Detta blir av nån anledning inte så likt mail-utskicket, både färg o typsnitt ändras osv.
Eftersom så få kollar här lägger vi inte ner tid vi saknar på att göra detta snyggt.

 

 nr  09
14 april  2010

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se
 
 
Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se

Vill du läsa om och ev. köpa våra produkter så kan du göra det genom hemsidan.

 

INNEHÅLL


-  LITE AV VARJE  
-  UPPFÖLJNING  FÖREDRAG och KURSER
-  VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER
-  HJÄLP JORDEN - KLIMAT- MILJÖ
-  TV-TIPS   
-  HUMOR
-  TÄNKVÄRT

 

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

 

LITE AV VARJE


Slagruta och jordstrålning – en slagrutemans utveckling
(här kommer både reklam och annat om detta)

Åke Pihlgren är, enligt vår mening, en av Sveriges två bästa slagrutegängare.
Han är otroligt kreativ och hittar hela tiden nya saker.

Han har i ett tiotal år gått med slagruta varje dag och ordentligt dokumenterat många platser, mycket mer än någon annan vi känner till.

Just kreativiteten är kanske det som utmärker honom mest, även om vi sällan sett någon som gjort bättre ritningar över allehanda platser och fenomen han upptäckt. Hans stora intresse har varit olika slags jordstrålning.
Genom att han arbetat med att kontrollera vilka slags frekvenser jordstrålningen har (i enlighet med Arne Groths frekvenstabell), så har han kunnat hitta och särskilja många nya olika slags jordstrålningsfenomen och linjer och undersökt hur de fungerar och hur man stör av dem vid behov.
Genom att mäta frekvenser så kan man också tala med och jämföra med andra om olika slags linjer som man hittat. Förut döpte var och en, som hittade en okänd linje, den linjen efter sig. Det var då omöjligt att tala om  och demonstrera en sådan över telefon t ex. eftersom man inte kunde vara säker på att den andre hittade samma linje. Med frekvensmätning är det mycket lättare att diskutera på avstånd, vilket gör att slagruteriet tagit ett stort steg framåt.
 
Åke arbetar även  med Bovis-skalan, vilket innebär att man kan mäta den allmänna ”energin” i olika saker,  t ex i ett rum som mäts  före och efter en avstörning, för att se att den fungerat. Man kan också använda Bovisvärdet för att jämföra vilket äpple som är bäst, m.m, m.m.

Åke är en av de personer som genom sin mångåriga träning snabbt kan se de viktigaste linjerna i ett hus eller på ett område. Han arbetar mycket systematiskt, dvs letar successivt efter de linjer och energier som han vet orsaker mest hälsoproblem och dokumenterar dessa på sina checklistor, för att sen också rita upp dem på (lägenhets)kartan.

Åke  arbetar mycket med att hjälpa människor med att bli av med störande jordstrålning i hemmet, dvs avstörning.

Åke började så småningom pendla in energierna på skisser och kartor för att sen gå ut dit och kontrollera att han mätt rätt. Numera jobbar han lika lätt och säkert med att göra det enbart på en kartskiss, dvs hemifrån sig. Så oftast gör han det enbart på avstånd för att  ha tid att hjälpa många fler, eftersom efterfrågan är stor på hans tjänster.


Med tiden ökade Åkes intresse även för andra störningar i husen. Han insåg att det ofta inte räckte med att störa av jordstrålningen. Han började med pekarnas hjälp mäta fram spöken och andra negativa väsen som störde de boende.
Åke hade själv blivit kraftigt påhoppad av negativa väsen i början och hade bekymmer med det. Dessa påhopp kan kännas mycket negativa och även påverka hälsan. Därmed var han tvungen att försöka bli av med dessa fenomen.
Genom åren har han, med sin kreativitet, letat efter, analyserat och därmed lärt känna många olika slags påhopp och negativa energier. Successivt har han lärt sig att ”avstöra” även dessa på ett antal olika sätt, beroende på vad slags negativt väsen det handlar om. Numer är han, enligt vår bedömning, en av Sveriges absolut främsta experter även på detta område. Vi känner inte till någon som arbetar så intensivt och analyserande med detta  att ta bort olika slags påhopp på människor och rensa ut negativa väsen från bostäder. Även detta kontrolleras och görs på håll, dvs. hemifrån.

