Sl@grutenytt

nr 31     2005-03-30
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 


  

INNEHÅLL:

·        NÄRMASTE AKTIVITER

·        AURASEENDE VID Carina Hultqvists KANALSERINGSKURS

·        SLAGRUTEFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE

·        TANKESYSSELSÄTTNING


 

 

 

NÄRMASTE KÄNDA STÖRRE AKTIVITETER
FÖR BL. A. SLAGRUTEFOLK

                                                                          

SPF
31 mars

FÖREDRAG Torsdag 31 mars kl. 19 30
Paranormala upplevelser - positiva och negativa sidor

Lokal: Samlingssal 35, Brygghuset, Norrtullsg. 12 N.
Anneli Goulding 
Sällskapet för Parapsykologisk Forskning 
Läs mer på hemsidan:  
http://parapsykologi.se/ 

2-3 april

MÄSSA

Sveriges största ALTERNATIVMÄSSA:
Kropp & Själ.
Lördag-söndag 2-3 april kl. 10 00 – 18 00.
INRE HARMONI – MÄSSA.
I Liljeholmshallen, Mejerivägen 4. T-banestation Liljeholmen. Ca 200 utställare från hela landet och även Jordstrålningscentrum är med och gör som vanligt roliga demonstrationer, t ex stå och känn på ett currykors och testa gratis "plattor", som minskar den negativa påverkan från din mobil. Många föredrag båda dagarna.
Arrangörens hemsida:  www.harmoniexpo.com   

JC 
4 april 

FÖREDRAG

FÖREDRAG Måndag 4 april kl. 18 45
PSI-SPÅRET

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56.
Jens Tellefsen, PhD, berättar om Göte Anderssons upptäckt hur man kan hitta borttappade saker med hjälp av tankens kraft och slagruta. När man tänker koncentrerat på ett föremål, så bildas ett tankespår (PSI-spår) fram till det oavsett om man vet var föremålet är eller ej. Spåret och därmed föremålet kan sedan hittas med hjälp av slagruta!
Jens var med och ledde de strikt vetenskapliga testerna av PSI-spåret och berättar om de otroligt bra resultat man fick vid försöken att hitta de gömda föremålen.

JC 
8-10/4

KURS
 

KURS Fredagkväll - söndag 8-10 april
NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen.
Läs mer om kursen på www.jordstralningscentrum.nu under "Kurser".

JC 
9-10/4

KURS
 

KURS Lördag-söndag 9-10 april
GRUNDKURS I VIT MAGI
Carina Hultqvist
lär ut grunderna i vit magi. En kurs för den som vill lära känna universums energier och bl. a. lära sig hur man genom magi kan påverka energierna för att förändra saker, händelser, förhållanden m.m. till det bättre för sig själv och andra.
Läs mer om kursen på www.jordstralningscentrum.nu under "Kurser".

JC 
11 april 

FÖREDRAG

FÖREDRAG Måndag 11 april kl. 18 45 
VARFÖR ÄR CHAKROR SÅ VIKTIGA?
-
Om hur medvetandets icke-fysiska energikanalcentra (chakrorna) bygger upp auran, som är mätbar med slagruta
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56.
Henrik Hammargren
informerar om de sju chakrorna, som är mycket olika varandra och tillsammans bildar medvetandet. Chakra-kunnande är praktiskt. Vi känner igen beteendemönster och obalanser/sjukdomar som hör ihop med respektive chakra, hos oss själva eller andra. Även sambanden mellan känslor och chakror berörs samt chakralinjer på marken, som kan mätas med slagruta. Tillfällen till frågor. Henrik Hammargren har studerat och praktiserat indisk och kinesisk religion och kultur i ett 30-tal år. Henrik är även känd som slagruteman för sitt arbete och forskning kring traumaringar.
Henrik Hammargren återkommer med kursen DE SJU CHAKRORNA, CHAKRA-YOGA OCH CHAKRABALANSERING lördag - söndag 21-22 maj.
Läs mer om kursen på www.jordstralningscentrum.nu under "Kurser".

 

 


 

AURASEENDE VID KANALISERING

 

Detta handlar om vad som hände under Carina Hultqvists fullbokade och mycket lyckade kanaliseringskurs 12-13 februari. Kursen kommer i repris för dem som missade och övriga helgen 30 april - 1 maj.  

 

Som arrangör av föredrag och kurser så har jag förmånen att själv kunna delta på många av dem. I helgen var jag på en kanaliseringskurs där deltagarna skulle lära sig att låta andar och andra tala genom deras mun, dvs. de skulle bli en kanal för dem. Jag hade lite annat arbete att göra samtidigt, så jag satt en bit vid sidan om och kunde då och då iaktta vad som hände i gruppen på 21 personer. Kursledaren ville att jag ibland skulle kontrollera med pekare när de osynliga varelser som skulle kanaliseras, kom in i lokalen. Flera av deltagarna satt dock med pekare, som fick ge utslag och visa om någon varelse var närvarande eller ej. Det fungerade bra. Man kunde se på pekarnas rörelse när kontakten etablerades och när den sedan tog slut. Själv tittade jag därför istället med auraseende på vad som hände. Det var spännande!

 

Nu fanns 21 personer att iaktta när de kanaliserade gång på gång. Jag visste inte alls vad som skulle ske. Jag tittade först på en kvinna jag känner sedan tidigare. Hon kom snabbt ner på den ”trance”-nivå, som behövs för att få kontakt. Kronchakrat, som är placerat högst upp på huvudet, öppnade sig stort och sedan såg jag hur ”ett moln” sänkte sig ner och lade sig runt övre delen av hennes huvud! Det var ca 1 m brett och 50 cm högt. Det i sin tur hade kontakt med en annan betydligt större ”molnformation”, som låg högre upp. Kom att tänka på bibeln – ”och anden sänkte sig över…” (… var det Moses?)… Här syntes tydligt hur ”molnet” sänkte sig ner över henne!  ”Källan” till detta, hennes egen guide, började sedan tala genom henne.

 

På flera andra kunde jag iaktta deras kontakt med vad jag så småningom kom att uppfatta som ”det högre jaget”, för det var främst när de skulle ta kontakt med det som det visade sig. Det visade sig som en blå/röd/lila kraftigt spräcklig 1 dm bred slang från toppen av huvudet upp till ett likadant färgat ca 50 cm diameter stort klot, som låg lite olika högt över huvudet på olika personer. Liknande spräcklig lila/röd/blå färg syntes på flera. På en tjej, som inte riktigt lyckades kanalisera just då, dvs. få fram orden, syntes det hur det lila/röda/blå svepte runt hennes kropp lite upp och ner på sidorna i olika formationer och till slut samlades mest under hennes stol. Det såg i mina ögon (eller i fantasin ?), ut som ”det” försökte hitta en väg in i henne för att få kontakt. I och med att kronchakrat inte var öppet, så sökte det tydligen efter andra vägar.

 

En man fick mycket bra kanaliserings-kontakt genom en kraftig stråle från pannan. Ur honom flödade orden. Nästan enda tillfället jag verkligen såg det kanaliserade väsendet, som en gestalt, var då en kvinna skulle kontakta en annan kvinnas avlidna släkting och låta honom få prata genom henne. Då visade han sig som en gestalt, som stod bakom den som kanaliserade. När flera personer skulle kanalisera genom samma ”källa” samtidigt såg jag flera gånger hur de ”kopplades” ihop med en gul energistråle i pannan, in till ett gemensamt ”klot” i mitten och därifrån gick ”energiledningar” uppåt till något som ej tog gestalt, åtminstone inte vad jag såg. Det var häftigt att se alla 21 omgående få varsin stråle i pannan. Det såg ut ungefär som en bläckfisk med en tentakel till var och en! Jag har aldrig provat att se det här förut eller hört någon annan tala om detta, så det var spännande att iaktta gruppen!

 

Genom att öva auraseendet då och då ser man verkligen mer och mer. Man får dock tänka på att olika personer kan uppfatta det man ser på lite olika sätt, dvs. precis som vi gör i vardagslivet. Från början såg jag ingenting, utan har övat upp den här förmågan. Det är bra att kunna kontrollmäta med pekaren. För det är ju dessa ”synliga energier” vi mäter på. Det går också utmärkt att känna dessa formationer med händerna. Hur man gör det berättas mer om i en annan separat artikel.

 

Genom att gå med slagruta/pekare övar man upp känsligheten. Det gör att det sedan är lättare att utveckla andra outnyttjade förmågor på det här området. Slagrutan är ofta inkörsporten in i det okända och det blir bara mer och mer spännande med åren. Vi får möjlighet att med slagrutans hjälp se in i andra dimensioner, som vi sedan kan bekräfta med andra förmågor. Idag finns det tillgång till tekniker för att öva upp dessa, både på kurser och i ett stort utbud av böcker. Vart ska det leda? Ja, fler och fler tvingas nog ändra världsbild, för inte ser det ut som vi lärde oss i skolan. Att uppfatta och förstå fjärde dimensionen och kanske ännu fler är svårt för en människa, så det kommer att ta många år innan vi får grepp på detta och det blir nog många feltolkningar på vägen! Men det är otroligt intressant!

 


Svenska Slagruteförbundet
har årets största möte som vanligt Kristi Himmelfärdshelgen torsdag-söndag 5-8 maj.

Har du inte anmält dig så snabba på medan det finns plats kvar!
4 dagar fyllda av mycket trevlig gemenskap med likasinnade och massor av kurser, föredrag och utflykter, bl a med Lars Bägerfeldt, som doktorerat om Megalitgravar till Ekornavallen. Får inte missas!
Är du inte medlem så kan du bli medlem och på köpet få Sveriges enda slagrutetidning SLAGRUTAN 4 nr per år.
Kolla hemsidan
www.slagruta.org

 


 

50 händelser som gör dig glad
som vi fått från en tjej som ofta hjälper oss på föredrag och mässor.


 

 

 

Tänk på punkterna en och en, innan du läser vidare.
Det får dig att bli glad!
50 naturliga höjdpunkter:

 

1. Att bli förälskad.

 

2. Att skratta så mycket att det gör ont i magen.

 

3. Ett varmt bad.

 

4. Ingen kö i affären.

 

5. En speciell blick.

 

6. Att få ett e-mail.

 

7. Att köra en tur efter en fin väg.

 

8. Att höra din älsklingssång i radion.

 

9. Att ligga i din säng och lyssna till regnet utanför.

 

10. Varma handdukar.

 

11.  Att finna tröjan som du gärna vill ha, på rea.

 

12. Choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb.

 

13. Ett entimmes långt telefonsamtal.

 

14. Ett bubbelbad.

 

15. Att fnissa.

 

16. Ett gott samtal.

 

17. Stranden.

 

18. Att finna pengar i en gammal jacka.

 

19. Att skratta av dig själv.

 

20. Midnatts-telefonsamtal som varar i flera timmar.

 

21. Att springa igenom en vattenspridare.

 

22. Att skratta utan någon som helst anledning.

 

23. Att ha någon som talar om för dig att du är underbar.

 

24. Att le inombords åt en gammal historia.

 

25. Vänner.

 

26. Att råka höra någon tala gott om dig.

 

27. Att vakna upp och inse att du får sova länge.

 

28. Din första kyss.

 

29. Att få nya vänner, eller att vara tillsammans med de gamla.

 

30. Att leka med ditt keldjur.

 

31. Att någon smeker dig i håret.

 

32. Söta drömmar.

 

33. Varm choklad.

 

34. Utflykt med goda vänner.

 

35. Att gunga riktigt högt.

 

36. Att slå in paket och lägga under julgranen.

 

37. Att sjunga riktigt högt, när du är helt ensam, utan att känna dig dum.

 

38. Att lyssna på en riktigt bra konsert.

 

39. Att få ögonkontakt med en främling.

 

40. Att vinna ett riktigt svårt spel.

 

41. Att baka småkakor.

 

42. Att få hembakta kakor av en vän.

 

43. Att vara tillsammans med goda vänner.

 

44. Att se dina vänner le och skratta.

 

45. Att hålla hand med någon du håller av.

 

46. Att möta en gammal vän och inse att vissa saker ändrar sig aldrig.

 

47. Att åka rutschkana om och om igen.

 

48. Att se uttrycket i någons ansikte när de öppnar en gåva från dig.

 

49. Att se solen stiga upp.

 

50. Att kliva upp ur sängen varje morgon och vara tacksam för ännu en underbar dag.

 

 

Vänner är änglar som lyfter upp oss,
när våra vingar har problem med att flyga.

 

Ha en bra dag och sköt om dig min vän!


 

Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till jordstralningscentrum@spray.se
 

 

Vi får tillbaks hundratals varje gång vi skickar ut något. 
 Kolla att epostboxen inte är full. Har du inte fått det senaste Slagrutenytt som finns på hemsidan så maila in namn+adress+e-postadress! 
Många har skrivit otydligt, missat punkter, blanka, glömt suffix (.se etc) m.m.
 De som har t ex vanliga gratis-Hotmail måste använda det regelbundet, varje månad (?),  för att adressen ska gälla. Sedan finns väldigt begränsat utrymme, ibland bara 2 MB. T ex har www.spray.se e-post med 300 MB gratis om jag inte fattade fel.


 

 Nu har vårvärmen kommit till Stockholms breddgrader!

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

  

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se