nr 5  2012

3 februari 2012

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se   

 

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan och beställa via mail. 


 

INNEHÅLL:

-  LITE AV VARJE 
-  PROGRAM -  FÖREDRAG OCH KURSER
-  HJÄLP JORDEN  
-  TV-TIPS    
-  HUMOR   
-  TÄNKVÄRT   

image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

LITE AV VARJE

Kommande föredrag
Vi presenterar nu en rad nya föredrag under våren! Som vanligt så försöker vi tillfredställa många olika intressen när vi varierar ämnen men de är alla inom det s k alternativa området. Vi hoppas du hittar föredag du tycker om! Här finns flera riktiga vad vi skulle vilja kalla Godbitar!
I varje Nyhetsbrev presenterar vi nästföljande föredrag lite närmare, men boka redan nu in de måndagar du är intresserad av, dvs skriv in dem i din kalender, för vi hör så många som glömmer bort föredrag de tänkt gå på och sen blir 
ledsna för det!
Du kan läsa hela programmet längre ner i mailet, under nästa huvudrubrik.

Nu på måndag 
har vi ett föredrag som vi haft ett par gånger förut, för det är så intressant och kan vara riktigt spännande!
Ylva Cronstedt kommer att berätta om Reinkarnation. 
De flesta klarar av att med hjälp gå tillbaka till sina tidigare liv och återuppleva dem.

Ylva har hållit på så länge med reinkarnation så att hon utarbetat en egen metod, som vi tycker är mycket klok, eftersom den kan hjälpa oss med personliga problem som vi alla har i det här livet. 
Har man ett problem i det nuvarande så hjälper Ylva till med att leda personen till att hitta ett tidigare liv där man är så kraftfull så att man, med hjälp av den personen man var då, kan hjälpa sig själv i det här livet. Låter komplicerat men det brukar fungera bra!
Ylva demonstrerar också en kortare reinkarnation under kvällen. 
Jag (Eva Svensson) har varit hennes patient på demonstrationen förut, och många fnissade i tysthet när Ylva, efter att ha fört mig genom ett par ”vanliga” liv, förde tillbaka mig till ett liv innan jag var människa. Då upplevde jag som en absolut självklarhet att  jag var en svart liten insekt som levde i marken. Jag kommer ihåg att jag tyckte Ylvas frågor till mig då var mycket ”ointelligenta” och blev både förundrad och lite irriterad på att hon inte begrep hur man skyfflar jord med bakbenen när man gräver gångar, för det vet väl alla? 
Det är märkligt, men jag måste säga att jag aldrig i det här livet känt så fullständig harmoni på alla sätt, som jag gjorde när jag var den där insekten! 
Inga tankar eller bekymmer på mat eller fienden eller på vad som hänt förut eller som skulle komma att hända. 
Jag bara levde fullt i nuet och tyckte det var härligt roligt att gräva gångar!
Vi  får väl se vad det blir den här gången!   

Är du intresserad så kan du utbilda dig till regressionsterapeut på 6 dagar i påsk. Du får själv genomgå flera regressioner och arbeta med andra, så man kan sen direkt gå ut och arbeta med andra om man vill. Läs mer under Kurser nedan.        

Kurs i Silvametoden
Den kurs som betytt mest för mig genom alla år (jag har varit på nästan varenda kurs vi haft under 17 år) är Silva-metoden. 
Duddu Sturzenbeck, som håller den hos oss ( 25/2 + 3/3 )  har lärt sig den genom mångårig kontakt med dess grundare, Jose Silva i USA, dit hon åkt till den årliga Silvakonferensen i många år och utbildats av honom. Duddu har själv undervisat i Silvametoden sedan 90-talet både i både Amerika och Sverige. Duddu är svenska (trots namnet). 
På Silvakursen lärde jag mig att hantera tankens kraft, dvs att kunna skapa det liv jag vill ha på olika sätt. Metoden är så bra och används av många miljoner människor runt om världen, t ex i Mexico hade var och varannan människa, som jag talade med, gått kursen. Själv använder jag tankens kraft medvetet många gånger per dag, och man blir bara starkare och starkare i sin förmåga att skapa.

Har du själv inte börjat använda tankens kraft ännu på ett medvetet sätt, och inte lärt dig teknikerna, då är det dags! 
Varför klaga på tillvaron när man kan ändra på den…..
Det här kan vara ett tillfälle för dig att komma igång. 
Jag lovar att det är lönsamt – själv skapar jag (Eva Svensson) alltifrån glädje i vardagen (bra känslor) till saker jag vill ha (prylar, relationer, healing av människor och jord m.m.)      
                                        

P g a stor efterfrågan från de som missade vårt populära föredrag så planerar vi att lägga in Thomas Jönssons föredrag från januari en gång till, dvs ett
Nytt extra föredrag med
 THOMAS JÖNSSON-  ÅR 2012 UR ETT ASTROLOGISKT PERSPEKTIV 
Onsdag 15 februari
 kl. 1845 Lokal: Kammakargatan 56    

Tyvärr är datumet onsdag 15 februari inte 100 % (men 99%)  säkert ännu då lokalbokningen inte är bekräftad ännu p g a sjukdom, men eftersom det är kort tid kvar så går vi ändå ut med det. Så håll koll på datum, vi återkommer när vi fått bekräftelse.   
Himlakropparnas rörelser och inbördes cykler beskriver symboliskt de medvetande-förändringar och utmaningar som vi genomgår kollektivt.
I synnerhet de yttersta planeternas förlopp avspeglar stora förändringar. Detta anger tonen för året. Thomas beskriver dessa processer för det spännande året 2012 och hur det då påverkar oss som människor. Thomas är astrolog, författare och terapeut med över 25 års erfarenhet. Motsvarande föredrag har tidigare år varit otroligt uppskattade! Förvånansvärt mycket av vad  han har förutsagt för de föregående åren har slagit in!

Vi har inte fått nya datum från Zarah Öberg, som blev sjuk i måndags, ännu. Vi planerar att hon återkommer med både föredrag och kurs.

Populära Marina Munk återkommer med  både kurs och föredrag under våren.

 

Vaccin igen

Vi hade föredrag om vacciner för ett par veckor ännu.

Vi fick en bra länk om vacciner mailad till oss.

http://vaccin.me/


image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

PROGRAM -  FÖREDRAG OCH KURSERREINKARNATION – Ylva Cronstedt 
FÖREDRAG Måndag 6 februari kl 18:45  

Livet vi lever nu är endast ett i den långa raden av liv vi lever.
Minnen finns kvar hos alla från tidigare liv, men är närmast att likna med drömmar
– de flyr gärna undan när man försöker nå dem - men de kan återkallas med rätt teknik. Erfarenheter i tidigare liv påverkar ofta vårt nuvarande liv mer än vi tror, på gott och på ont.
Ylva Cronstedt är sedan mer än tjugofem år tillbaka regressionsterapeut i en egen metod och utbildar terapeuter. 
Hon har skrivit en bok  i ämnet: ”Vi vanliga odödliga”.
Ylva kommer att berätta om sin långa erfarenhet av reinkarnationer från många patienter och hur hon genom att ta tillbaka patienten till ett liv där patienten varit ”kraftfull”  gör så att patienten nu kan få hjälp och råd, hämta kraft och glädje och därmed kan lösa upp dagens problem. 

Ylva gör också en kortare regression på en person under kvällen
.
http://ycronstedt.se


JÖRGEN GUSTAFSSON BERÄTTAR OM SINA UPPLEVELSER

FÖREDRAG Måndag 13 februari kl 18:45 
Jörgen är känd från ett flertal TV-program, bl a Förnimmelse av mord, Andarnas makt och Det okända  vilka har gått i ett många avsnitt. Han utbildar också medier.

Under kvällen berättar Jörgen om vad han upplevt genom åren. 
Han talar också om vad medialitet är och om sitt sätt att se på olika frågor inom det alternativa, för Jörgen har också en skeptisk sida, men han anser att intuitionen är  vårt största verktyg. 

Jörgen är en färgstark person, så förvänta er en hel del….

http://www.tirips.se/ 
Jörgen pratar om sin meditations-CD ”Genom dalen”:  
http://www.youtube.com/watch?v=4zKQBO2i6Fk (gammal inspelning, hemsidan där funkar inte idag)

CD´n finns hos Vattumannen: http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=SPIR-001

 

ÅR 2012 UR ETT ASTROLOGISKT PERSPEKTIV  - THOMAS JÖNSSON     NYINSATT pga stor efterfrågan
FÖREDRAG
  Onsdag 15 februari 1845 Lokal: Kammakargatan 56   

Vi planerar att lägga in ett extra föredrag på det här temat, för många talade om att de missade det förra gången. Det är samma föredrag som i januari.
OBS!  Håll koll på hemsidan och i Nyhetsbrev för bekräftelse av detta datum då det bara är 99 % säkert just nu , då vi inte fått lokalbokningen bekräftad ännu p g a sjukdom hos lokalförvaltaren.

Himlakropparnas rörelser och inbördes cykler beskriver symboliskt de medvetande-förändringar och utmaningar som vi genomgår kollektivt.
I synnerhet de yttersta planeternas förlopp avspeglar stora förändringar. Detta anger tonen för året. Thomas beskriver dessa processer för det spännande året 2012 och hur det då påverkar oss som människor. 
Thomas är astrolog, författare och terapeut med över 25 års erfarenhet. 
Samma föredrag i januari blev liksom tidigare års otroligt uppskattade! 
Förvånansvärt mycket av vad  han har förutsagt för de föregående åren har slagit in!EFFEKTIV ANDNING – Boris Aranovich

FÖREDRAG Måndag 20 februari kl 18:45 

Hälsan kan förbättras kraftigt med effektivare andning. De flesta andas inte på rätt sätt. Det kan man lära sig med kunskap, men det finns också små effektiva apparater. 
Boris har undersökt området och har stor erfarenhet och har mycket att berätta.

 

 

SILVA METODEN – Duddu Sturzenbecker
KURS i två dagar Lördag 25/2 + lördag 3/3  kl 9.00-20.00 Obs långa dagar!

Duddu höll föredrag i höstas om Silvametoden, som hon är utbildad i av metodens grundare Jose’ Silva i USA. Nu återkommer hon på begäran med kurs.
Silvametoden består av effektiv mental träning, med olika tekniker på meditationsnivå, dvs att arbeta med tankens kraft på speciella effektiva sätt som Jose’ studerade under många år. Ur kursinnehållet: Fokusera och behålla kontrollen. Skapa det du vill ha. Hantera krissituationer. Hantera stress. Utnyttja (ja just det) stress.  Lösa problem. Fatta beslut. Utnyttja konflikter till positiva resultat. Ändra vanor. Minnas och lära in bättre. Hantera relationer. Undvika kraftförluster. Öka entusiasmen. Öka självkänslan, självförtroende och självtrivseln.
Kurshäfte 74 sid. Kostnad 3.600:- (studerande, arbetslösa och pensionärer 2.900:-)
. Anmälningsavgift 500:- .
Kursen får repeteras i Sverige hur många gånger du vill, för 
närvarande för 300:-/gång. 
http://silva.vait.se/

 

BLAND GUDAR OCH GURUS I INDIEN – Eva Svensson

FÖREDRAG  Måndag 27 februari kl 18:45 

Eva har varit i Indien ett par månader. Där har hon kontaktat flera (de flesta döda) gurus och lärt sig om deras läror, vilka alternativt andligt tänkande i västvärlden är så influerat av, mycket mer än vad hon trodde förut.
Eva upptäckte för några år sedan att inuti föremål som man tillber (t ex gudastatyer) eller t ex shamaner arbetar med (tex trumma), så finns det ofta ett andeväsen kvar, även om föremålet inte använts på hundratals år. Eva har därför kollat in vad som finns i Indien och tagit med olika indiska guda-energi-väsen till Sverige, även mycket gamla sådana, givetvis med deras samtycke. 
Eva berättar också lite om sin erfarenhet av ayurvediska behandlingskurer eftersom hon bl a var på en två veckors behandling.
Hon berättar också om Auroville i Indien – det enda försökssamhälle i hela världen som får bidrag från UNESCO för att utveckla småskalig hållbar energi, vattenförsörjning, jordbruk, skolor som låter barn ha kvar sin kreativitet m.m och försöker skapa en förbättrad människa., och där hon bodde i några veckor.  (googla gärna på Auroville)                                                                                                                            


THETAHEALING – Lena Dellborg

FÖREDRAG  Måndag 5 mars kl 18:45 
En fantastiskt bra och väl genomtänkt healingmetod, som verkligen fungerar tycker vi på Jordstrålningscentrum!

Lena berättar om: Specifika fördelar med att samarbeta direkt med Skaparkraften, i jämförelse med andra healing metoder. 
Du får lära dig en metod för att ta reda på vad du egentligen omedvetet tänker. Vi bär t.ex. ofta på en dysfunktionell definition av vad kärlek, respekt, m.m. universella värderingar står för. Lena visar hur vi kan få reda på dessa undermedvetna dåliga tankar och förändra dem till de bästa.  
Vi är en produkt av många liv och outredda situationer, känslor, beteenden … inte bara våra egna, utan även våra förfäders, våra egna från tidigare liv, vår själ. 

Du får också under föredraget få lära dig en teknik för att kommunicera med det undermedvetna och få uppleva villkorslös kärlek…

Lena kommer även att hjälpa någon lösa upp negativt karma – på alla liv samtidigt. 
Lena gör också en övning med t ex någon individ eller flera personer för att se till att man inte längre sitter fast i en relation till en tidigare partner.Kommande 
 FÖREDRAG
: 

Populära Marina Munk kommer antingen 12 mars eller  19 mars (inte klart ännu)  och håller också kurs under våren.

 

OFÖRKLARLIGA FÖREMÅL  (Artefakter) -  Klaus Dona, Österrike

Föredrag Måndag 26 mars Missa inte detta! 
Det finns ett antal föremål som hittats över hela världen men som inte stämmer in med dagens historieskrivning.
Det tycks vara några allvarliga fel med det vi fått lära oss! Det stämmer inte!
Klaus Dona är en av de ledande inom detta område som går utanför den etablerade historiebeskrivningen.

Klaus har haft en makalös utställning av sådana föremål  (artefakter) i Wien, med 200.000 besökare, och som öppnar igen till sommaren. 
Folk, även ursprungsfolk, över hela världen skickar föremål till honom för att det som vetenskapen inte kan förklara eller inte vill ta i, skall komma fram.
Googla på ”Klaus Dona” så finns det mycket att läsa och se. 
Han är världskänd på området, men naturligtvis inte alls accepterad av etablissemanget.
Föredraget är på engelska.

 

UTBILDNING TILL REINKARNATIONSTERAPEUT - Ylva Cronstedt
Kurs 6 heldagar i påskveckan 
(ons 4/4 - mån 9/4, kl 9-17 + ev. en kväll) 

Ylva Cronstedt leder en sex dagars kurs, som ger dig kunskaper att direkt börja arbeta som reinkarnationsterapeut. 
Du kan efter kursen hjälpa andra att göra regressioner till tidigare liv och andra tidpunkter. 
När man går tillbaka i tiden genom regression till tidigare händelser, till
En hel del av Ylvas klienter har också senare funnit konkreta bevis på att de levt tidigare på just det viset de beskrivit under en regression.
Ylva Cronstedt har arbetat med regressioner i över 20 år. Hon har utarbetat en regressionsmetod, som nu har blivit spridd och hjälper klienterna att komma åt grundorsakerna till olika negativa känslor, sjukdomar och fobier som de har. Dessa har sitt ursprung i tidigare negativa händelser, som vi kanske inte ens kommer ihåg eller är medvetna om idag. Dagens problem kan då botas eller lindras! 

Med milda metoder kan man med regressioner också avsevärt lindra skador från barndomen i nuvarande liv. Vi letar också efter att finna styrkan, livsglädjen och en mening med tillvaron för klienten.

Vill du utbilda dig till reinkarnationsterapeut? Det är en kort och effektiv utbildning där du får tillfälle att verkligen både lära känna dig själv genom egna givande regressioner till tidigare liv och barndomen, och lära dig hjälpa andra människor. 
Att vara reinkarnationsterapeut är både roligt och spännande. Det roligaste är att man gör så många människor glada. 
Den ena klienten är inte den andra lik och det blir aldrig tråkigt.

Kurserna är på bara sex dagar, men det är effektiva sex dagar. 
Vi hinner lära oss många olika tekniker och det är max sex deltagare per kurs. 
Kursdeltagarna tränar dels på varandra, dels på flera utomstående försökspersoner. 
Att ta emot sin första klient efter kursen blir då inte någon ny eller ovan situation. 
         

Det är en mycket spännande och givande kurs, även för dig personligen eftersom du själv får göra flera regressioner till dina tidigare liv och barndom. Kostnad:6.750:- , anmälningsavgift 1000:- (ingår i kostnaden).
(Ylva håller föredrag 6/2, så kom och lyssna då om du är intresserad)
http://www.ycronstedt.se/

Fortsatt  föredragsprogram och i detalj kan du senare läsa på vår hemsida:

www.jordstralningscentrum.se, eller få i vårt nyhetsbrev successivt, eller hämta på föredragskvällar.

 

 

 

ANMÄLAN OCH BETALNING

Föredrag är det ingen föranmälan till, utan det är bara att komma till Kammakargatan 56. 
Föredragen börjar 18.45 och slutar 22.00. Kom i tid till populära föredrag, för det kan bli fullt!
Kostnad 130:- + ev fika 20:-.


Anmälan till kurs görs genom att sätta in anmälningsavgiften på Jordstrålningscentrums plusgiro 410 89 43-4 
och samtidigt  maila eller ringa in namn, adress och mailadress eller telefonnummer.
 
Anmälningsavgiften ingår i kursavgiften. 
Plats på kursen erhålls i tur och ordning efter anmälan och inbetalningsdatum. 
Vi skickar bekräftelse på att du kommit med på kursen. 
Resterande kursavgift betalas senast 14 dagar före kursstart. 
V. v. skriv tydligt kursens namn och datum, ditt namn, adress, e-mail och telefonnummer på inbetalningen. 
Anmälan är bindande tre veckor före kursstart. Det innebär att vid återbud senare än 3 veckor före kursstart är du skyldig att betala hela kursavgiften p.g.a. att våra kostnader då är fastlåsta. 
Avbokning skall alltid ske skriftligt och du får skriftlig bekräftelse på den så att den gäller. 
Du har rätt att skicka någon annan i ditt ställe. Om kursen inställs eller flyttas till annat datum sker naturligtvis full återbetalning till de som tänkt gå kursen.  

 

 

                                                     VÄLKOMMEN!

image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

 

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ SKICKA HEALING 


 
Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag.

Tiden är alltid 19:30 - 19:45. 
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20.

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen. 
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord 
är värd att få en kvart eller två i veckan
.


Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet!

Kartor på målen dit vi skickar finns på: 
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se  
http://hitta.se

Här nedan finns mål:

2012

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45 
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

120205

SÖN

USA/ Philadelphia SO, Atlantic City

120208

ONS

DK/ Lolland-Lübeck-Rostock o vattnet mellan

120212

SÖN

Thailand/ Lop Buri

120215

ONS

S/ Venjan

120219

SÖN

Somaila

120222

ONS

N/ Mo i Rana - Bodö

120226

SÖN

Indien/ Assam

120229

ONS

FIN/ Lahti och sjön Päijänne norrut till Jyväskylä

 

 

 

 

 

Senare mål hittar du vid månadsskiftet på http://jordstralningscentrum.se 
Målområdet är: 
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen", 
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta. 
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.vingar.se/ 
Klickbara mål-kartlänkar och lite teknik finns på 
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 

cid:234473301@24012009-0687


TV-TIPS

Nu är det verkligen full fart på intressanta TV-program för oss som gillar ”alternativa” program,
om t ex energier, hälsa, UFOs, gammal historia sett med nya ögon osv osv…
: 
 
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2012-04.htm

image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

HUMOR

Schyst reklam!
Skriv in ditt namn och få en egen sång!
http://www.obtampons.com/apology

 

 

En laddning med citat ur läkarjournaler 

- Tillfällig, konstant, periodvis huvudvärk. 

- Patienten har två tonåringar, men annars inga abnormiteter. 

- Patienten tillät inte obduktion. 

- 75-årig kvinna med prostatacancer. 

- Haft besök av sin gode vän. Irriterad i naveln 

- Patienten är tårfylld och gråter konstant. Hon verkar också deprimerad. 

- Patienten jobbar som elektriker. Inga kända proppar i släkten. 

- Ingen indikation för akut kirurg i buken. 

- Fördyrande omkostnader i samband med att hon måste äta olika dyrbara 
maträtter och även tvättmedel av speciella sorter. 

- Har nu fått rullstol och ämnar åka till Norrköping med denna. 

- Ensam stående man. 

- Har tappat knät två gånger utan att ens veta vad det är för fel. 

- Besked från doktorn som opererar via fax. 

- Känner sig trött och svag efter alla diarréerna, orkar inte äta dessa 
längre, vill byta sort. 

- Sugmärken efter ryggen efter besök hos naturläkare. 

- ....skulle vilja ta livet av sig. Gjort det flera gånger. 

- Ingen sprit, inga cigaretter, inga barn. 

- Liggandes på magen undersöker jag patientens hälar. 

- Normala öronrörelser. 

- Orkar inte julpyssla som vanligt. Inlägges på IVA för observation. 

- Gift med 7 veckor gammal son. 

- Pojke som varit frisk sedan födseln, bra aptit, nu uppe i 4300 kg i vikt. 

- Vi ordnar med mat, hemkört samt rollator till patienten. 

- Flickan har problem med sin höft som ligger på ortopedernas bord på Östra Sjukhuset. 

- Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett. 

- Har sedan sensommaren börjat få ont i bröstet i samband med snöskottning. 

- Patienten har varit deprimerad ända sedan hon började träffa mig 1989. 

- Ramlade för en stund sedan från en byggnadsställning som var 3 cm hög. 

- Enligt hustrun är han mobil när han ska ta sig till kylskåpet, men annars  n
anger han sig vara rullstolbunden.

 

cid:234473301@24012009-0687

TÄNKVÄRT

 

Dum som en gås?  
 Helt fel!

Vi kan lära av gässen.  
 
Varje fågel flyger med egna vingar,  
 
men genom att flyga i V-formation ökar flocken effektiviteten med 71%  
 
jämfört med om varje fågel flög ensam.

Lärdom: människor som arbetar i en gemensam riktning 
 
 
och med en känsla av samhörighet kommer fortare och lättare till målet,  
 
eftersom de får draghjälp av varandra.

Så snart en gås faller ur formationen återtar den sin plats 
 
 
så fort som möjligt för att kunna dra nytta av lyftkraften från den framförvarande gåsen. 

Lärdom: om vi har lika mycket förnuft som en gås 
 
 
skulle vi ansluta oss till dem som strävar i samma riktning som vi själva önskar.

När ledargåsen blir trött flyttar den bakåt i formationen och en annan gås intar tätplatsen.

Lärdom: det lönar sig att turas om att ta de tunga jobben och att dela upp ledarskapet sinsemellan.

Gässen skriker bakifrån för att heja på de främsta att hålla farten.

Lärdom: vi behöver se till att våra skrik från de bakre leden är uppmuntrande och inte tvärtom.

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310


Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se 
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om vårt Nyhetsbrev,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?

 


 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante  (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående