Sl@grutenytt

nr 26     2005-01-21
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.nu

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för årets första  Sl@grutenytt

 

 


  

INNEHÅLL:

 

·        NYTT UTSEENDE PÅ Sl@grutenytt

·        VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

·        VÅRENS PROGRAM-BROSCHYR

·        HJÄLP PÅ FÖREDRAGSKVÄLLAR

·        BOK: ”DET NORSKE PENTAGRAM”

·        TSUNAMIVÅGEN OCH JORDSTRÅLNING

·        TANKESYSSELSÄTTNING


 

 

·      NYTT UTSEENDE PÅ Sl@grutenytt

 

Vi har förändrat utseendet på Sl@grutenytt eftersom en del personer med annorlunda e-postinställningar klagar på att de inte kan läsa hela mailet utan bara kan se vissa delar av det, och inte klarar av att ändra på det. Det tycker vi är synd. Därför har vi tagit bort färgrutorna. Om ni får allt svartvitt har ni antagligen valt bort html-format. Så ni får hålla till godo med lite tristare utseende, fast ni får en extra historia istället  ;-) ... Och glädjas åt att det går lite snabbare att ladda ner, vi sparar 3 KB, ca 1 sekund? Alla gamla Slagrutenytt finns på hemsidan. Hör av er om ni inte fått det senaste. Med riktig epostadress, men kolla att ert konto fingerar och har plats först... ;-)

 


 

 

VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

                                                                          

Vi jobbar för fullt med vårens program, som i det närmast är klart, men dock inte helt. Därför skickar vi nu ut information om vad som händer närmast, dvs.  fram t.o.m. februari, så att ni kan boka in de aktiviteter ni vill vara med på. Resterande program kommer vi att skickas information om i början av nästa vecka.

 

 

FÖREDRAG Måndag 7 februari, kl. 18 45

ARNE GROTH
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56.
Arne Groth, fil.lic. och f.d. FOA-forskare, är en av Sveriges mest kända och duktigaste slagrutemän. Han ägnar sig sedan många år att på heltid forska med slagrutans hjälp, är oerhört kreativ och gör löpande nya banbrytande upptäckter. Han har bl. a. frekvens-bestämt de vanligaste jordstrålningslinjerna och hittat matematiska frekvenssamband mellan dem, den s.k. frekvens-trappan. Arne har under senare år forskat mycket på magins inverkan (både naturmagi och människo-utförd magi), vilkens inverkan han mäter med slagruta och även kan avstöra med sina frekvensspolar. Arne tar under kvällen upp diverse områden han undersökt. Han kommer även att berätta om sina nyaste upptäckter. 

 

Att höra på Arnes föredrag är alltid lika intressant och det här är därför en ”måste”-kväll för slagruteintresserade. Vi rekommenderar den dock inte för totala nybörjare, då det kan vara svårt att förstå delar av det.

 

Arne Groth kommer tillbaka och håller KURS  lördag-söndag 5-6 mars.KURS
Lördag - Söndag 12-13 februari 
KANALISERING
Carina Hultqvist lär dig hur man kanaliserar, dvs. kunna tala med t ex ditt högre jag och dina guider. 
Carina höll föredrag hos oss 6 december och kanaliserade själv halva föredraget.
 
Du får börja öva under kursen.


På den här kursen får du själv öva på kanalisering av flera olika slag. På så sätt kan du lära dig att fråga och få meddelanden från t ex ditt högre jag och från dina guider (som är mycket klokare och vet mycket mer än ditt vardagsjag).
Kursen tar bl a upp: människan, utveckling av det högre medvetandet, telepati, meditation, osynliga varelser i kosmos, hur går kanalisering till, vem kan kanalisera, att kanalisera för andras eller egen räkning, guider, trance-tillstånd, kontakt, hinder, utvärdering och

dokumentation av upplevelserna. Carina har lång erfarenhet av att kanalisera och har kanaliserat många olika typer av väsen: det högre jaget, guider, gudar, änglar, mästare, delfiner och andra varelser i kosmos.

Kursen inleds med en kort teoretisk introduktion och består därefter av många olika övningar. De flesta kursdeltagarna brukar kunna kanalisering på egen hand efter avslutad kurs. Den som vill, kan ha med sig pekare eller pendel till kursen för att exakt avgöra när ett annat väsen tar kontakt respektive lämnar mediet.

Carina Hultqvist är bl. a. Remote viewing master och har mycket stor erfarenhet av att arbeta med energier i olika dimensioner och på olika sätt. Hon undervisar bl. a. i esoterik, healing, kabbala, parapsykologi, fjärrsyn och tarot. Hon är också initierad magiker och diplomerad hälsokostrådgivare.

 

Mer kursinformation på "KURSER HT-2004" på vår hemsida

 


 

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Måndag 14 februari, kl. 18 45
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56.
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare, pendel och om de osynliga världarna och våra s.k. övernaturliga förmågor. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykryss? Vad kan man mer göra med slagruta? Auror och chakror. Vilka outnyttjade förmågor har vi? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner. 

 

FÖREDRAG  Måndag 21 februari, kl. 18 45 
IDENTIFIERA OCH BEHANDLA SJUKDOMAR MED SLAGRUTA  OCH ÖRTER
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

Tomas Tullholm är naturläkare och har under många år arbetat med slagruta som ett viktigt instrument i sina privata forskningar rörande kända och okända jordstrålningsfenomen. Han har specialiserat sig på identifiering av olika sjukdomars frekvenser och funnit dem med slagruta och tongenerator. Han har dessutom testat fram olika örters frekvenser och därmed deras placering i Arne Groths frekvenstrappa. På så sätt har han kunnat identifiera läkeörters påverkan på kroppen, deras struktur/frekvensspektra och hur och varför de fungerar så bra i våra kroppar.

KURS Lördag-Söndag 26-27 februari

GRUNDKURS I KINESIOLOGI
Lär dig att testa fram kroppens problem och lär dig flera
behandlingstekniker för att rätta till obalanser i kroppen och psyket.

 

En första kurs i kinesiologins spännande värld:

Vi går igenom kinesiologins grunder, bl. a. hur man muskeltestar. Vi går igenom 8 muskler, som är kopplade till olika organ. Dessa muskler får du lära dig testa och balansera, vilket också påverkar organen och därmed hälsan. Du får lära dig 7 behandlingstekniker för att rätta till obalanser i kroppen och sinnet, bl. a. påverka blod och lymfa, en stressreduceringsteknik och meridianbalansering.

Kinesiologi uppfanns i USA på 1960-talet av en chiropraktor. Den används som hjälpmedel av många terapeuter i hela världen, men det är också ett eget yrke. Den kan användas vid de flesta hälsoproblem, för både kropp och själ, t. ex. trötthet, stress, energibrist, mag- och tarmproblem, muskel- och ledvärk, allergier, oro, allehanda smärtor m.m.

Genom muskeltest får man omedelbara, precisa svar på vad kroppen reagerar på och inte, dvs. vad som är problemet och vad som behövs för att kunna avhjälpa det. En stark muskel reagerar omedelbart med att bli svag om kroppen har ett problem eller utsätts för något som den reagerar på, t. ex. mat man ej tål, vitamin som man behöver, håller på ett problemställe på kroppen, håller på en aktiv reflexpunkt, har problem i ett organ osv. Kinesiologi visar

därför omedelbart vad som händer. Lika snabbt kan en svag muskel reagera och bli stark, eftersom det är kroppens signalsystem som påverkas.

 

Slagrutefolk har blivit förtjusta i kinesiologi därför att man med hjälp av muskeltest kan verifiera sina slagruteutslag och se att man verkligen mätt fram en dålig plats. En person blir vanligtvis muskelsvag av negativ jordstrålning.

 


Läs mer om Kinesiologi-kursen på sidan
KURSER HT-2004

 

Läs om behandling på vår Kinesiologi-sida.

 


 

VÅRENS PROGRAM-BROSCHYR

 

Vi repeterar här informationen från förra utskicket eftersom vi har många nytillkomna läsare:

 

Vi har varje termin skickat ut över 3000 program med brev. Vi ger ut mellan 8000-10000 program varje vår och varje höst. Det innebär tyvärr mycket höga kostnader eftersom programmet är tjockt och portot är dyrt. 

Under våren kommer vi därför inte längre skicka ut programmet gratis med post.  Den som trots allt vill ha det med post kan fortfarande få det, men till en självkostnad av 40 :- för de närmaste två terminerna, dvs. för både vår- och höstprogram.  Betalas till Jordstrålningscentrums postgiro 410 89 43-4.

                                                                                                                        

Vi kommer också, liksom nu, att ha det liggande på
Vattumannen, Hälsans Hus och Jupiter. 
 
 Emellanåt kan det dock ta slut där tills vi hunnit fylla på igen. 
Vi talar om på vår hemsida när programmet är färdigtryckt och finns att hämta!


Säkrast kommer det att finnas i de affärer, som säljer våra böcker m.m. dvs. hos
våra återförsäljare, där ni kan kila in och hämta program:

 

BESPOKE
- affären  på söder som säljer vårt sortiment bl a nästan alla svenska slagruteböcker.  

Feng Shui-butiken Bespoke på Skånegatan 83
(på söder, tvärgata till Götgatan, vid Nytorget  nära Vitabergsparken och Renstiernasgatan)
Slagruteböcker,pekare, slagrutor, pendlar, pendelspröt, avstörare, energiplattor m.m.

En underbar liten butik att titta i! Så vackra saker! Kläder, inredning, tygprover, färgprover…

Allt är inspirerat av feng shui.  

 

Tyvärr kunde Bespoke, pga dödsfall i familjen, inte öppna när det var tänkt. Nu har man äntligen öppnat!   
Karta till Bespoke


 Liksom tidigare finns vårt sortiment även på

NATURICA Apoteket
Birger Jarlsgatan 81.  Öppet må-fr 10-18. Tel: 08-15 27 90
Vägbeskrivning
: T-bana Tekniska Högskolan, uppgång Odengatan. Gå nedför backen till Birger Jarlsgatan. Butiken ligger då till höger på Birger Jarlsgatan, ca 30 m från korsningen. Buss 4, 43 och 72 stannar på Odengatan, hållplats Roslagsgatan.
  
  www.naturica.se  Karta till Naturica 


Naturligtvis skickar vi programmet gratis i Sl@grutenytt till dig som står med på vår maillista. Det läggs också ut på vår hemsida.

Internet är det snabbaste sättet att få tillgång till programmet när det är klart.

Vi räknar med att vårens program är färdigt sista halvan av januari.

Det finns & kommer mer information om kurser & föredrag på vår hemsida: KURSER 
    


 

HJÄLP PÅ FÖREDRAGSKVÄLLAR

 

Finns det någon som kan tänka sig att hjälpa till? Vi behöver några fler som före, under och efter föredragen hjälper till med t ex stolar, fika, försäljning, inträde. Hör av dig till Eva om du kan ställa upp ibland. Tel: 08-510 110 25.

 


.

 

 

BOK:  ”DET NORSKE PENTAGRAM”

Harald S. Boehlke har skrivit denna bok om märkliga geometriska mönster i Norge. Byar och kloster ligger i samma förhållande till varandra, som i det Gyllene snittet. Den handlar även om Sverige.

Några länkar om detta.  

 

Författaren:  www.norwegian-pentagram.com

 

Förlaget:  www.eutopia.no/Pentagram.htm


 

 

TSUNAMIVÅGEN OCH JORDSTRÅLNING


Vid tidigare mänskliga katastrofer, t ex efter mordet på Ghandi och efter Estoniakatastrofen så rapporterade flera att det hände märkliga saker med flera olika typer av jordstrålningsnät. 
Så har skett även efter tsunamivågen. T ex currylinjerna, eller medföljande energier, tycks påverkas av det mänskliga medvetandet/oron.
Kontrollmät själv bredden på t ex currylinjer. Gör upprepade mätningar med någon minuts mellanrum under en tid för att se vad som händer.

 

Vi bad er sända in era mätningsrapporter efter Estoniakatastrofen och ber er skicka era resultat även denna gång.

.


 

TANKESYSSELSÄTTNING


I jul-numret skrev vi att Palindromer är kluriga:
Du vänder på orden och meningar och får samma sak baklänges.


Här har du fler exempel på både ord och meningar:

l
otsstol
naturrutan
latmasksamtal
portugalrallarlagutrop
Mordorgie i grodrom
Bor edra gråvita fat i vår garderob
Dromedaren Alp otto planerade mord
Tre pur nakna demoner ilade på pedal i Reno med ankan Rupert


Fler exempel finner du på: 
www.angelfire.com/wa/palindrom/ 
 Känner du till andra palindrom, som du inte hittade där, så maila in ditt påhitt!

 

---------------

 

Ingen har hittat på några nya palindromer, vilket vi efterlyste i julnumret.
Och jag som går omkring och säger till alla jag träffar
att slagrutefolk är det smartaste och trevligaste som finns…
Hmm, fast å andra sidan så kanske man inte hittar palindromer med slagruta?


----------------

 

Stockholmsfolket som känner Perttan vet att han har huvudet på skaft.
Han har uppsnappat dessa klokheter:


Födelsedagar är bra för dig.
Ju fler du haft, desto längre lever du!

 

En del misstag är alldeles för roliga för att inte upprepas.

 

Se till att du väljer dina ord så de är söta och mjuka,

…. ifall du skulle få äta upp dem.

 

Om du lånar någon en hundring och inte ser personen igen,
så var det troligen värt det.


 


 

En historia:

 

Billiga flickor!

En man satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom: 
- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som Du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, men på ett villkor.
Helt förbluffad, frågade mannen:
- Vad är det för villkor? 
- Du måste tala om för mig vad jag ska göra, med bara tre ord.

.

.

.

Mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand.
Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt: 

 

 

 


?


 

 ?

 

 
?

 
- Måla mitt hus!

(Vem sa att det är dyrt att anlita hantverkare???) 

 

 

                                        ---------------------------------------

 

 

Är det ingen som kan snickra till en historia med slagruteanknytning?

Fuska & ljug & ställ till det!
Ni har väl hört av era bekanta att slagrutefolk verkar gå på det mesta? 

 

 


 

Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier eller sådant,
som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan?
Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till jordstralningscentrum@spray.se
 


 

 God Fortsättning!

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson

 

 

mailadress:  jordstralningscentrum@spray.se