 

Vi tycker att det är väldigt viktigt att sådan här stor och till största delen helt ny kunskap förmedlas vidare till andra människor, så att många får lära sig detta, eftersom behovet att rensa bort negativa energier är så ofantligt stort. Det är mycket, mycket större än de flesta tror! Det är verkligen inte bara jordstrålning som stör utan många kontaktar oss för att de störs av osynliga varelser. Vi förmedlar många sådana samtal vidare till Åke Pihlgren varje månad.

 

Förra året bad vi Åke att hålla en avancerad kurs i att hitta och avstöra jordstrålning och samtidigt lära ut hur man blir av med olika slags negativa väsen, antingen i bostäderna eller i kroppen (det är många som  ”hoppar på” folk), dvs. det han sysslar med. 
Vi var överens om att det skulle bli en kurs där man verkligen hinner lära sig mycket om detta och också hinna öva så kunskaperna kommer till nytta framöver. Självklart hinner man inte bli fullfjädrad under en kurs utan man måste öva mycket själv. Kursen kräver, för att man skall kunna hänga med, att man har egna kunskaper från början i nivå med vår Fortsättningskurs i slagruta.

Det finns i hela Sverige ett väldigt stort behov av att rensa bostäder och personer!  Det är viktigt både för kroppen och psyket. Så otroligt många bostäder är belastade med både det ena och det andra, och så oerhört många människor har påhopp av olika slag (fast de flesta är helt omedvetna om det).                                                             

Det blev en 4 helger lång kurs, som Åke genomförde första gången under våren och hösten 2009.
Vi kommer att ha samma kurs i vår igen med start i maj.
Det är uppehåll mellan de 4 helgerna för att man själv skall hinna öva ordentligt mellan de olika tillfällena, för att sen lättare kunna tillgodogöra sig mer kunskaper i nästa kursavsnitt.

Åke är mycket systematisk i sin undervisning och har naturligtvis tagit fram ett bra  och mycket snyggt kursmaterial i form av ett tjockt kompendium.

Så om du är intresserad av att fördjupa dig på området  så är detta definitivt den mest gedigna kursen som finns i Sverige och som innehåller många unika avancerade kunskaper! Du måste ha goda förkunskaper (som riktlinje att de ligger i nivå med Grundkurs och Fortsättningskurs hos Jordstrålningscentrum)

 

Jo, jo, det blev mycket reklam det här, men det är faktiskt så vi känner och uppfattar detta.
Så därför skriver vi det!

 

Själva kursbeskrivningen kommer här:

 

RENSA BORT DÅLIGA ENERGIER I BOSTÄDER

UTBILDNING med ÅKE PIHLGREN

KURSDATUM:

4 helger: 8-9 maj, 5-6 juni, 28-29 augusti, 9-10 oktober.

FÖRKUNSKAPER: Nybörjarkurs i slagruta och pendel samt
Fortsättningskurs hos Jordstrålningscentrum eller motsvarande kunskaper.

 

Åke Pihlgren är en av Sveriges allra bästa slagrutemän med mycket gedigen kunskap.

Under 2010 genomför han Sveriges mest avancerade utbildning i att rensa bort dåliga

energier i bostäder.

Utbildningen kommer att lära dig vidta de åtgärder som behövs, för det är inte bara

currylinjer och vattenådror som påverkar oss människor negativt i vårt boende. Det finns

mycket mer. Behärskar du bara en del, kan du då med gott samvete sanera en bostad?

Om inte, bör du tänka över din situation innan du går hem till någon för att ”hjälpa”.


KURSDEL 1: 8-9 maj

Negativa linjer och fält:
Genomgång av checklista med många olika negativa energier med praktisk inkänning.

Inpendling av: Negativa linjer på karta och ritning, fält -2 och +2, negativa pelare, dubbelkors, S:t Georgekors, sexkantfönster med planetlinjer och UFO:s, bergsprickor, negativa leylinjer. Frekvensbestämning av energier: Genomgång av Arne Groths frekvenstabell AGS för att kunna identifiera och ev avstöra okända linjer och energier.

