nr 27

16  november 2012
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
 

www.jordstralningscentrum.se


 
Gamla nummer av vårt nyhetsbrev Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:

-  LITE AV VARJE   - Nya föredrag och kurser

-  FÖREDRAG OCH  KURSER  - hela höstens program

-  EVA SVENSSON BERÄTTAR OM
  
 - Kommunikation och energiarbeten med gigantiska osynliga väsen

-  HJÄLP JORDEN  

-  HUMOR   

-  TÄNKVÄRT
  

LITE AV VARJE

De bosniska pyramiderna
Sam  Osamnagich höll ännu ett fantastiskt föredrag om de nyupptäckta pyramiderna hos oss föregående måndag, det enda han höll i Sverige. Han är en mycket skicklig föredragshållare och är starkt engagerad i sitt spännande projekt med att gräva ut pyramiderna och tillhörande labyrint. Även den här gången var det många som blev entusiastiska av föredraget och som vill följa med på resa dit i sommar eller åka ner själva som volontärer för att arbeta där.
Vi planerar nu för att arrangera en resa till sommaren. Vi hör av oss i december till alla som skrivit på listorna, för först då kommer information från Bosnien om nästa års tider, villkor etc.

Nästa måndag
Nästa vecka (måndag 19/11) så kommer Göran Grip, f d narkosläkare, och berättar om Nära döden-upplevelser, ett mycket intressant ämne som det diskuterats en hel del om. Han har själv varit med om det och studerat andras upplevelser.

Själv har jag (Eva Svensson) aldrig varit med om en riktig sådan men däremot jobbat med ljustunnlar för att skicka iväg människor som missat sin ljustunnel som öppnades vid dödsögonblicket. Den är tydligen bara öppen ett tag efter döden. Går man inte iväg i den då så tycks möjligheten att lämna jorden vara över och man får stanna kvar här. Då uppfattas man som ett spöke av andra människor.
De som dör mycket plötsligt missar ofta ljustunneln så de behöver ofta assistans att komma över. Människor runt hela jorden hjälper döda människor med detta.

Själv så följde jag efter min mamma när hon dog och stack iväg i ljustunneln. Det var en intressant upplevelse att se "himmelriket" med "pärleporten". Har sällan blivit så berörd av en upplevelse. Både mamma och alla de som mötte henne var så glada att de lyste upp hela himlen.

Jag tror inte att vi som människor har förmåga att se och förstå hela den här processen, utan vi upplever den på ett förenklat sätt som vi  kan förstå med våra begränsande sinnen och kapacitet. Men det är mycket intressant att sätta sig in i dessa upplevelser, för de som varit med om dem berättar oftast att de tappat sin rädsla för att dö. Och vem vill inte göra det?
Man behöver uppenbarligen inte dö själv utan det räcker oftast med att man sätter sig in i vad som händer, för att oron för att dö skall dämpas eller försvinna. Så den som önskar få mer information och lyssna på Göran Grips berättelser kan göra det på måndag kväll.

Workshop
Måndag 3 december lägger vi in en workshop i programmet. Vi tror att många har både nöje och nytta av att öva upp ett antal av sina förmågor.
Vi börjar med en workshop som går ut på att lära sig pendla.
Det är mycket lättare numera. Det som för 10 år sedan tog en halv dag att lära ut kan i dag gå på kanske 10 minuter. Det är uppenbarligen den pågående medvetandehöjningen som gör att det är lättare att utveckla sina s.k. övernaturliga förmågor nu.
På workshopkvällen så har du möjlighet att få lära dig grunderna i pendling och träna själv. Du får också med dig en pendel hem för att kunna fortsätta. Det blir alltså en kort kurs och kostar 250:-. Föranmälan behövs inte.
Vill du fördjupa kunskaperna så har vi en kurs i pendling i februari, men det finns fördelar med att börja öva hemma innan, dvs att även gå på workshopen.

Nyinlagda föredrag och kurser
Vi har nu lagt in höstens alla föredrag och kurser i programmet.

Effektiv Allergibehandling
Johhny Grimståhl har en allergibehandlingsmetod som han arbetat med på många med fantastiska resultat. Enligt Johnny så räcker det oftast med en enda behandling för att ta bort allergin. Johnny kommer och demonstrerar metoden måndag 26 november (läs mer under PROGRAM här nedanför). Den som vill lära sig att själv att behandla bort allergier får möjlighet genom en kurs under våren.

Vad händer efter 21/12-2012, när vi går in i den nya tiden?
Veli Martin Keitel är en finsk föredragshållare (talar engelska hos oss). Han kommer måndag 10 december. Ola Pettersson (Mayakalendern) som lyssnat på honom i Finland. ringde och bad att vi skulle få hit hans föredrag till Sverige, för det var så intressant och med information som han inte hört någon annan stans.
Här är ett litet utdrag ur vad Veli Martin själv skriver:  I will illustrate the Tree of life structure that is behind all these patterns. All the mythology and astronomy is in synchony with the ideas of christ conscousness and balancing the polarities. I will also give examples of how these things appear in practical life and what kind of changes in society are happening as a result. 
Vi får också höra lite övertonssång av honom (läs mycket mer under PROGRAM här nedanför)
.

Kurser
Vi har lagt in två kurser med Eva Svensson.   
Upptäck dina dolda förmågor samt Tankens Kraft.
I dessa förändringens tider med medvetandehöjningar har vi ännu större behöv av att hitta våra s k dolda förmågor, dvs sådana som alla har men de flesta aldrig använt. Båda kurserna hjälper till med detta. När vi lär oss att använda våra egna förmågor så påskyndarvi vår medvetandehöjning och kommer enklare och snabbare igenom den här besvärliga tiden.

 


imap://jc%40vingar%2Ese@imap.vingar.se:143/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E2047?part=1.3&filename=image003.gif


FÖREDRAG OCH  KURSER 

 

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSEN – GÖRAN GRIP           
FÖREDRAG Måndag 19 november kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56           Inträde: 130:-
Många människor som är väldigt nära att dö har märkliga upplevelser i dödens närhet- s k nära-dödenupplevelser. De tycker att de lämnar sin kropp och betraktar den utifrån och trots att syn och hörsel bevisligen är utsläckta tycker de sig bli vittnen till sin egen återupplivning på sjukhuset. Deras upplevelser visar sig stämma med vad som verkligen inträffat. De far genom en tunnel och kommer till en värld av ljus som är full av frid, stillhet och lycka. Där möter de döda en  ljusvarelse och går tillsammans med honom igenom hela sitt liv. Efteråt slutar de vara rädda för döden och påbörjar en mycket positiv personlig utveckling.
Göran har som narkosläkare intresserat sig för området i många år och har också både egna och andras erfarenheter därav.UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR – EVA SVENSSON
KURS   Lördag-söndag 24-25 november kl 10-17 Många övningar! Pris: 2150:-
En fantastisk möjlighet att få prova sina egna förmågor!
Ibland är man inte ens medveten om att man har alla dessa möjligheter, men vi är alla födda med dem.
Det är aldrig för sent att börja använda dem.
Vi använder under kursen främst våra vanliga sinnen, känsel, syn och hörsel, men vi använder dem på ett annorlunda sätt så att vi får  in mer information och sådant som vi aldrig uppfattat förut.
Kom och prova just dina förmågor på en utvecklande helg i dessa tider då vårt medvetande håller på att höjas.

 

                                                                                          
ALTERNATIVMEDICINSK BEHANDLING AV ALLERIER – JOHNNY GRIMSTÅHL

FÖREDRAG Måndag 26 november kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56 
   Inträde: 130:-
Allergier är ett elände för många. Johnny Grimståhl har därför arbetat fram ett framgångsrikt koncept, främst baserat på kinesiologi och magnetterapi, för behandling av all slags mat- och luftburna allergier. Hela 90 % blir av med sin allergi på en enda behandling enligt hans statistik. Han ger t o m den andra behandlingen gratis, eftersom den inte behövs så ofta.
Under kvällen så berättar Johnny om sina erfarenheter och demonstrerar en behandling.

Under våren har du möjlighet att själv lära dig tekniken på en helgkurs 16-17 mars.
Då kan du hjälpa dig själv eller andra i god tid före pollensäsongen.
Förkunskap för att klara av kursen behövs i form av en grundkurs i kinesiologi eller biomagnetism, vilka Johnny ger i februari.
Johnny tar också emot patienter för behandlingar.
http://www.grimstahl.com/


 

TANKENS KRAFT - SKAPA ETT BALANSERAT GLÄDJEFYLLT LIV
KURS   Lördag-söndag 1-2 december kl.10-17 -   EVA SVENSSON  Pris: 2150:-
Att kunna skapa det man vill har varit mångas dröm som barn, men vi har gett upp den med tiden.
Med rätt tekniker så är det inte alls omöjligt. Det mesta går att påverka.
Lär dig använda dina egna medfödda förmågor och få en snabbstart genom att gå kurs!
Vi lever nu i tider då medvetandet höjs vilket gör att det blir ännu lättare än förut.
LÄR DIG PENDLA med EVA SVENSSON                      
WORKSHOP
 Måndag 3 december kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56     Obs! Inträde: 250:-
Vi börjar med att ha intressanta workshops, dvs. kortare kurser, på en del kvällar.
Det innebär att du dessa kvällar inte bara lyssnar utan också får träna upp dina egna möjligheter att utvecklas!

Pendeln är ett otroligt givande instrument. Med hjälp av den så kan du få information och svar på frågor från ditt undermedvetna, dina guider och från andra osynliga väsen. Den ger dig tillgång till sådant du tidigare bara fått gissa dig till, t ex hur skall jag för mitt bästa välja i den här situationen (nytt jobb, ny bil, ny relation, ny lägenhet,,,),vilket tillskott behöver jag äta för att må bra, är XX bra för mig, kommer det att bli bra för mig med XX (något man tänker på att göra), ska jag åka på den här resan, etc.
Informationen som kommer kan ofta vara ovärderlig, för hur vet man annars vad som är bäst eller dåligt för en själv?
Våra mänskliga kunskaper räcker inte alltid till för att fatta bra beslut i sådana här situationer, men vi är alla födda med förmågan att få fram den här informationen på olika sätt, varav pendel är ett av de främsta. Under kvällen så får du träna på att börja pendla på rätt sätt (viktigt för bra resultat) under ledning av Eva Svensson. Du får med dig en pendel hem så du kan fortsätta.

 

 

DETOX och AVGIFTNING – Mat som gör dig pigg, frisk och stark!  -   BERTIL WOSK
Ett föredrag i serien Ta tillbaka makten över din hälsa
FÖREDRAG Torsdag 6 december kl 18:30
      OBS!  Lokal är Östra Real, Karlavägen 79.
INTRÄDE: 180:-
Ta gärna med bandspelare så kan du lyssna i lugn och ro hemma sen. Det är svårt att hinna anteckna allt!
 
Bertil Wosk 
är en pionjär inom hälsa och näringsmedicin. Han är näringsterapeut och en mycket uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost, holistisk medicin och energimedicin. Sedan 1990 har flera tusen terapeuter och privatpersoner deltagit på hans föredrag och seminarier. Han är grundare av det uppskattade företaget Holistic, yogalärare och en stor eldsjäl inom hälsa och energimedicin. 
http://holistic.se 

 

Detta är det sista av 5 föredrag om Ta tillbaka makten över din egen hälsa, som Jordstrålningscentrum arrangerar i samarbete med Holistic under hösten.21/12 2012
  -  2013 - ENTERING THE PROHPESIZED NEW ERA

VELI  MARTIN KEITEL, FINLAND
FÖREDRAG Måndag 10 decemberkl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    Inträde: 130:-
On Dec 21, 2012 we are coming to the end date of the Mayan Long count calendar. Astronomers say there is no special astronomical event on that date. However, a crop circle that appeared in Italy last summer reveals a startling sequence of planetary alignments that began in 1962 and ends exactly on Dec 21 this year. The exact midpoint of this sequence was the Harmonic convergence of 1987.
But there is a knowledge from much more distant past pointing to the events occurring in the beginning of this millennium. All ancient cultures recognised the importance of the World Tree,  - or Tree of Life. This pattern of universal geometry also manifests in time and evolution. This "Evolutionary Tree" covers a time span between the birth of our universe and the current time. We are now preparing for the birth of a new Tree and a new era.

Veli Martin Keitel är en känd föredragshållare och författare i Finland.
Han studerade sädesfältcirkelfenomen mellan 1997 och 2004 och publicerade resultaten av sina studier i en två timmar DVD-dokumentär  CeReal Worm Holes (2004).
Han har skrivit två böcker om Livets Träd och skapelsehistorier 2011-2012 (finns bara på finska). Hans föreläser också om Kristusmedvetande, helig geometri, Uppenbarelseboken och om ”2012”-temat.
Veli Martin är medlem i en grupp som organiserar en serie av konferenser på 2012-temat i Finland. Han är också musiker och konstnär och har specialiserat sig på att göra 3D bilder. Han behärskar också övertonssång som vi kommer att få  höra lite av.

Veli Martin Keitel talar finska till vardags men håller föredraget hos oss på engelska.

Mer info finns på: www.martinkeitel.net. Sidan är på finska men du kan använda översättningsknappen.

Föredraget har rekommenderats av Ola Pettersson, som åker runt i Sverige och talar om Mayakalendern. Han har lyssnat på Veli Martins föredrag i Finland och funnit det mycket intressant och rekommenderade oss därför att ta hit Veli Martin för att hålla föredrag.


JULFEST- Knytkalas med social samvaro
           
Måndag 17 december kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56  
Vi brukar avsluta höstterminen med en festkväll.
Ta med lite egen mat och smaka på vad de andra har med.
Under kvällen så umgås vi och mår bra. 


LOKALER OCH KOSTNADER


 

Föredragen hålls oftast på Kammakargatan 56 i Stockholm (samma kvarter som Vattumannen).
Inträdet för föredrag på Kammakargatan är normalt 130:- + 20 för fika för de som vill ha.
Bertil Wosks föredrag hålls på Östra Real. Karlavägen 79. och kostar 180:-.
Kurser och workshops kan ha andra priser och lokaler (se respektive programpunkt)


 


ANMÄLAN OCH BETALNING
Föredrag är det ingen föranmälan till, om det inte anges speciellt, utan det är bara att komma till Kammakargatan 56 (om ingen annan adress anges).
Där börjar föredragen kl 18.45 och slutar 22.00. (Östra Real startar 18.30 och slutar 21.30)
Obs! Kurser hålls aldrig på Kammakargatan, utan adress fås vid anmälan.
Kom i tid till populära föredrag!
Vi öppnar normalt dörrarna kl 18.00.

Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums pg 410 89 43 -4 och samtidigt maila eller ringa in namn, adress och mailadrss eller telefonnummer.
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen.
Resterande kursavgift betalas in senast 14 dagar före kursstart.
V.v skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen om det går.

Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än 3 veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p g a att våra kostnader då är fastlåsta. Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får en skriftlig bekräftelse på den så att den gäller. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. Du har alltid rätt att skicka någon annan i ditt ställe.
Om kursen inställs eller flyttas till annan datum sker naturligtvis full återbetalning till de som tänkt gå kursen

 

                                                     VÄLKOMMEN!

cid:234473301@24012009-0687EVA SVENSSON BERÄTTAR OM KOMMUNIKATION OCH ENERGIARBETEN
   MED GIGANTISKA  VÄSEN

 

Det finns många olika sätt att kommunicera med den s.k. osynliga världens varelser.

Vilken metod som fungerar bäst kan bero på situationen i sig men också på vilket väsen man vill tala med.
Ibland kan det vara en varelse eller ett medvetande som pratar på en sådan frekvens eller på sådant sätt så det är svårare eller omöjligt att uppfatta med hörseln.
Det kan också bero på hur man själv mår för stunden.

När jag mår bra så kan jag ofta höra vad den osynliga varelsen säger, men om jag t ex ätit något som jag inte tål eller är i en väldigt belastad miljö så försvinner den förmågan ganska snabbt. Då får jag ta till någon annan metod.

Här följer en berättelse om samarbete med stortroll och gigantiska utomjordiska väsen och som startade med att jag använde en lite ovanligare kommunikationsmetod.

 

Vi (Per-Uno Fransson och jag Eva Svensson) talar och arbetar ofta med väsen som är ca 12 m stora. De inger en känsla av troll, eller rättare sagt en blandning av jätte och troll, så därför kallar vi dem stortroll.

Stora väsen, men även mindre, har ofta möjlighet att skicka iväg så mycket energi så att man känner av den.
För ett antal år sedan kom jag därför på metoden att knuffa och dra.


Vi hade märkt att stortrollen har stark energi. Man kan ibland känna av dem när de är i närheten. Jag ställde därför en fråga till stortrollet och bad honom att om svaret var Ja så skulle han skicka så mycket energi mot mig så att jag kände det, och om svart var Nej så skulle han istället dra/suga mig mot sig. Det visade sig fungera utmärkt.

Vi har lärt ut metoden till åtskilliga personer genom åren. Många känner tydligt när stortrollet sänder energi, de knuffas bakåt och tappar faktiskt ofta balansen så pass mycket att de behöver ta ett steg för att inte trilla. Föra att känna det så är viktigt att stå med benen ganska mycket ihop från början och vara så avslappnad att man faktiskt kan trilla, dvs. man får inte stå för stabilt eller spjärna emot. Det är ju trots allt inte en ångvält som kommer emot en utan en subtil ström av energi.

Den här metoden har vi lärt ut till många på våra naturväsenkurser. Då får alla stå på ett led bredvid varandra och så ber vi stortrollet som står framför oss att ömsom knuffa och ömsom dra. De flesta brukar känna hur de gungar framåt eller bakåt och kan därför själva fortsätta med den tekniken och även kommunicera med andra osynliga väsen.

 

En annan teknik som många använder är att låta svaret från det osynliga väsendet påverka en pekare som man håller i handen. På på så sätt kan man få ett ja- eller nej-svar, en riktning, en storlek eller något annat visat genom pekarens olika rörelser.

I berättelsen som följer använde jag också en annan teknik när jag ville att stortrollet skulle visa mig till en plats som jag inte visste var den låg.
Det visade sig bli en mycket märklig historia.

 

På mitt lantställe i Dalarna finns det stortroll som vi oftast samarbetat med. Han brukar också ställa upp och hjälpa oss när vi behöver få goda råd eller en bedömning av en fråga från ett proffs på hur man hanterar naturen bäst i olika situationer.

 

För några år sedan så var Per-Uno Fransson och jag på mitt lantställe ett par sommarveckor.

Stortrollet hade tidigare bett oss om hjälp med ett healingarbete i naturen, men vi hade inte haft tid. En dag fick vi tid över så jag bad därför att han skulle visa mig vart han ville att vi skulle åka och arbeta. Eftersom jag inte var i bästa kondition så kunde jag inte höra vad han sade utan bad att han istället skulle påverka mitt pekfinger och föra det till rätt ställe på en karta. Jag tog fram Gröna kartan (en mycket detaljerad karta) över området och frågade med pekare om platsen fanns på den kartan. Jo så var det. Pekaren gav ett ja-svar. Jag lade mitt pekfinger på mitten av kartan och gick ner på meditationsnivå och satte igång känsligheten. Han förde mitt finger sakta mot vänster och hann ända fram till kanten av kartan innan det stannade just där kartan slutade.

Vad fanns här? Jag såg att det var ett ställe där en liten grusväg väg passerade alldeles intill och nästan rundade en sjö. Jag hade aldrig varit på den platsen.

Hur kändes platsen? Jag kopplade på känslan och satte dit fingret igen. Hu! En starkt negativ energi for igenom min kropp. Nog var det här en kraftigt negativ plats och starkare än de flesta andra negativa platser. Bra! Då hade tekniken med pekfingret fungerat. Men varför var det så negativt? Vad var det för plats? Vad hade hänt där? Frågorna var många och nyfiken stor.

Jag visade Per-Uno platsen på kartan och han bekräftade att även han uppfattade den som mycket obehaglig.

Vi tog genast bilen och åkte iväg. Det var inte mer än ett par mil bort.

När vi närmade oss sjön tittade vi med spänning framåt för att få se vad det här handlade om. Det var sällsynt att stortrollet bad oss om hjälp, i normalfall så frågade vi om det fanns något vi kunde hjälpa till med, så det här måste vara något verkligt extra.

Vi skulle först runda kortänden av sjön och sen skulle vi vara framme. Skogen dolde sikten och inte förrän vi kört runt kortänden på sjön så såg vi platsen.

 

Framför öppnade sig ett stort kalhygge. Alla träd var nedhuggna på ett flera hundra meter stort område. Nere vid vattnet hade man också tagit nästan allt, bara en liten dunge med sly fanns kvar.  Men det var inte nog med att man kalhuggit platsen. Man hade också bränt hela området. Så vi såg en kolsvart, helt nedbrunnen, flera hundra meter stor eländig plats.

 

Kalhyggen har vi jobbat med en hel del förut. Det är förskräckliga områden energimässigt. Det är normalt fullt med skadade, lemlästade och halvt eller helt döda naturväsen på dem. Dessa lider och gnyr. Det är därför en stor plåga för mig att vistas på kalhyggen. Om jag inte har tid att hjälpa dem så gäller det att inte koppla på känsligheten, annars kommer tårarna ofelbart. Att dessa naturens beskyddare och uppbyggare skadas så av vårt oförstånd är helt bedrövligt. Stora delar av Sverige använder skogarna som ett slags jordbruksmark, dvs. bönderna planterar skog och sen skördar de genom att göra kalhyggen. Det är lag på att göra så.
Inte blir det bättre av alla halvhöga stubbar man nu bestämt måstes lämna kvar för insekter och fåglar. Naturväsendet som sköter ett specifikt träd kan fastna och inte komma därifrån och bli alldeles förtvivlat när det fortsätter att springa uppför och nerför stammen för att hitta en lösning.   Vi brukar då ta det och flytta över det till en ny liten planta av samma sort som ingen än så länge ansvarar för.    

              

Nu var vi på ett kalhygge som dessutom hade bränts efteråt. Det är sällsynt att man gör så, men det förekommer för att vissa gamla växter skall kunna gro. Deras fröer kan ligga och vänta i många många år på en brand så att de sedan kan klara av att gro.

Men var det verkligen bara ett kalhygge och en brand som hade påverkat det här stället? Platsen var allt för negativ för bara detta. Vad fanns mer?

 

Jag scannade igenom området och upptäckte en gigantisk energiläcka. Strax intill vattenbrynet såg jag en stor fontän som bara vräkte ut energi, ungefär som ett oljetorn som exploderat och fattat eld. Det var uppenbart att branden också skadat energiportalen som fanns där. Energin, som inte var negativ i sig, bredde ut sig över ömrådet på ett helt okontrollerat sätt. Effekten blev förödande. Dessa tre faktorer ihop, kalhygget, branden och energiläckan skapade den här ofantligt obehagliga känslan på platsen. Inte underligt att stortrollet hade bett om hjälp.

 

Så vad gör man för att läka en sådan plats? Det undrade vi med.
Det här berörde ett så stort område. Något liknande hade vi inte varit med om tidigare. Hur skulle vi klara av det inom rimlig tid? Det skulle ta hur lång tid som helst.

Vi hade satt oss på en liten berghäll alldeles intill vägkanten, det enda rena stället på platsen. Allt annat var kolsvart. Medan vi funderade kom en bil åkande med ett medelålders par i. De stannande och undrade varför vi slagit oss ner vid vägkanten på ett svartbränt hygge.

Vad svarar man? Att stortrollet bett oss om hjälp och vi nu höll på att heala naturväsen?

Nja, vi hasplade ur oss något om att vi satt och tittade på utsikten(!).
De måste ha funderat på var smak…

 

När man inte vet svaret på något så är det bäst att gå ner på meditationsnivå. Jag brukar få svaren då. Efter någon minut så kom insikten om hur vi skulle göra.
Jag berättade för Per-Uno, som omgående började jobba på sitt sätt med att rensa energistopp i de underjordiska energitunnlar som fanns på platsen.
Vi har hittat ett energisystem som tycks finnas över hela jorden. Det kan liknas vid ett akupunktursystem med meridianer och akupunkturpunkter.  Det var en ”akupunkturpunkt”, dvs. en vertikal energipelare, som hade kollapsat.
Jag insåg att även en energipelare måste skötas av ett naturväsen eftersom de sköter allt annat i naturen. Väsendet kanske hade blivit skadat i branden och kunde inte längre sköta sin uppgift.   

Vad gör man då?  Ner på meditationsnivå igen för att få mer kunskap.
Jag började sedan jobba med att känna hur energierna kunde balanseras och fick följa intuitionen. Det var inre så lätt men det fungerade. Efter en stunds famlande så hittade jag en metod som var möjlig och kunde på så sätt heala väsendet.  Då började han kunna göra sitt jobb igen. Han drog ihop det kaotiska energiutbrottet till ett mer lagom flöde och på platsen strömmade åter den mängd energi som den behövde, varken mer eller mindre.  
Så långt gick det bra, men vad skulle vi göra med hela den brända och kalhuggna ytan där tusentals väsen var lemlästade, halvdöda eller helt döda?

Vi hade jobbat med sådant förut och lärt oss att det kan gå genom lite olika tekniker, men aldrig med Reiki-healing, för den kan i sig döda naturväsen p g a fel  frekvens.
Områdets storlek skulle dock innebära att det skulle ta oss flera timmar att bli klara.
Så vad gör man? Vi hittade inga nya svar.

 

Min erfarenhet visar att när jag inte klarar det själv efter att ha försökt på olika sätt så lönar det sig ofta att be om hjälp. Här var det nu läge för det. Det måste finnas de som är bättre på det här än vi. Så jag kallade mentalt på hjälp.
Jag undrade om vi skulle få någon och i sådant fall i vilken form.

 

Det dröjde inte mer än några sekunder så ser vi att ett gigantiskt väsen kommit ner. Den var närmare hundra meter lång, kanske 20 m högt och såg ut som en insekt.
Den var svart och liknade mest en fluga men hade inga synliga vingar, utan det såg mer ut som den hade täckta skalbaggsvingar. Den stod med de olika benen på olika småkullar i området och vänd emot oss.

 

Den här typen av väsen har jag träffat på förut. De är vänligt sinnade men ganska neutrala i sitt uppförande. Många människor är rädda för dem och säger att de är hemska, men det är inte min erfarenhet.

 

Första gången jag mötte dem var i Afrika. Jag var mörkhyad, inte mer än ca 5 - 7 år och bodde troligtvis i Burundi.
Det kom ett antal sådana här jätteinsekter gående genom djungeln. De var så höga att kropparna nästan var ovanför trädtopparna och bara benen gick nere bland träden. De gick som soldater på bredd genom djungeln. Jag blev fullständigt panikslagen och försökte springa hem men hann inte undan. Jag trodde min sista stund var kommen.
En insekt gick fram till mig där jag låg på rygg på marken efter att ha trillat när jag försökte fly. Jag var fullständigt övertygad om att jag skulle bli uppäten.
Insekten undersökte mig noggrant med sina ”armar”, ”framben” eller vad de delarna nu kan heta. Sen gick den lugnt vidare.

Det här minnet har legat kvar som ett fasansfullt trauma hos mig. Jag upptäckte det i det här livet några år före händelsen på kalhygget och hade därför haft möjlighet att göra mig av med traumat och även rädslan för dessa varelser som ibland sökte mitt sällskap.

Så det var med spänning som jag tittade på insekten som kommit ner när jag bad om hjälp.

Jag behövde inte förklara något för honom. På några få minuter hade han healat hela området och dess invånare. Det kändes omgående en stor skillnad på hela området. Den hemska energin var nästan borta. Fantastiskt!

 

Eftersom vi inte hade erfarenhet av hans jobb med sådana saker sen tidigare så frågade vi för säkerhets stortrollet om vad han ansåg om resultatet. Vi brukar ofta använda hans kunskap och fråga honom om olika saker är bra eller dåliga för naturen, eftersom han är proffs på området.

Stortrollet var mycket nöjt med resultatet.


cid:234473301@24012009-0687


 
HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
 SKICKA HEALING
 

 Vi arrangerar så att många människor samarbetar och skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag.
Du får gärna var med.
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan
.


Tillsammans gör vi underverk med miljön
, klimatet och utvecklingen! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se

Här nedan finns mål: (klicka på länken)

 

 Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan
 http://hjalpjorden.vingar.se/
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 

cid:234473301@24012009-0687 

HUMOR

Lite tungövningar


 

Nu blire knepigt.....

Den här har du provat

 

Sex laxar i en laxask....
Släng dig i väggen, det här var väl inte svårt

 

Testa det här!

"Tre häxor tittar på tre Swatch klockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?"
Inte svårt?

 

Nej, men nu tar vi det på engelska....

"Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which

Swatch watch?"

 

Och nu för de som gått fortsättningskursen...

"Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar. Vilken

könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?"
Inte svårt?


Säg det på engelska! 

"Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which

switched witch watch which Swatch watch switch."


 cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

TÄNKVÄRT


Den som inte låter verkligheten störa sina drömmar är vis.   Källa: Christine Singer

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.  
Källa: Michael Pflegar

Mina ögon är ett hav i vilket mina drömmar är reflekterade.  
Källa: Leonardo da Vinci

Ögonen ser saker klarare i en dröm än de föreställer sig vakna.  
Källa: Leonardo da Vinci

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310
 

 Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna och få hjälp med alternativa metoder!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?