nr 21

29 augusti 2012

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:

-  LITE AV VARJE              

-  PROGRAM: FÖREDRAG OCH KURSER  

-  HJÄLP JORDEN  

- TV-TIPS  

-  HUMOR

- TÄNKVÄRT

LITE AV VARJE


Efter en omfattande datorkrasch så kan vi Äntligen skicka ut ett Nyhetsbrev igen.

Höstens program börjar redan imorgon torsdag 30/8, men som vanligt så kommer det mest att vara på måndagskvällar som vi har våra program.

I Nyhetsbreven, som du får via mailen, så kan du alltid läsa de senaste nyheterna, t ex nyinlagda program, men det går också alltid att titta på hemsidans första sida, där samma information läggs ut successivt.

Höstprogrammet
Tillsammans med Holistic så arrangerar vi 5 hälsoföredrag med Bertil Wosk och Zarah Öberg. De, som tillhör Sveriges elit på området, pratar om olika slags hälsoproblem som många drabbas av och som man till stora delar kan lära sig att ta hand om själv. Sådant som smärta, tarmproblem, stress, trötthet men också om gifter och avgiftning.
Dessa 5 föredrag kommer inte att var i de vanliga lokalerna på Kammakargatan 56 utan kommer att hållas på Östra Real på Karlavägen 79.

I höst så har vi bett Ola Pettersson komma och hålla föredrag igen om vad som sägs i spådomar om temat ”2012”, om vad man nu ser är på väg att hända och annat. Vi närmar ju oss detta ”slutdatum” och det är mycket intressant och höra vad som sägs av andra runt om i världen. 
Vi anser att Ola är en av de mest intressanta att lyssna på i det avseendet just nu, för han sammanställer olika saker, bl a Mayakalendern.

I våras hade vi föredrag om osynliga väsen. Vi talade då bara kort om utomjordingar, som ju oftast är osynliga trots att de finns där. Därför har vi lagt in en hel kväll (måndag 3 september) om bara UFOs och utomjordingar och berättar också om ett antal av våra upplevelser, eftersom vi har så gott som dagliga kontakter, i likhet med många andra människor. 
UFOn är idag inte alls ovanliga på jorden, tvärtom, det finns massvis här. Det är bara det att de, liksom t ex spöken, är osynliga för våra vanliga ögon, för de ligger i en annan frekvens som vi inte kan se. Det är inget konstigt med det. Vi kan ju inte heller se röntgenstrålning, mobilstrålning, radiostrålning m.m. 
Vi visar under föredragskvällen också en film ”Närkontakt med UFO” som handlar om två personer (Eva Olsson och Tony Eckhardt) som söker kontakt med utomjordingar och hur detta utvecklar sig. Där utforskar de bl a sexkantfönster, som Channie West visat dem, för att hitta den energiform och de platser som UFOs tar hjälp av vid sina resor.

Söndagen 16 september  följer vi upp UFO-kvällen med en utflykt till ett sexkantfönster.  Till den dagen behövs det föranmälan.

Energihöjningar
Energimässigt så händer det nu saker hela tiden. Det pågår intensiva energiarbeten på många håll runt om i världen. Många människor är engagerade och arbetar med reningar av människors tankar och känslor, platser och områden inom och utom jorden och tar ner de nya energier som behövs till jorden. Fler och fler ”vaknar upp” till att förstå att det finns mer här i världen, inte bara det som vetenskapen hittills lyckats upptäcka.
Har aldrig varit med om maken till hastighet. Vi är verkligen mitt uppe i den transformationen av mänskligheten och jorden, som så många kulturer talat om i så många år!

Hur kan det då se så bedrövligt ut på många platser med krig och annat elände?

