Sl@grutenytt

nr 33     2005-04-21
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 


  

INNEHÅLL:

·        NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

·        FÄRGTELEPATIFÖRSÖK PÅ UNIVERSITETET

·        Glöm inte bort Svenska Slagruteförbundets 4-dagarsträff i maj

·        TÄNKVÄRT & RUBRIKSÄTTARE


 

 

JORDSTRÅLNINGSCENTRUMS 

NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

                                                           

 

23-24 april
KURS

AUROR och CHAKROR
-mät, känn, se, rena och balansera dem
Kursen går denna helg!
Ring direkt om du vill vara med! Tel 08 - 510 110 25.
Ring fram till kl 22 ikväll torsdag och hela dagen i morgon.
 

 

Våra Aura och Chakra-kurser är unika i Sverige, troligen landets mest kompletta och omfattande specialkurser inom aura och chakra.
Människan består inte bara av kroppen. Auran är en del av oss och är lika väsentlig som kroppen och fungerar också som ett skydd runt oss. I auran finns känslor, tankar, minnen, s k övernaturliga förmågor samt mallar för kroppen, vilka påverkar kroppens utseende och fysiska hälsa, m m. Det intressanta är att man kan arbeta direkt med energierna i auran och därmed påverka kroppen, känslorna, tankarna m m, både snabbt och förhållandevis enkelt. Det sker omedelbart i auran och förmedlas sedan till kroppen, som tar lite längre tid att förändras. Psyket påverkas direkt.
I auran finns också minnen samlade. De negativa tynger oss och kan rensas bort med en teknik du får lära dig.
Chakrorna är våra energicentra och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa i allra högsta grad. På kursen får du lära dig mycket mer om auror och chakror, hur vi kan förbättra vår fysiska och psykiska hälsa och påskynda vår utveckling genom att arbeta medvetet med dem.


Utdrag ur kursen:
- Vad är auror och chakror: utseende, färg, m.m.
- De olika aurornas och chakrornas betydelse för oss.
- Hur ska balanserade auror och chakror se ut. Hur påverkas vi av blockeringar.
- Hur stärker man auror och chakror. Olika metoder.
- Chakratrådar - känsloförbindelser med andra människor.
- Hur vi alla dagligen lämnar kroppen och förflyttar oss här och i kosmos med en aura.


Exempel på övningar under kursen:

- De flesta brukar börja lära sig se auran på kursen. Övningar för att förbättra auraseendet.
- Testa chakran med pendelspröt och tolka resultatet genom att ge en kort personlighetsbeskrivning av personen. Du kan se om personen är kärleksfull, egoistisk, tystlåten m.m.

Det brukar stämma förvånansvärt väl!.
- Känn på auran med händerna.
- Rena auran och chakrorna, flera olika metoder lärs ut.
- Upptäck och ta bort obalanser och energiblockeringar i auran,
t. ex. traumaringar som bildats vid obehagliga upplevelse.
- Ta tillbaka den energi du lämnat ifrån dig.
- Skydd mot "energivampyrer".
- Snabbt skydd mot kritik och obehagliga människor.

En kurs där du lär dig många olika tekniker som kompletterar varandra.
Fördel, men ej nödvändigt, om du tidigare har gått med slagruta.


25 april  FÖREDRAG

 

FÖREDRAG Måndag 25 april kl. 18.45 
Kammakargatan 56.
MÖRKA OCH LJUSA ENERGIERS PÅVERKAN
Tommy Brodd har arbetat över 20 år med att ta bort diverse mörka energier ur hus. Han berättar om sina erfarenheter, bl. a. om hur obehagligt spöken och andra negativa energier kan påverka hemmet och familjen men hur det snabbt kan förbättras vid avstörning.
Problemet är mycket vanligare än många tror! Tommy har kunnat se energier och varelser sen barndomen och fick tidigt egna andliga lärare. Han arbetar därför också som siare och healer sedan många år.

Tommy Brodd återkommer med kursen LÄR DIG TA BORT NEGATIVA VARELSER OCH ENERGIER söndag 28 augusti.
Läs mer om kursen på
www.jordstralningscentrum.nu under ”Kurser”.


26 april
KURS-start

KURS-START Tisdag 26 april (innehåller 5 tisdagskvällar)
UPPTÄCK DINA DOLDA
OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR

Följ med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. De kan dessutom övas upp! Få personliga insikter om livet och hälsan!

