nr 14

19 augusti 2013

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 

www.jordstralningscentrum.se 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 
 

 

INNEHÅLL:

LITE AV VARJE  

FÖREDRAG OCH KURSER

HJÄLP JORDEN

TV-TIPS   

HUMOR   

TÄNKVÄRT


 

 

LITE AV VARJE

Nu startar vi snart höstens föredrag och kurser.

Vi börjar med ett riktigt ”höjdarföredrag” måndag 2 september!
Det är ett föredrag av en avatar av Ärkeängel Mikael, dvs av Ärkeängel Mikael som tagit människokropp i en amerikansk kvinna, och därmed har en enorm kunskap. Hon skall, enligt rekommendationer vi fått mailat  till oss, vara något verkligt speciellt att lyssna på!
Missa inte detta föredrag!

Vi har som vanligt blandade ämnen för föredragen under hösten så det finns säkert något för var och en som är intresserad av det här området. Senare under hösten kommer också ett par meditationskvällar, samt en endagskurs om barnlöshet med Birgitta Klemo, och mycket mer naturligtvis. Vi lägger ut programmet successivt.

 

Jenny Fransson
Jenny, Per-Uno Franssons dotter, har nu avslutat sin utbildning till massör. Tack vare sina speciella förmågor att klart se osynliga saker, t ex inne i människokroppen, och med sin unika förmåga att behandla med intuitiva specialmetoder och kunna kommunicera med osynliga väsen så får Jenny ofta höra att hon lyckas med sånt som andra terapeuter inte fått ordning på, t ex  när det gäller värk och obalanser.
Dessa förmågor kombinerat med massage ger ofta mycket goda resultat.
Vill du testa Jennys behandlingar (500:- /tim) så kan du ringa henne på 073-9999788 eller maila till
jf@live.se

  --------------------------------------------------------------------------------------------


FÖREDRAG OCH KURSER


Föredrag
Föredragen och workshops är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 22.00 om inget annat anges.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 180 :- + ev fika 20:- om inte annat anges.
Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.
Workshops
Inträde normalt 250:- om inte annat anges.
Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.
Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.


 

ÄRKEÄNGELN MICHAEL – AVATAREN  MICHAEL EL NOUR                                språk: engelska                                                                
FÖREDRAG  Måndag 2 september,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Vi rekommenderar föredraget!
Michael el Nour är en avatar av ärkeängeln Michael (Mikael).
Enligt Wikipedia är a
vatar är ett begrepp för ett gudaväsens inkarnation /nedstigande i en människogestalt för att motverka det onda i världen.
Han/hon kommer under kvällen att tala om:
Cosmic News and how to adjust and integrate those new frequencies.

Invisible events that have shaped the end of the cycle.

Briefly discussion about events which occurred on the Inner Planes and have changed the Earth for ever. Also, how are these events affecting human beings and how to be in harmony with the Planet.

- Transmutation of the Mother

- Life and spiritual awakening of the Great Dragon

- Alignment of the Dragon with the Michaelic Consciousness

- Anchor of the New Jerusalem

- The Cosmic Man and His recent change of Heart.

Avatar Michael El Nour (en kvinna), som förkroppsligar Ärkeängeln Michael, är en internationell andlig ledare och lärare. Michaels globala och karaktäristiska arbete med de pågående förändringarna på jorden och geopolitik kan utföras tack vare hans/hennes medfödda förmåga att navigera multidimensionellt och direkt delta i specifika spirituella händelser. Dessutom är Michaels spirituella läror baserade på en exceptionell personlig erfarenhet av den evolutionära alkemiska processen.

Under mer än 25 år har Michael betonat nödvändigheten att vara medveten om sin omgivning för att kunna vara medskapare av framtiden, i harmoni med de spirituella hierarkierna och Intelligensen som ansvarar över Planeten Jorden. Michael har undervisat längre än de flesta om den eventuella kommande förändringen av Jordens axel, i relation till den globala medvetandehöjningen, liksom rörelsen av energier i "leylines" (jordens energilinjer), speciellt då Apollo-Saint Michael axeln.

Dessutom har Michael El Nour riktat allmänhetens uppmärksamhet mot den ockulta roll som the New World Order, hemliga sällskap och Illuminati spelar, och även nödvändigheten att överbrygga de gamla traditionerna med den nuvarande vetenskapliga förståelsen av universums lagar.

Michael er Nour är doctor of homeopathy, ND, Akupunktör, irisdiagnosställare, medical intuitive samt författare till 6 böcker och många artiklar; Michael är en mycket jordad individ som kombinerar medfödda naturliga gåvor med en omfattande kunskap vad gäller esoterisk tradition.

Michael kommer också att hålla en tre dagars workshop i Stockholm 31/8- 1/9. 
Du kan läsa mer på: www.archangel-michael.us.

En deltagare i föregående års workshop har mailat oss  fantastiska recensioner av Michael; ”Han var enligt mitt tycke i en helt annan division än alla andra som jag har lyssnat på hittills (han har lyssnat på många). Det spelar ingen roll att jämföra med vem som helst så var det något mycket speciellt med AAMichael. Han rörde sig från det mycket abstrakta till mycket här och nu. Vad är det som pågår här omkring oss just nu? Hur kan vi agera för att komma vidare? Han utstrålar en sådan självklarhet och mycket högt medvetande. Jag har aldrig träffat något liknade.”
Därför frågade vi om Michael vill hålla ett föredrag hos Jordstrålningscentrum, och till vår glädje så har han tackat ja!

 

 

VATTEN - VÅRT VANLIGASTE LIVSMEDEL - STEVEN ACUFF
FÖREDRAG  Måndag 9 september,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Välkände Steven Acuff kommer tillbaka. Steven pratar den här kvällen om vatten och berättar som vanligt även upp sådant som vi annars aldrig hört talas om eller fått felaktig information om:       
Vilka hälsoproblem kan vi få av vattnet?
Bidrar ditt vatten till bättre hälsa eller motverkar det ditt välbefinnande?
Hur mycket bör man egentligen dricka?
Vilka hälsofaror finns i det kommunala vattnet, brunns- och källvatten?
Vad finns det egentligen i det kommunala vattnet?
Vad betyder vattnets energiladdning för hälsan?
Vatten som rinner genom våra rör är dött - hur kan vi ge tillbaka den energi det har förlorat?
Blir vattnet verkligen bra när vi renar det? Många vattenrenare filtrerar även bort de mineraler vi behöver! Hur skall vi då bära oss åt?
Vad är för – och nackdelarna med de olika vattenreningsmetoderna?

Steven Acuff är internationell kostrådgivare och föredragshållare. Han reser runt hela världen och håller föredrag och kurser om mat och hälsa. 
Hans specialitet är att använda olika slags mat för att stärka kroppen på olika sätt med vad som behövs, antingen för att förebygga problem eller för att bota ett redan uppkommet. 
Han ger även privata konsultationer.
Steven anses som en mycket duktig FÖREGÅNGARE på hälsoområdet
Hans föredrag hos oss brukar vara mycket populära. Steven talar svenska på föredraget.

http://stevenacuff.com/
 

UFO- FENOMENET LÄMNAR OSS INTE IFRED - JÜRI  LINA
FÖREDRAG  Måndag 16 september,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
UFO-forskaren och författaren Jüri Lina berättar om hisnande UFO-fenomen som återigen oftare uppenbarar sig. Gåtfulla ljusspel och symboliska budskap dyker helt oväntade upp.

En ny UFO-våg har blivit registrerad. I augusti 2013 observerades UFO:s nästan dagligen i Mexico, USA och på andra håll. Nya fallbeskrivningar från hela världen, däribland Ryssland och Kina. Man kan fortfarande inte förklara varför UFO:s dyker upp i vågor.

Det är allt svårare att hänga med i forskningen. Jüri berättar om nya landningsfall och kontakter på högsta nivå. Det finns bara en president som offentligt har vågat berätta om sin kontakt med humanoider. Jüri berättar närmare om hans upplevelser och de problem allt detta vållat.

Dessutom har han med sig häpnadsväckande ryska böcker om olika UFO-gåtor som är omöjliga att lösa. Man får veta mer om tyskarnas forskningsresultat på UFO under andra världskriget. Merparten av dessa uppgifter hamnade hos ryssarna.

I juli 1969 iscensatte amerikanerna ett enormt bedrägeri för hela mänskligheten. Jüri försöker belysa spektaklet ur rysk synvinkel, han berättar om uppgifter man aldrig har publicerat i Sverige. Han ställer frågor som myndigheterna vägrar att ge svar på.

Jüri har förmågan att väcka oss ur vår ”törnrosasömn” och inse hur det ser ut i verkligheten!
Och verkligheten kan faktiskt överträffa dikten.

Juri har nyligen gjort en mycket vacker, harmonisk och enligt recensenter mästerlig film, ” I melodiernas förtrollning”, som handlar om en underbar estnisk kompositör som förtrycktes av sovjetmakten på 70-talet Svenska Filminstitutets ledning förbjöd i juni att filmen visas på svenska biografer. Jüri Lina svartlistades på grund av hans tidigare frispråkighet med att få fram sanningar. Filmen kan köpas på DVD under föredragskvällen och kostar 200:-.  Jüri brukar också ha med sig försäljningsexemplar alla de andra böcker och DVD han skrivit och filmat.
http://jyrilina.com
 

VAD ÄR MEDVETANDE? - ANNE KÜLPER
FÖREDRAG  Måndag 23 september,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Våra känslor, tankar, minnen, föreställningar, önskningar och vilja är det vi kallar vårt medvetande. Men var kommer de ifrån och hur hänger de ihop?

Den danske författaren Martinus beskriver våra tankar som fina elektriska vågor som genomströmmar vår kropp, som en sorts psykisk eller andlig materia.
Martinus fick i 30-årsaldern en kosmisk ljusupplevelse där hans intuitionsförmåga ”öppnades”. Han ägnade resten av sitt liv åt att skriva ”Livets Bok” i 7 band och i symbolbilder ge oss en föreställning av världsalltet, vårt medvetande och vårt innersta väsen.

Anne har under 20 år fördjupat sig i Martinus verk och hållit föredrag och kurser i Sverige och Danmark och fokuserar under kvällen speciellt på Vad är medvetande, men talar även om Martinus.

 

SOCKRETS PÅVERKAN PÅ HJÄRNAN HOS BARN OCH VUXNA
- och hur vi kan undvika det  - BITTEN JONSSON
FÖREDRAG   OBS!  Onsdag 2 oktober,  kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Bitten berättar om vad som händer i kroppen  och hjärnan när vi äter socker, speciellt de nya farliga sockervarianterna som numera finns i maten. Förutom att sockerkonsumtionen påverkar kroppen negativt, med t ex näringsbrister, skadad tarm, övervikt, diabetes m.m., så påverkar sockret även våra tankar, känslor och därmed beteenden negativt. Vi är ofta inte medvetna om att de negativa känslor som vi känner just i stunden kan bero på att vi ätit socker. Många, många i vårt samhälle utvecklar p g a uppfostran och livsstil ett mer eller mindre stort beroende av socker, som hos en del går över till rent missbruk där man inte kan vara utan även om man vill, eftersom det ligger i vår kultur att belöna oss med sötsaker, ”nu ska vi ha trevligt och äta något gott”, ”fredagsmys” m.m., viket lärt vårt belöningssystem att begära socker i tid och otid, och särskilt när vi känner oss oroliga. Alla känner vi människor som ”belönar” sig med socker och ofta gör vi det själva. Tyvärr så påverkas vi negativt.

Bitten Jonsson, som är Sveriges främsta expert på sockerberoende, berättar under kvällen om hur vi, var och en, med enkla medel, kan förbättra våra vardagsrutiner och därmed vanor i förhållande till socker. Hon begär inte av oss att vi skall göra drastiska förändringar (typ att springa och äta mycket fibrer, vilket man ofta snabbt tröttnar på) utan visar hur man tar enkla små steg till ett mer hälsosamt liv, utan krav, och hur man därigenom skapar glädje och en vilja att förbättra, vilket blir till en inre inspiration och motivation.

Bitten är Sveriges främsta specialist på sockerberoende och är den, med sina ca 4500 patienter, som har mest erfarenheter av att behandla det. Hon är legitimerad sjuksköterska i traditionell medicin och arbetar även med funktions- och beroendemedicin, har flera verksamma år med det här i USA och har arbetat med beroendesjukdomar i 24 år, varav med sockerberoende under de sista 18 åren. Hon har utvecklat en behandlingsmodell som har sina rötter i amerikansk addictionmedicin. Modellen, som sätter hjärnan främst, bygger på att var och en av oss är biokemiskt unik. Därför kombinerar hon med mycket från andra viktiga specialiteter, främst ortomolekylär och integrativ medicin. Framför allt är det mycket viktigt att arbeta holistiskt och med system biologi med en så komplex sjukdom som addiction. Hon arbetar även utifrån Gorski,s återfallsprevention. Hon är ADDIS® - behörig sedan början av 90-talet och har vidareutvecklat - och är en av två i världen - som gör ADDIS för sockerberoende.  Hon erbjuder ett flertal verktyg och kurser samt utbildningar för personer med beroendeproblematik och även för intresserade yrkesutövare som vill ha specialistkompetens. 
Hon har tillsammans med Pia Nordström, medicinsk journalist skrivit böckerna ”Sockerbomben-i din hjärna ” och ”Sockerfria kokboken”.
Hon föreläser och har kurser i Europa och USA.

http://www.bittensaddiction.com

 

GRUNDUTBILDNING TILL SHAMAN del 3 - KJELL PETTERSSON
KURS  
Lördag- söndag 5-6 oktober

Kursen är endast öppen för de som deltagit i de andra delarna av utbildningen.

 

DE 5 RYTMERNA – en dans och rörelsemeditation som andlig praktik
& Dansens
roll i vår Andliga Utveckling
– BERIT HAGUE
FÖRDRAG OCH DANSÖVNINGAR Måndag 7 oktober
, kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56   Inträde: 180:-
Först gör Berit en introduktion om hur Den Fria Dansen gör kroppen till ett öppnare instrument som gör att vi kan ta emot snabbare energi och högre frekvenser.

Efter fikapausen får vi prova på att dansa enligt De 5 Rytmerna, en rörelseform med många möjligheter och som är ett spännande sätt att utforska improviserad rörelse på. Här kan vi släppa loss utan att tänka på speciella danssteg. Det är enkelt, roligt och kraftfullt, och du kan röra dig mycket eller lite utifrån hur din kropp och du mår.

Alla kroppar har naturligt rytm och rörelse i sig, men många kroppar har ”glömt” sitt kroppsspråk och behöver återupptäcka och utforska sin förmåga till rörelse.

Din kropp vill vara levande, fri och uttrycksfull på ditt/sitt sätt.
Självklart finns det skäl till att vi kan ha begränsad rörlighet p g a. sjukdom, fysiska handikapp o.a., men vi kan ändå utveckla vår rörlighet så fritt som möjligt inom befintliga ramar.

De 5 Rytmerna är möjliga för alla, både nybörjare och erfarna dansare. Här finns möjligheter för utforskning och utveckling av rörlighet på ”alla” nivåer.

De 5 Rytmerna (flöde, stackato, kaos, lyrisk och stillhet) är en bild på hur livsenergin rör sig i allt levande, i alla processer. Tillsammans utgör de en Våg. När vi dansar, speglar musiken denna våg och inspirerar var och en att fritt röra sig till musiken så som kroppen ”vill” i ögonblicket. Då kroppen får denna frihet att uttrycka sig, frigörs återhållen energi, hjärtat öppnar sig och vi får en tillgång till vår kraft, kreativitet och livsglädje samtidigt som det fördjupar vår självkännedom och vår kroppsliga närvaro.

Berit Hague är utbildad andningspedagog och har varit lärare på Wäxthuset Väddö`s Andningspedagog utbildning i 6 år, hon arbetade i många år med kvinnogrupper för att upptäcka vad det innebär att vara kvinna, är utbildad lärare i Kundalini yoga, utbildad till 5 Rytmer Dans-lärare hos Gabrielle Roth i USA, har arbetat som coach i snart 30 år, har skapat Body Movement Coach utbildningen tillsammans med Jonas Klingberg, och är utbildad lärare i Soul Body Fusion av Jonette Crowley.

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL – PER-UNO FRANSSON
KURS  
Fredag kväll  - söndag 11-13 oktober

Fredag 18.45-22.00, lördag utomhus 10.30 - ca 16, söndag 9 -16

Alla har möjlighet att lära sig uppfatta, mäta, känna och kanske även se ”osynliga energier” för det är en mänsklig förmåga som alla har, men som de flesta tyvärr inte fått lära sig att använda.               
Vi anser att slagruta och pekare är det enklaste och snabbaste sättet att börja mäta och få överblick över alla möjliga slags energier, var de börjar, var de slutar, hur de ser ut, m.m. Vi arbetar främst med pekare. De flesta lär sig snabbt. Övning förbättrar successivt förmågan.
Man kan mäta alla slags energier t ex jordstrålning, auror, hälsoproblem, osynliga väsen och energimönster av olika slag och successivt upptäcka nya saker. Det är ett mycket spännande område som hjälper en att utvecklas mer och mer om man vill!

Med pendelns hjälp kan man ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej, leta efter saker, skriva meddelanden från ”andra sidan” m.m. Den används för att spå, kanalisera, fråga hur det var förr, få reda på saker man inte vet, t ex ”är det här äpplet nyttigt för mig? ”.
På kursen får du lära dig grunderna i att hantera en pendel.

Att använda slagruta/pekare innebär att man alltid får tillgång till mer kunskap än ”normalt”!

På fredagskvällen har vi teori för att under lördagen åka till en fornminnesplats i Österåker för att mäta på olika slags energier där, även de speciella energier som finns vid just fornminnesplatser (de utnyttjade dessa energier förr i tiden), så vi mäter bl a curry, hartmann, vattenåder, leylinjer, sexkantfönster och härliga meditationsplatser. Vi mäter och känner hur kroppen reagerar på dessa platser.
Det blir en spännande utflykt!

Under kursen lär vi oss om olika slags jordstrålning och vilka sjukdomar som förknippas med det och hur växter och djur reagerar på strålningen.
Vi lär oss att hitta ”bästa platsen för mig just nu”.
Vi mäter på, känner på auran. Du får också lära dig tekniken för hur man kan lära sig se den.

Kurskompendium (29 sid), pekare, slagruta och pendel ingår
Pris: 1.900:-, varav anmälningsavgift 300:-.


Välkommen till en helg i energiernas oerhört spännande värld! 

Fortsättning av höstprogrammet läggs ut successivt

 


ANMÄLAN OCH BETALNING

Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums  pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila eller ringa in (08-510 110 25) namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. Resterande kursavgift ska vara inbetald senast 14 dagar före kursstart.
V.v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen om det går.

Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än tre veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får en skriftlig
bekräftelse på den så att den gäller. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.

VÄLKOMMEN!

--------------------------------------------------------------------------------------------

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
 SKICKA HEALINGVi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 
På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden.
På söndagar till andra mål i hela världen.

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord är värd att få en kvart eller två i veckan.
Tillsammans gör vi underverk med miljön, klimatet och utvecklingen! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se 

Här nedan finns aktuella mål:

2013

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45 
annars när det passar dig mellan 18 - 20.


 

 

 

 

 

 

130821

ONS

 Lettland/ Liepaja o Östersjön västerut

130825

SÖN

 Namibia/ Söder Windhoek

130828

ONS

 Litauen/ Klaipèda o Österjön västerut

130901

SÖN

 Thailand/ Si Sa Ket 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan http://hjalpjorden.vingar.se/
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm


 

--------------------------------------------------------------------------------------------

TV-TIPS

 Vi har tagit fram bra, aktuella TV-tips, från många kanaler, om sådana saker som personer med intressen inom det alternativa
området kanske vill se, så att du slipper bläddra igenom alla TV-program själv. Vi antar att du tittar i genom de vanligaste
kanalernas programtablå själv, så de har vi inte med bland tipsen.

Läs här: http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2013-14.htm

Lätt att hitta de mest intressanta programmen här!
t ex   
Access TV har en serie med filmer inspirerade av Hilma af Klint.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

HUMOR

Gråtfärdig betyder väl att man är glad igen !


Trädgårdsmästaren misslyckades med sina orkidéer,
eftersom han saknade både ork och idéer.
 

Två blondiner var ute och åkte i en gammal Folkabubbla.
Plötsligt får de motorstopp och kör in till vägkanten.
De kliver ur bilen och en av dem öppnar huven.
- Inte så konstigt att vi blivit stående, säger hon. Motorn har försvunnit.
Under tiden har den andra flickan öppnat bakluckan.
- Vilken tur, utbrister hon. Här bak finns en reservmotor.
(gamla Volkswagen hade motorn bak)

 

När skilsmässopapprena var undertecknade fick parterna var sitt ex...

John hade suttit på krogen och tagit sig ett par rejäla supar och kände att det var dags att gå hem. Det visade sig vara svårare än han trott, för gång på gång stöp han i backen.
- Jag ligger väl här en stund, sa John för sig själv och tänkte att det blir nog bättre om en stund.
Efter en halvtimme testade han igen, men benen bar inte, så han kröp ut på gatan för att kanske skulle den friska luften se till att han nyktrade till lite. Men inte! Då han stöp ännu en gång.
- Äsch, jag kryper väl hem, tänkte John.
Väl hemma gjorde han ett nytt tappert försök att resa sig, men han dråsade rakt in på hallmattan.
Så det blev att krypa i säng. Som tur var så sov hans fru och märkte ingenting.
Dagen efter frågade hon:
- Blev det många groggar på krogen igår?
- Oh nej! Jag åt bara en bit mat och tog en öl, svarade John. Hur så?

- De ringde från krogen och undrade när du tänker hämta din rullstol...

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄNKVÄRT


 

Ingen rök utan eld
Ingen svartsjuka utan kärlek.

Kärlek är det enda som bli större
när man slösar med det.

--------------------------------------------------------------------------------------------
 

  Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna, få tillgång till metoder för sin egen medvetandehöjning 
och få hjälp med kropp och själ genom alternativa metoder.