Själv tror jag att man kan jämföra det kaos vi ställt till med och befinner oss i på jorden nu, med en pendel som svängt till sitt yttersta läge. När pendeln släpps lös så svänger den tillbaka  men stannar den inte på mitten, i balans, utan svänger över nästan lika mycket till andra sidan istället. Det tar tid innan pendeln slutar att röra sig och hamnar i det balanserade mittläget. Just nu uppfattar jag det som vi står mitt i de kraftiga svängningarna. Men pendeln svänger nu! Det händer saker. Det sker förändringar hela tiden. Successivt tror jag att vi därför lyckas balansera upp det hela på jorden. Enda frågetecknet är om tiden räcker till, eller skall människorna lyckas hinna förstöra så mycket innan dess, så att det inte går att reparera?

Vad kommer hända med mänskligheten? Vad händer 21 december 2012?
Föra att få en föraning om det så har vi bjudit in ett antal personer till Jordstrålningscentrum under de sista åren, så att de håller föredrag om det. 
Alla tycks vara överens om att kraftiga förändringar skall komma och att tiden när det skall hända något är nu. 


Vad skall hända? 
Vi kan konstatera att där är föredragshållarna inte överens, fast vissa stora likheter finns, t ex talar många om Mayakalenderns betydelse. 

Vem har rätt, och vem har fel?
Ingen aning! Och tydligen så vet inte heller de andra det, eftersom de säger lite olika…...

Att de skall ske något drastiskt 21 december 2012 är det inte många som tror på längre, men att det är en snabb utvecklingstakt nu tycks alla vara överens om.

Så vad gör man?
Personligen så arbetar jag med min kropp och mitt psyke och mina ökande förmågor, bl a att hantera energier. Jag gör det för att bli av med så många gamla belastningar som möjligt och för att anpassa mig till de mer högfrekventa energier som hela tiden kommer in, för det kan kännas väldigt tungt och besvärligt när energierna ändras successivt som de gör nu, speciellt ifall man har kvar gamla tankebanor och sätt att reagera på och leva efter. 

Har aldrig sett så många bli sjuka, även mycket sjuka, som under det senaste året. 
Det kan ofta vara ett tecken på att det är för stor skillnad mellan den fysiska kroppens kondition, tankarna och de frekvenser man är på väg in i idag.  
Själv brände jag ut mig fullständigt av den orsaken 1995 då jag mediterade på mycket höga frekvensnivåer men hade en kropp i dålig form.
Den pärsen vill jag inte uppleva igen, med elöverkänslighet, minnesrubbningar och allt annat som tillstötte….

Den fysiska kroppens kondition beror naturligtvis på motion, men också till stora delar på vilken mat vi stoppar in i den. Svensk ”normalmat” är idag, liksom i stora delar av västvärlden, tyvärr mat som många anser snarare bryter ner kroppen än bygger upp den. 

Någons sade: Maten i affären är inte till för konsumenterna utan för producenterna! 
Tycker det är helt rätt. VI behöver inte och mår inte bra av en massa färgämnen, konsistensgivare och konserveringsmedel, etc, utan de tillsätts för producenternas skull, för att de inte lyckas leverera fullgod kost till oss, men vi ändå skall lockas att köpa den!

Det enda man kan göra är att lära sig själv så mycket som möjligt om kost, så man förstår vad man ska äta och inte. Information finns ju numera lätt att få tag på genom Internet. 
Man inser snabbt att nästan all halvfabrikat antagligen är dålig för hälsan, med dessa färgämnen, konserveringsmedel, konsistensgivare och andra onaturligt producerade ämnen, t ex margarin. Nej vi behöver tyvärr ofta lära oss att laga vår mat från grunden igen, och därför nästan bara köpa rena outblandade råvaror, som färsk frukt, färska grönsaker, fisk och fågel. Rena, djupfrysta produkter går också ganska bra.  Det viktiga är att undvika alla tillsatsmedel som kroppen ofta inte mår bra av. Vilka kroppen reagerar på är inte så lätt att veta, de flesta är ju manipulerade på något sätt, så därför är det kanske bäst att man helt försöker undvika dem. 
De flesta som höjer sina frekvenser märker att de får svårt att äta rött kött, såsom nöt- och fläskkött. De sänker frekvenserna rejält och kan därför skapa obalanser i den här tiden som vi är på väg in. Det svåra kan vara begäret efter nedbrytande mat, såsom socker, godis och annat, men med tiden så vänjer man sig.

