Sl@grutenytt

nr 24    2004-11-26

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Sl@grutenytt innehåller nyheter om vad som händer inom det område,
som intresserar bl a slagrutefolk, dvs energier  eller sådant som går att mäta med slagruta.
Vad gör vi med t ex slagrutan? Jo, vi SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
Kom gärna med tips! Maila till jordstralningscentrum@spray.se   

INNEHÅLL:

 

PROGRAMÄNDRING !

 

Information om nästa års program

Rapport från Jordstrålningscentrums 
 -
KURS i SPANIEN
”Resa till det Osynliga”

 

Våra närmaste föredrag och kurser

Tänkvärt

 

Lär dig att söka, hitta, känna, se, uppfatta, påverka
 och kommunicera med det Osynliga!

 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Dags för ett nytt  Sl@grutenytt

 

 

 

PROGRAMÄNDRING

 

Föredraget  måndag 29/11 har ändrats.

Thord Neumüller, som skulle hålla föredrag har tyvärr blivit sjuk och kan inte komma.

Eva Svensson, Per-Uno Fransson och Åke Pihlgren kommer istället. De kommer att tala om de ämnen, som Thord hade tänkt beröra, dvs jordstrålning, jordstrålningens hälsopåverkan, fornminnens placering och hantering av energierna förr i tiden,  växters och djurs förhållande till jordstrålning.

Se den ursprungliga texten nedan.

 

 

 

 

NÄSTA ÅRS PROGRAM

Det är roligt att så många personer är intresserade av det vi håller på med.  Vi har varje termin skickat ut över 3000 program med brev. Vi ger ut mellan 8000-10000 program varje vår och varje höst.

 

Det innebär tyvärr mycket höga kostnader eftersom programmet är tjockt och portot är dyrt.

Under våren kommer vi därför inte längre skicka ut programmet gratis med post.  Den som vill ha det med post kan fortfarande få det, men till en kostnad av 40 :- per år, dvs för både vår- och höstprogram.

Vi kommer också ,liksom nu, ha det liggande på Vattumannen, Hälsans Hus och Jupiter. Emellanåt kan det dock ta slut där tills vi hunnit fylla på igen.

Naturligtvis skickar vi programmet gratis i  Sl@grutenytt till dig som står med på vår maillista.  Det läggs också ut på vår hemsida. Internet är också det snabbaste sättet att få tillgång till programmet när det är klart. Vi räknar med att nästa års program är färdigt en bit in i januari.

 

 

 

RAPPORT FRÅN VÅR SPANIENRESA I ÅR

 

12-19 november så hade vi vår kurs "Resa till det osynliga" i Nerja på Spaniens sydkust.

När vi kom till flygplatsen i Malaga så regnade det.  Vädergubbarna hade spått 12-13 grader hela veckan. Vi som hade beställt sol!  Men på den 5 mil långa vägen till Nerja så klarnade det upp för att sedan vara ca 20-24 grader och fullständigt molnfritt hela veckan. Det är inte första gången vi har fint väder på våra utflykter, skulle vi kunna säga. Ibland har det sina fördelar att jobba med naturväsen!

 

Även i år såg vi mycket fåglar på utflykten till det otroligt vackra bergsmassivet El Torcal. Fåglarna kom in i snygga formationer,  cirklade över oss några varv och fortsatte sedan. Efter att vi hade rest oss upp från vår rastplats i bergen, så lockade Per-Uno på de vilda bergsgetterna med hjälp av ett naturväsen, som en av deltagarna hade fått kontakt med. Inom 10 minuter hade en flock på ett femtontal vilda getter kommit dit! Vår guide och arrangör Carina brukar vara 5-6 gånger per termin på platsen. Hon påpekade mycket fascinerad att hon aldrig ser något liknande med andra grupper. Hon brukar bara som mest se någon enstaka örn ( inte det 40-tal vi nu sett två gånger i rad) och hon har bara sett ett par bergsgetter åt gången två gånger förut, varav ena gången var med oss. Hon är lite förbluffad över vad som händer på våra resor.

 

På morgnarna satt vi som vanligt ute på vår sköna takterass och hade morgonsamling i solen och övade bl a upp balansen mellan höger och vänster hjärnhalva. Grannen blev nog lite undrande över alla citroner som regnade ner på hans tomt eftersom han bara har äppelträd! Men vi hade kul. Sen gick vi antingen in eller ned på stranden och hade lektioner. Aura, chakra, kinesiologi, jordstrålning, personlig utveckling, hälsoprogram m.m. Vid lunchtid tog vi siesta mellan 2 och 5. Så  fortsatte lektionerna en stund till. På kvällen gick de som ville ut gemensamt kl 8 och åt middag. En dag hade vi utflykt till en av Europas största grottor (och troligtvis en av de vackraste). Det var en härlig samling människor som kom ner och alla bidrog till att den blev en rolig vecka även för oss lärare.

Tack alla ni som var med!

 

Nu vet vi inte om det blir fler resor dit. Inga fler är planerade för tillfället utan vi gör uppehåll med resor ett tag.

 

 

 

 

VÅRA NÄRMASTE KURSER OCH FÖREDRAG

 

 NÄRMASTE Föredrag
På måndag29 november, kl. 18.45 på Tempel Riddare Orden på Kammakargatan 56, kommer som sagt inte Thord Neumuller
p g a sjukdom, utan ersätts istället av Åke Pihlgren, Eva Svensson och Per-Uno Fransson. De talar om sina erfarenheter av de ämnen som Thord tänkt ta upp, vilket framgår av den ursprungliga programtexten nedan.

 

"Thord  Neumuller är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare om jordstrålning, och författare till två bra och inspirerande jordstrålningsböcker. Han berättar lättsamt, humoristiskt och enkelt om sina undersökningar och erfarenheter från mer än tusen hembesök och flera tusen sovplats-undersökningar, där han mätt negativ jordstrålning. Thord har rest mycket genom åren och gått med sina härliga träpekare i många länder och världsdelar, bl. a. i Kina och i Egypten. Han vistas mycket i skog och mark och har sett hur växter och djur reagerar på jordstrålning, samt hittat intressanta fornminnen och mätt dem med sina pekare. Detta är verkligen ett föredrag där även absoluta nybörjare kan hänga med och alla blir inspirerade till att gå med slagruta och undersöka olika fenomen!"

                   
 

FÖREDRAG  Måndag 6 december kl. 18 45 
KANALISERING  -  Carina Hultqvist

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56 Med t ex pekare/pendel kan man få svar på ja- och nej-frågor. Andra behöver inte pekare utan kan få svar direkt. De kanaliserar! Vad är det egentligen? Kan vem som helst lära sig? Vad kan man fråga? Carina berättar och ger intressanta exempel från sin egen långa erfarenhet. Vad är skillnaden mellan att få svar från sitt eget högre jag och ett annat väsen? Hur kan man avgöra om ett medium är en sann kanal eller bara fantiserar?
Carina tar upp bl. a. dessa frågor och en hel del annat i sitt föredrag. Åhörarna kan ställa egna frågor.

Carina återkommer med helgkurs i ämnet KANALISERING 12-13 febr 2005.
Där får du öva själv.

 

 

FÖREDRAG  Måndag 13 december kl. 18 45 
EXPERIMENT MED AUROR, CHAKROR OCH KROPPENS SIGNALSYSTEM

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 56

Eva Svensson och Per-Uno Fransson från Jordstrålningscentrum berättar, mäter och visar hur kroppen, auror och chakror fungerar och reagerar på olika sätt.
Jenny Fransson
, som ser auror mycket väl, är med och berättar om hur det ser ut vid experimenten. T.ex. skickar Per-Uno healing på avstånd till Eva, som efter en stund lägger upp ett mentalt energiskydd mot healingen. Jenny berättar om vad hon ser och vi mäter healingspåret med slagruta. Demonstration av att kroppen är elektromagnetiskt ledande och bl. a. kan tända en liten lampa. En kväll full med diverse lekfulla experiment för att synliggöra det osynliga.
Läs mer om föredrag under Föredrag www.jordstralningscentrum.nu/prog-nu.htm


 

 

VÅRA NÄRMASTE KURSER

 

KURS  Lördag - söndag 4-5 december, kl 10-17.

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL
Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen.

Den här kursen kompletteras med utflykt under våren 2005 när vädret är varmare.

 

 

KURS  Lördag-Söndag 4-5 december                          
MAYAKALENDERN

Carl Johan Calleman  höll ett mycket omtyckt föredrag hos oss 15 november.
Calle är initiativtagare till Oneness Celebration och en av världens främsta experter på Mayakalendern, speciellt på tidsaspekten. Vad kommer att hända i världen efter 2012? På kursen får du lära dig mer om mayakalendern. Du får också lära dig dra nytta av den så att du bl a får tillgång till bättre kreativitet och intuition och kan vara på rätt ställe vid rätt tillfälle, dvs ha "tur" med dig!

 

                   

KURS  Lördag - söndag 11-12 december TALA MED DJUR     

Pehr Trollsveden, känt medium, lär dig tala med djur. Vad kan din hund/katt ha att säga dig. Vilka problem/önskningar har den? Vad vill andra djur förmedla? Under kursen får du själv prova på att tala med djur.

  

Läs mycket mer om kurserna på vår hemsida:  www.jordstralningscentrum.nu/kurser-nu.htm

 

 

TÄNKVÄRT

Vi skickar en liten  historia separat  (p g a  storleken på filen). Vi har fått den tillsänd till oss av en deltagare, som fått den av någon okänd. Tack för den.  Den är så söt och tänkvärd!

 

 

Tankens kraft är människans största förmåga! Tänk därför bara positivt.

Livet blir vad du tänker och gör det till.

 

Må så gott !

 

önskar

 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson