Sl@grutenytt

nr 32     2005-04-10
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 


  

INNEHÅLL:

·       NÄRMASTE AKTIVITETERNA

·       MOBIL- OCH DECT-TELEFONER PÅVERKAR OSS

·       ASCHBERG-UPPFÖLJNING. Hot om att stänga vår hemsida för vi avslöjat bluffen och vilka som ligger bakom.

·       FLYGFELRAPPORTERING


 

 

 

NÄRMASTE AKTIVITERNA,
bl. a. våra egna arrangemang av föredrag och kurser. 

HÄLSING-LAND

Torsdag
14 april 
FÖREDRAG

FÖREDRAG Torsdag 14 april kl. 19:30 
SLAGRUTA... FUNGERAT DET?  
HÄLSINGLAND
Är bärbara telefoner så ofarliga som man säger? Vad försvagar resp.. stärker oss?
Summan av belastningar avgör vår hälsa.
Föredrag av Per-Uno Fransson om osynliga energier som påverkar oss.
Jordstrålning, mobiltelefoner, minnen från detta och tidigare liv.
Plats: Långheds bygdegård, mellan Bollnäs och Edsbyn.
Inträde 80:- Kaffe och bröd ingår i priset.
Mer info:
Kersti Hisved, ALFTA. Tel: 0271-131 78

HÄLSING-LAND

Fredag
15 april 
FÖREDRAG
 

FÖREDRAG Fredag 15 april kl. 19:00   HÄLSINGLAND
NATURVÄSEN, FINNS DET VÄTTAR OCH SMÅFOLK?
Ännu en intressant föreläsning av Per-Uno Fransson.
Om olika sorters osynliga väsen, ledsagare etc. runt oss.
Plats: Långheds bygdegård, mellan Bollnäs och Edsbyn.
Inträde 80:- Kaffe och bröd ingår i priset.

JC 
16-17/4

KURS
 

KURS Lördag-söndag 16-17 april
SLAGRUTAN SOM MEDICINSK VÄGLEDARE

med Tommy Wiberg.
Lär dig ett komplett behandlingsprogram för att behandla dig själv och andra för en bättre hälsa. Läs mer om kursen på Kurssidan.

JC 
23-24 april
KURS

KURS Lördag-söndag 23-24 april
AUROR OCH CHAKROR

Kroppen är bara en begränsad del av människan. Vi är större än så! I våra yttre osynliga kroppar (auror) finns känslor, tankar och s.k. övernaturliga förmågor. Vi kan t. ex. ta en sådan aura och förflytta oss mentalt till andra platser och se vad som händer där eller påverka andra (distanshealing). Lär dig mer om auror och chakror på kursen. Lär dig balansera dem och därmed snabbt påverka hälsan, både kroppen och psyket! Läs mer om kursen på Kurssidan.

SPF
23-24 april
KONF.

Veckoslutskonferens Lördag-söndag 23-24 april
REMOTE VIEWING. 
Fjärrsyn.

Läs mer på hemsidan  http://parapsykologi.se/

JC 
25 april  FÖREDRAG

 

FÖREDRAG Måndag 25 april kl. 18 45 
MÖRKA OCH LJUSA ENERGIERS PÅVERKAN

Tommy Brodd har arbetat över 20 år med att ta bort diverse mörka energier ur hus. Han berättar om sina erfarenheter, bl. a. om hur obehagligt spöken och andra negativa energier kan påverka hemmet och familjen men hur det snabbt kan förbättras vid avstörning.
Problemet är mycket vanligare än många tror! Tommy har kunnat se energier och varelser sen barndomen och fick tidigt egna andliga lärare. Han arbetar därför också som siare och healer sedan många år.

Tommy Brodd återkommer med kursen LÄR DIG TA BORT NEGATIVA VARELSER OCH ENERGIER söndag 28 augusti.
Läs mer om kursen på
Kurssidan.

JC 
26 april
KURS-start

KURS-START Tisdag 26 april (innehåller 5 tisdagskvällar)
UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR
Följ med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. De kan dessutom övas upp! Få personliga insikter om livet och hälsan! Läs mer om kursen på Kurssidan.

JC 
27 april  GRATIS-INFO

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Onsdag 27 april kl. 18 45 
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare för att söka efter currylinjer. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner

JC 
30/4 - 1/5
KURS

OBS! KANALISERINGskursen i februari blev ju fullbokad.
Carina håller samma kurs även 30/4 - 1/5.
Anmäl dig snarast om du vill vara med.

 

 

 


  Det kommer alltid massor av returer.
En orsak ar förstås att detta kommer ut så sällan att mottagarna inte tänker på det.
Men det händer ju inte så mycket, kom igen med tips!
Kolla att din epostboxen inte är full.
Vi får tillbaks hundratals varje gång vi skickar ut något.
Många har skrivit otydligt, missat punkter, blanka, glömt suffix (.se etc) m.m.
 De som har t ex vanliga gratis-Hotmail måste använda det regelbundet, varje månad (?), för att adressen ska gälla. Sedan finns väldigt begränsat utrymme, bara 2 MB.
Saknar du Slagrutenytt maila in din fungerande epost-adress till oss,
tillsammans med namn och gärna postadress så vi vet vems den är.
  Berättelsen om erfarenheterna med
AURASEENDET UNDER KANALISERINGSKURSEN

i förra numret kom från Eva Svensson.
Glömde skriva det, sorry.

Det var väl inte precis vad alla väntat sig, eller? Ni som har erfarenheter får väldigt gärna höra av er! Det är många som sitter och väntar med eller utan skägget i e-postbrevlådan på att det ska komma många fler berättelser från oss och er andra.

Det roliga var att Eva inte kom ihåg att Jenny sett ungefär motsvarande för 10 år sedan. Jenny hjälper oss ibland och många av er har träffat henne på kurser och föredrag och på nästan alla Slagruteförbundsmöten de senaste 10 åren. Jenny har ”bra” auraskeende och inte bara ser auror, jordstrålningsenergier etc. utan hon pratar med osynliga väsen av alla sorter och djur. Alla ni som var med under healing-experimentet som avslutade höstterminen vet ju hur hon berättade vad som hände, hur olika sorts healing såg ut energimässigt, vad som hände när mottagaren lade upp mentalt skydd etc… 

För ca 10 år sedan hölls ett mycket välbesökt möte i Stockholm med folk som i en tvåvåningssal skulle vara med om en ”seans” då jag vill minnas att målet var att tala med Ärkeängeln Mikael och några höjdare inom Fria Förenade Flottan, den del av universums intelligenser som erkänner människans fria vilja … bla bla bla… Vi har valt att INTE ha UFO & dylikt på denna hemsida, det finns istället på http://vingar.se . Man hittar dem med slagruta och är de inte i denna dimension, syns de i regel med aurasyn.

 De två medier som skulle förmedla kontakterna hade hört att Jenny var med i salen och innan ”seansen” startade frågade de ut i publiken var Jenny fanns och om hon ville vara så jättesnäll att försöka se och kolla vad som hände under ”informationsutbytet”, för ingen av dem hade någonsin haft någon som kunnat se och berätta vad som hände tidigare, och hela publiken var också väldigt nyfiken. Jenny sa att hon skulle försöka. Efteråt berättade Jenny just att det ibland kom ner en stor ljusboll till den som ”kanaliserade”. Något som tydligen av reaktionerna att döma var ganska oväntat, alla hade väntat sig någon människoliknande form. 
Och nu upprepades detta under Carina Hultqvists lyckade kanaliseringskurs.
KANALISERINGS-KURSEN kommer alltså i repris helgen 30/4 – 1/5.

PSI-spår:
Jenny har under 90-talet varit med Jens Tellefsen då han under ett Slagrutemöte i Hågelbyparken lade ut PSI-spår för att deltagarna skulle få träna sig att söka sådana.
Jens frågade om hon inte kunde åka och träffa PSI-spårs-”uppfinnaren” Göte Andersson, och det gjorde hon. Där ställde sig Göte tyst och blundade kanske ett par minuter i utställningslokalen, Göte är duktig konstnär, mitt på ena långsidans vägg. ingen sade något eftersom vi inte skulle leda varandra,men vi förstod att Göre skickade något han ville att vi skulle söka, speciellt om Jenny kunde se det med ögonen. Efter en stund tittade Göte upp och nickade och Jenny tittade lite runt om i lokalen från olika vinklar och jag vill minnas att hon sade lite undrande, eftersom hon väntat sig att Göte skulle skicka ett PSI-spår och sedan vilja veta hur Jenny såg det till form och färg. Så Jenny sa lite förvånat: Det har blivit två stycken spår från dig och de ser olika ut, det ena går ut genom tavlan nästan i hörnet därborta och det andra gå ut i det motsatta hörnet. Göta flinade glatt och berättade att han dels hade skickat ett PSI-spår till en grannes trappa och dels hade han kommit överens med en tjej som var hemma om att få skicka healing till henne och riktningarna stämde exakt som Jenny pekade ut. 

Jag hade tidigare berättat för Göte att vi ett par gånger gjort experiment inför publik hos Jordstrålningscentrum i Stockholm där jag skickat healing till Eva på olika sätt och att Jenny då varit med och berättat om vad som hände och hur healingenergin såg ut vid olika tillfällen. Och att Eva ibland lade ut ett mentalt skydd som påverkade healingens väg och att vi även provat att sätta upp en skiva klädd med aluminiumfolie för att se hur healingen tog sig förbi runt skivan osv...


 


Ni har i tidigare utskick fått en del info om hur:
MOBIL- OCH DECT-TELEFONER
PÅVERKAR OSS

 

Olle Johansson som forskat på detta håller föredrag i Stockholm måndagen den 9 maj.

Skriv upp det i almanackan!


 


FÖREDRAG Måndag 9 maj kl. 18 45 
NU RÅDER STRÅLANDE TIDER – MEN ÄR DET VERKLIGEN BRA?

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56.
I Sverige utsätts alla människor för mer och mer strålning, bl.a. genom utbyggnaden av
3G-mobilsystemet, och ännu mer kommer det att bli. Är el- och mobilstrålning farligt?

Olle Johansson
, Karolinska Institutet, forskar på strålningens effekter och är en av få modiga vetenskapsmän, som törs sticka fram hakan mot auktoriteterna på området.
Forskare, som undersöker hur hälsan påverkas av mikrovågor, har redan kommit fram till att strålningsstyrkan bör minskas mer än 100.000 gånger de officiella rekommendations-värden som gäller i Sverige, för att inte hälsan skall påverkas! Men våra myndigheter reagerar inte och ingenting görs åt det!
Även vi som mäter med slagruta märker hur kroppen stressas av mikrovågor och el.
Kom och lyssna på Olles gedigna kunskaper.
Läs också mer på vår hemsida
www.jordstralningscentrum.nu/link-health-for.htm och kolla under elöverkänslighet & mobiltelefoner.
www.jordstralningscentrum.nu/anslagstavla.htm om Årets förvillare och Årets folkbildare... tillsammans med våra kommentarer.

Olles långa tänkvärda informativa text om föredraget, vilken bara finns av utrymmesskäl bara här på hemsidan:

Tecknen i tiden vad det gäller hälsoeffekter av elektromagnetiska fält har länge varit mycket tydliga, den brittiska regeringens expertgrupp avrådde redan i december år 2000 barn från att använda mobiltelefoner och rekommenderade varningstext på telefonerna avseende deras hälsofarlighet (detta återupprepas samma dag som jag skriver dessa rader i The Sunday Times, den 9/1 2005, under rubriken "Get off that mobile, expert tells children"), och de amerikanska federala myndigheterna krävde för några år sedan att tillverkarna talar om hur mycket telefonerna strålar (=deras SAR-värden),  samt ville också se en varningstext på varje försåld apparat. Vad händer då i Sverige? Vad gör våra "federala myndigheter"?

                      Flera myter florerar: En sådan säger att frånvaro av "objektiva fynd" är detsamma som frånvaro av påverkan. En annan sådan myt är att risk bara föreligger om effekterna är "vetenskapligt säkerställda" hos människan. En tredje medicinsk myt är den att det alltid finns en lägsta effektiva dos, d.v.s. under en viss gräns finns inga effekter. Ingen av dessa myter har dock något vetenskapligt stöd, men används ofta ändå som löst utslängda påståenden i den allmänna debatten. Till exempel SSI (Statens Strålskyddsinstitut) hävdar att mobiltelefoner är ofarliga eftersom de ligger under de rekommendationsnivåer som industrin själva varit med och tagit fram. Detta är en naiv inställning, lika naiv som ett barn som plockar upp en giftig orm och kallar den "söt och snäll". Vi ska inte alls tro att bara därför någon pekar på en mobiltelefon och säger att den är ofarlig, att den då garanterat blir det. Tvärtom, forskningen rörande hälsoeffekter av mikrovågor har redan gått till nivåer som är mer än 100.000 ggr. svagare än de officiella rekommendationsvärden som SSI lutar sig mot! M.a.o., forskarna och kunskapen är mycket långt från någon bevisad ofarlighet! Tvärtom, vi fjärmar oss alla snabbt från denna ofarlighet. Men vem i Sverige tager ansvar för framtida skador? Vem i Sverige står för kostnaderna då??

                      Runt hörnet har dessutom redan det s.k. "Blåtandssystemet" kommit, alltså det mikrovågsbaserade system på 2,45 GHz (samma frekvens som i Din mikrovågsugn!), som går genom stål och betong, allt detta för att Din telefon skall kunna 'tala' med Ditt kylskåp och Din brödrost! Risken med att vi alla kommer att gå runt i en konstant mikrovågsugnsmiljö är att vi får se en galopperande sjukdomsutveckling, inkl. cancer, i aldrig tidigare skådad omfattning om denna "utveckling" tillåts att blint och aningslöst fortsätta.

                      Allt ovanstående och mycket, mycket mer därtill är synnerligen viktiga tecken i tiden, varningar som den svenska riksdagen och dess regering borde taga på allvar! Men, det tycks som om man istället vänder det hela ryggen... Vi får bara hoppas att det inte i framtiden slår tillbaka som en medicinsk överraskning!".

 Ytterligare lite erfarenheter från Per-Uno (Västeråsare) kring detta efter lite ”enkla” ovetenskapliga undersökningar, som är gjorda med ett gäng intresserade människor, som kan slagruta och aura och är energikänsliga. Sådant väger hos dem som vet vad det handlar om lika tungt som vetenskapliga undersökningar. Jag har hört att det finns minst en professor som gjort ”känslighets”-undersökningar, med så vansinniga förutsättningar så att de som vet förutsättningarna baxnar. Ren Aschberg-klass för att få det resultat han ville. Men eftersom hans resultat inte (mer eller mindre indirekt) går emot kollegornas arbetsgivare, så slipper ju bli utsedd till ”Årets förvillare”  ;-)  Var jag elak eller är det sanning?

Vi var ett gäng energivana slagrutefolk, Reiki Masters och Änglahealers m fl och vi hade med Jenny, som många av er känner, hon ser våra olika aurors storlek och hur de ser ut i kvalitet. En aura kan vara ”lagom” stor men innehålla ”klet”… Det var ju motiverande att kolla just känsligheten för dessa mobil- eller annan bärbar telefon eftersom de kanske finns i varannan eller var tredje lägenhet. Bärbara inomhustelefoner typ DECT är ju lika smart som att ha en mobilsändare på dygnet runt i sin lägenhet. Och läser man på förpackningen så räcker den kanske 200 meter bort. Hur många telefoner påverkar oss i hem och på arbetsplats, för att inte tala om när vi åker bil, buss eller tunnelbana då signalerna inte kommer ut direkt utan studsar runt på plåten och når oss från alla håll. Och nu kommer fler och fler trådlösa tekniska prylar till utomhustermometrar, mobiltelefoner och datorer. Intelligent? Och alla skyddar sig genom att peka på de vetenskapliga undersökningar som passar deras intressen, så att de låtsas ha kvar etik och moral. Ingen företagare, politiker eller försäljare vill höra talas om t ex Olle Johansson, som törs vara obekväm.

Läs hans och andras erfarenheter på
www.jordstralningscentrum.nu under ”HÄLSA” och sedan under ”Förebyggande…” där ni kan läsa avsnitten under ”Amalgam” och ”Elöverkänslighet” och ”Mobiltelefoner”, det hör oftast mer eller mindre ihop. Missa inte Olle Johanssons föredrag i Stockholm måndagen den 9 maj!

Vi har mätt att vi reagerar på mobiltelefoner så starkt att vi muskeltestar svagt redan när de kommer på armlängds avstånd och är avstängda. Och vi har sett att det finns platser där man kan lägga en telefon minst 25 meter bort och den stör så mycket att man muskeltestar svagt. Sedan har vi inte haft tid att göra mer undersökningar, men aurorna reagerar långt tidigare. Problem i vanlig miljö är ju att utesluta all yttre påverkan och att man är neutral och testar på neutrala personer, eftersom vi med tanken kan påverka t ex våra auror sekundsnabbt. Och eftersom jag och andra testat kanske tusentals personer på hur de reagerar på mobiltelefoner och även testat om någon i viss mån kan minska störeffekterna så är vår uppfattning idag att det inte finns något som alltid hjälper alla oavsett vad vissa försäljare/uppfinnare säger. Kollar man på aurareaktionerna så är olika ”balanserare” olika effektiva och vi är som människor alla olika känsliga för olika störningar. Och den ”balanserare” som kanske hjälper när vi har telefonen nära, den kanske inte hjälper när vi ”råkar” lägga den på ”fel” plats. Vi har fått en del ”balanserare” att testa, men vi vet att det finns fler, den som är intresserad får gärna låna ut nya varianter. Vi jämför med en av de billigast:e BIOS-brickan som kostar 225:-, många som kostar mångdubbelt är sämre. BIOS är mycket effektiv även mot ”fel”-placerad telefon. Plus/Minus hjälper inte praktiken nästan inte alls mot ”fel”-placerad telefon, även om man blir Plus-minus-balanserad. Ole-pluppen är liksom BIOS-brickan effektiv mot jordstrålning, men vi har inte haft tillgång till någon mobiltelefon-”plupp” att testa. PlusochMinus-folket menar att BIOS-brickan tar bort effekten av deras mobilbricka. Trots detta är den bästa lösningen för mig & Jenny och många fler att man har just de båda brickorna i kombination. Det beror kanske på att Plus & Minus-foket har begränsade möjligheter att göra uppföljning och att testa? Vi kollar både med muskeltest och genom att se hur alla aurorna reagerar och hur de ser ut. Det verkar vara ett steg mer än att man ”bara” är i plus&minus-balans, som i sig är ett stort steg framåt. Just kinesiologi- och aurakontroller (av i alla fall de 7 grundaurornas storlek och innehåll) är en metod nästan ingen behärskar av dem som gör ”balanserare”. Bertil Nygård som uppfann BIOS-brickan kunde detta och kollade resultat bl a med både mig & Jenny. Men som sagt, vad vi än gör så blir inte aurorna normala, men vi ser ändå att telefonerna verkar bli lite ofarligare. Sa jag att 3G-mobilerna är ännu värre än företrädarna. Och nu vräks det fram fler trådlösa informationssystem för vår hemmiljö bl a för mobiltelefoner och datorer.

Att detta inte går att mäta med ett instrument är ju ett problem. Och det är inte lätt att göra uppföljning med de tekniker vi slagrutegängare har tillgång till. Vi kompletterar slagruta / pekare / pendel(spröt) / fingertest med att använda oss av både kinesiologi och kontroll av de sju grundaurorna, vi kollar hur de ligger inbördes och hur deras innehåll är. Allt ger viktig information, även om det finns stora kunskapsluckor. Jordstrålningscentrum m fl har kollat många elöverkänsliga genom åren och hittills har ALLA haft någon eller några auror som ligger ”fel”. Detta är inte lätt, men eftersom många inte ens har någon kunskap om det jag talar om här så är det ju bra att sprida så mycket info som möjligt bland oss slagruteintresserade som även är hälsointresserade. Om man kollar sin egen eller vänners lägenhet med avseende på jordstrålning så är det väl ”inte helt fel” att även kolla in strålning från el- och telefoner m m. Vi vet inte så mycket, men varje litet steg med nya erfarenheter är ett steg framåt, sedan får vi testa och utveckla det vidare. Hör av er med erfarenheter.

                                                                                                                      
 Per-Uno


Aschberg-uppföljning.

Hot om att stänga vår hemsida för vi avslöjat bluffen och vilka som ligger bakom.

 

Vi skrev i tidigare nummer om Aschbergs bluffar.
Nu har producenten hotat att se till att vår hemsida blir nedstängd om vi inte tog bort hans namn från berättelsen i Slagrutenytt om hur man i programmet bluffat folk.
Det går alltså bra att i TV3 och i Aftonbladet visa bild och namn och förnedrande lögner på människor mot deras vilja, men om vi på en liten ideell föreningssida berättar hur det ligger till, då hotar han att stämma oss och se till att hemsidan blir nedlagd:

 

Hej Eva.
 
Av samma skäl som ni plockade bort F L:s namn från er sida så anmodar jag er härmed att plocka bort mitt.
 
...här stod tidigare det namn hon sade sig heta, men bolaget Strix har jagat fel här och det enda fel de hittat är tydligen att ett av hennes namn råkade vara tjejens rätta namn, så deras advokat bad oss ta bort det med hänvisning till personskyddslagen...
 
 
Om inte detta sker snarast kommer ni att få stänga hela sida.
Se bifogad lagtext:
 

PERSONUPPGIFTSLAG

Syftet med lagen
1 § Syftet med denna lag är att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter.
osv osv

51 §

Mvh
 
P..-E... M... (Aschbergs producent)
 


Hela texten vi skrev, numera med producentens namn skippat finns på www.jordstralningscentrum.nu på förstasidan och i Slagrutenytt 16 & 29.
 


 

FLYGFELRAPPORTERING

 

Vår kära humoristiske slagrutevän Perttan, igen!                                               

Efter en flygning skriver piloten ut en felrapport, därefter får mekanikerna en felanmälan och bedömer vilken reparation felet kräver. Blanketten är ett papper som piloten fyller i och mekanikerna läser för att sedan reparera felet. Mekanikerna skriver sedan, på blankettens nedersta del, vad de har gjort för reparationer och piloterna läser därefter igenom rapporten till nästa flygning.

Ingen kan påstå att personalen på marken och mekanikerna inte har någon humor.
Här är några verkliga, registrerade felrapporter över behov av underhåll och problem, som Quantas piloter har skrivit. Samt vilken lösning som underhållspersonalen har skrivit.

Som kuriosa ska tilläggas att Quantas är det enda större flygbolag,
som aldrig haft en allvarlig olycka.

P  = Problem inlämnat av piloten.
S  =  Svar från mekaniker.

P: Innersta hjulet på vänster sida borde nästan bytas.
S: Har nästan bytt ut det innersta hjulet på vänster sida.

P: Testflygningen gick OK, bortsett från att den automatiska landningen var något hård.
S: Det är inte installerat något automatiskt landningssystem på detta flygplan.

P: Propeller nr.2 får inte nog med smörjning.
S: Smörjning till propeller nr.2 är OK. Smörjning till propeller nr. 1, 3 och 4 är felaktig.

P: Någonting sitter löst i cockpit.
S: Någonting sattes fast i cockpit.

P: Döda insekter på framrutan.
S: Levande insekter är restade i lagret.

P: Autopiloten ger ett fall på 200 fot när flyghöjden skall låsas.
S: Kan inte återskapa problemet på marken.

P: Tecken på läckage på höger sidas landningsställ.
S: Tecknet borttaget.

P: Ljudet i intercom är otroligt hög.
S: Ljudet i intercom inställt till en mera trovärdig nivå.

P: Mothållslåset får gashandtaget att sitta fast.
S: Det är liksom det det är där för...

P: Misstänker att det är en spricka i framrutan.
S: Misstänker att du har rätt.

P: Saknar motor nr.3.
S: Motor funnen på höger vinge, efter kort sökarbete...

P: Flygplanet uppför sig lustigt.
S: Flygplanet har beordrats att ta sig samman, flyga ordentligt och vara lite mer seriöst.

P: Radarn brummar.
S: Har omprogrammerat radarn till att tala.

S: Mus i cockpit.
P: Katt installerad.

/Mvh Kapten Petersson.


Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till
jordstralningscentrum@spray.se
 
(Per-Uno: Tack för att det bl a från er rasar in länktips till min & Jennys hemsida http://vingar.se och för första gången sedan sidan startade i somras är det över 13.000 besökare/månad. Kul att så många är intresserade av slagruta, naturväsen, healing, shamanism, magi, naturfolk, samer, inka, indianer etc, UFOs, kinesiologi, traumaringar, restips och musik, speciellt country! Hårdrock står på kö och kommer när Jenny får tid. På Slagrutesidan finns bilder Jenny tog under förra Slagruteårsmötet och på res-sidan under Spanien finns bilder från Resa till det Osynliga, USA-bil-fans hittar ca 500 bilder från förra årets Power Meet på bil-sidan.)


 

 Nu kommer våren med stora steg! 
 Tänk på att vid denna tid när snön smält bort och innan gräset kommer, så är det som bäst att se alla stenar vid fornminnesplatser etc.
Är du ute och undersöker för slagrutefolk intressanta kraftplatser så dokumentera dem gärna med kartskiss etc.
Svenska Slagruteförbundet vill gärna kunna lägga upp ett register med kartor och beskrivningar som andra kan skriva ut före besök.

Har du inte anmält dig till Slagruteförbundets årsmöte (som hålls 1 mil väster om Skövde), så anmäl dig snarast!

Är du inte redan medlem så kan du bli det samtidigt!  Se www.slagruta.org eller ring 08-758 55 90, vill du bli medlem eller har årsmötesfrågor ring Anita mellan 18-20 0321 - 144 25.

 

Ha en härlig vår!

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se