 

Ibland hör vi talas om mirakler eller någon med s. k. övernaturliga förmågor. Om vi granskar det så ser vi att de flesta människor – även Du! – har en hel del av dessa förmågor. Tyvärr har vi inte fått lära oss att utnyttja dem och de ligger därför väl dolda. Genom att vi berört och berättat om en del av dessa förmågor på våra kurser, har vi fått flera önskemål om att göra en separat kurs, för att gå igenom, berätta om och ibland ge möjlighet att prova dessa spännande saker.

På den här kursen får du följa med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. Vi går igenom och förklarar olika, ofta kallade "övernaturliga" förmågor och provar på en del av dem. Du får lära dig olika tekniker så att du kan öva på de förmågor du önskar förbättra. Kursen ger tips så att du hemma sedan kan fortsätta öva. Vissa saker kommer du att ha lättare för än andra. Det är individuellt. Vi är alla olika.
Du får hemläxor i form av övningsuppgifter på denna kurs, frivilligt, men bra för den som vill träna upp sina förmågor och inte bara få teoretisk bakgrund.

På kursen går vi bl. a. igenom:

Energier, auraseende, se på avstånd, kanalisering, tidigare liv – hitta och uppleva, känna på föremål – berätta vad som hänt, vad är det vi ser – hur ser det ut runt oss egentligen, känna med auran på flera meters avstånd, meditation på alfanivå, spöken och spökrädsla – vad är det, healing, stämma blod – för att få blodflöde att stoppa, tala med djur och andra intelligenser - synliga och osynliga ( t ex spöken, ledsagare, naturväsen, änglar,
utomjordingar) - här och på annan plats, se tidigare trauman hos en annan person, intuition.
Vi kommer också att beröra varsel, tankeläsning, spontan förflyttning i tid och rum, spontan tankekommunikation mellan två varelser, mm.

Vad är människan för något egentligen? Ja vi är betydligt mer mångfacetterade än vad de lärde oss i skolan. Vi är alla utrustade med s.k. "övernaturliga" förmågor, men ytterst få använder sig av dem. En del utnyttjas bara omedvetet.

Som en följd av denna kurs har många upptäckt att de har fler "övernaturliga" förmågor än de tidigare anat. Vid övningarna blir deltagarna ofta positivt överraskade av sina förmågor.

 


27 april  GRATIS-INFO

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL
Onsdag 27 april kl. 18.45   Kammakargatan 56.

Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare för att söka efter currylinjer. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner.


30/4 - 1/5
KURS

OBS!
KANALISERINGskursen
i februari blev ju fullbokad succé.
Ny chans helgen 30/4 – 1/5.
Kursen går nästa helg!
Ring fram till kl 22 på kvällen (ej föredragskvällar) om du vill vara med!
Tel 08 - 510 110 25.


På ku
rsen får du själv öva på kanalisering av flera olika slag. På så sätt kan du lära dig att fråga och få meddelanden från t ex ditt högre jag och från dina guider (som är mycket klokare och vet mycket mer än ditt vardagsjag).
Kursen tar bl a upp: människan, utveckling av det högre medvetandet, telepati, meditation, osynliga varelser i kosmos, hur går kanalisering till, vem kan kanalisera, att kanalisera för andras eller egen räkning, guider, trance-tillstånd, kontakt, hinder, utvärdering och dokumentation av upplevelserna. Carina har lång erfarenhet av att kanalisera och har kanaliserat många olika typer av väsen: det högre jaget, guider, gudar, änglar, mästare, delfiner och andra varelser i kosmos.

Kursen inleds med en kort teoretisk introduktion och består därefter av många olika övningar. De flesta kursdeltagarna brukar kunna kanalisering på egen hand efter avslutad kurs. Den som vill, kan ha med sig pekare eller pendel till kursen för att exakt avgöra när ett annat väsen tar kontakt respektive lämnar mediet.

Carina Hultqvist är bl. a. Remote viewing master och har mycket stor erfarenhet av att arbeta med energier i olika dimensioner och på olika sätt. Hon undervisar bl. a. i esoterik, healing, kabbala, parapsykologi, fjärrsyn och tarot. Hon är också initierad magiker och diplomerad hälsokostrådgivare.

 


9 maj  FÖREDRAG

FÖREDRAG Måndag 9 maj kl. 18.45  
Kammakargatan 56.
NU RÅDER STRÅLANDE TIDER – MEN ÄR DET VERKLIGEN BRA?
I Sverige utsätts alla människor för mer och mer strålning, bl.a. genom utbyggnaden av 3G-mobilsystemet, och ännu mer kommer det att bli. Är el- och mobilstrålning farligt?
Olle Johansson
, Karolinska Institutet, forskar på strålningens effekter och är en av få modiga vetenskapsmän, som törs sticka fram hakan mot auktoriteterna på området. Forskare, som undersöker hur hälsan påverkas av mikrovågor, har redan kommit fram till att strålningsstyrkan bör minskas mer än 100.000 gånger de officiella rekommendations-värden som gäller i Sverige, för att inte hälsan skall påverkas! Men våra myndigheter reagerar inte och ingenting görs åt det!
Även vi som mäter med slagruta märker hur kroppen stressas av mikrovågor och el.
Kom och lyssna på Olles gedigna kunskaper.
Läs också mer på vår hemsida (öppnas i nytt fönster)
på HÄLSO-sidan, förebyggande och under elöverkänslighet & mobiltelefoner.
 Om Årets förvillare och Årets folkbildare... tillsammans med våra kommentarer
läser du på vår Anslagstavla.

Olles långa text om föredraget, vilken bara finns här på hemsidan i
PROGRAM.


14 - 15 maj
KURS

Ny kurs framtagen på begäran. Första kursen i höstas blev succé. Att använda sin tankes kraft är starkt!
KURS
Lördag-söndag 14-15 maj.
SKAPA SJÄLV RESTEN AV DITT LIV
- SÅ SOM DU VILL HA DET!

Är det verkligen möjligt? Ja absolut - till allra största delen.
Du har ju redan skapat din egen hälsa, dina relationer och ekonomi fram till idag, fast omedvetet.
Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, lär dig hur du kan skapa det liv du vill ha på alla plan.

Hur ser ditt liv ut idag? Är du nöjd?
Är det så här du vill ha det resten av ditt liv?
Faktum är att det är du själv, som till största delen har skapat ditt liv som det ser ut nu.
Det finns medel att förändra det du vill!
Du får själv göra jobbet, men under den här helgen får du hjälpmedlen
att skapa resten av ditt liv - så som du vill ha det.

Med det du lär dig kan du sedan t. ex. arbeta med att förbättra:
- din hälsa (fysiska och psykiska problem, ...)
- din ekonomi (det finns faktiskt obegränsat med pengar för dig i världen, ...)
- dina relationer (problem i relationer eller om du vill ha en ny man/kvinna, ...)
- egna förmågor (vad vill du kunna uppnå? ...)
- din arbetssituation (är du arbetslös, vantrivs eller har för mycket att göra, ...)
- ta bort blockeringar (trauman från detta eller tidigare liv, som stör dig på olika sätt, ...)

- stress i ditt liv
- harmoni och livsglädje
- att gå din egen livsväg utan alltför stora motgångar
- stärka olika positiva egenskaper du vill ha, t ex tillit

I kursen får du gå igenom:
- Hur ser ditt liv ut idag, vilka delar är i balans, vad behöver förbättras?
- Hur vill du ha det?
- Vilka är dina livsmål?
- Vad består ett harmoniskt liv av?
- Tekniker och hjälpmedel för att uppnå ett harmoniskt liv och nå de mål du önskar.
- Övningar.

 

                                                           

ANDRAS MÖTEN

 

SPF
23-24 april
KONF.

Veckoslutskonferens Lördag-söndag 23-24 april
REMOTE VIEWING.  Fjärrsyn.
Läs mer på hemsidan 
http://parapsykologi.se

 

 


  Det kommer alltid massor av returer.
En orsak är förstås att detta kommer ut så sällan att mottagarna inte tänker på det.
Men det händer ju inte så mycket, kom igen med tips och egna berättelser inom området!
Kolla att din epostboxen inte är full.
Vi får tillbaks massor varje gång vi skickar ut något.
Många har skrivit otydligt, missat punkter, blanka, glömt suffix (.se etc) m.m.
 De som har t ex vanliga gratis-Hotmail måste använda det regelbundet, varje månad (?),  för att adressen ska gälla. Sedan finns väldigt begränsat utrymme, ibland bara 2 MB. Kolla på www.spray.se så kan du få 300 MB gratis.
Maila in epost-adressen till oss, tillsammans med namn och gärna postadress så vi vet vems den är.
  


Öppna, positiva, gärna medialt känsliga försökspersoner sökes till

FÄRGTELEPATIFÖRSÖK PÅ UNIVERSITETET

 

Jag, Göran Brusewitz, skulle vilja jämföra psykologistuderande med dom som är mer öppna för telepati, det tro jag att flertalet slagruteanhängare är. Det skulle väl vara kul att testa? Som sändare har jag flera personer, som alla är öppna för dessa fenomen, ingen aschbergstyp alltså... ;-)
Försöken äger rum 27 och 28 april, dag- och kvällstid och tar ca 15 minuter.
Du får en biobiljett som tack för hjälpen.

Göran Brusewitz
Sällskapet för Parapsykologisk Forskning
goran.brusewitz@bredband.net


 


 Vill du vara med på Svenska Slagruteförbundets
4-dagarsträff torsdag-söndag 5-8 maj ?

 
SVENSKA SLAGRUTEFÖRBUNDET har medlemsmöte  i Skövdetrakten (Flämslätt i Lerdala). Så passa på att bli medlem och få ett härligt tillfälle att lära känna slagrutemän från hela landet. På dessa möten brukar det vara över 100 trevliga slagrutemänniskor från hela landet som deltar på (10 olika) kurser, utflykter och föredrag under fyra händelserika dag.., förlåt dygn!
Bland aktiviteterna:

Lars Bägerfeldt, välkänd arkeolog i Västsverige (som besökt SSF tidigare) berättar om: ”Tidsåldrar, kunskaper och mystik under forntiden. Monumentens mål och syften. Såväl Arns rike som Svea Rikes vagga berörs.”
Lasse leder utflykt till Ekornavallen och Norra Lundby.

Kalle Hellberg om 3G-master, hälsorisker etc…

 

Arne Groth om sina senaste rön.


Cindy Stoa, naturläkare, ger många tips och råd.

Om du inte är medlem så kan du bli det och betala in medlemsavgift & mötesavgiften samtidigt.

Är du intresserad och vill vara med oss så ring:
Anita Elmerfeldt, telefon 0321 - 144 25.
Allmänna undringar se rutan nedan.

 

SVENSKA
SLAGRUTEFÖRBUNDET

SSF är en rikstäckande organisation med över 700 medlemmar.
Som medlem får du 4 nr/år av
Sveriges enda slagrutetidning
SLAGRUTAN
Den innehåller artiklar om jordstrålning, slagruta, pendling m.m. skrivna av många erfarna slagrutegängare.
Här finns också insändare och information.
Tidningen ger dig möjlighet att få läsa om nyheterna på området!
Som medlem har du möjlighet att vara med
på helgmöten på olika platser i Sverige.
.
Under hösten blir det flera helgmöten på olika platser.
Alltid 4-dagar lång träff Kristi Himmelfärdshelgen.

Medlemsavgift 200:- för 2005.
SSF´s postgironummer: 47 28 95 - 2
(ange namn, adress och telefon-nummer).
Upplysningar: telefon 08 - 758 55 90 och
www.slagruta.org    


 

TÄNKVÄRT

Hej, Per-Uno!

 

Jag vill bara tacka för alla de intressanta sidor du sände till mig.
Era hemsidor (
www.jordstralningscentrum.nu och http://vingar.se ) är otroligt proffsiga och
länkarna kan man ju läsa hur länge som helst. Jag skickar bara en dikt som tack.
Efter att ha sett en uträkning någon gjorde på slumpmöjligheter för cellskapelse, så skrev jag en dikt och som en rolig grej kom ”Svenska spel” under.


Jag har här velat ge slumpanhängarna en känga.

 

TRO

 

1/1000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000  

 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

är chansen för att en slumpvis enzymkombination

kan möjliggöra att en enda levande cell uppstår.

Den som tror på slumpen borde börja spela på lotteri.

Där är chansen till högsta vinsten minst

1000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

gånger större, så lycka till!

SVENSKA SPEL AB

 

Den här dikten av Pär Lagerkvist tycker jag har en del att säga:

 

"Jag vet att bortom det jag dunkelt anar

 finns nya ting

 mer sällsamt underbara

 än de jag höll förundrad i min hand

 jag vet och jag är rik som ingen

 jag håller i min hand

 de gåtfullt vissa tingen

 och deras bröder vänta i fördolda land"

 

 Visst handlar den om förmågan att gå med slagruta också.

 Gösta


Perttan skickar roliga saker till oss:

 

Så fel det kan bli

Tidningar och deras rubriksättning :

 

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

 

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare. (åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

 

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

 

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

 

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fåtts hittills i

år!)

 

Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)

 

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

 

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)

 

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)

 

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

 

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

 

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning. (Inte undra på!!)

 

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)

 

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

 

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

 

Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)

 

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld. (Yeah right!)

 

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(åker älgar motorcykel...?)

 

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

 

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)

 

 


Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till
jordstralningscentrum@spray.se
 


 

 Solig vår!

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se