Tillverkning av spolar. Avstörning av linjer, pelare m.m. Mätning av Bovisvärden:
Medel-, min- och maxvärden.

Andeväsen: Information om olika slags andeväsen samt inkänning av dessa om möjligt.

Inpendling av: Spöken, andar, utomjordingar och småväsen.


KURSDEL 2: 5-6 juni

Information och praktiska övningar: Svart magi, tak- och golvfält,  andar i människokroppar, dimensionsportar, avrättningsplatser,  horg- eller hargenergier.

Inkänning på fantombilder, foton m.m. Förbannelser.


KURSDEL 3:
28-29 augusti

Avstörning respektive borttagning av tidigare genomgångna linjer, andar m.m. Besök i bostäder för att rensa bort dåliga energier.


KURSDEL 4:
9-10 oktober

Besök i bostäder för att rensa bort dåliga energier.Kommentarer från tidigare kursdeltagare:

Åke är en guldgruva i detta med all sin kunskap och får med beröm godkänt! / Åke är gedigen och

ordentlig och det finns otroligt mycket att lära av honom. / Kursen är jätteintressant och jättebra.

Har absolut nytta av kursen. / Bra med spridning mellan kurstillfällena så man hinner öva. / Bra

att det ges möjlighet för var och en att pröva på alla slags möjliga objekt och att det även finns

tid att ställa frågor. / Jag har lärt mig massor! / Åke är väldigt metodisk. / Åke är fantastisk -

besitter väldig kunskap. / Skönt att få repetera flera gånger. / Åke går klockrent på saker och är

väldigt skärpt, han ligger ljusår framåt i kunskap!
KOSTNAD: Del 1 och 2: 2.150:-/del. Del 3 och 4: 2.050:-/del. Stort kurskompendium.

 

 

cid:image003.gif@01CAD0E2.74963DB0

 UPPFÖLJNING AV FÖREDRAG OCH KURSER

 

I söndags hade vi endagskursen Lär dig se auran.
Vi hade ju skrivit om varför man har nytta av att se auran, så det var många förhoppningsfulla deltagare som kom till kursen.
Alla lyckades med att se auran, även om en del främst fick se den innersta auran, som är lättast att se, men det är en bra början. Vi hade många övningar under dagen med olika slags metoder för att öva upp känsligheten i ögonen, och det hördes glada tillrop med jämna mellanrum då många ökade på sin förmåga och såg saker de inte sett förut. För att bli duktig krävs daglig träning under en period.
En person såg t ex att jag hade halsproblem på höger sida (stämde mycket riktigt). Flera sade att jag hade ”bubblor” utanpå huvudets aura. Jag hade hårspännen och dessa har metall i sig. Kroppen ogillar metaller, så det bildades konstigheter i auran där, som försvann när jag tog av spännena.
Var och en fick gå fram och bli tittad på. Jenny Fransson kommenterade då successivt samtligas auror, med uppgift om grundfärg och ev annat iögonfallande. Hoppas nu att alla fortsätter att öva hemma.

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

 

VÅRA NÄRMASTE FÖREDRAG OCH KURSER

 

Alla föredrag är på Kammakargatan 56 klockan 18 45 - 22 00. . Föredragen kostar 100:-. Fika  20:- för de som vill. 
Kurslokalerna varierar, men är oftast centralt i Stockholm.
Ändringar och tillägg i programmet meddelas på hemsidan och i vårt Nyhetsbrev.

 

MEDITATIONSKVÄLL Fredag 16 april kl. 1845 – Ann Henemo

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden?

Den här kvällen blir det en meditation med fokus på att stressa ner och få hela kroppen att komma
ner i varv  efter veckans arbete, förnya/byta ut sina energier-en chackrarensning och sen även att
träffa sin/sina guide/guider och kraftdjur.
Kvällens andra meditationen ska mer fokusera på en direkt fråga. Där kan man välja sin egen fråga
t ex är detta rätt för mig nu, hur ska jag gå vidare med detta - eller vad som är aktuellt för var och en.
Så den första meditationen kommer att stärka ditt fysiska/själsliga och den andra meditationen
handlar om dina tankar.

Föranmälan behövs, så du också får adressen. Kostnad 90:-. Fika  10:-


HJÄRNANS KREATIVITET ÄR EN OUTNYTTJAD RESURS FÖR ATT LÖSA PROBLEM
REZA YAZDANI 

KURS  Lördag - söndag 17-18 april   Lokal: Kammakargatan 56
Hjärnan är det mest komplicerade organ som finns i universum. Den består av 100  miljarder nervceller. Varje nervcell kan ha upp till 15.000 slumpvisa kontakter och synapser med andra nervceller. Våra kunskaper, minne, intelligens, kreativitet, vår glädje och lycka och även våra problem är enligt vetenskapen ingenting annat än nervförbindelser i hjärnan. Vi kan använda vår potential och kreativitet för att påverka och förändra de nerv-förbindelser som har orsakat problem. För att kunna göra detta behöver vi tänka på ett nytt och kreativt sätt. Under kursen kommer Reza att diskutera vilka principer och metoder som kan användas för att lösa upp våra problem och istället göra dem till nytta och nöje för oss , hur man håller hjärnan kreativ och ung samt olika metoder, träningsprogram och strategier för att öka sin kreativitet och därmed  också problemlösningsförmåga

Det vore önskvärt att deltagarna funderar på ett aktuellt problem i förväg. 

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster, samt även längre ner här i programmet.

 

DE 5 ELEMENTEN - en dörr till självkännedom          –  THOMAS JÖNSSON

FÖREDRAG  Måndag 19 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Enligt den klassiska elementläran från antiken, är hela universum uppbyggt av olika element. Detta synsätt har fått ny kraft genom det moderna tänkandet, mycket tack vare Jung. De fem elementen Jord, Luft, Eld, Vatten och Eter kan vara värdefulla verktyg till våra inre resor och har intima samband till såväl Shamanism, Tarotkort och Astrologi, vilket gör att man kan ha stor nytta och nöje av att förstå elementen. Elementläran kan ses som den felande länken mellan filosofi, psykologi, naturen och andlighet. Kvällen avslutas med upplevelseövning och meditation.  www.astrofool.com

 

VAD GÖR NUTIDENS HÄXOR  –  ROSIE BJÖRKMAN

FÖREDRAG  Måndag 26 april kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Rikshäxan Rosie Björkman berättar om hur det är att vara häxa idag och varför hon har valt det. Vilka sorters häxor finns idag och vad sysslar de med. Hur utbredd är häxkonsten egentligen? Gör en häxa onda eller goda saker och vem riktar det sig mot. Kan man själv lära sig att dra nytta av den ädla häxkonsten?

 

ALTERNATIVMÄSSA:  HARMONI-EXPO

Lördag och söndag 1-2 maj, kl. 10 00 - 18 00.    

Sveriges största mässa för kropp och själ i Solnahallen i Solna med många utställare från hela landet. Jordstrålningscentrum är med och gör som vanligt roliga demonstrationer.
Du kan t ex stå och känna på ett currykors och gratis testa ”plattor” som minskar negativ påverkan från jordstrålning. Prova om någon ”platta” hjälper dig mot strålningen från din mobiltelefon, vilket är individuellt.
Info om mässan och föredrag m.m. hittar du på: www.harmoniexpo.com

 
UFO – JÛRI LINA

FÖREDRAG  Måndag  3 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

UFO-forskaren och författaren Jüri Lina berättar om allt gåtfullare UFO-fall från hela världen, ty UFO-gåtan fördjupas. Han visar sällsynta videoinspelningar och presenterar några förklaringsförsök. Han återberättar ryska forskningsresultat och analyserar makthavarnas gåtfulla beteende, när det gäller UFO-forskningsfrågor. Han redogör för nazisternas tefatsprojekt och avslöjar vad som hände med de tyska flygfarkoster som blev färdiga. Dessutom berättar han om sina egna fantastiska UFO-upplevelser.  http://jyrilina.com/

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL 

Onsdag 5 maj  kl. 1845  Lokal: Kammakargatan 56
Information för nybörjare om våra s.k. övernaturliga förmågor, som ofta kan tränas upp.  Kom och lyssna när vi går igenom grunderna!

Vi berättar och demonstrerar om auror och chakror, kanalisering, pendling, att se auran,
att känna energier, att påverka energier på olika sätt och därmed påverka hälsan (fysiskt och psykiskt), samt om mycket, mycket mer.
Du får även prova på att gå med slagruta eller pekare och söka efter currylinjer och currykors, samt känna och se hur illa just du reagerar på dem.
Tipsa och ta gärna med intresserade vänner till denna gratiskväll.

MEDITATIONSKVÄLL Fredag 7 maj  kl. 1845

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden? Föranmälan. 

 

RENSA BORT DÅLIGA ENERGIER I BOSTÄDER 
UTBILDNING 4 helger med ÅKE PIHLGREN  Start: Lördag - söndag 8-9 maj

Vill du bli riktigt duktig på att mäta många energier med slagruta/pekare och dessutom lära dig hur du kan rensa bort det negativa. Det kan gälla jordstrålning, andar, spöken, negativa väsen m.m. Då är detta rätt kurs för dig eftersom den är Sveriges mest avancerade utbildning på området. Åke är en av Sveriges absolut duktigaste slagrutemän med mycket stor erfarenhet av att rensa bostäder och ta bort negativa påhopp.
Lyssna gärna på Åkes föredrag den 1 mars.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

GUDINNEPLATSER REBECKA VIK

KURS  Lördag - söndag 8-9 maj
Kom med på två härliga dagar i det fria för att söka fördjupad kontakt med landskapets gudinnor. Vi är på Lovön nära Drottningholms slott och på andra sidan vattnet på Kärsön. Tillsammans utforskar vi platser där den vita jungfrugudinnan, den röda fruktbarhetsgudinnan och omvandlingens svarta gudinna framträder. Övningar, meditationer och inte minst de starka energierna hjälper oss att öppna våra inre sinnen.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.
Rebeckas hemsida:
http://trevarldar.se/

 

FREKVENSMEDICIN, LIVSFÖRING OCH HÄLSOPROFETEN

ARE WAERLAND – SIGYN WAERLAND
FÖREDRAG
  Måndag 10 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Sigyn, som arbetat med sin frekvens apparat QXCI i drygt 7 år, berättar om och demonstrerar hur man med frekvens-/kvant-/energimedicin kan hitta tillbaka till bättre hälsa. Varje organ och ämne har en sund frekvens. QXCI-SCIO skickar in rätt välmående/hälso- frekvens till ett problem för att kroppen själv skall kunna reglera till optimal hälsa.

Sigyn, som arbetat med hälsa i över 35 år, berättar även om sin far Are Waerland, föregångsman, författare och hälsoprofet på 30-, 40-, 50-talet.


SVENSKA SLAGRUTEFÖRBUNDET  Torsdag - söndag 13-16 maj.
Årsmöte i Flämslätt (mellan Skara och Skövde) i Västergötland.
Ett härligt tillfälle att få lära känna slagrutemän från hela Sverige!
4 dagar fyllda av olika slags föredrag, kurser, utflykter och trevlig samvaro med likasinnade. Läs mer på hemsidan www.slagruta.org

LEMURIEN OCH MU – JENS TELLEFSEN

FÖREDRAG  Måndag 17 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Lemurien betecknar historiskt sett ett numera försvunnet land, som en gång skulle ha funnits i Indiska Oceanen.

Mu skall ha varit en numera sjunken kontinent av jätteproportion, som skulle ha existerat där Stilla Havet finns idag. Många av 1800/1900 talets ockultister skrev hela verk med kartor och geofysiska detaljer om detta fantastiska land, samt dess undergång och som skulle ha bebotts av jättar och fabeldjur, t ex  Madame Blavatsky ch siaren Edgar Cayce.

Under föredraget kommer Jens Tellefsen att relatera dessa idéer och jämföra med vad vi vet om dessa hav och oceaner idag!

 

MAT SOM MEDICIN – RIMA AKBARIAN

DET SOM VI ÄTER ÄR VÅR MEDICIN OCH VÅR MEDICIN ÄR VÅR MAT
FÖREDRAG  Måndag 24 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Rima-Ripsik Akbarian är född i Persien, men utbildad i Sverige inom många olika alternativmedicinska områden.
Rimas arbete bygger på grundprincipen att "vi själva skapar våra liv".
 
Det som du äter är din medicin och din medicin är din mat sade Hipokrates. 
Avicenna, den begåvade persiska läkaren, påminde om detta år 980 i sin bok Canon Medicinae, som är fylld av information om sjukdomar, mediciner och medicinsk filosofi. Boken blev ett standardverk i Europa under medeltiden. 
Idag kan man se att mat är information som kommunicerar med våra gener. Det som vi väljer att äta kan vara antingen inflammationsframkallande eller inflammationshämmande. 
Hur ska man äta och leva för att gynna ett friskt liv i en förgiftad värld?
Ett föredrag som blandar gamla persiska och nyare västerländska kunskaper. 
Du får enkla tips för att maximera näringsupptaget.

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

KURS  Fredag kväll - söndag 28-30 maj

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du gedigna och roliga grundkunskaper för att själv kunna fortsätta utforska den otroligt spännande osynliga världen med slagruta/pekare och pendel.
Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.


LÅT INTUITIONEN GUIDA DIG – HELA DIG SJÄLV – HANS THÖRN

FÖREDRAG  Måndag 31 maj kl. 1845   Lokal: Kammakargatan 56

Hans Thörn har skrivit bestsellern ”Hel – själslig självläkning för ett liv i balans  av en coach.

Under föreläsningens gång kommer du bland annat att lära dig:

-  Att förstå hur Hel-metoden kan hjälpa dig att självläka.

-  Hur du hittar dina negativa präglingar som styr ditt liv

-  Hur du omvandlar den negativa energin i präglingen till en läkande kraft

-  Att utveckla din intuition så att du kan leva det liv du vill

-  Förstå din koppling till Gud (inte i religiös bemärkelse) och den universella själen

www.helmetoden.se


MEDITATIONSKVÄLL
Fredag 4 juni kl. 1845

Vill du meditera i en mindre grupp en fredagskväll i månaden? Föranmälan. 


THE POWER OF MIND – ATT ANVÄNDA SINNETS KRAFT
 - JAN-ÅKE BJÖRCK

KURS  Lördag - söndag 5-6 juni.

The Power of Mind är en metod i mental träning som ger dig hälsa, lycka och framgång. 

Du får helt enkelt en bruksanvisning till hur du på bästa sätt kan använda ditt eget hjärta och din egen hjärna för att fungera som du önskar. Du kan även använda ”Power of the Mind” till att få bort hämmande saker, såsom rökning, fobier, övervikt, relationsproblem, obeslutsamhet och trötthet. Dessutom kommer du att få förbättrad minnesteknik, inlärningsförmåga, koncentration, entusiasm, vitalitet och driftighet.

I kursen lär du dig att programmera dig själv. I denna kurs fokuserar vi på stresshantering, relationer, pengaflöde och målsättning inom dessa områden.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

HJÄLP TILL DEN NYA MÄNNISKANS FÖDELSE

 – ULLA ANDEREN och GARY KENDALL          OBS! Svenska och engelska

FÖREDRAG  Måndag 7 juni kl. 1845  Lokal: Kammakargatan 56

Ulla och Gary berättar om att deras guider nu säger att ankomsten av den Nya Jorden är säker. Den har låsts och sker nu automatiskt, men människornas specifika utveckling ligger fortfarande i våra händer.

Ulla och Gary reser runt jorden och återaktiverat ljusplatser under ledning av de Uppstigna Mästarna.

Giza, Titicaca-sjön, Bali, Cape Town, Mount Kilimanjaro, Sri Lanka och flera andra  platser har kontaktats i ett världsomspännande nät, medan gamla förbindelser till andra stjärnsystem har öppnats och rensats.
Föredraget hålls på både svenska och engelska.

 

GRUNDKURS I KINESIOLOGI

KURS  Lördag - söndag 12-13 juni.

Vi har också kurser i Mental Kinesiologi samt Näringstest med kinesiologi (16-17/10).

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

GÖR DIN EGEN ÖRTMEDICIN  –  ANN-KRISTIN NILSSON 

KURS I ORSA  Lördag - söndag 10-11 juli

Vi planerar en örthelg i Orsa under sommaren.

Mer kursinfo finns på hemsidan www.jordstralningscentrum.se under fliken ”Kurser” till vänster.

 

En längre version av programmet kan du läsa på hemsidan www.jordstralningscentrum.se.

 

 

Här kommer vårens kurser i sammandrag:

Läs hela innehållet på hemsidan  under fliken ”Kurser” till vänster

April             
17-18/4          HJÄRNANS KREATIVITET ÄR EN OUTNYTTJAD RESURS  -  Reza Yazdani 

Maj
8-9/5              RENSA BORT DÅLIGA ENERGIER I BOSTÄDER (Del1 av 4 helger) - Åke Pihlgren  

8-9/5              GUDINNEPLATSER  -  Rebecka Vik 
28-30/5          NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL 

Juni              
5-6/6              The POWER of MIND, att använda sinnets kraft -  Jan-Åke Björck 

12-13/6          GRUNDKURS I KINESIOLOGI -  Eva Svensson    Få platser kvar

Juli               
10-11/7         GÖR DIN EGEN ÖRTMEDICIN (Kurs i Orsa) – Ann- Kristin Nilsson

.

.

.

.

Oktober         KURSSTART FÖR UTBILDNING I ALTERNATIV MEDICIN enligt BIRGITTA KLEMO
                    ( 7 helger)

 

 

VÄLKOMMEN!OBS! Ingen föranmälan till föredrag,
men ibland kan det vara många som kommer och i värsta fall kan det bli fullt, så kom i tid till populära föredrag.
Inträde 100:-. Fika 20:- om du vill ha (kaffe/te och bred smörgås själv).

På kurserna är det föranmälan. Läs mer om kurserna och övriga villkor under  
respektive kurs på hemsidan 
www.jordstralningscentrum.se  

PRISER PÅ KURSER
Helgkurser kostar normalt 2.150:- och dagskurser kostar 1.150:-, men det kan variera (se respektive kurs på hemsidan).

ANMÄLAN TILL KURS

Du kan anmäla dig till våra kurser genom att maila till jc@vingar.se, ringa 08-510 110 25 ( säkrast kl 08-10) eller sätta in anmälningsavgiften på plusgirot.   
Skriv namn och adress. Vi skickar bekräftelse.

Anmälningsavgift sätts in på pg 410 89 43-4  
Läs mer på hemsidan om anmälning, avbokningsregler m.m.
under fliken ”Kurser” till vänster.

cid:234473301@24012009-0687

HJÄLP JORDEN - KLIMAT - MILJÖ
 SKICKA HEALING 

 

Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan.


Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet! 

 Kartor på målen dit vi skickar finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se
 

OBS! SMS-påminnelse i SMS-Slagrutenytt, se nedan. 50:- räcker ca 1 år.

Här nedan finns mål:

 

DATUM

DAG

MÅL              tid gärna 19:30 - 19:45
annars när det passar dig mellan 18 - 20.

Nedan finns många sjöar och floder, vilka är
viktiga uppdrag vi fått för att vattnet är viktigt och
dessa platser påverkar stora delar av Moder Jord.
Detta sker i samband med större naturväsen,
inte utomjordiska källor som av makskäl vill ha sina energier där…
   Vi har också fått veta att det är allt viktigare att vi tänker på vi äter
   och att vi dricker tillräckligt av rätt sort.
   Bäst är VATTEN av bra kvalitet som inte dränerar dig på energi.
   Kommunalt vatten är nästan alltid energilöst,
   ge det energi genom t ex PlusMinus-virvlare, BIOS-bricka, Purpurplatta, Healing etc...

100418

SÖN

Australien/ Lake Copeton, öst

100421

ONS

N/ Mjösa

100425

SÖN

Brasilien/ Represa de Sobradinho, öst

100428

ONS

S/ Ludvika Väsman

 

 

 

100502

SÖN

Argentina/ Mar Chiquita, en sjö

100505

ONS

DK/ vattnet mellan Thisted - Lögster

100509

SÖN

Borneo/ Danao Jempang (väster om Kota Samarinda)

100512

ONS

F/Nilakka sjö söder om Keitele (5 mil NV Kuopio)

100516

SÖN

USA/ NY Hudson River

100519

ONS

Island/ Hvitarvatn (10 mil NO Reykjavik)

100523

SÖN

USA/ Florida Lake Okeechobee

100526

ONS

Estland/ Pepsijärvi (öst Tartu)

100530

SÖN

Grekland/ Rhodos o vattnen runt

 

 Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 

Hemsidan
 http://hjalpjorden.se
mål och lite teknik finns på http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

 

cid:234473301@24012009-0687


TV-TIPS  

Aktuella TV-tips om sådant som kan intressera personer med intressen
inom det alternativa området finns här:

 http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2010-09.htm 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310


HUMOR

 

 

Några Blondin-och/eller Norgehistorier. (Man kan byta personer det handlar om efter behag).

---

Vad sa blondinen/norrmannen som blev skjuten i pannan?

 - Det var nära ögat!

---

Varför är det fotavtryck på bildskärmen?

    En blondin har försökt att gå in på Internet!

---

Vilka två hjälpmedel behöver en blondin för att springa 100 meter?

    Karta och kompass.

 

Andlig-Humor:

Om den Helge And.

Det var ett misstag att
Gud lät en duva flyga ned över den nydöpte Jesus,
det borde ju ha varit den helige And!

och se bara så laglydiga de är:

- Vet ni varför änderna alltid simmar i rad och inte i ring?

Det står ju där på skylten: ANKRING FÖRBJUDEN!

I hälsokost affären:

Har ni kvacksalva?
Vet hut! Hur kan ni förolämpa mina seriösa naturpreparat på det viset!!
UUUUT!!!!
Nej jag anklagar er inte för detta,
det är så att min glada ands röst har tystnat.
Han är så så sträv i halsen att det är just kvack-salva han behöver!
Jag vill nu däremot att ni "ank-lagar" honom i stället.

Jag har också skaffat en andelslägenhet vid älven!
Men du är ju luspank, hur hade du råd?
Nja, det är ju en vanlig hyresrätt,
men när jag ser hur alla änder i kraftverksdammen därborta
trycker undan vattnet med sin kroppsmassa
och på så vis höjer vattennivån i kraftverksdammen,
inser jag att jag driver mina lampor med and-el,
och att sålunda även jag har en andelslägenhet.


En man går till doktorn och beklagar sig att hans fru har börjat höra så dåligt.

”Vad ska jag göra?” frågar han,

”Prova att göra så här” svarar doktorn. ”När din fru håller på att duka till middag, ställ dig 5 meter bakom henne och ställ en fråga till henne för att kolla att hon svarar. Om hon inte gör det, ta ett steg närmare ända till dess att hon hör dig”.

Mannen går hem och ser att hans fru håller på att förbereda middagen. Han ställer sig 5 meter bakom och frågar: ”Vad blir det till middag, älskling?” Inget svar. Han går närmare, upprepar frågan. Inget svar.
En ny fråga, men inget svar.
Till slut står han precis bakom henne och frågar: ”Vad blir det till middag, älskling?”
”För fjärde gången, KYCKLING, sa jag!”

 

cid:image003.gif@01CA1C78.9E04D310

 

TÄNKVÄRT

 

LIVSINSTRUKTIONER:

Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja..

När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...

När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

Tro på kärlek vid första ögonkastet...

Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

Förolämpa inte!

Tala långsamt men tänk snabbt...

Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'

 Säg prosit när du hör någon nysa...
 
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...

Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler..

 cid:234473301@24012009-0687

Ha de gott
 önskar

Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se
 
tel: 08 - 510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se


Tipsa gärna fler personer om Sl@grutenytt,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!

Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta
 ?

 
 

 

 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående