nr 17

24 oktober 2013

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  

www.jordstralningscentrum.se 

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på http://slagrutenytt.vingar.se   

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:
LITE AV VARJE  
FÖREDRAG OCH KURSER
HJÄLP JORDEN
TV-TIPS   
HUMOR   
TÄNKVÄRT

 

 

LITE AV VARJE


De bosniska pyramiderna
Vi bifogar de senaste pressreleaserna angående de bosniska pyramiderna där man berättar om de senaste upptäckterna. Man har bl a åter igen genom C-14 metoden fått bekräftat att Solpyramiden är 25-30- tusen år gammal, dvs att den är den absolut äldsta  pyramiden i världen. Läs bifogad fil med pressreleasen.
Alex Putney har skrivit en mycket intressant artikel om RESONANCE IN THE BOSNIAN VALLEY OF PYRAMIDS och beskriver bl a för vilket ändamål man har byggt pyramiderna och hur de är förenade världen över. http://www.wakingtimes.com/2013/10/18/resonance-bosnian-valley-pyramids-2/ 

 

 


FÖREDRAG OCH KURSER


Föredrag
Föredragen och workshops är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 180 :- + ev fika 20:- om inte annat anges.
Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.
Workshops
Inträde normalt 250:- om inte annat anges.
Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.

INRE HARMONI-MÄSSA
 - Sveriges största alternativmässa för kropp & själ
Lördag söndag 26-27 oktober kl 10-18
Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (Nära Solna C & T-bana)
Scenprogram Läs mer på 
www.harmoniexpo.com
Fullt med utställare, prova på-tillfällen (olika behandlingar, tarotkort m.m.), billiga/gratis föredrag (läs programmet på deras hemsida) och saker att kolla in (hela Solnahallen är Full av utställare som har alternativa produkter, lite kläder, många smycken, kristaller, alternativa hälsoprodukter, (natur-)godis m.m.). Se till att du har minst en dag till ditt förfogande, för att hinna med allt! 
Hermans restaurang serverar smörgås/fikabröd/hälsodrinkar och lunchmat.
Jordstrålningscentrum 
är med som vanligt:
På lördagen och söndagen är vi på Scenen 13.30 och där får du prova på att gå med slagruta och pekare och känna hur det känns att stå på ett negativt ställe samt att stå på healingplatser och speciella platser för män och kvinnor där man mår speciellt bra. På scenen har vi betydligt större plats än i vår monter där vi också demonstrerar jordstrålning och testar om du tål din mobil och hjälper till med avstörning av den om du önskar det (vi testar med auratest och kinesiologi), så att du inte längre reagerar så starkt på strålningen från den. Vi kommer också att använda oss av pendelspröt, ett slagruteverktyg som är en blandning av pendel och pekare.

Vi har avstörare till försäljning för jordstrålning och annan störande strålning som t ex el, dator, router, TV och mobilmaster.
Välkommen att diskutera dina problem med oss!
 
Vi säljer vattenvirvlare, som virvlar åt båda hållen så att det blir plus & minus balanserat och energirikt.
Birgitta Klemo har gett ut sin 7 helger långa "Utbildning i Alternativ medicin" i kompendieform och som film på USB för självstudier. 
På mässan har vi med utbildningsmaterialet så att du kan titta på det, även filmen.
 http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 


STORSEANS – SIGNAR MUKKA

Måndag 28 oktober
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Signar brukar hålla storseanser runt om i landet och i mediala privatsittningar förmedla meddelande från andevärlden.
Det speciella med Signars seanser, som skiljer dem från andras, är att de andliga guiderna förmedlar många råd och budskap till deltagarna i publiken, men de anhöriga på andra sidan har också möjlighet att ge sig tillkänna. 
Signars andliga uppdrag är att ödmjukt och kärleksfullt hjälpa sina medmänniskor med det väsentliga i livet,
och i kontakten med andevärlden finna den unikt rätta för var och en. 
Som barn var Signars medialitet mycket utvecklad och han har som vuxen utbildat sig i ett tiotal år inom spiritualismen.
Han har healing- och mediumcertifikat utfärdat av SRAU.


EN DAG OM BARNLÖSHET
 för terapeuter och de som har svårt att få barn 
 –  BIRGITTA KLEMO
 
KURS   Söndag 3 november, 
kl 10-17
 
Birgitta Klemo har hjälpt långt mer än tusen barnlösa par att få en baby med hjälp av sina alternativa metoder.  Hon har fått många hundra tackkort med bilder på de nyfödda bebisarna som  hon hjälpt till att ta hit till jorden! Just nu har hon t ex hjälpt en 45-årig kvinna att bli gravid för första gången och en 30-årig kvinna att få sina första ägglossningar någonsin.  Birgitta har många gånger klarat av att även hjälpa de som försökt ett antal gånger med IVF och insemination utan att lyckas.
 
Under dagen får du information om de vanligaste orsakerna till barnlöshet enligt Birgittas mångåriga erfarenhet inom det alternativa området och hur man behandlar dem med alternativ medicin så att graviditeten kan komma igång och även fullföljas. 
 
Birgittas undervisning är tydlig och lättförståelig. Hon ger exakta besked om hur man kan gå till väga för att t ex reglera menscykel och äggmognad, höja kvaliteten på sperman, få bort underliggande dolda infektioner, vilka vitaminer och mineraler som behövs tas för att kroppen skall komma i balans etc. Många barnlösa kvinnor har även problem med sköldkörteln utan att veta om det. 
 
Birgitta brukar få otroliga lovord för sina kurser av kursdeltagarna! Hon är en karismatisk person med gedigna kunskaper, lätt att förstå och hon ger omgående tydliga, detaljerade svar på allehanda frågor under föredraget. Du har möjlighet att ställa frågor.
 Pris: 1000:-. Föranmälan till jc@vingar.se 


THOTH  - HÖGRE KUNSKAP I DEN NYA TIDEN  PAULA RABENIUS
FÖREDRAG  Måndag 4  november
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Paula går i trance och Thoth håller föredrag om den nya tidens kunskap. Thoth kommunicerar med gruppen om det som är dagsaktuellt.

Thot är en energiform från en högre frekvensnivå och har haft ett jordeliv för tre tusen år sen i Egypten. Hans syfte och uppgift då var att undervisa och fungera som lärare i den högre esoteriska skolan men han arbetade också med hantverk. Thoth förmedlar nu budskap för att hjälpa människorna på Jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger - människan måste ha hjälp att rustas inför de frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver. Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

Paula kanaliserar budskap från andevärlden. De senaste 3,5 åren har hon samarbetat med Thoth. Redan som barn fick hon information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna i en tid av turbulens.
 

Paula återkommer med kurs lördag-Söndag 25-26 /1-14: (lö:10-17, sö 10-16).
Det blir två kraftfulla dagar med Paula och Thoth. 
Thoth/Paula leder gruppens deltagare till en djupare förståelse av den nya Tiden. 
Dagarna innehåller träning och meditativa övningar baserad på Thoths bok; Budskap från Thoth till mänskligheten och på ny information som kommit under 2013.
Innehåll: 
Frigöra och släppa personliga hinder
Öppna hjärtat, högre kommunikation, telepati och trance
Den nya guldåldern av ljus. 
Kostnad 2400:- anmälan till 
jc@vingar.se

GRATIS TRÄFF MED BIRGITTA KLEMO

INFORMATIONSDAG   Söndag 10 november,  kl.10-17
 Fulltecknad, men ny extra dag  insatt 15/12.
Vi arrangerar en gratis träff för de som deltagit i Birgitta Klemos Utbildning i Alternativ  Medicin, ANTINGEN genom att de köpt hennes kompendium och studerat själva eller genom att de gått kursen. 
Vi anordnar den här gratisdagen med Birgitta för uppföljning och information av t ex nya medel och metoder samt frågor.

Som ni vet så brukar Birgittas svar på frågor vara utförliga och ofta givande även för resten av deltagarna, så det blir säkert en informationsrik dag!
Anmälan görs till jc@vingar eller 08-510 110 25.


AURAN - DIN SKIMRANDE INFORMATIONSBANK – CARITA STENBÄCK
FÖREDRAG  Måndag 11  november
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Carita har studerat Psychic Reading och healing på the Berkeley Psychic Institute i Kalifornien och startade Energifokus 1989. Hon har inspirerat tusentals människor i Norden, Europa och USA som föredragshållare och lärare i personlig utveckling och holistisk hälsa. Hon är en dynamisk talare, uppskattad för sin påfallande scennärvaro och smittande glädje.


ANDLIG BUFFÉ à la MA OFTEDAL

FÖREDRAG  Måndag 18  november,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:- 
Ma har vågat göra många språng i sitt liv, bl a har hon sagt upp sig som präst efter 32 år i kyrkan. Hon berättar om hur vi alla kan ta själssprånget (kvantsprånget) för att hitta tillbaka till källan inom oss och på så sätt ta ett språng in i den nya tidsåldern. Därmed kan vi lämna gamla behov och begär och fortsätta friare. Vi kan fritt välja om vi vill ta språnget eller stanna kvar. Ma berättar också om sin egen resa där hon fått anmälningar på sig från kyrkan bl. a. för att hon använt reikihealing, sin befrielse från begär, hur änglar hon umgås med ger kristallklar villkorslös kärlek, om cyklisk utveckling i tiden, karma m.m. – en Andlig buffé!


GRUNDUTBILDNING TILL SHAMAN
 del 4 - KJELL PETTERSSON 

KURS   Lördag- söndag 23-24 november  

Kursen är endast för de som deltagit i de andra delarna av utbildningen.


MEDITATION – KERSTIN BRODIN
MEDITATION  Måndag 25 november
,  kl. 1845 - 21.00 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
 Meditation för dig som längtar efter en djupare kontakt med den du i sanning är. I våra hjärtan ligger porten till vårt Högre jag, vår gudomlighet. För att lättare finna den frekvensen och den kontakten mediterar vi. Vi får möjlighet att släppa tankar och det yttre, till förmån för vår inre värld.

Vi flyttar uppmärksamheten till hjärtat.  Vi låter kärleken och ljuset i hjärtat få expandera och förstärka kontakten med det Högre jaget.  Det är viktigare i dag än någonsin tidigare. Vi går nu in i en ny era, vissa kallar det den 7:e gyllene tidsåldern.  Vi lämnar det gamla tredimensionella tänkandet och går in i ett högre medvetande.

Meditationerna är guidade i nuet efter det behov som finns i gruppen. 
Meditationerna leds är Kerstin Brodin, socionom, samtalsterapeut och healer.  Hon är en erfaren meditationsledare.  Du kan läsa mer om henne på hemsidan: 
www.kerstinbrodin.com


MAT SOM MEDICIN enligt traditionell kinesisk medicin (TCM)
  MATTS JAAKKOLA

FÖREDRAG  Måndag 2 december
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Obs! Det är inte ett föredrag om ayurvedisk kost utan mat enligt TCM.


LIVET MELLAN LIVEN, HYPNOTERAPI  – RITA BORENSTEIN
FÖREDRAG  Måndag 9 december
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Rita arbetar heltid med en hypnosmetod, hypnoterapi, som tar människor till livet mellan inkarnationerna. Hon berättar om vad metoden innebär och vi får ta del av hennes erfarenheter av livet mellan inkarnationerna.  Rita arbetar med hypnoterapin enligt Dr Newtons modell och forskning och hon är den enda i Sverige som är utbildad på The Newton Institute. Dr Newton har skrivit böckerna ”Själarnas resa” och Själarna öde”. www.ritaborenstein.se


GRATIS TRÄFF MED BIRGITTA KLEMO

INFORMATIONSDAG   Söndag 15 december,  kl.10-17
          
Vi arrangerar en gratis träff för de som deltagit i Birgitta Klemos Utbildning i Alternativ  Medicin, ANTINGEN genom att de köpt hennes kompendium och studerat själva eller genom att de gått kursen. 
Vi anordnar den här gratisdagen med Birgitta för uppföljning och information av t ex nya medel och metoder samt frågor.

Som ni vet så brukar Birgittas svar på frågor vara utförliga och ofta givande även för resten av deltagarna, så det blir säkert en informationsrik dag!
Anmälan görs till jc@vingar eller 08-510 110 25. Anmäl dig i tid!


JULFEST- Knytkalas med social samvaro
                    
Måndag 16 december
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   
Vi brukar avsluta höstterminen med en festkväll. 
Ta med lite egen mat och smaka på vd de andra har med.
Under kvällen så umgås vi och mår bra.


Lite axplock från början av 2014 
FÖREDRAG Måndag 20 januari
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56  (första  föredraget  2014)
Thomas Jönsson håller sitt årliga mycket uppskattade föredrag om vad som kommer att hända under det nya året sett ur en astrologisk vinkel.

Kurs
: Thoth med Paula Rabenius: Lördag-söndag 25-26 januari. 

Workshop
 with Ulla Anderén and Gary Kendall Lördag-söndag 1-2 mars.
Holding the Light as Earth's Caretaker: Start Fulfilling Your Deepest Purpose Now!
De håller också föredrag måndag 3 februari.

Fortsättning av programmet läggs ut successivt.

ANMÄLAN OCH BETALNING
Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila eller ringa in 
(08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen om det går.

Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får en skriftlig 
bekräftelse på den så att den gäller. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

VÄLKOMMEN!

--------------------------------------------------------------------------------------------

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
 SKICKA HEALING


Vi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. 
På söndagar till andra mål i hela världen. 

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart eller två i veckan.
Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se  
http://hitta.se 

Här nedan finns aktuella mål:


 

2013

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45 
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

131027

SÖN

 Thailand/ Nakhon Ratchasima

131030

ONS

 FIN/ Åland Eckerö

 

 

 

131103

SÖN

 Frankrike/ Bordeaux

131106

ONS

 S/ Gotland Visby - Klintehamn

131110

SÖN

 Pakistan/ Islamabad

131113

ONS

 S/ Gotland Visby - Slite

131117

SÖN

 Spanien/ Antequera

131120

ONS

 N/ Ålesund

 

 

 


 Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
 

--------------------------------------------------------------------------------------------

TV-TIPS

 Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker som personer med intressen inom det alternativa 
området kanske vill se, så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv. Vi antar att du tittar i genom de vanligaste 
kanalernas programtablå själv, så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2013-17.htm

Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!
 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 
HUMOR

Ibland ser jag fel, men jag tvivlar aldrig.

Jag lider inte av dåligt minne, jag njuter av det.

Om folk bara lyssnade lite mer på sig själva skulle de inte prata så mycket.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 


TÄNKVÄRT

Det enda sättet att bevara sin hälsa är att äta det man inte vill, 
dricka det man inte tycker om 
och göra det man helst vill slippa

Mark Twain

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning 
och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder.