augusti
Tommy Brodd lär ut hur du själv kan hantera besvärande negativa energier och varelser,

t. ex. spöken i ett hus. Om du inte hörde på Tommys föredrag och vet vad det handlar om, så ring oss 08-510 110 25 och fråga om kursen passar för just dig.

Läs mer om kurserna på Kurssidan
.
http://biphome.spray.se/jordstralningscentrum/kurser-nu.htm
 


 

ÄNGSBACKAFESTIVALEN
Vecka 1: 8-15 juli Vecka 2: 16-23 juli
En festival full av fantastiska upplevelser, glödvandring, varierande sinnesrik musik, barn och ungdomsfestival, afrikanska trummor, unika lärare från olika visdomstraditioner. Minst 20 olika workshops att välja på varje dag. Här finns något för alla!
Mötesplatsen för människor som vill växa i medvetenhet…

www.angsbacka.seALTERNATIV SKANDINAVISK SOMMERFESTIVAL i NORGE

2-8 juli 2005. Grand Hotel Boilkesjö.
(Ca 1½ timmes bilkörning väster om Oslo, nordväst om Kongsberg. Vacker natur, kolla hemsidor.)
Ur programmet:
Lördag 2 juli: Introduktion till Qi-gong. Kveldsmeditation alla dagar.
Söndag 3 juli: Erkjenn dig selv, Numerologi – universets språk, Kabbalah – universets visdomsklide, Beatleskveld. Morgonmeditation och Qi-gong alla morgar.
Måndag 4 juli: Psykologi –läran om sjelen, Toning – din helbredende stemme.
Tisdag 5 juli: Kontakt med utomjordiske.

Onsdag 6 juli: Blomstermedisin till vekst, meditasjon og healing.
Torsdag 7 juli: Mat som medisin. Småfolk, stortroll og andre naturvesener.
Fredag 8 juli:Englene sier: Du er et lysvesen – tiden er inne till å godta det!

Läs mer:  www.alternativstiftelsen.no


  Vi får alltid massor av returer av Sl@grutenytt.
 
 Kolla att din epostboxen inte är full.
Många har när de anmält sig skrivit otydligt, missat punkter, blanka, glömt suffix m.m.
 De som har t ex vanliga gratis Hotmail. com måste använda det regelbundet för att adressen inte skall upphöra. Sedan finns väldigt begränsat utrymme på Hotmail, ibland bara 2 MB, så våra mail får inte plats. Du kan få gratis 300 MB på www.spray.se. Kolla där.
  


 

2000-TALETS VETENSKAP


 
Tidskriften som tar strid för hälsan och miljön och vågar tala högt om de saker andra tiger om!

 

Vi har själva läst den i flera år

och rekommenderar att även du prenumererar på den.


LÄS MER PÅ
www.2000taletsvetenskap.nu
 

Ett utdrag från tidning & hemsida:

Du ska aldrig lita på en expert
för det finns alltid en annan som hävdar motsatsen.


Bertrand Russel


 
En ny vetenskaplig sanning slår inte igenom genom att den övertygar motståndarna, utan istället genom att motståndarna till slut dör och en ny generation växer upp som är välbekant med de nya tankarna.


Max Planck   


En "krutgumma" till attack mot läkarna

Agronomen Ursula Jonssons bok Nu räcker det - om rätten att vara frisk och forskarprestige har vi recenserat. Förf är en krutgumma som inte räds den medicinska överheten - en person i vår smak. Hon lanserar en ny teori om att de flesta av dagens kroniska sjukdomar beror på att spädbarn fått artfrämmande föda alltför tidigt innan immunsystemet är färdigutvecklat, därför omvandlas inte dessa födoämnen till artegna och anpassas till kroppens "egen identitet". Detta fel i immunsystemet består sedan för resten av livet - det blir kroniskt och yttrar sig i en mängd olika sjukdomar.
  Det medicinska expertväldet finner författaren alltför inskränkt och ovetenskapligt.

Nu räcker det!    

 

3G värre än GSM för mänskliga celler!

En timmes exponering vid nivåer långt under gällande gränsvärde för 3G-strålning ger effekter på celler som kvarstår i 72 timmar, enligt forskning vid Stockholms Universitet. Det är en långtidseffekt som kan få negativa effekter för folkhälsan. En hel generations hälsa kan påverkas negativt enligt Igor Belyaev docent i toxilogisk genetik!!

3G värre än GSM  

 

The United States av kroniskt sjuka!

USA har den mest kroniskt sjuka befolkning som någonsin existerat i civilisationens historia enligt Mike Adams!! Skräpfödan som amerikas befolkning sätter i sig har gjort den till en sjukdomsbefolkning. Ny forskning visar att skräpfödan också orsakar depression och mentala störningar. 50% av USA:s befolkning är mentalt rubbade av skräpfödan enligt Adams. Kombinationen med lyckopiller blir förödande! Vi har översatt en av Mike Adams artiklar till svenska:

Artikel av Mike Adams      

 

Elektromagnetism och Livet

Det största mänskliga experimentet någonsin!
På något annat sätt kan man inte beteckna exponeringen av
mikrovågsstrålning från mobiltelefoner.
Myndigheter mörklägger och förvanskar fakta.
Vi avslöjar och pekar ut ansvariga.

http://www.2000taletsvetenskap.nu/mobil.htm

 

 

"Medicinen har delat upp den sjuka människan i små fragment och varje fragment har sin specialist. Genom att koncentrera all uppmärksamhet på ett litet område av kroppen, försäkrar sig specialisten om att hans kunskap om resten kommer att vara så rudimentär att han är ur stånd till att förstå även den del han specialiserat sig på."

John Ryle – professor

 


 
P
enumerera på 2000talets vetenskap för bara 149:-/år!

Där får du informationen ingen annan ger dig.

www.2000taletsvetenskap.nu


Bra slagrutebok:


Cassandra Eason
STORA BOKEN OM PENDELN


 

191 sidor. Idag har ett dussin av Cassandra Easons populära böcker översatts till svenska.  Denna boks baksidestext:
Nu håller du i den kompletta boken om pendlar, som innehåller allt du behöver veta för att berika ditt liv med pendelns kraft.


Vi har boken till försäljning på postorder och föredragskvällar och säljer den för 170:-Du kan maila in din beställning.
Läs mer om vilka böcker vi har på www.jordstralningscentrum.nu under ”Försäljning”.
Dan Mattsons bok är nu tyvärr slutsåld från förlaget.

 
 
OTÄNKT

Här kommer roligheter från vår alerta Perttan, som har ögon på skaft:


Så fel det kan bli

Tidningar och deras rubriksättning :

 

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

 

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

 

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

 

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

 

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i

år!)

 

Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)

 

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

 

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)

 

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)

 

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

 

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

 

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

 

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)

 

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

 

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

 

Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)

 

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld. (Yeah right!)

 

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

( åker älgar motorcykel...?)

 

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

 

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)

 

Mer HUMOR hittar du på http://humor.vingar.se


 

Kom gärna med tips till Sl@grutenytt !

T ex Vad har du själv upplevt. Vet du något som skall hända.


 

Ge dig tid att njuta av grönskan


 
önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

Jordstrålningscentrum

 

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se