nr 16
 

27 september 2013

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 

www.jordstralningscentrum.se 

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på http://slagrutenytt.vingar.se   

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:

LITE AV VARJE  

FÖREDRAG OCH KURSER


BIRGITTA KLEMO – Gratis mötesdag, Utbildning för självstudier, Barnlöshet 

HJÄLP JORDEN

TV-TIPS   

HUMOR   

TÄNKVÄRT


 

 

LITE AV VARJE

 Obs!
 

Nästa vecka har vi inget föredrag på måndag utan det är onsdag 2/10 som gäller:

SOCKRETS PÅVERKAN PÅ HJÄRNAN HOS BARN OCH VUXNA 
- och hur vi kan undvika det  - BITTEN JONSSON   
onsdag 2/10 
Eftersom vi har en kultutri Sverige där vi ändå från det att vi är små belönas med mat, godis socker och sött så blir många mer eller mindre sockerberoende.
"Nu ska vi ha trevligt och äta något gott", "fredags mys "(godis, chips etc), "lördagsgodis". Det blir därför svårt för de flesta att undvika socker, vilket vi borde göra mycket mer för att må  bra psykiskt och fysiskt. 
Bitten Jonsson är Sveriges främsta expert på området  sockerberoende. Hon kommer och berättar om  socker och vad som händer t ex med hjärnan och känslorna, t ex humörsvängningar/ en speedad känsla/ ångest, men berättar också  hur vi kan lösa problematiken på enklast möjliga sätt, dvs utan större ansträngning.
 

 


 


FÖREDRAG OCH KURSER


Föredrag
Föredragen och workshops är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 22.00 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 180 :- + ev fika 20:- om inte annat anges.
Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.
Workshops
Inträde normalt 250:- om inte annat anges.
Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges. 

SOCKRETS PÅVERKAN PÅ HJÄRNAN HOS BARN OCH VUXNA 
- och hur vi kan undvika det  - 
BITTEN JONSSON

FÖREDRAG  Onsdag 2 oktober
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Bitten berättar om vad som händer i kroppen  och hjärnan när vi äter socker, speciellt de nya varliga sockervarianterna som numera finns i maten. Förutom att sockerkonsumtionen påverkar kroppen kraftigt negativt, med t ex näringsbrister, skadad tarm, övervikt, diabetes m.m., så påverkar sockret även våra tankar, känslor och därmed beteenden negativt. Vi är ofta inte medvetna om att de negativa känslor vi känner just i stunden kan bero på att vi ätit socker. Många, många i vårt samhälle utvecklar p g a uppfostran och livsstil ett mer eller mindre stort beroende av socker, som hos en del går över till rent missbruk där man inte kan vara utan även om man vill, eftersom det ligger i vår kultur att belöna oss med sötsaker, ”nu ska vi ha trevligt och äta något gott”, ”fredagsmys” m.m., viket lärt vårt belöningssystem att begära socker i tid och otid, och särskilt när vi känner oss oroliga. Alla känner vi människor som ”belönar” sig med socker och ofta gör vi det själva. Tyvärr så påverkas vi negativt.

Bitten Jonsson, som är Sveriges främsta expert på sockerberoende, berättar under kvällen om hur vi, var och en, med enkla medel, kan förbättra våra vardagsrutiner och därmed vanor i förhållande till socker. Hon begär inte av oss att vi skall göra drastiska förändringar (typ att springa och äta mycket fibrer, vilket man ofta snabbt tröttnar på) utan visar hur man tar enkla små steg till ett mer hälsosamt liv, utan krav, och hur man därigenom skapar glädje och en vilja att förbättra, vilket blir till en inre inspiration och motivation.

Bitten är Sveriges främsta specialist på sockerberoende och är den, med sina ca 4500 patienter, som har mest erfarenheter av att behandla det. Hon är legitimerad sjuksköterska i traditionell medicin och arbetar även med funktions- och beroendemedicin, har flera verksamma år med det här i USA och har arbetat med beroendesjukdomar i 24 år, varav med sockerberoende under de sista 18 åren. Hon har utvecklat en behandlingsmodell som har sina rötter i amerikansk addictionmedicin. Modellen, som sätter hjärnan främst, bygger på att var och en av oss är biokemiskt unik. Därför kombinerar hon med mycket från andra viktiga specialiteter, främst ortomolekylär och integrativ medicin. Framför allt är det mycket viktigt att arbeta holistiskt och med system biologi med en så komplex sjukdom som addiction. Hon arbetar även utifrån Gorski,s återfallsprevention. Hon är ADDIS® - behörig sedan början av 90-talet och har vidareutvecklat - och är en av två i världen - som gör ADDIS för sockerberoende.  Hon erbjuder ett flertal verktyg och kurser samt utbildningar för personer med beroendeproblematik och även för intresserade yrkesutövare som vill ha specialistkompetens. 
Hon har tillsammans med Pia Nordström, medicinsk journalist skrivit böckerna ”Sockerbomben-i din hjärna ” och ”Sockerfria kokboken”. Hon föreläser och har kurser i Europa och USA.


GRUNDUTBILDNING TILL SHAMAN
 del 3 - KJELL PETTERSSON 

KURS   
Lördag- söndag 5-6 oktober
Kursen är endast för de som deltagit i de andra delarna av utbildningen.DE 5 RYTMERNA – en dans och rörelsemeditation som andlig praktik
& Dansens roll i vår Andliga Utveckling 
– BERIT HAGUE
FÖRDRAG OCH DANSÖVNINGAR Måndag 7 oktober
, kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Först gör Berit en introduktion om hur Den Fria Dansen gör kroppen till ett öppnare instrument som gör att vi kan ta emot snabbare energi och högre frekvenser.

Efter fikapausen får vi prova på att dansa enligt De 5 Rytmerna, en rörelseform med många möjligheter och som är ett spännande sätt att utforska improviserad rörelse på. Här kan vi släppa loss utan att tänka på speciella danssteg. Det är enkelt, roligt och kraftfullt, och du kan röra dig mycket eller lite utifrån hur din kropp och du mår.

Alla kroppar har naturligt rytm och rörelse i sig, men många kroppar har ”glömt” sitt kroppsspråk och behöver återupptäcka och utforska sin förmåga till rörelse.

Din kropp vill vara levande, fri och uttrycksfull på ditt/sitt sätt.

Självklart finns det skäl till att vi kan ha begränsad rörlighet pga. sjukdom, fysiska handicap o.a., men vi kan ändå utveckla vår rörlighet så fritt som möjligt inom befintliga ramar.

De 5 Rytmerna är möjliga för alla, både nybörjare och erfarna dansare. Här finns möjligheter för utforskning och utveckling av rörlighet på ”alla” nivåer.

 

De 5 Rytmerna (flöde, stackato, kaos, lyrisk och stillhet) är en bild på hur livsenergin rör sig i allt levande, i alla processer. Tillsammans utgör de en Våg. När vi dansar, speglar musiken denna våg och inspirerar var och en att fritt röra sig till musiken så som kroppen ”vill” i ögonblicket. Då kroppen får denna frihet att uttrycka sig, frigörs återhållen energi, hjärtat öppnar sig och vi får en tillgång till vår kraft, kreativitet och livsglädje samtidigt som det fördjupar vår självkännedom och vår kroppsliga närvaro.

 

Berit Hague är utbildad andningspedagog och har varit lärare på Wäxthuset Väddö`s Andningspedagog utbildning i 6 år, hon arbetade i många år med kvinnogrupper för att upptäcka vad det innebär att vara kvinna, är utbildad lärare i Kundalini yoga, utbildad till 5 Rytmer Dans-lärare hos Gabrielle Roth i USA, har arbetat som coach i snart 30 år, har skapat Body Movement Coach utbildningen tillsammans med Jonas Klingberg, och är utbildad lärare i Soul Body Fusion av Jonette Crowley.

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL – PER-UNO FRANSSON
KURS   Fredag kväll  - söndag 11-13 oktober 
Fredag 18.45-22.00, lördag utomhus 10.30 - ca 16, söndag 9 -16

Alla har möjlighet att lära sig uppfatta, mäta, känna och kanske även se ”osynliga energier” för det är en mänsklig förmåga som alla har, men som de flesta tyvärr inte fått lära sig att använda.               
Vi anser att slagruta och pekare är det enklaste och snabbaste sättet att börja mäta och få överblick över alla möjliga slags energier, var de börjar, var de slutar, hur de ser ut, m.m. Vi arbetar främst med pekare. De flesta lär sig snabbt. Övning förbättrar successivt förmågan. 
Man kan mäta alla slags energier t ex jordstrålning, auror, hälsoproblem, osynliga väsen och energimönster av olika slag och successivt upptäcka nya saker. Det är ett mycket spännande område som hjälper en att utvecklas mer och mer om man vill!

Med pendelns hjälp kan man ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej, leta efter saker, skriva meddelanden från ”andra sidan” m.m. Den används för att spå, kanalisera, fråga hur det var förr, få reda på saker man inte vet, t ex ”är det här äpplet nyttigt för mig? ”. 
På kursen får du lära dig grunderna i att hantera en pendel.

Att använda slagruta/pekare innebär att man alltid får tillgång till mer kunskap än ”normalt”!

På fredagskvällen har vi teori för att under lördagen åka till en fornminnesplats i Österåker för att mäta på olika slags energier där, även de speciella energier som finns vid just fornminnesplatser (de utnyttjade dessa energier förr i tiden), så vi mäter bl a curry, hartmann, vattenåder, leylinjer, sexkantfönster och härliga meditationsplatser. Vi mäter och känner hur kroppen reagerar på dessa platser. 
Det blir en spännande utflykt!

Under kursen lär vi oss om olika slags jordstrålning och vilka sjukdomar som förknippas med det och hur växter och djur reagerar på strålningen. 
Vi lär oss att hitta ”bästa platsen för mig just nu”.
Vi mäter på, känner på auran. Du får också lära dig tekniken för hur man kan lära sig se den. 

Kurskompendium (29 sid), pekare, slagruta och pendel ingår 
Pris: 1.900:-, varav anmälningsavgift 300:-. Kursanmälan görs till jc@vingar.se.
Välkommen till en helg i energiernas oerhört spännande värld!

 

FINGERTEST  MÄT/PENDLA UTAN VERKTYG            
- 
EVA SVENSSON, PER-UNO FRANSSON

WORKSHOP  Måndag 14 oktober
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 250:-
Med pekare och pendel mäter man alla möjliga slags energier, t ex auror, jordstrålning, osynliga väsens närvaro, bra/dålig mat/medicin/hälsokost. Man kan också få svar på frågor som man ställer till sitt undermedvetna eller guider, t ex om något hälsotillskott är bra för en själv eller ej och det finns naturligtvis en massa annat man kan fråga om. 
Men man behöver egentligen inga verktyg, som pekare och pendel, för att göra detta. Det går lika bra utan. Det finns flera olika sätt att göra det på. 
Under kvällen ägnar vi oss främst åt fingertest, dvs med  hjälp av fingrarna uppfatta och mäta energier, vilket har en viss likhet med kinesiologi. Fingrarna har man med sig hela tiden så det är mycket enkelt och praktiskt att arbeta med fingertest. Man kan också lätt mäta på/för sig själv.
Det blir både teori och övningar under kvällen. Vi berättar också om hur man kan mäta och fråga på några andra verktygslösa sätt.

ÄNGLAMÄSSAN i Västerås
Lördag + söndag 19-20 oktober, kl 10 – 17 båda dagarna.
Plats: Wenströmska skolans matsal, bredvid E18 i höjd med Vallby.
Jordstrålningscentrum är där: Per-Uno & Jenny Fransson.
BIOS-plugg och BIOS-bricka (testa om den passar dig & din mobil).
PlusMinus-vatten-virvlare & plattor, Purpurplattan, Dalai Lamas CD, m.m. 
Mer info på http://anglamassan.com  

MEDITATION – KERSTIN BRODIN
MEDITATION  Måndag 21 oktober
,  kl. 1845 - 21.00 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Meditation för dig som längtar efter en djupare kontakt med den du i sanning är. I våra hjärtan ligger porten till vårt Högre jag, vår gudomlighet. För att lättare finna den frekvensen och den kontakten mediterar vi. Vi får möjlighet att släppa tankar och det yttre, till förmån för vår inre värld.

Vi flyttar uppmärksamheten till hjärtat.  Vi låter kärleken och ljuset i hjärtat få expandera och förstärka kontakten med det Högre jaget.  Det är viktigare i dag än någonsin tidigare. Vi går nu in i en ny era, vissa kallar det den 7:e gyllene tidsåldern.  Vi lämnar det gamla tredimensionella tänkandet och går in i ett högre medvetande.

Meditationerna är guidade i nuet efter det behov som finns i gruppen. 

Meditationerna leds är Kerstin Brodin, socionom, samtalsterapeut och healer. Hon är erfaren meditationsledare.  Du kan läsa mer om henne på hemsidan: www.kerstinbrodin.com.


 

INRE HARMONI-MÄSSA- Sveriges största alternativmässa för kropp & själ              
Lördag söndag 26-27 oktober
Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (Nära Solna C & T-bana)
Fullt med utställare, prova på-tillfällen (olika behandlingar, tarotkort m.m.), billiga/gratis föredrag (läs programmet på deras hemsida) 
och saker att kolla in (hela Solnahallen är Full av utställare som har alternativa produkter, lite kläder, många smycken, kristaller, 
alternativa hälsoprodukter, (natur-)godis m.m.). Se till att du har minst en dag till ditt förfogande, för att hinna med allt!  
Jordstrålningscentrum är med som vanligt:
Läs mer på www.harmoniexpo.com

 

 FÖREDRAG  Måndag 28 oktober,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Program ej färdigt

 

EN DAG OM BARNLÖSHET för de som har svårt att få barn  –  BIRGITTA KLEMO
INFORMATIONSDAG   Söndag 3 november, 
kl 10-17
 
Birgitta Klemo har hjälpt långt mer än tusen barnlösa par att få en baby med hjälp av sina alternativa metoder. 
 Hon har fått många hundra tackkort med bilder på de nyfödda bebisarna som  hon hjälpt till att ta hit till jorden! 
 Birgitta har många gånger klarat av att hjälpa även de som försökt ett antal gånger med IVF och insemination utan att lyckas.
 
På föredraget får du information om de vanligaste orsakerna till barnlöshet enligt Birgittas mångåriga erfarenhet inom det alternativa området och hur man behandlar dem med alternativ
 medicin så att graviditeten kan komma igång och även fullföljas.
 
Birgittas undervisning är tydlig och lättförståelig. Hon ger exakta besked om hur man kan gå till väga för att t ex reglera menscykel och äggmognad, höja
 kvaliteten på sperman, få bort underliggande dolda infektioner, vilka vitaminer och mineraler som behövs tas för att kroppen skall komma i balans etc. Många barnlösa kvinnor har även problem med sköldkörteln utan att veta om det. 
 
Birgitta brukar få rent otroliga lovord för sina kurser av kursdeltagarna! Hon är en karismatisk person med gedigna kunskaper, lätt att förstå och hon ger omgående tydliga, detaljerade svar på allehanda frågor under föredraget. 
Pris: 1000:-. Föranmälan till jc@vingar.se
 

 

THOTH  - HÖGRE KUNSKAP I DEN NYA TIDEN  PAULA RABENIUS
FÖREDRAG
  Måndag 4  november
,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Paula går i trance och Thoth håller föredrag om den nya tidens kunskap. Thoth kommunicerar med gruppen om det som är dagsaktuellt.

Thot är en energiform från en högre frekvensnivå och har haft ett jordeliv för tre tusen år sen i Egypten. Hans syfte och uppgift då var att undervisa och fungera som lärare i den högre esoteriska skolan men han arbetade också med hantverk. Thoth förmedlar nu budskap för att hjälpa människorna på Jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger - människan måste ha hjälp att rustas inför de frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver. Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

 

Paula kanaliserar budskap från andevärlden. De senaste 3,5 åren har hon samarbetat med Thoth. Redan som barn fick hon information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna i en tid av turbulens.

Paula återkommer med kurs lördag-Söndag 25-26 /1-14: (lö:10-17, sö 10-16). Det blir två kraftfulla dagar med Paula och Thoth. Thoth/Paula leder gruppens deltagare till en djupare förståelse av den nya Tiden. Dagarna innehåller träning och meditativa övningar baserad på Thoths bok; Budskap från Thoth till mänskligheten och på ny information som kommit under 2013.
Innehåll: 
Frigöra och släppa personliga hinder
Öppna hjärtat, högre kommunikation, telepati och trance
Den nya guldåldern av ljus. 
Kostnad 2400:- Kursanmälan görs till jc@vingar.se

 

GRATIS TRÄFF MED BIRGITTA KLEMO
KURS   Söndag 10 november,  kl.10-17  
Vi arrangerar en gratis träff för de som deltagit i Birgitta Klemos Utbildning i Alternativ  Medicin, 
ANTINGEN 
genom att de köpt hennes kompendium och studerat själva 
eller 
genom att de gått kursen. 

Vi anordnar den här gratisdagen med Birgitta för uppföljning och information av t ex nya medel och metoder samt frågor.

Som ni vet så brukar Birgittas svar på frågor vara utförliga och ofta givande även för resten av deltagarna, så det blir säkert en informationsrik dag!
Anmälan görs till jc@vingar eller 08-510 110 25. Anmäl dig i tid!


 

 

Fortsättning av höstprogrammet läggs ut successivt

 


ANMÄLAN OCH BETALNING

Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums  pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila eller ringa in (08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen om det går.

Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får en skriftlig 
bekräftelse på den så att den gäller. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

VÄLKOMMEN!
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


 

 


http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/Klemo-Viol.jpg

BIRGITTA KLEMO
 


Birgitta Klemo anses vara en av Sveriges skickligaste terapeuter 
som arbetar med alternativ medicin.

Vi informerar här dels om höstens två kurser med Birgitta (Barnlöshet och Gratisträff)  och hur man numera kan köpa hennes populära Utbildning i alternativ medicin för att studera själv, i form av ett tjockt kompendium och en film på USB.
Obs! De som köper eller har köpt hennes Utbildning i alternativ medicin har möjlighet att vara med på en gratis endagsträff med Birgitta i höst.
Läs mer längre ner.

 

UTBILDNING I ALTERNATIV MEDICIN 
BIRGITTA KLEMO
FÖR SJÄLVSTUDIER

Birgitta Klemo anses vara en av Sveriges skickligaste terapeuter 
som arbetar med alternativ medicin.

Birgitta är mycket skicklig på att behandla många hälsoproblem, även sådana som andra terapeuter tycker är svåra, t ex sköldkörtel- och bukspottkörtelproblem, men även andra organstörningar och mängder av olika sjukdomar och problem, eftersom hon går till botten med problemet och behandlar grundorsaken till symptomen. Hon har arbetat som terapeut i över 45 år och har en enorm erfarenhet av lyckade behandlingar av olika hälsoproblem. Birgitta använder kosttillskott, vitaminer/mineraler, homeopatmedel och andra noga utvalda preparat av hög kvalitet i sina behandlingar..

Utbildningen är avsedd både för dig som är intresserad av alternativ medicin för egen del och för färdiga terapeuter som vill höja sin kompetens rejält och därmed kunna hjälpa många fler patienter att bli friska.

Birgitta lär också ut grundförutsättningar för hälsa och hur man förebygger ohälsa. Hon berättar även lite om de olika diagnosmetoder hon arbetar med, så att man själv skall kunna kopiera hennes framgångsrika sätt att arbeta.

Birgitta är inte teoretiker utan hennes styrka ligger i alla de olika ”recept” på behandlingar som hon arbetat fram. Genom att ha behandlat många, många tusen patienter har hon lärt sig vad som verkligen fungerar i praktiken (och inte). Hon ger under kursen i sin undervisning exakta råd för olika sjukdomar och hälsoproblem, d.v.s. du får en fullständig och exakt handledning i behandling av mängder av olika åkommor och sjukdomar, även för hälsa i förebyggande syfte, inklusive preparat, doseringar, kombination av olika preparat samt andra åtgärder som är verksamma.
Birgitta har dessutom en livsfilosofi som hon lever efter, om hur man lever i ljus och kärlek, vilket hon förmedlar under kursen.

Birgitta bestämde sig äntligen för några år sedan för att dela med sig av alla sina erfarenheter, vilket hon gjorde genom en gedigen utbildning under sju helger. Hon gjorde det under några år och tyckte sedan att hon inte ville hålla så långa kurser mer. Många frågar nu efter hennes utbildning och är ledsna för att hon inte fortsatt så att de har kunnat delta. 
Därför ges nu kursen ut för självstudier.

Kursmaterial
Utbildningsmaterialet består dels av ett kompendium och dels av en filminspelning på USB.
Kompendiet innehåller en nästan exakt nedskriven text av allt som Birgitta sagt under sju utbildningshelger, d.v.s. hennes kompletta undervisning på en kurs. 
Kompendiet är på över 350 sidor.
Filmen är en enkel film där kameran bara stått på själv och filmat en utbildningsomgång på sju helger, men det är inte samma kursomgång som skrivits ner i kompendiet. Eftersom det är mängder med frågor och funderingar som kommer upp från kursdeltagarna under helgerna och Birgitta villigt svarar på dem så finns det mycket undervisning på filmen som inte finns i den skrivna kursomgången och vice versa. Det är därför intressant att lyssna på/läsa båda.
Man kan köpa bara kompendiet, men inte bara filmen, p.g.a. att allt som Birgitta skriver på tavlan inte syns på filmen, eftersom det bara är en enkel inspelning där kameran står och går under kursen.
Vi rekommenderar ändå att man ser filmen också, för det ger en helt annan känsla för kursen! 

Birgitta är en mycket karismatisk person och man får i filmen ta del av en hel del saker som inte går att skriva ner, t ex ser man hur hon pendlar och testar personer. 
Som bonus till filmen så ingår extra filmmaterial som inte varit med på kurserna: 
Birgittas morgonmeditation och Birgittas morgongymnastik. 

Den sju helger långa kursen kostade 16.800:- för deltagarna. 
Nu kostar kompendiet 5.300:- och filmen 2.200:-, tillsammans 7.500:-

Du har möjlighet att göra en skrivning på kursen och därmed få diplom.

Genom att under kursen lära sig hur man behandlar mängder av hälsoproblem så får man möjlighet att hjälpa både sig själv och andra till bättre hälsa. 
Det gäller både för nuvarande problem och för att förebygga allehanda hälsoproblem i framtiden. Därmed kan man också skapa mycket goda förutsättningar för att själv ha en god hälsa, även när man blir gammal.


Detta är en verklig guldgruva för både terapeuter och andra som vill lära sig mer om behandling med alternativ medicin!


Kursdeltagarnas kommentarer från kurserna: 

- Saknar ord, kan inte vara bättre.
- Fantastiskt att få ta del av Birgittas kunskap!
- Undervisningen var helproffsig, kunnig, inspirerad och kärleksfull. 
- Birgitta bjuder så på sig själv, har humor och så djupa kunskaper. 
- En stor personlighet som med sina gåvor är mer än en vanlig terapeut. 
- Suverän föreläsare med unika erfarenheter av stora och små problem,
 idag – en högaktuell kurs.
- Jag är så glad att jag har gått kursen! 
- 5 + + + 
- Birgitta är en otrolig kunskapskälla.  
- Fantastisk energikick att gå kursen som gett mig otroligt mycket både kunskapsmässigt och på ett personligt plan!
- Bra, tydlig och underhållande undervisning. Duktig på att förklara så man förstår sammanhang.
- Tusen, tusen tack för denna fantastiska kurs som har gett mig så oerhört mycket kunskap, men också glädje och lycka.

Kursen beställs från Jordstrålningscentrum
Stockholmsvägen 158, 187 32 Täby
jc@vingar.sejc@adante.se 
08-510 110 25.
www.jordstralningscentrum.se

 

 


EN ENDAGSKURS OM BARNLÖSHET
 för de som har svårt att få barn. 
 BIRGITTA KLEMO
KURS   Söndag 3 november, 
kl 10-17 
Birgitta Klemo har hjälpt långt, långt mer än tusen barnlösa par att få en baby med hjälp av sina alternativa metoder. Hon har fått många hundra tackkort med bilder på de nyfödda babiesarna som  hon hjälpt till att ta hit till jorden! 
Birgitta har många gånger klarat av att hjälpa även de som försökt ett antal gånger med IVF och insemination utan att lyckas.

På kursen får du information om de vanligaste orsakerna till barnlöshet enligt Birgittas mångåriga erfarenhet inom det alternativa området och hur man behandlar dem med alternativ
 medicin så att graviditeten kan komma igång och även fullföljas.

Birgittas undervisning är tydlig och lättförståelig. Hon ger exakta besked om hur man kan gå till väga för att t ex reglera menscykel och äggmognad, höja
 kvaliteten på sperman, få bort underliggande dolda infektioner, vilka vitaminer och mineraler som behövs tas för att kroppen skall komma i balans etc. Många barnlösa kvinnor har även problem med sköldkörteln utan att veta om det. 

Birgitta brukar få rent otroliga lovord för sina kurser av kursdeltagarna! Hon är en karismatisk person med gedigna kunskaper, lätt att förstå
 och hon ger omgående tydliga, detaljerade svar på allehanda frågor under kursen. 
Pris: 1000:- 

 

GRATIS TRÄFF MED BIRGITTA KLEMO
KURS   Söndag 10 november,  kl.10-17
  
Vi arrangerar en gratis träff för de som deltagit i Birgitta Klemos Utbildning i Alternativ  Medicin, ANTINGEN genom att de köpt hennes kompendium och studerat själva eller genom att de gått kursen. 
Vi anordnar den här gratisdagen med Birgitta för uppföljning och information av t ex nya medel och metoder samt för att ge tillfälle att ställa frågor.

Som ni vet så brukar Birgittas svar på frågor vara utförliga och ofta givande även för resten av deltagarna, så det blir säkert en informationsrik dag!
Anmälan görs till jc@vingar eller 08-510 110  25.  Anmäl dig i tid för att säkra en plats (ange namn, adress och e-mail eller telefon).

--------------------------------------------------------------------------------------------

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
 SKICKA HEALINGVi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. 
På söndagar till andra mål i hela världen. 

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart eller två i veckan.
Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se  
http://hitta.se 

Här nedan finns aktuella mål:

2013

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45 
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

29 sept sön Egypten/ Kairo
2 okt ons FIN/ Seinäjoki
6 okt sön  USA/ Kansas
9 okt ons S/ Gotland Fårö - Slite
13 okt sön Japan/ Sapporo
16 okt ons  DK/ Sönderborg & Lilla Bält
20 okt  sön Chile/ Huacho
23 okt ons S/ Kalmarsund söder Ölandsbron

 

 

 


Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
 


 

--------------------------------------------------------------------------------------------

TV-TIPS

 Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker som personer med intressen inom det alternativa 
området kanske vill se, så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv. Vi antar att du tittar i genom de vanligaste 
kanalernas programtablå själv, så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: 
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2013-16.htm

Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!
 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 
HUMOR
 

 

 

Biskop i sexskandal! 
Tidningar är sig lika över hela världen.
En katolsk biskop från Spanien var på besök i San Fransisco. 
En reporter på flygplatsen frågade honom om han skulle besöka några nattklubbar.
Biskopen svarade något lakoniskt:- Finns det nattklubbar i San Fransisco?
Och läsarna av San Fransisco Daily News kunde dagen efter finna följande rubrik på första sidan
"Spanske biskopens första fråga – finns det nattklubbar i San Fransisco? 

 

 
  

Description:           cid:A20967A39B3D4969B4DB516C85986FEE@ASHPLANT

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄNKVÄRT

 

Om jag vore läkare skulle jag ordinera semester till varje patient som ansåg sitt arbete viktigt

Bertrand Russel

 

Målet med arbete är att vinna fritid

Aristoteles


-------------------------------------------------------------------------------------------

  Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning 
och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder.