Jordstrålningscentrum

 

Nyhetsbrev
nr 18, 
13 oktober 2014

Klicka här för gamla nummer av nyhetsbrevet

-----------------------------------------------------------------------

INNEHÅLL:
LITE AV VARJE
FÖREDRAG OCH KURSER
BIRGITTA KLEMOS HÄLSOTIPS 
HJÄLP JORDEN
TV-TIPS
HUMOR
TÄNKVÄRT

-------------------------------------------------------------------------

LITE AV VARJE

Bifogat finner du Jordstrålningscentrums återstående höstprogram.
Fr o m november så kommer vi inte ha föredrag varje vecka utan ha uppehåll någon vecka då och då. Orsakerna är flera, men beror mest på att vår tid inte räcker till för allt det vi vill göra. Vi talade förut om att sälja Jordstrålningscentrum, men löser det istället på det här sättet. 

Det finns flera nya saker som jag (Eva Svensson) vill utveckla, bl a spela in filmer och göra distansutbildningar via internet. Har du/någon idéer runt detta så hör gärna av dig!
Har dessutom just fyllt pensionär, så det kan också vara skönt att tillåta sig några timmars nöje då och då, nu då staten börjar betala tillbaka en del av det man betalt in genom åren :o)

Höstprogrammet
Vi är väldigt glada att Pema Dorjee, en av Dalai Lamas nära medarbetare, vill komma hit till oss 10 november! Han är utsänd av Dalai Lama för att tjäna mänskligheten. Pema har byggt upp en stor hjälpverksamhet för fattiga och behövande i Nepal och det fattiga norra Indien. Hela inträdet 10/11 går oavkortat till Pemas hjälpverksamhet.
Kom och lyssna på en kunnig och vis tibetansk munks kunskaper och erfarenheter om Medvetenhet och "mindfullt" leverne!

Men vi har många fler trevliga programpunkter.
Kvällens föredragshållare, Carina Hultqvist, brukar vara mycket omtyckt, både beroende på sina stora egna erfarenheter i ämnet Möten med Osynliga världar; och för sitt sätt att presentera det på, naturligt och jordnära.


 

-------------------------------------------------------------------------


FÖREDRAG OCH KURSER

Föredragen och workshops är på Kammakargatan 56, Stockholm,
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus, om inget annat anges. Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 200 :- + ev fika 20:- om inte annat anges. Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.

Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.

 

MÖTEN MED DET OKÄNDA OCH OSYNLIGA VÄSEN
– CARINA HULTQVIST 
FÖREDRAG Måndag 13 oktober,
kl. 18.45
Lokal Kammakargatan 56     

Carina Hultqvist har under många år medvetet och systematiskt besökt olika osynliga världar och tagit kontakt med och ibland samarbetat med de väsen som finns där. Carina har därigenom fått en svårslagen erfarenhet på området.

Under kvällen kommer hon att berätta om en del av sina upplevelser.

Så här säger Carina: "Att möta det okända – okända världar, dimensioner, varelser eller tider – är inte så ovanligt som många tror. Många har gjort egna erfarenheter, men vågar inte berätta om dem av rädsla för vad andra ska tycka. Andra har haft besök av konstiga varelser, förts till okända världar eller kanske kommunicerat med okända väsen och tyckt att det hela varit konstigt och oförklarligt. De allra flesta är fascinerade och vill veta mer."

Carina hör till dem som har mött det okända i många varianter alltsedan barndomen och hon berättar gärna om sina upplevelser. ” ...det okända och paranormala är egentligen alldeles normalt; det är bara så att vi ännu inte riktigt vet hur det fungerar...” säger Carina. I det här föredraget får du även mycket information om de olika typerna av världar och om de varelser man kan finna där: änglar, ärkeänglar, alver, troll, drakar, utomjordingar, demoner, guider och många andra.

Carina Hultqvist har studerat västerländsk esoterik och är en av de kunnigaste på området. Hon har alltså stora kunskaper i de västerländska andliga traditionerna, t ex Egyptens gudar, Kabbalan och Tarot.
Carina kanaliserar mycket och är bl a transmedium för Johannes Döparen.

Carina har hållit ett stort antal olika kurser och föredrag hos oss förut och vi glädjer oss åt att hon nu återkommer efter några års uppehåll.


22-23/11 kommer Carina att hålla den populära kursen: Besök okända världar
,
där du guidas runt på olika ställen för att själv få uppleva t ex Akashakrönikan (platsen där allt som skett och skall ske i ditt liv och i universum är nedskrivet). Inga förkunskaper behövs. Pris 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL – PER-UNO FRANSSON
KURS Fredag kväll - söndag 17-19 oktober
Fredag 18.45-22.00, lördag utomhus 10.30 - ca 16, söndag 9 -16

Alla har möjlighet att lära sig uppfatta, mäta, känna och kanske även se ”osynliga energier” för det är en mänsklig förmåga som alla har, men som de flesta tyvärr inte fått lära sig att använda.

Vi anser att slagruta och pekare är det enklaste och snabbaste sättet att börja mäta och få överblick över alla möjliga slags energier, var de börjar, var de slutar, hur de ser ut, m.m.
Vi arbetar främst med pekare.
De flesta lär sig snabbt. Övning förbättrar successivt förmågan.
Man kan mäta alla slags energier, t ex jordstrålning, auror, hälsoproblem, osynliga väsen och energimönster av olika slag och successivt upptäcka nya saker. Det är ett mycket spännande område som hjälper en att utvecklas mer och mer om man vill!

Med pendelns hjälp kan man ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej, leta efter saker, skriva meddelanden från ”andra sidan” m.m. Den används för att spå, kanalisera, fråga hur det var förr, få reda på saker man inte vet, t ex ”är det här äpplet nyttigt för mig? ”. På kursen får du lära dig grunderna i att hantera en pendel.

Att använda slagruta/pekare innebär att man alltid får tillgång till mer kunskap
än ”normalt”!

På fredagskvällen har vi teori för att under lördagen åka till en fornminnesplats i Österåker för att mäta på olika slags energier där, även de speciella energier som finns vid just fornminnesplatser (de utnyttjade dessa energier förr i tiden), så vi mäter bl a curry, hartmann, vattenåder, leylinjer, sexkantfönster och lär oss hitta härliga meditationsplatser.
Vi mäter och känner hur kroppen reagerar på dessa platser.
Vi lovar att det blir en rolig och spännande utflykt!

Under kursen lär vi oss om olika slags jordstrålning och vilka sjukdomar som förknippas med det och hur växter och djur reagerar på strålningen.
Vi lär oss att hitta ”bästa platsen för mig just nu”.
Vi mäter på och känner på auran.
Du får också lära dig tekniken för hur man kan lära sig se auran.
Kurskompendium (29 sid), pekare, slagruta och pendel ingår.
Pris: 2.300:-, varav anmälningsavgift 300:-.

 


ANDEN I DITT LIV OCH MEDIUMSKAPETS MEKANIKER
– EVA-BRITT WENNERSTRÖM
FÖREDRAG Måndag 20 oktober
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 
Eva-Britt Wennerström, författare till boken Anden i ditt liv, berättar under kvällen om olika andliga begrepp och om hur mediumskap egentligen fungerar- och inte.

Hur kan du t ex avgöra om mediet du besöker verkligen är en sann kanal?
Hon berör också ämnen som kanalisering, clairvoyance, spiritualism m.m.
Eva-Britt tycker om att arbeta interaktivt så informationen inhämtas delvis genom vi får göra egna enkla övningar under kvällen.

Eva-Britt Wennerström har studerat för några av vår tids mest erfarna medier, bl a Carol Ellis, Colin Fry och Jeff Jones. Hon har studerat psykologi, esoterik, antroposofi och spiritualistiskt mediumskap och arbetar som psykosyntesterapeut. Sökandet har trappats ner till en essens där förståelse för medvetandet och hennes egen ande ligger i fokus.

INRE HARMONI-MÄSSA Lördag söndag 25-26 oktober
Sveriges största alternativmässa för kropp & själ 

Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (Nära Solna C & T-bana)
Tid: 10-18 båda dagarna
Inträde: 120:-, 2 dagar 200:-

Fullt med utställare, prova på-tillfällen (olika behandlingar, tarotkort m.m.), billiga/gratis föredrag (läs programmet på deras hemsida) och saker att kolla in (hela Solnahallen är full av utställare som har alternativa produkter, lite kläder, många smycken, kristaller, alternativa hälsoprodukter, (natur-)godis m.m.).
Hermans restaurang serverar smörgås/fikabröd/hälsodrinkar och lunchmat. Jordstrålningscentrum är med på mässan som vanligt.
Se till att du har minst en dag till ditt förfogande, för att hinna med allt!

Läs mer på www.harmoniexpo.com

 

VAD ÄR HJÄRTATS INTELLIGENS?
GUNNAR MICHANEK
FÖREDRAG Måndag 27 oktober
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 

Kan man träna sitt hjärta och sitt medvetande på samma sätt som man tränar kroppen?

Vilka aspekter, perspektiv och och dimensioner innehåller vår kognitiva förmåga...? Gunnar är expert på hur vårt medvetande fungerar och har en förmåga att genom enkla medel guida människor till stora insikter och förmedla igenkännande aspekter på hur vi fungerar som människor och hur vi relaterar till vår omvärld. Han ger dig möjlighet att själv känna, uppleva och förstå mindfulness och människans förmåga att utvidga sitt medvetande. Han berättar också om hur forskningen och inte minst hjärnforskningen under det senaste decenniet har kommit i kapp med gamla traditioner och visdom.
Gunnar har gått utbildning och professionellt träningsprogram för grundarna till mindfulness, Jon Kabat-Zinn och Saki Santorelli. Han har startat Mindfulnessgruppen i Sverige, sprunget ur en önskan att skapa en mer medveten, hållbar och vänlig värld, och har utbildat över 100 mindfulnessinstruktörer. Tidigare jobbade han som regissör och filmproducent.

Hans föreläsningar präglas av stark närvaro och villkorslös kärlek, en naturlig enkelhet och balans mellan hög, aktiv energi och mjuk, fin stillhet. 

 

DE 7 ANDLIGA ARKETYPERNA
INGRID PLING OLSSON
FÖREDRAG Måndag 3 november, kl. 1845
Lokal: Kammakargatan 56 
Ingrid Pling Olsson har sedan barndomen haft en andlig och medial förmåga. Hon har kanaliserat ner The Seven Signs of Origin, dvs de 7 andliga arketyperna. Under vårt liv på jorden så handlar vi och utvecklas i enlighet med vissa av arketyperna. Under kvällen berättar Ingrid om hur de olika arketyperna är och agerar. Vilken/vilka arketyper man är kan påverka hur man upplever och tolkar de situationer man observerar i livet. Genom den här informationen om hur de påverkar oss så blir det möjligt för oss att förstå mer av vår personliga livsväg på jorden och se på sig själv utifrån nya perspektiv. Vi kan samtidigt lära oss förstå andra bättre. 

Allt eftersom arbetet med dessa arketyper fortskred blev det allt tydligare för Ingrid hur intimt sammankopplade de var med Mayakalenderns tidräkning. Nu åker hon land och rike runt och berättar om dessa arketyper.

Ingrid är en berättarkonstnär med ett stort engagemang. Hennes föredrag är fartfyllda och mycket intressanta.

Hon har en medial utbildning under Jeff Jones från Wales samt en 3-årig healingutbildning under SNU i England. 

 

PEMA DORJEE AWARENESS AND MINDFUL LIVING 
(Medvetenhet och ett ”mindfullt ”liv)
Föredrag Måndag 10 november i Stockholm, Kl 18.45
Lokal: Kammakargatan 56          Språk: Engelska

Pema Dorjee är tibetansk lama och bor i Nepal.
Han har ett nära samarbete med Dalai Lama.

Pema är en välutbildad och vältalig munk som reser runt till många länder för att väcka intresse för de många hjälpprojekt som han har initierat. Han delar alltid med sig av sin djupa tibetanska livsvisdom och sin sanna medkänsla. I sitt liv och sitt arbete i Nepal och norra Indien så kommer han ofta i kontakt med människor som lider på olika sätt, som genom extrem fattigdom, tortyr och fångenskap. Som liten pojke flydde Pema, samma år som Dalai Lama, med sin familj, som var nomader i Tibet, till Nepal och efter en tid av svåra umbäranden reste han vidare till Dharamsala i norra Indien, där Dalai Lama bor. Han är nu utsänd av Dalai Lama och har ett stort engagemang för människor som far illa. Hans önskan är att minska lidandet för alla människor och han återkommer ofta till att vi kan praktisera medmänsklighet, medkänsla och icke-våld.

Pema arbetar med att skapa förutsättningar för att bibehålla den gamla tibetanska buddhismen och menar att man för att det skall fungera måste hålla liv i alla tibetanska traditioner. Han har därför bl a byggt Bodongklostret i Kathmandu där man utbildar pojkar i den uråldriga tibetanska andliga läran. Han arrangerar otaliga hjälpprojekt, som att han ser till att barn, även flickor, i Nepal och fattiga delar av Indien får möjlighet att gå i skola, hjälper till så att läkare kommer ut till avlägsna byar, ger barn behövliga operationer, skapar äldrevård, fattigvård, hälsovård, bygger barnhem och skolor, tar hand om gatubarn m.m.

För att få pengar till allt detta reser han runt och håller föredrag och samarbetar med människor i många länder som hjälper till med att samla in pengar på olika sätt för att alla dessa projekt skall kunna realiseras och därigenom lidandet minskas.
Den som känner för det får gärna hjälpa till.

Pema undervisar ofta i livskunskap och har själv en hel del humor.
Han menar att effekten av att tillämpa kärlek och medkänsla blir ett meningsfullt och lyckligt liv.

Du har också möjlighet att ställa frågor till Pema under kvällen.

Föredraget är på engelska.

Hela inträdet går oavkortat till Pemas hjälpprojekt.

 

BLI EN AKTIV DRÖMMARE – ROSIE BJÖRKMAN
KURS Lördag- söndag 15-16 november
Lördag 11.00 – 17.00, söndag 11.00 – 16.30

Vi öppnar under helgen upp vår drömkraft.
På så sätt stärks vår förmåga att se in i andra världar och fler dimensioner. Vi öppnar då upp för kontakt med bl a småfolk, våra förfäder och andevärlden.

Med hjälp av magi och häxkonstens alla grundläggande lagar och regler så tillverkar vi varsin drömkudde, stor som en handflata, fylld med det som behövs, som vi sedan kan ha under huvudkudden på natten. Med kuddens hjälp så öppnar vi upp vår drömkraft så att vi kan öppna dörrar mellan olika dimensioner och riken och vistas vakna i dem när vi mediterar.
Vi öppnar också för att ta med oss nattens upplevelser och bli medvetna om att vi drömmer, dvs för att aktivt börja arbeta med våra drömmar.

Kursledaren Rosie Björkman är veteran inom området med ca 30 års studier och praktik som häxa.

Samtidigt som deltagarna under vägledning fixar ihop sina kuddar för Rosie samtalet runt häxkonst och shamanism. Undervisningen om häxkonst integreras sålunda på ett naturligt sätt i skapandet av drömkudden.
Pris: 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-.
Du behöver ta med ett litet fint tyg till kudden hemifrån.

När du anmäler dig får du en närmare beskrivning.

Måndag 17 november
Inget föredrag

 

BESÖK OKÄNDA VÄRLDAR – CARINA HULTQVIST

KURS Lördag-söndag 22-23 november lör 10-17, sö 9-16

Finns det verkligen okända världar, eller är alltsammans bara fantasi och inbillning? Finns det något sätt att ta reda på om de verkligen existerar? Ja, det finns flera sätt, och i den här kursen kommer vi att förvissa oss om att världar finns, som vi tidigare inte ens hört talas om, och vi kommer att guidas in i flera av dessa helt okända världar. Dessutom besöker vi ett antal världar och dimensioner som de flesta av oss mer eller mindre känner till: astralvärlden, akasha-arkivet (vilket är platsen där allt som skett och skall ske i ditt liv och för alla andra är nedskrivet), alv-städerna, ärkeänglarnas dimension, den inre trädgården och många fler platser, dimensioner och världar. Kanske ett besök hos Mästaren från Lemurien, eller en resa in i den egna kroppen?

Under två dagar gör vi tillsammans resor i tid och rum, och ibland utanför den vanliga tiden och det vanliga rummet – till händelser, platser och varelser som kan hjälpa dig att bättre förstå hur mycket mer det finns än vår egen lilla vanliga fysiska värld, och hur mycket information, kunskap och glädje man kan få av att göra dessa besök.

Vi har haft den här kursen flera gånger, men med delvis olika resmål. Det är en omtyckt kurs. Den brukar fungera bra även för nybörjare.
Pris 2500:-, varav anmälningsavgift 375:-

 

DET MEST GÅTFULLA OM UFO-FENOMENET 
– JÜRI LINA
FÖREDRAG Måndag 24 november
, kl. 18.45  
Lokal: Kammakargatan 56
Jüri Lina återkommer och delger oss mer av sin stora UFO-kunskap som han ofta själv letat fram i arkiv i öststaterna.

 

PENDELKURS – EVA SVENSSON 
även bra för hälsoterapeuter 
KURS Lördag-söndag 29-30 november,
lör 10-17, sö 9-16
Vill du kunna få fram svar på olika frågor, t ex är det lämpligt för mig att söka det här nya jobbet? Är den här maten bra för mig? Vilket tillskott mår kroppen bäst av, dvs vad är kroppen i behov av just nu? Vad ska jag välja? Vad är det grundläggande problemet egentligen?

Genom pendeln får du fram svar från ditt eget undermedvetna (från känslor, minnen, kreativitet, intuition) som ofta vet svaren.
Om du vill så kan du också använda pendeln till att kontakta osynliga väsen,
t ex dina guider och kommunicera med dem.
Man kan använda pendeln också till många andra saker, t ex pendla in bra och pendla ut dåliga energier ur kroppen, hitta olika problem i kroppen och leta efter saker (även på karta). Listan kan göras lång.

Detta är kursen för dig som vill kunna bli en duktig pendlare.
Vi gör massor med övningar under kursen så att du hinner bli vän med din pendel.
Eva berättar om hur man gör för att bli en bra pendlare, vilket är en viktig del för det finns många fallgropar som gör att många får felaktiga svar.
Kursmaterial: Pendel, samt häfte (22 sidor) med information, samt många
pendelscheman för att man snabbt ska kunna välja rätt när det finns många olika
svarsalternativ, vilket är otroligt effektivt.
Pris: 2500:- Anm.avgift 400.-. 

Måndag 1 december
Inget föredrag

 

MARINA MUNK
FÖREDRAG Måndag 8 december,
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 

Populära Marina Munk återkommer och berättar om vad som händer med människornas och Jordens utveckling i denna spännande tidsålder, när vi nu gått in i ett nytt universum och den kristallina strukturen.

Marina är en klärvoajant internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen.
Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå.
Hennes uppgift sedan lång tid är bl. a. att uppväcka människors högre medvetandekanaler.
Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler.
Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta direkt vid sina föredrag och kurser.

Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi. 

 


JULFEST- Knytkalas med social samvaro
Måndag 15 december
, kl. 1845
Lokal: Kammakargatan 56
Vi brukar avsluta höstterminen med en festkväll.
Ta med lite egen mat och smaka på vad de andra har med. 
Under kvällen så umgås vi och mår bra.

Föredrags- och Kursprogrammet
finns också på
www.jordstralningscentrum.se.

Vi ger även successivt ut skrivna programblad med Jordstrålningscentrums
närmaste programpunkter, vilka du kan hämta på föredragskvällarna.

ANMÄLAN OCH BETALNING
Föredragen hålls på Kammakargatan 56, normalt kl 18.45 - 22.00, med fikapaus. Inträde 200:- om inget annat anges.
Till föredragen behövs ingen föranmälan.

Föredragshållare talar om sina teorier och erfarenheter, vilket inte behöver betyda att vi alltid delar deras uppfattning.

Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på
Jordstrålningscentrums pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila jc@vingar.se
eller ringa in (08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
Lokal för kurser varierar, men är oftast centralt i Stockholm och anges i kursbeskeden.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften.
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen.
Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och
telefonnummer på inbetalningen om det går.
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud
senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften
p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du
får en skriftlig bekräftelse på den så att den gäller.
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.
Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

 

VÄLKOMMEN!

 


BIRGITTA KLEMOS HÄLSOTIPS


VIRUS

Virus är luftburet och smittar mycket lätt. Viruset kan överleva i över 7 timmar.
Rengör därför dörrhandtag, spolknappar på toaletten m.m. och använd desinfektionsmedel ofta.
Både virus och bakterier smittar när vi tar varandra i hand, kramas och pussas. 

Herpesvirus är besvärliga. Blir man smittad så finns de alltid kvar latent i kroppen. Emellanåt får man akuta utbrott, t ex då immunförsvaret är nedsatt av någon anledning.

Herpes Simplex kring läpparna (munsår) är nog den vanligaste herpesvirussmittan.
Herpes Zoster (bältros) smittar oftast från Varicella (vattkoppor hos barn) till äldre personer. 
Underlivsherpes smittar vanligtvis vid könsumgänge. 
Epstein Barrvirus (körtelfeber) är också ett herpesvirus och kan ge virus på balansnerven och hjärnhinneinflammation.

Vid akuta herpesutbrott kan man ta:
Propolis: 2 st 3 ggr dagligen
+ Anti-V 1 st 2 ggr dagligen
+ Quentakehldroppar 5-10 dr 2-3 ggr dagligen på tungan.
Man kan också ta Echinaforce, för det tar både bakterier och virus.
Det finns studier som visar att Echinaceaextraktet kan inaktivera ett protein på viruspartiklarnas yta. OBS! Det finns inga biverkningar eller sidoeffekter rapporterade på Echinamedlen men de bör ej användas av personer med allergi mot korgblommiga växter.

Herpes Simplex förekommer oftast kring läppar och ansiktet men kan också förekomma i ögonen och kan då ge en fruktansvärt svår smärta. Även Herpes Zoster kan ge virus i ögonen. Man kan då använda Grifokehldroppar direkt i ögonen.

Det finns inga läkemedel eller alternativa hälsomedel som helt tar bort herpesviruset. Det finns alltid latent kvar i kroppen. Är man smittad så är man. Vill man förhindra fler herpesutbrott så kan man ta 2 Propolis per dag i förebyggande syfte.

 

--------

Har du svårt att hitta produkterna som Birgitta rekommenderar så går det oftast att få tag på dem i hälsokostaffärerna:

Lifeland, Norrtullsgatan 25A i Stockholm, 08-33 78 78
eller
DCG, Norrtullsgatan 13 i Stockholm, 08-34 73 69

De brukar också kunna skicka per post.

 

 

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
SKICKA HEALING

Vi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag
och söndag. Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20.
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden.
På söndagar till andra mål i hela världen.

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart
eller två i veckan. Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen!

Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl
http://eniro.se 
http://hitta.se 
Här nedan finns aktuella mål:

tid gärna 19:30 - 19:45 annars när det passar dig mellan 18 - 20.


 
   
 
ONS 15/10 S/F Vetlanda
SÖN 19/10 Holland/ Nijmegen
ONS 22/10 S/AC Lycksele
SÖN 26/10 Italien/ Sardinien/Cagliari o vattnen runt


Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden.

Hemsidan http://hjalpjorden.vingar.se/
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
är!

 

 

 

 

TV-TIPS

Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker
som personer med intressen inom det alternativa området kanske vill se,
så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv.
Vi antar att du tittar igenom de vanligaste kanalernas programtablå själv,
så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2014-18.htm
Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!

HUMOR

Snusförnuftiga barnasvar

- Nå, Fredrik, vilken månad kommer efter januari?
- Allihop

- Vad är din pappa?
- Han är förkyld
- Jag menar, vad gör han?
- Han nyser.

Fröken: - Nå Pia, nästa ord i ordlistan är ordet änka. Vad är en änka?
Pia: - En tant som varit gift så länge med en farbror att han dött av det…


Endast 2 handdukar och 2 grabbar på scenen!

http://vitaminl.tv/video/2962?ref=fpfv

TÄNKVÄRT ;-)

ÄNTLIGEN ETT LEXIKON SOM FÖRKLARAR DATANÖRDARNAS FACKSNACK!

Inte så svårt som man kan tro va?

Backup = Ligga på mage
DVD = Det Var Det
E-post = långsammare än både A- och B-post
Fildelning = ca ½ liter per skalle
Laptop = Mössa på Same
Modem = motsats till ödem
SD-kort = idolbild på Jimmie Åkesson
USB = landet som kommer efter USA
Bluetooth = får den som ätit blåbär
Gränssnitt = knivslagsmål i Tornedalen
Hemsida = gavel på huset

Internminne = anekdot från Kumla
Megahertz = stor biluthyrningsfirma
Metataggar = fiskekrokar
Moderkort = bild på lilla mamma
Plattskärm = när man suttit på kepsen
SMS = som PMS fast efteråt

INTRESSANTA LÄNKAR

Cellens sista strid 
Kroppen celler försvarar sig ständigt mot virusangrepp. Kampen pågår hela tiden och upplevs i bästa fall som en lätt förkylning. Antikroppar är första försvarslinjen i kroppens immunförsvar. Passerar viruset antikropparna möts det av nästa försvarslinje, cellens membran. Förlorar cellerna kampen mot ett virus griper kroppens vita blodkroppar in och slukar virusmolekylerna. Det krävs bara att en enda virusmolekyl tar sig förbi cellens försvar för att infektionen ska börja.

http://www.ur.se/Produkter/175141-Cellens-sista-strid

 

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter, mest energiprodukter, så kan du göra det på hemsidan www.adante.se.
Beställning görs via mail till
 jc@adante.se

Slutligen

Ha det "gött" i det ljuvliga höstvädret
önskar
Eva Svensson och Per-Uno Fransson


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev, så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder.
Det gäller att visa så många som möjligt att en annan världsbild och därmed verklighet existerar och att vi är väldigt många som har det alternativa tänkandet. Därmed får fler möjligheten att inse att vetenskapen ännu inte har förstått verkligheten fullt ut. Livet innehåller mer än vad dagens vetenskap uppfattar!