Kroppens tillstånd beror också på de trauman och negativa tankar som vi bär med oss sen tidigare. 
Sjukdomar börjar ofta med energistopp i någon del av kroppen. Negativa tankar, trauman etc. är det som, enligt vår åsikt, först skapar energistopp i auran. 
Därför börjar ofta en sjukdom med ett trauma eller något negativt, t ex i barndomen, som man inte bearbetat och gjort sig av med utan fortfarande går och bär på dagligen i tankarna och känslorna.
Idag finns många tekniker som kan hjälpa en att släppa det negativa. 
Grunden är alltid förståelse och förlåtelse. Det finns inga ”vita piller” som man kan ta för att bli av med dem …tyvärr …. Men alla som tagit tag i sina gamla problemen och bearbetat sina känslor brukar efteråt säga att det var värt besväret trots en hel del gråt och tandagnisslan.

Det är nog väldigt välgörande om vi själva tar huvudansvaret för vår hälsa framöver, dvs bl a äta rätt, motionera och ta bort negativa tankar.
Har vi problem så kan vi göra så mycket själv med lite kunskap. Och successivt behöver man hålla efter de obalanser som uppstår löpande, innan de blivit till större bekymmer och fysiska problem.

I höst har vi därför ett antal föredrag om egen vård av hälsan.

 

PROGRAM -  FÖREDRAG OCH KURSER

Föredrag
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 22.00 om inget annat anges.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 130 :- + ev fika 20:- . 
Föranmälan behövs inte till föredrag om det inte anges separat.
Kurser
Till alla kurser behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar.

Alla föredrag hålls på svenska om inget annat anges.

TA TILLBAKA MAKTEN ÖVER DIN HÄLSA!

TRASSEL MED MAGE OCH TARM - Zarah Öberg & Bertil Wosk 
Del 1 a v 5 separata hälsoföredrag under hösten

FÖREDRAG
 Torsdag 30 augusti kl 18:30 – 21:30 
OBS!  Lokal är Östra Real, Karlavägen 79. 

Kvällens tema:

Trassel med mage-tarm? 
Lär dig också mer om IBS, colon irritabile, Crohns 
och hur du kan läka tarmen på naturlig väg
Ett supertillfälle för alla att ta kontroll över sin egen hälsa och själv lära sig hur man kan bli av med ett antal vanliga bekymmer! 
Observera att detta är bland det mest informativa föredraget som du kan få på området, eftersom det är två av Sveriges absolut skickligaste personer på området som föreläser.

Ta gärna med bandspelare så kan du lyssna i lugn och ro hemma sen. Det är svårt att hinna anteckna allt!
Föranmälan till zarah@kostkoll.se om du vill vara säker på en biljett.  
Resterande biljetter säljs vid dörren och de kommer nog att räcka.

 

INTRÄDE: 180:-/föreläsning. Om du bokar och betalar alla 5 kvällarna vid första tillfället betalar du bara 700 kr (200kr rabatt). Vid deltagande på alla höstens 5 tillfällen erhålls kursintyg.


Zarah Öberg är utbildad journalist, kostrådgivare, hälsopedagog, funktionsmedicinsk terapeut, ayurvedarådgivare, näringsterapeut, fytoterapeut, mental tränare, NLP Trainer, ICC-coach, yogalärare och Qi Gong-coach. 
Utöver det har hon 5 års högskoleutbildning inom medicin och miljömedicin, 
är utbildad inom kinesisk medicin, indisk medicin, näringsmedicin, holistisk medicin, energimedicin, naturmedicin, kinesiologi och mycket mer. 
Idag driver hon ett 50-tal hemsidor inom hälsa, kost, personlig utveckling och medicin och är en av Sveriges mest anlitade hälsoprofiler. 
Läs mer om Zarah i hennes forskningsblogg: 
www.zarahssida.se 

Bertil Wosk är en pionjär inom hälsa och näringsmedicin. Han är näringsterapeut och en mycket uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost, holistisk medicin och energimedicin. Sedan 1990 har flera tusen terapeuter och privatpersoner deltagit på hans föredrag och seminarier. Han är grundare av det uppskattade företaget Holistic, yogalärare och en stor eldsjäl inom hälsa och energimedicin. 
http://holistic.se 

 

Detta är det första av 5 föredrag som Jordstrålningscentrum arrangerar i samarbete med Holistic under hösten, ett per månad: 30/8, 27/9, 25/10, 8/11 och 6/12.

Övriga separata föredrag i serien Ta kontroll över din hälsa med Bertil och Zarah:
27 sept   
Smärta, värk, inflammation. Hur blir man fri från smärta?
25 okt     
Gifter, GMO och vacciner. Behövs de, vad har de för funktion och var finns de?
8 nov      
Stressad, trött och hängig? 

               Föredrag om sköldkörtel, samt stressens påverkan på binjurarna.
6 dec      
Detox och avgiftning. Mat som gör dig pigg, frisk och stark!
UFO-KVÄLL- EVA SVENSSON och PER-UNO FRANSSON       
FÖREDRAG Måndag 3 september kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
Eva Svensson och Per-Uno Fransson berättar om sina möten och erfarenheter av UFOs, utomjordingar och sexkantfönster. Det finns hela tiden massor av UFOs som besöker Jorden, men normalt är de osynliga för våra vanliga ögon för de ligger i andra frekvenser. 
Därför finns det även många utomjordingar här, men även deras kroppar har normalt frekvenser de flesta inte kan se, men de går att se med ”auraseende” och det går att kommunicera mentalt med dem. 
Sexkantfönster är en typ av ”maskhål” (icke-tids-tunnlar) som UFOs färdas oerhört snabbt i mellan planeterna. 
Under kvällen visas också en film ”Närkontakt med UFO” av Eva Olsson och Tony Eckardt, 
en dokumentär med svenska UFO-kontaktpersoner, bl a Sten Lindgren, Ante Jonsson och Daniel Glantz, 
om deras upplevelser och om hur UFOs tar sig hit via icke-tids-tunnlar. 


Channie West gav dem karta och tidtabeller över UFO-verksamheter i Österåker. Riktigheten i uppgifterna verifierar de senare med mätinstrument som mäter luftelektriciteten. 
Vi berättar också om hur Arne Groth fick lära sig hur ryska munkar nära kinesiska gränsen använde sig av sexkantfönster för att öka olika slags förmågor, bl a healing av obalanser.
Möjlighet att köpa filmen och deras bok

Vi planerar som uppföljning en utflykt söndagen den 16 september till en UFO-landningsplats-sexkantfönster med dess energier, och bl a visa hur man kan använda det i healingsyfte.

 

EN ROLIG SKRATT-KVÄLL FÖR HÄLSAN – SOFIA SJÖBLOM                     
FÖREDRAG Måndag 10 september kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
En man var dödsdömd av läkarna. Han tänkte att han ändå skulle ha roligt sista tiden, så han hyrde ett antal riktigt roliga videofilmer. Han skrattade så mycket att cancern försvann! 
Och om cancer kan försvinna genom skratt, vad mer kan man då inte ha skrattet till…

Det finns tekniker för att skratta så rejält att det blir hälsofrämjande, även när det inte är helt roligt. 

Så varför inte komma till en riktigt rolig kväll, med många skratt för att ha roligt, men också för att lära dig att hålla dig/bli frisk. Det är nog ett av de trevligaste sätten att påverka hälsan!

 


GRATIS INFORMATIONSKVÄLL 
Torsdag
 13 september kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
Information för nybörjare om våra s.k. övernaturliga förmågor, som ofta kan tränas upp. 
Kom och lyssna när vi går igenom grunderna!

Vi berättar och demonstrerar om auror och chakror, kanalisering, pendling, att se auran, 
att känna olika slags energier, att påverka energier på olika sätt och därmed påverka hälsan (fysiskt och psykiskt), samt om mycket, mycket mer.
Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer och currykors, samt känna och se hur illa just du reagerar på dem. 
Tipsa och ta gärna med intresserade vänner till denna gratiskväll.SEXKANTFÖNSTER (UFO-landningsplats och healingställe)
UTFLYKT  Söndag 16 september kl 11 - ca 16           
Obs! föranmälan. 
Vi visar på sexkantfönster i naturen i Österåker, känner in dem, försöker aktivera dem (det händer saker som känns då) och berättar om hur de fungerar, bl a som  landningsplatser för UFOs. 
Vi visar också hur man kan använda det som healingplatser och mycket annat i enlighet med vad Arne Groth fick lära sig från munkar i trakten av Kina.
 

Ta med matsäck.
Obs! föranmälan görs för utflykten till 
jc@vingar.se eller             08-510 110 25      , då du också får närmare adress.

Kostnad 130:-


MUHAMMED ASSAYESH - MYSTIKER FRÅN IRAN  
FÖREDRAG Måndag 17 september kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
Muhammed är mystiker och matematiker. Han intresserar sig för metafysisk och andlighet. 
Han är sanningssökare och ger healing till folket genom att lära ut andlighet istället för att ge medicin, 
Han arbetar också med avståndshealing.

Muhammed talar under kvällen om livets enkla andliga regler som, om man följer dem, gör att man håller sig frisk till kropp och själ. Han berättar om sufism (är själv sufist, dvs ej islamist), om sufimästaren Rumi som levde för 800 år sedan men fortfarande är helt aktuell, och om dansande dervisher, om diksha och om livets uppkomst kopplat till Einstein och urgamla iranska kunskaper,. Han har funderat på hur Gud tänker och anser att han därmed närmar sig sanningar.

Under kvällen så får vi också höra Muhammed spela några melodier på sin Santor, ett stränginstrument med 80 strängar, som han hanterat sen barnsben.

 

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL
KURS  Fredag kväll - söndag 21-23 september 
Fredag 18.45-22.00, lördag utomhus 10.30 – ca 16, söndag 9-16

Alla har möjlighet att lära sig uppfatta, mäta, känna och kanske även se ”osynliga energier” för det är en mänsklig förmåga som alla har, men som de flesta tyvärr inte fått lära sig att använda.               
Vi anser att slagruta och pekare är det enklaste och snabbaste sättet att börja mäta och få överblick över alla möjliga slags energier, var de börjar, var de slutar, hur de ser ut, m.m. 
Vi arbetar främst med pekare. De flesta lär sig snabbt. Övning förbättrar successivt förmågan. 
Man kan mäta alla slags energier t ex jordstrålning, auror, hälsoproblem, osynliga väsen och energimönster av olika slag och successivt upptäcka nya saker. Det är ett mycket spännande område som hjälper en att utvecklas mer och mer, om man vill!

Med pendelns hjälp kan man ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej, leta efter saker, skriva meddelanden från ”andra sidan” m.m.
Den används för att spå, kanalisera, fråga hur det var förr, få reda på saker man inte vet, t ex ”är det här äpplet nyttigt för mig? ”. 

På kursen får du lära dig grunderna i att hantera en pendel.

Att använda slagruta/pekare innebär att man alltid kan få tillgång till mer kunskap än ”normalt”!

På fredagskvällen har vi teori för att under lördagen åka till en plats i Österåker för att mäta på olika slags energier där, även de speciella energier som finns vid fornminnesplatser (de utnyttjade dessa energier förr i tiden), så vi mäter bl a curry, hartmann, vattenåder, leylinjer, sexkantfönster och härliga meditationsplatser. 
Vi mäter och känner också på hur kroppen reagerar på dessa platser. 
Det blir en spännande utflykt!

Under kursen lär vi oss om olika slags jordstrålning och vilka sjukdomar som förknippas med det och hur växter och djur reagerar på strålningen. 
Vi lär oss att hitta ”bästa platsen för mig just nu”.

Vi mäter på, känner på auran. 
Du får också lära dig tekniken för hur man kan se den. 

Kurskompendium (29 sid), pekare, slagruta och pendel ingår 
Pris: 2.050:-, varav anmälningsavgift 300:-.

Välkommen till en helg i energiernas oerhört spännande värld!

 

MAYAKALENDERN - DESS MYTER OCH MISSFÖRSTÅND
 - OLA PETTERSSON / ANIEL
 
FÖREDRAG  Måndag 24 september kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56 
Ola har sedan 2003 givit uppskattade föreläsningar om Maya-kalender och 2012 och besökt oss flera gånger. Höstens föreläsning innehåller bl a:
 - Bakgrunden till myten om Mayakalenderns slut och vad de själva vill förmedla.
 - Framväxten och den kommande kollapsen av den västerländska civilisationen i förhållande till rytmen i Mayakelendern
 - Tzol´kin.
 - Maya, Hopi och andra ursprungsbefolkningars myter och legender om den stora transformationen. 
 - Consensus-projektet och Skandinaviens roll vid den pågående transformationen. 

 

 

 

SMÄRTA, VÄRK OCH INFLAMMATION – ZARAH ÖBERG och BERTIL WOSK
Hur blir man fri från kronisk smärta?
 
Del två av 5 föredrag i serien Ta tillbaka makten över din hälsa
FÖREDRAG Torsdag 27 september kl 18:30      OBS!  Lokal är Östra Real, Karlavägen 79. 
Ett supertillfälle för alla att ta kontroll över sin egen hälsa och själv lära sig hur man kan bli av med ett antal vanliga bekymmer! Observera att detta är bland det mest informativa föredraget som du kan få på området, eftersom det är två av Sveriges absolut skickligaste personer på området som föreläser.

 

Ta gärna med bandspelare så kan du lyssna i lugn och ro hemma sen. Det är svårt att hinna anteckna allt!

Föranmälan till zarah@kostkoll.se om du vill vara säker på en biljett.  
Resterande biljetter säljs vid dörren och de kommer nog att räcka.

 

INTRÄDE: 180:-/föreläsning. Om du bokat och betalat alla 5 kvällarna vid första tillfället betalar du bara 700 kr (200kr rabatt). Vid deltagande på alla höstens 5 tillfällen erhålls kursintyg.


Zarah Öberg är utbildad journalist, kostrådgivare, hälsopedagog, funktionsmedicinsk terapeut, ayurvedarådgivare, näringsterapeut, fytoterapeut, mental tränare, NLP Trainer, ICC-coach, yogalärare och Qi Gong-coach. 
Utöver det har hon 5 års högskoleutbildning inom medicin och miljömedicin, 
är utbildad inom kinesisk medicin, indisk medicin, näringsmedicin, holistisk medicin, energimedicin, naturmedicin, kinesiologi och mycket mer. 
Idag driver hon ett 50-tal hemsidor inom hälsa, kost, personlig utveckling och medicin och är en av Sveriges mest anlitade hälsoprofiler. 
Läs mer om Zarah i hennes forskningsblogg: 
www.zarahssida.se 

Bertil Wosk är en pionjär inom hälsa och näringsmedicin. Han är näringsterapeut och en mycket uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost, holistisk medicin och energimedicin. Sedan 1990 har flera tusen terapeuter och privatpersoner deltagit på hans föredrag och seminarier. Han är grundare av det uppskattade företaget Holistic, yogalärare och en stor eldsjäl inom hälsa och energimedicin. 
http://holistic.se 

 

Detta är det andra av 5 föredrag som Jordstrålningscentrum arrangerar i samarbete med Holistic under hösten, ett per månad: 30/8, 27/9, 25/10, 8/11 och 6/12.

Övriga separata föredrag i serien Ta kontroll över din hälsa med Bertil och Zarah:
25 okt     
Gifter, GMO och vacciner. Behövs de, vad har de för funktion och var finns de?
8 nov      
Stressad, trött och hängig? 

               Föredrag om sköldkörtel, samt stressens påverkan på binjurarna.
6 dec      
Detox och avgiftning. Mat som gör dig pigg, frisk och stark!


GUIDER – JENNY & PER-UNO FRANSSON
KURS   Lördag-söndag 29-30 september, lö kl 10-17, sön 10-16. 
Alla människor har guider. De flesta har flera och ju mer förmågor man tränar upp inom den osynliga alternativa världen,
ju fler guider kommer till ens hjälp. Guiderna är här för att hjälpa oss med olika saker, så medveten kontakt och kunskap om dem är intressant och det kan dessutom ge större möjligheter till hjälp och utveckling. Många kan också senare lära sig att både se och kommunicera med sina guider.
 Det ingår inte i denna kurs, men vi har även sådana kurser ibland. 
På kursen blir du medveten om några av dina guider och får känna på dem. 
Per-Uno Fransson håller i undervisningen under dagen och Jenny Fransson, som med lätthet både ser och kommunicerar med osynliga väsen sedan barndomen, hjälper till och berättar för var och en om deras guide, som t ex utseende, varifrån den kommer, ev tidigare kontakter er emellan, t ex om ni levt tillsammans i tidigare liv, när och vilken slags relation ni hade. 
Deltagarna får möjlighet att träna på allas guider och Jenny ger facit efteråt. 
Det brukar vara mycket uppskattat och lärorikt att få lyssna till vad Jenny har att berätta om din och de andras guider.

TALA MED DJUR – MARIA HODGES 
FÖREDRAG Måndag 1 oktober kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
Maria har talat med djur sedan hon var liten och blev förvånad när hon så småningom insåg att inte alla gör det. 
Hon kan också läsa människors tankar, Hon känner också med händerna var djuren har ont. 
Maria berättar under kvällen om sitt jobb där hon arbetar med främst hundar, katter och hästar. Du får gärna ställa frågor.

Maria Hodges är känd från radio/TV. Hon arbetar regelbundet med polisens hundar när de utsatts för obehag i tjänsten och med länsveterinärer. Hon är dotter till den världsberömda jazzsaxofonisten Johnny Hodges som spelade med Duke Ellington. Marias farmor var synsk cherokeeindian och hennes svenskfödda mamma arbetade 40 år som officer i USAs arme. 
Maria är utbildad djurpsykolog, bl a av TV-kända Cesar Millan och har haft en alternativ djurklinik med bl a mycket trav- och galopphästar från Solvalla och Täby galopp.

 

 

LÄKNING PÅ MÅNGA PLAN

FÖREDRAG Måndag 8 oktober kl.1845   Lokal: Kammakargatan 56    
Sati Eva Lagnefeldt, grundare av den holistiska RealEase® metoden, berättar om hur man kan arbeta med läkning, medvetenhet och energiflöden på alla nivåer; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. I den tid vi lever får vi så stark energi från högre världar att det kan vara svårt för vår kropps frekvens att ”hinna med”. Ofta har vi inlagrat begränsande eller problematiska minnen i våra vävnader som skapat energiblockeringar som behöver förstås och lösas upp för ett harmoniskt flöde. När så sker, kan alla aspekter mötas och samarbeta med full närvaro och kärlek som givetvis höjer kvaliteten även i vårt ”yttre” liv. Vi kan gå från separation till enhet, från hjärnans dominans till enhet med hjärtats intelligens. Sati visar bland annat en speciell beröringsmetodik, vad vår kropp berättar och hur vi kan transformera vår egen energi när vi behöver det. www.sati.nu 

ANMÄLAN OCH BETALNING

Föredrag är det ingen föranmälan till, utan det är bara att komma till Kammakargatan 56 (om inte annat anges). Där börjar föredragen 18.45 och slutar 22.00. Kom i tid till populära föredrag, för det kan bli fullt!
Vi öppnar normalt ytterdörren kl 18.00.
Kostnad 130:- + ev fika 20:-.


Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums plusgiro 410 89 43-4 
och samtidigt  maila eller ringa in namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
 
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. 
Plats på kursen erhålls i tur och ordning efter anmälan och inbetalningsdatum. 
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. 
Resterande kursavgift betalas senast 14 dagar före kursstart. 
V. v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer 
på inbetalningen. 
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än 3 veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p.g.a. att våra kostnader då är fastlåsta. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.
Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får skriftlig bekräftelse på den så att den gäller. 
Du har rätt att skicka någon annan i ditt ställe. Om kursen inställs eller flyttas till annat datum sker naturligtvis full återbetalning till de som tänkt gå kursen.

 

 

                                                                                          

 

                                                    
 VÄLKOMMEN!HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ SKICKA HEALING 


 
Vi skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag.

Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20.

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen. 
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord 
är värd att få en kvart eller två i veckan
.

Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet!

Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se  
http://hitta.se

Här nedan finns mål:

Senare mål hittar du vid månadsskiftet på http://jordstralningscentrum.se 
Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 


TV-TIPS

Vi har en person som hjälper till och letar fram de intressanta, ofta alternativa programmen,genom att läsa igenom de mer udda kanalernas TV-program varje vecka  (dvs. inte  TV 1 och de som står på de vanliga tidningarnas första programsida).

Så här finns i varje Nyhetsbrev en länk till fullt av intressanta TV-program för oss som gillar ”alternativa” program, om t ex energier, hälsa, UFOs, gammal historia sedd med nya ögon osv, osv…:

http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2012-21.htm

HUMOR

- Vad talar Änglarna för språk?

- ???

- Ängelska så klart! (Vad annars? )

 

 

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om (vilket vi kanske skulle behövt eftersom vi just haft en stor datorkrasch): 

BACKUP = Ligga på mage
BLUETOOTH = får man när man ätit blåbär
CASHMINNE = Håller reda på pengarna
DATABAS = digital
t baskomp
DVD = Det Var Det
E-post = Mycket långsammare än både A-post och B-post
FILDELNING = en ½ liter var 
GRÄNSSNITT = Knivslagsmål i Tornedalen
GÄSTBOK = bok om brödbakning 
HEMSIDA = gavel på huset hemma
HÅRDDISK = disk som står över natten efter festen
HÅRDDISKKRASCH = … som ovan när man i bakfyllan tappat det i golvet 
INTERNMINNE = anekdot från Kumla
JOYSTICK =  Avlång gurka, förvaras ej i närheten av musen
JPEG = litet golftillbehör 

LAPTOP = mössa på en same 
LÄSPLATTA = Skrivbord
MEGAHERTZ = stor biluthyrningsfirma 
METATAGGAR = fiskekrokar
MICROSOFT = stoppning till kuddar och täcken
MODEM = motsats till ödem
MODERKORT = bild på lilla mamma
MUSMATTA = Libresse Ultra
PLATTSKÄRM = när någon idiot suttit på min keps
PROGRAMVARA = säljs på TV-Shop
SD-kort = idolbild på Jimmy Åkesson
SMS = som PMS fast efteråt
SURFA = hälla tvättmedel i tvättmaskin
UPPGRADERING = värma termometern 
USB = landet som kommer efter USA
VIRUSSKYDD = avhållsamhet är bäst

 

 

 

 

 

TÄNKVÄRT  

"Vänlighet är den gyllene kedja av vilken samhället hålls ihop."
Goethe

 

”Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog."
Okänd

               image002.jpg@01CCECE6.0D6D6C90

Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel:             08 - 510 110 25          
 www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt Nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta?


 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante  (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående