Jordstrålningscentrum

Nyhetsbrev
nr 19, 
22 oktober 2014

Klicka här för gamla nummer av nyhetsbrevet

-----------------------------------------------------------------------

INNEHÅLL:
LITE AV VARJE 
FÖREDRAG OCH KURSER
BIRGITTA KLEMOS HÄLSOTIPS 
HJÄLP JORDEN
TV-TIPS 
HUMOR 
TÄNKVÄRT

-------------------------------------------------------------------------

LITE AV VARJE

i många år har jag (Eva Svensson) tränat mitt medvetande. Saken var den att jag "sov" genom livet, liksom de allra flesta "vanliga" människorna gör. Man arbetar, sover, städar. lagar mat, umgås en stund, och så sover man igen.... och så går dag efter dag utan att man reflekterar på att man faktiskt är mitt uppe i det mest spännande som finns...Livet! 

Många "sover", dvs lever omedvetet hela livet, men jag hade turen att en kvinna ville göra sig omaket att skälla ut mig för mitt dåliga uppförande. "Du kan aldrig medge att du har fel!!" skrek hon åt mig. Eftersom jag var "sovande" tog det lång tid innan jag begrep vad hon menade med sitt klagomål, men sen började den mest spännande resa jag varit med om... att vara medvetet närvarande i varje stund och studera sig själv och omgivningen i varje sekund. Att inse vem man egentligen är...  
Det är vad man kallar mindfulness- att hela tiden vara närvarande i det man gör och inte bara vegetera sig fram genom livet, som en zombie. Genom att leva i mindfulness, dvs var närvarande i nuet, så kommer man i kontakt med sin inre kärna, sin själ, och mår så otroligt bra av det, man känner sig levande och Lever!

På kommande  måndags föredrag  (27/10) kommer vi få höra mer om mindfulness och hur man kan  träna sig till en medveten närvaro i nuet och därmed uppleva mer av Livet. Gunnar Michanek är en omtyckt föredragshållare och professionell mindfulnesstränare. Han kommer bl a ge oss möjlighet att bättre förstå hur vi kan utvidga vårt medvetande, vilket han är expert på.

Mindfulness är verkligen något för oss alla!

Boka redan nu in måndag 10 november
 kommer Pema till oss, en av Dalai Lamas nära medarbetare från Tibet. En lärd munk full av tibetansk gammal visdom!
Han kommer också att prata om medvetenhet och hur man lever i mindfulness. 
Enormt intressant att få det från en så ursprunglig källa som tibetansk buddism. 
Men det är också väldigt intressant att gå höra om senaste forskning på området, om hjärnan och hjärtats intelligens m.m., vilket Gunnar Michanek också pratar om nu på måndag.

------------------------------------------------------------------------


FÖREDRAG OCH KURSER

Föredragen och workshops är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus, om inget annat anges. Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 200 :- + ev fika 20:- om inte annat anges. Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.

Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.


 

INRE HARMONI-MÄSSA Lördag söndag 25-26 oktober 
Sveriges största alternativmässa för kropp & själ 

Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (Nära Solna C & T-bana)
Tid: 10-18 båda dagarna
Inträde: 120:-, 2 dagar 200:-

Fullt med utställare, prova på-tillfällen (olika behandlingar, tarotkort m.m.), billiga/gratis föredrag (läs programmet på deras hemsida) och saker att kolla in (hela Solnahallen är full av utställare som har alternativa produkter, lite kläder, många smycken, kristaller, alternativa hälsoprodukter, (natur-)godis m.m.). 
Hermans restaurang serverar smörgås/fikabröd/hälsodrinkar och lunchmat. Jordstrålningscentrum är med på mässan som vanligt.
Se till att du har minst en dag till ditt förfogande, för att hinna med allt!

Läs mer på www.harmoniexpo.com


 

 

 

 

VAD ÄR HJÄRTATS INTELLIGENS?
 GUNNAR MICHANEK
FÖREDRAG Måndag 27 oktober
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 

Kan man träna sitt hjärta och sitt medvetande på samma sätt som man tränar kroppen?

Vilka aspekter, perspektiv och och dimensioner innehåller vår kognitiva förmåga...? Gunnar är expert på hur vårt medvetande fungerar och har en förmåga att genom enkla medel guida människor till stora insikter och förmedla igenkännande aspekter på hur vi fungerar som människor och hur vi relaterar till vår omvärld. Han ger dig möjlighet att själv känna, uppleva och förstå mindfulness och människans förmåga att utvidga sitt medvetande. Han berättar också om hur forskningen och inte minst hjärnforskningen under det senaste decenniet har kommit i kapp med gamla traditioner och visdom. 
Gunnar har gått utbildning och professionellt träningsprogram för grundarna till mindfulness, Jon Kabat-Zinn och Saki Santorelli. Han har startat Mindfulnessgruppen i Sverige, sprunget ur en önskan att skapa en mer medveten, hållbar och vänlig värld, och har utbildat över 100 mindfulnessinstruktörer. Tidigare jobbade han som regissör och filmproducent.

Hans föreläsningar präglas av stark närvaro och villkorslös kärlek, en naturlig enkelhet och balans mellan hög, aktiv energi och mjuk, fin stillhet. 


 

 

 

 

DE 7 ANDLIGA ARKETYPERNA 
 INGRID PLING OLSSON
FÖREDRAG Måndag 3 november, kl. 1845 
Lokal: Kammakargatan 56 
Ingrid Pling Olsson har sedan barndomen haft en andlig och medial förmåga. Hon har kanaliserat ner The Seven Signs of Origin, dvs de 7 andliga arketyperna. Under vårt liv på jorden så handlar vi och utvecklas i enlighet med vissa av arketyperna. Under kvällen berättar Ingrid om hur de olika arketyperna är och agerar. Vilken/vilka arketyper man är kan påverka hur man upplever och tolkar de situationer man observerar i livet. Genom den här informationen om hur de påverkar oss så blir det möjligt för oss att förstå mer av vår personliga livsväg på jorden och se på sig själv utifrån nya perspektiv. Vi kan samtidigt lära oss förstå andra bättre. 

Allt eftersom arbetet med dessa arketyper fortskred blev det allt tydligare för Ingrid hur intimt sammankopplade de var med Mayakalenderns tidräkning. Nu åker hon land och rike runt och berättar om dessa arketyper.

Ingrid är en berättarkonstnär med ett stort engagemang. Hennes föredrag är fartfyllda och mycket intressanta.

Hon har en medial utbildning under Jeff Jones från Wales samt en 3-årig healingutbildning under SNU i England. 


 

 

 

 

PEMA DORJEE  AWARENESS AND MINDFUL LIVING 
(Medvetenhet och ett ”mindfullt ”liv)               Missa inte detta!
Föredrag Måndag 10 november i Stockholm, Kl 18.45
Lokal: Kammakargatan 56          Språk: Engelska

Pema Dorjee är tibetansk lama och bor i Nepal. 
Han har ett nära samarbete med Dalai Lama.

Pema är en välutbildad och vältalig munk som reser runt till många länder för att väcka intresse för de många hjälpprojekt som han har initierat. Han delar alltid med sig av sin djupa tibetanska livsvisdom och sin sanna medkänsla. I sitt liv och sitt arbete i Nepal och norra Indien så kommer han ofta i kontakt med människor som lider på olika sätt, som genom extrem fattigdom, tortyr och fångenskap. Som liten pojke flydde Pema, samma år som Dalai Lama, med sin familj, som var nomader i Tibet, till Nepal och efter en tid av svåra umbäranden reste han vidare till Dharamsala i norra Indien, där Dalai Lama bor. Han är nu utsänd av Dalai Lama och har ett stort engagemang för människor som far illa. Hans önskan är att minska lidandet för alla människor och han återkommer ofta till att vi kan praktisera medmänsklighet, medkänsla och icke-våld.

Pema arbetar med att skapa förutsättningar för att bibehålla den gamla tibetanska buddhismen och menar att man för att det skall fungera måste hålla liv i alla tibetanska traditioner. Han har därför bl a byggt Bodongklostret i Kathmandu där man utbildar pojkar i den uråldriga tibetanska andliga läran. Han arrangerar otaliga hjälpprojekt, som att han ser till att barn, även flickor, i Nepal och fattiga delar av Indien får möjlighet att gå i skola, hjälper till så att läkare kommer ut till avlägsna byar, ger barn behövliga operationer, skapar äldrevård, fattigvård, hälsovård, bygger barnhem och skolor, tar hand om gatubarn m.m.

För att få pengar till allt detta reser han runt och håller föredrag och samarbetar med människor i många länder som hjälper till med att samla in pengar på olika sätt för att alla dessa projekt skall kunna realiseras och därigenom lidandet minskas. 
Den som känner för det får gärna hjälpa till.

Pema undervisar ofta i livskunskap och har själv en hel del humor. 
Han menar att effekten av att tillämpa kärlek och medkänsla blir ett meningsfullt och lyckligt liv.

Du har också möjlighet att ställa frågor till Pema under kvällen.

Föredraget är på engelska.

Hela inträdet går oavkortat till Pemas hjälpprojekt.


 

 

 

 

BLI EN AKTIV DRÖMMARE – ROSIE BJÖRKMAN
KURS Lördag- söndag 15-16 november 
Lördag 11.00 – 17.00, söndag 11.00 – 16.30

Vi öppnar under helgen upp vår drömkraft. 
På så sätt stärks vår förmåga att se in i andra världar och fler dimensioner. Vi öppnar då upp för kontakt med bl a småfolk, våra förfäder och andevärlden.

Med hjälp av magi och häxkonstens alla grundläggande lagar och regler så tillverkar vi varsin drömkudde, stor som en handflata, fylld med det som behövs, som vi sedan kan ha under huvudkudden på natten. Med kuddens hjälp så öppnar vi upp vår drömkraft så att vi kan öppna dörrar mellan olika dimensioner och riken och vistas vakna i dem när vi mediterar. 
Vi öppnar också för att ta med oss nattens upplevelser och bli medvetna om att vi drömmer, dvs för att aktivt börja arbeta med våra drömmar.

Kursledaren Rosie Björkman är veteran inom området med ca 30 års studier och praktik som häxa.

Samtidigt som deltagarna under vägledning fixar ihop sina kuddar för Rosie samtalet runt häxkonst och shamanism. Undervisningen om häxkonst integreras sålunda på ett naturligt sätt i skapandet av drömkudden. 
Pris: 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-. 
Du behöver ta med ett litet fint tyg till kudden hemifrån.

När du anmäler dig får du en närmare beskrivning.


 

Måndag 17 november
Inget föredrag


 

 

 

 

BESÖK OKÄNDA VÄRLDAR – CARINA HULTQVIST

KURS Lördag-söndag 22-23 november lör 10-17, sö 9-16

Finns det verkligen okända världar, eller är alltsammans bara fantasi och inbillning? Finns det något sätt att ta reda på om de verkligen existerar? Ja, det finns flera sätt, och i den här kursen kommer vi att förvissa oss om att världar finns, som vi tidigare inte ens hört talas om, och vi kommer att guidas in i flera av dessa helt okända världar. Dessutom besöker vi ett antal världar och dimensioner som de flesta av oss mer eller mindre känner till: astralvärlden, akasha-arkivet (vilket är platsen där allt som skett och skall ske i ditt liv och för alla andra är nedskrivet), alv-städerna, ärkeänglarnas dimension, den inre trädgården och många fler platser, dimensioner och världar. Kanske ett besök hos Mästaren från Lemurien, eller en resa in i den egna kroppen?

Under två dagar gör vi tillsammans resor i tid och rum, och ibland utanför den vanliga tiden och det vanliga rummet – till händelser, platser och varelser som kan hjälpa dig att bättre förstå hur mycket mer det finns än vår egen lilla vanliga fysiska värld, och hur mycket information, kunskap och glädje man kan få av att göra dessa besök.

Vi har haft den här kursen flera gånger, men med delvis olika resmål. Det är en omtyckt kurs. Den brukar fungera bra även för nybörjare.
Pris 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-


 

 

 

 

DET MEST GÅTFULLA OM UFO-FENOMENET 
– JÜRI LINA
FÖREDRAG Måndag 24 november
, kl. 18.45  
Lokal: Kammakargatan 56 
Författaren Jüri Lina presenterar dolda uppgifter från Ryssland och andra länder. Uppgifter som inte kan förklaras eller bortförklaras.

Det handlar bl a om misslyckade försök att landa i obebyggda trakter och undersökning av vrakdelar. Dessutom berättas det om iakttagelser av udda besättningsmedlemmar från olika håll i världen. Och det budskap som dessa händelser döljer.

Jüri Lina har själv haft möjlighet att letat fram många okända uppgifter i arkiv i öststaterna. Han kan språket eftersom han kommer från Ryssland. Han blev obekväm för myndigheterna där och ombads därför att emigrera. Han bor numera i Sverige sedan många år.
Jüri har skrivit många böcker på svenska om UFO-gåtan. 
Han har även gjort flera filmer på DVD. 
Jüri är en mycket kunnig person på området och en intressant föredragshållare..


 

 

 

 

PENDELKURS – EVA SVENSSON 
även bra för hälsoterapeuter 
KURS Lördag-söndag 29-30 november, 
lör 10-17, sö 9-16
Vill du kunna få fram svar på olika frågor, t ex är det lämpligt för mig att söka det här nya jobbet? Är den här maten bra för mig? Vilket tillskott mår kroppen bäst av, dvs vad är kroppen i behov av just nu? Vad ska jag välja? Vad är det grundläggande problemet egentligen?

Genom pendeln får du fram svar från ditt eget undermedvetna (från känslor, minnen, kreativitet, intuition) som ofta vet svaren. 
Om du vill så kan du också använda pendeln till att kontakta osynliga väsen, 
t ex dina guider och kommunicera med dem. 
Man kan använda pendeln också till många andra saker, t ex pendla in bra och pendla ut dåliga energier ur kroppen, hitta olika problem i kroppen och leta efter saker (även på karta). Listan kan göras lång.

Detta är kursen för dig som vill kunna bli en duktig pendlare. 
Vi gör massor med övningar under kursen så att du hinner bli vän med din pendel. 
Eva berättar om hur man gör för att bli en bra pendlare, vilket är en viktig del för det finns många fallgropar som gör att många får felaktiga svar.
Kursmaterial: Pendel, samt häfte (22 sidor) med information, samt många 
pendelscheman för att man snabbt ska kunna välja rätt när det finns många olika 
svarsalternativ, vilket är otroligt effektivt. 
Pris: 2500:- Anm.avgift 400.-. 


 

Måndag 1 december
Inget föredrag


 

 

 

 

MARINA MUNK
FÖREDRAG Måndag 8 december,
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 

Populära Marina Munk återkommer och berättar om vad som händer med människornas och Jordens utveckling i denna spännande tidsålder, när vi nu gått in i ett nytt universum och den kristallina strukturen.

Marina är en klärvoajant internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. 
Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. 
Hennes uppgift sedan lång tid är bl. a. att uppväcka människors högre medvetandekanaler. 
Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler.
Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta direkt vid sina föredrag och kurser. 

Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi. 


 

 

 

 


JULFEST- Knytkalas med social samvaro
Måndag 15 december
, kl. 1845 
Lokal: Kammakargatan 56 
Vi brukar avsluta höstterminen med en festkväll.
Ta med lite egen mat och smaka på vad de andra har med. 
Under kvällen så umgås vi och mår bra.


 

Föredrags- och Kursprogrammet 
finns också på 
www.jordstralningscentrum.se.

Vi ger även successivt ut skrivna programblad med Jordstrålningscentrums 
närmaste programpunkter, vilka du kan hämta på föredragskvällarna.

ANMÄLAN OCH BETALNING
Föredragen hålls på Kammakargatan 56, normalt kl 18.45 - 22.00, med fikapaus. Inträde 200:- om inget annat anges.
Till föredragen behövs ingen föranmälan.
 
Föredragshållare talar om sina teorier och erfarenheter, vilket inte behöver betyda att vi alltid delar deras uppfattning.

Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på 
Jordstrålningscentrums pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila jc@vingar.se
eller ringa in (08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer. 
Lokal för kurser varierar, men är oftast centralt i Stockholm och anges i kursbeskeden.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. 
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. 
Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och
telefonnummer på inbetalningen om det går. 
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud 
senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften 
p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du 
får en skriftlig bekräftelse på den så att den gäller. 
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. 
Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

 

VÄLKOMMEN!


 

 

 

 


BIRGITTA KLEMOS HÄLSOTIPS


Magsjuka

Det enklaste sättet att bota magsjuka är med 10 vitpepparkorn morgon och kväll. Man kan även ta vitpepparkorn i förebyggande syfte några dagar innan man reser till t.ex. Indien eller Egypten. De sväljes hela tillsammans med vatten. Grapefruktkärnextrakt är också mycket bra att ha med sig på resor. Det är väldigt basiskt och sägs kunna ta 800 bakteriestammar. Man upptäckte att grapefruktkärnan var så fantastisk genom att kärnorna aldrig ruttnade i komposten. Det betyder att den fungerar som antibiotika, det finns inget som kan gå innanför skalet och göra att den förmultnar. Grapefruktkärnextrakt har varit mycket användbart sedan det kom, men tyvärr var det kollosalt starkt och koncentrerat i början. Det var t ex en kvinna som brände sönder sin tunga så illa att hon varken kunde prata eller äta. Hon blev inlagd för att få intravenös näring och var dålig i flera veckor. De senare grapefruktkärnextrakten är utspädda, men ändå tillräckligt effektiva. Man skall dock aldrig använda det mer än max en månad åt gången. Sedan är det bra att göra uppehåll och gärna tillföra positiva bakterier i en månad och sedan kan man köra en till kur. Har man för lite saltsyra kan man få ont i magen av grapefruktkärnextrakt och är man känslig är det bra att hålla sig till en låg dos, t.ex. 5 droppar morgon och kväll utspätt i vatten. Till barn ger man också en låg dos på 3-5 droppar.

Vi ska inte försöka stoppa en diarré för snabbt eftersom bakterierna bör få komma ut. Har vi kvar dem ligger de i tarmen och gror och så dyker de upp vid något annat tillfälle, men om man tar död på bakterierna med vitpepparkorn eller grapefruktkärnextrakt, så är det ingen fara. 


 

 

 

--------

Har du svårt att hitta produkterna som Birgitta rekommenderar så går det oftast att få tag på dem i hälsokostaffärerna:

Lifeland, Norrtullsgatan 25A i Stockholm, 08-33 78 78
eller 
DCG, Norrtullsgatan 13 i Stockholm, 08-34 73 69

De brukar också kunna skicka per post.


 

 

 

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
SKICKA HEALING

Vi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag 
och söndag. Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. 
På söndagar till andra mål i hela världen. 

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart 
eller två i veckan. Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen!

Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se 
Här nedan finns aktuella mål:

tid gärna 19:30 - 19:45 annars när det passar dig mellan 18 - 20.


 

 

 
ONS 22/10 S/AC Lycksele
SÖN 26/10 Italien/ Sardinien/Cagliari o vattnen runt

ONS 29/10 S/F Gislaved 
SÖN 1/11 Nordkorea/ Pyongyang 
ONS 5/11 N/ Ålesund-Kristiansund 
SÖN 9/11 Nepal/ Kathmandu

Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om. 
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland 
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 

Hemsidan http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm

 

 

 


 

TV-TIPS

Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker 
som personer med intressen inom det alternativa området kanske vill se, 
så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv. 
Vi antar att du tittar igenom de vanligaste kanalernas programtablå själv, 
så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2014-19.htm
Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!


 

HUMOR

Någon som känner för lite småfniss?

Swenglishka uttryck kan få oss att t o m skratta högt ibland! Med eller utan Google translation....

- Ingen fara på taket - No danger on the roof
- Jag har aldrig hört på maken! - I have never heard on the husband!
- Hur står det till? Det knallar och går. - How is it standing to? It’s banging and walking
- Oj, min tunga slant! - Oops, my heavy coin!
- Vill du ha kaffe på maten? - Would you have coffee on the food?
- Sköt om dig! - Shoot around yourself!
- Ta dig i dalen! - Take yourself in the valley!
- Gör inte om det! - Do not if it!
- Klockan är bara barnet. - The clock is only the baby.
- Var inte för het på gröten - Don’t be to hot on the porridge
- Bakfull - Ass drunk
- Överdriv inte - Don´t overdrive
- Skicka mot postförskott - Send against mailbeforeshot
- Han tar igen sig - He takes again himself
- Det var det, det! - That was that, that!
- Hör du du! - Hear you you!
- Dra åt skogen! - Pull to the forest!
- Var håller de hus? - Where are they holding house?
- Matlagning - Food repairing
- Ge gärnet - Give the iron
- Du har rätt - You have dish


Varför blev blondinen så stolt när hon klarade av att lägga puzzlet på 6 månader?
Jo, på kartongen stod det 4-6 år.


 

TÄNKVÄRT

 

Uppskattning kan förändra en dag, kanske t o m någons liv. 
Din vilja att sätta ord på uppskattningen är det enda som behövs.

Margaret Cousins


 

ROLIGA LÄNKAR

 

Gör vin av vatten

https://www.facebook.com/video.php?v=10152755456186147 

Hunden diggar husses musik
http://blog.petflow.com/i-caught-my-brother-doing-something-hilarious-with-his-dog-i-cant-stop-laughing/ 

Snacka om lugn hund:
https://www.facebook.com/video.php?v=698746850217490

Katt och gris kelar:
https://www.facebook.com/video.php?v=691637434240582


 

 

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter, mest energiprodukter, så kan du göra det på hemsidan www.adante.se.
Beställning görs via mail till
 jc@adante.se


 

Slutligen

Nu märker man att det börjar det bli grått och blött mer eller mindre varje dag, som typiskt trist novemberväder, så vi får ta fram mörkermysandet för att må bra. Tänd några ljus, både ute och inne så brukar det kunna infinna sig en skön känsla.
Eller varför inte åka utomlands till solen ett tag....? Är nog ett bra förslag...får se...

Ha det bra,

önskar
Eva Svensson och Per-Uno Fransson


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev, så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder. 
Det gäller att visa så många som möjligt att en annan världsbild och därmed verklighet existerar och att vi är väldigt många som har det alternativa tänkandet. Därmed får fler möjligheten att inse att vetenskapen ännu inte har förstått verkligheten fullt ut. Livet innehåller mer än vad dagens vetenskap uppfattar!