Jordstrålningscentrum

Nyhetsbrev nr 20, 5 november 2014


 

Missa inte föredraget nu på måndag!

Dalai Lamas nära medarbetare, den tibetanske laman Pema Dorjee kommer  till Jordstrålningscentrum och håller föredrag. 

Läs mer i programmet här nedanför.
Det behövs ingen föranmälan till föredraget men kom i tid så du säkert får plats. 
Vi öppnar kl 18.00.

Länkar om Pema Dorjee:
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/kropp-och-hals...

http://pema-dorjee.org/

------------------------------------------------------------------------

FÖREDRAG OCH KURSER


 


 

 

 

PEMA DORJEE  AWARENESS AND MINDFUL LIVING 
(Medvetenhet och ett ”mindfullt ”liv)               
Föredrag Måndag 10 november i Stockholm, Kl 18.45
Lokal: Kammakargatan 56          Språk: Engelska

Pema Dorjee är tibetansk lama och bor i Nepal. 
Han har ett nära samarbete med Dalai Lama.

Pema är en välutbildad och vältalig munk som reser runt till många länder för att väcka intresse för de många hjälpprojekt som han har initierat. Han delar alltid med sig av sin djupa tibetanska livsvisdom och sin sanna medkänsla. I sitt liv och sitt arbete i Nepal och norra Indien så kommer han ofta i kontakt med människor som lider på olika sätt, som genom extrem fattigdom, tortyr och fångenskap. Som liten pojke flydde Pema, samma år som Dalai Lama, med sin familj, som var nomader i Tibet, till Nepal och efter en tid av svåra umbäranden reste han vidare till Dharamsala i norra Indien, där Dalai Lama bor. Han är nu utsänd av Dalai Lama och har ett stort engagemang för människor som far illa. Hans önskan är att minska lidandet för alla människor och han återkommer ofta till att vi kan praktisera medmänsklighet, medkänsla och icke-våld.

Pema arbetar med att skapa förutsättningar för att bibehålla den gamla tibetanska buddhismen och menar att man för att det skall fungera måste hålla liv i alla tibetanska traditioner. Han har därför bl a byggt Bodongklostret i Kathmandu där man utbildar pojkar i den uråldriga tibetanska andliga läran. Han arrangerar otaliga hjälpprojekt, som att han ser till att barn, även flickor, i Nepal och fattiga delar av Indien får möjlighet att gå i skola, hjälper till så att läkare kommer ut till avlägsna byar, ger barn behövliga operationer, skapar äldrevård, fattigvård, hälsovård, bygger barnhem och skolor, tar hand om gatubarn m.m.

För att få pengar till allt detta reser han runt och håller föredrag och samarbetar med människor i många länder som hjälper till med att samla in pengar på olika sätt för att alla dessa projekt skall kunna realiseras och därigenom lidandet minskas. 
Den som känner för det får gärna hjälpa till.

Pema undervisar ofta i livskunskap och har själv en hel del humor. 
Han menar att effekten av att tillämpa kärlek och medkänsla blir ett meningsfullt och lyckligt liv.

Du har också möjlighet att ställa frågor till Pema under kvällen.

Föredraget är på engelska.

Hela inträdet går oavkortat till Pemas hjälpprojekt.


 

 

 

 

BLI EN AKTIV DRÖMMARE – ROSIE BJÖRKMAN aliasJolanda den Tredje, häxa och sierska

KURS Lördag- söndag 15-16 november 
Lördag 11.00 – 17.00, söndag 11.00 – 16.30

Drömmandets Konst
”att vakna i drömmen”

Över hela jorden, i alla tider, har shamaner betraktat drömmandet som en medveten aktivitet, och inte som vi i västvärlden som en omedveten aktivitet.
 
Många av världens största konstnärer, kreatörer, dramatiker och musiker har varit aktiva drömmare, många av världens största konstverk är resultatet av drömmar. Bland Aboriginerna är drömmar utflykter i drömtiden, där skapelsen har sitt ursprung. ”När vi drömmer går själen på vandring”, säger en kvinna från Australiens ursprungsbefolkning. Drömvärlden är vår riktiga värld, – verkligare än vardagen, säger Seneca- och Iroquois -indianerna. Makiritare -folket, en gammal inhemsk befolkning i Venezuela använder ordetadekato för dröm, som betyder: ”en själens resa.” Utan drömmande skulle ingenting existera. Drömmandets energi finns som en del i allt som sker, är allt levandes livskraft och finns alltid tillgänglig. Trädens, växternas, motorernas, affärsverksamheternas och finansinstitutens… 

I vår materialistiska moderna värld där väckarklockor slungar oss ur våra inre astrala dimensioner och högre nivåer av medvetande glömmer vi bort vad vi har drömt när vi vaknar. Det här är ett stort problem i vår kultur därför att vi genom att ha kontakt med våra drömmar håller oss synkroniserade med våra grundläggande karakteristiska drag och högre jag. I drömmarna går vi bortom den newtonska fysiken, och kan få besök som ger oss både vägledning och healing. ” 
Det s.k. vakna drömmandet är förmågan att visualisera, och tricket i att kunna tro på sin fantasi. Att tro tolkas här som att ha tillit till att allting i universum är skapat av kärlek, och att det är kärlek som bygger bron mellan den fysiska drömmen man lever i och ens själs/högre jags dröm. Den här helgen öppnar vi upp vår drömkraft och stärker vår förmåga att se in i andra världar och dimensioner, både i våra drömmar nattetid när vi sover, och också att vistas vakna i drömvärlden när vi mediterar. Med hjälp av häxkonstens alla grundläggande lagar och regler tillverkar vi varsin drömkudde, stor som en handflata. Den kan vi sen ha under huvudkudden hemma i vår säng för att assistera i vårt framgent fortsatta aktiva drömmande. 
Pris 2500:-, varav anmälningsavgift 325:-.


 

Måndag 17 november
Inget föredrag


 

 

 

 

BESÖK OKÄNDA VÄRLDAR – CARINA HULTQVIST

KURS Lördag-söndag 22-23 november lör 10-17, sö 9-16

Vi rekommenderar kursen!
Finns det verkligen okända världar, eller är alltsammans bara fantasi och inbillning? Finns det något sätt att ta reda på om de verkligen existerar? Ja, det finns flera sätt, och i den här kursen kommer vi att förvissa oss om att världar finns, som vi tidigare inte ens hört talas om, och vi kommer att guidas in i flera av dessa helt okända världar. Dessutom besöker vi ett antal världar och dimensioner som de flesta av oss mer eller mindre känner till: astralvärlden, akasha-arkivet (vilket är platsen där allt som skett och skall ske i ditt liv och för alla andra är nedskrivet), alv-städerna, ärkeänglarnas dimension, den inre trädgården och många fler platser, dimensioner och världar. Kanske ett besök hos Mästaren från Lemurien, eller en resa in i den egna kroppen?

Under två dagar gör vi tillsammans resor i tid och rum, och ibland utanför den vanliga tiden och det vanliga rummet – till händelser, platser och varelser som kan hjälpa dig att bättre förstå hur mycket mer det finns än vår egen lilla vanliga fysiska värld, och hur mycket information, kunskap och glädje man kan få av att göra dessa besök.

Vi har haft den här kursen flera gånger, men med delvis olika resmål. Det är en omtyckt kurs. Den brukar fungera bra även för nybörjare.
Pris 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-


 

 

 

 

DET MEST GÅTFULLA OM UFO-FENOMENET 
– JÜRI LINA
FÖREDRAG Måndag 24 november
, kl. 18.45  
Lokal: Kammakargatan 56 
Författaren Jüri Lina presenterar dolda uppgifter från Ryssland och andra länder. Uppgifter som inte kan förklaras eller bortförklaras.

Det handlar bl a om misslyckade försök att landa i obebyggda trakter och undersökning av vrakdelar. Dessutom berättas det om iakttagelser av udda besättningsmedlemmar från olika håll i världen. Och det budskap som dessa händelser döljer.

Jüri Lina har själv haft möjlighet att letat fram många okända uppgifter i arkiv i öststaterna. Han kan språket eftersom han kommer från Ryssland. Han blev obekväm för myndigheterna där och ombads därför att emigrera. Han bor numera i Sverige sedan många år.
Jüri har skrivit många böcker på svenska om UFO-gåtan. 
Han har även gjort flera filmer på DVD. 
Jüri är en mycket kunnig person på området och en intressant föredragshållare..


 

 

 

 

PENDELKURS – EVA SVENSSON 
även bra för hälsoterapeuter 
KURS Lördag-söndag 29-30 november, 
lör 10-17, sö 9-16
Vill du kunna få fram svar på olika frågor, t ex är det lämpligt för mig att söka det här nya jobbet? Är den här maten bra för mig? Vilket tillskott mår kroppen bäst av, dvs vad är kroppen i behov av just nu? Vad ska jag välja? Vad är det grundläggande problemet egentligen?

Genom pendeln får du fram svar från ditt eget undermedvetna (från känslor, minnen, kreativitet, intuition) som ofta vet svaren. 
Om du vill så kan du också använda pendeln till att kontakta osynliga väsen, 
t ex dina guider och kommunicera med dem. 
Man kan använda pendeln också till många andra saker, t ex pendla in bra och pendla ut dåliga energier ur kroppen, hitta olika problem i kroppen och leta efter saker (även på karta). Listan kan göras lång.

Detta är kursen för dig som vill kunna bli en duktig pendlare. 
Vi gör massor med övningar under kursen så att du hinner bli vän med din pendel. 
Eva berättar om hur man gör för att bli en bra pendlare, vilket är en viktig del för det finns många fallgropar som gör att många får felaktiga svar.
Kursmaterial: Pendel, samt häfte (22 sidor) med information, samt många 
pendelscheman för att man snabbt ska kunna välja rätt när det finns många olika 
svarsalternativ, vilket är otroligt effektivt. 
Pris: 2500:- Anm.avgift 400.-. 


 

Måndag 1 december
Inget föredrag


 

 

 

 

MARINA MUNK
FÖREDRAG Måndag 8 december,
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 

Populära Marina Munk återkommer och berättar om vad som händer med människornas och Jordens utveckling i denna spännande tidsålder, när vi nu gått in i ett nytt universum och den kristallina strukturen.

Marina är en klärvoajant internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. 
Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. 
Hennes uppgift sedan lång tid är bl. a. att uppväcka människors högre medvetandekanaler. 
Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler.
Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta direkt vid sina föredrag och kurser. 

Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi. 


 

 

 

 


JULFEST- Knytkalas med trevlig samvaro
Måndag 15 december
, kl. 1845 
Lokal: Kammakargatan 56 
Vi brukar avsluta höstterminen med en festkväll.
Vi har knytkalas, dvs alla tar med lite egen mat och smakar på vad de andra har med. 
Under kvällen så umgås vi och mår bra.


 


 

FÖREDRAG OCH KURSER

Om inget annat anges gäller för samtliga föredrag: 
Adress: Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, med fikapaus. Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen är 200 :- + fika 20:- (om du vill ha).
Föranmälan behövs inte till föredragen, det är bara att komma.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.

Föredragshållare talar om sina teorier och erfarenheter, vilket inte behöver betyda att vi alltid delar deras uppfattning

Föredrags- och Kursprogrammet finns också på www.jordstralningscentrum.se.

Vi ger även successivt ut skrivna programblad med Jordstrålningscentrums närmaste programpunkter, vika du kan hämta på föredragskvällarna.

Kurser

Till alla kurser behövs det föranmälan.
Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila jc@vingar.se eller ringa in (08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer. 
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften.

Lokal för kurser varierar, men är oftast centralt i Stockholm och anges i kursbeskeden.
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. 
Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och
telefonnummer på inbetalningen om det går. 
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud 
senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften 
p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du 
får en skriftlig bekräftelse på den så att den gäller. 
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. 
Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

 

VÄLKOMMEN!


 

 

 

 


BIRGITTA KLEMOS HÄLSOTIPS

Slem i luftvägarna

Matallergier kan ge problem med astma.
Det kan vara en latent "mjölkallergi" och då bildas slem i luftvägarna. Tar man bort vitt mjöl och mjölkprodukter kan det göra att man slipper problem i luftvägarna.

Prova själv genom att helt undvika att äta vitt mjöl (finns i bröd, pasta, såser m.m.) och ALLA slags mjölkprodukter under en vecka.


 

 

 

--------

Har du svårt att hitta produkterna som Birgitta rekommenderar så går det oftast att få tag på dem i hälsokostaffärerna:

Lifeland, Norrtullsgatan 25A i Stockholm, 08-33 78 78
eller 
DCG, Norrtullsgatan 13 i Stockholm, 08-34 73 69

De brukar också kunna skicka per post.


 

 

 

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
SKICKA HEALING

Vi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag 
och söndag. Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. 
På söndagar till andra mål i hela världen. 

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart 
eller två i veckan. Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen!

Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se 
Här nedan finns aktuella mål:

tid gärna 19:30 - 19:45 annars när det passar dig mellan 18 - 20.


ONS 5/11 N/ Ålesund-Kristiansund 
SÖN 9/11 Nepal/ Kathmandu
ONS 12/11 
 
FIN/ Kuopio 
SÖN 16/11  Japan/ Sakata
ONS 19/11  S/U Virsbo skogsbrandsområdet
SÖN 23/11 Kazakstan/ Aralsjön
SÖN 30/11  Uganda
ONS 26/11 N/ Steinkjer-Levanger 

Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om. 
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland 
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 

Hemsidan http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm

 

 

 


 

TV-TIPS

Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker 
som personer med intressen inom det alternativa området kanske vill se, 
så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv. 
Vi antar att du tittar igenom de vanligaste kanalernas programtablå själv, 
så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2014-20.htm
Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!


 

HUMOR
Året är 2006 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet. Figo, Ronaldo och Z tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre. 

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då: 
"Figo, vad är det bästa med fotboll?" 
Figo bugar sig och svarar: 
"Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida". 
Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen? 
Ronaldo svarar lite försynt: 
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket". Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.". 
Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?" 
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger: 
"Du sitter på min stol".


Läraren som var arg på klassen sa: 
-Alla som vet att de är idioter reser sig upp! 
Ingenting händer, men efter ett tag reser sig en pojke. 
Vad får dig att tro att du är en idiot? 
Ingenting, men jag tycker synd om magistern som får stå upp alldeles ensam


 

TÄNKVÄRT

 

Det är aldrig för sent att bli den människa du skulle velat bli.

Napoleon Hill


 

 

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter, mest energiprodukter, så kan du göra det på hemsidan www.adante.se.
Beställning görs via mail till
 jc@adante.se


 

Slutligen

Allt gott,

önskar
Eva Svensson och Per-Uno Fransson


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev, så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder. 
Det gäller att visa så många som möjligt att en annan världsbild och därmed verklighet existerar och att vi är väldigt många som har det alternativa tänkandet. Därmed får fler möjligheten att inse att vetenskapen ännu inte har förstått verkligheten fullt ut. Livet innehåller mer än vad dagens vetenskap uppfattar!

Klicka här för att läsa gamla nummer av nyhetsbrevet