nr 16

20 maj 2009  

 JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
www.jordstralningscentrum.se

 Gamla nummer av Slagrutenytt finns på  http://slagrutenytt.vingar.se    

 

 

INNEHÅLL

-  FÖREGÅENDE FÖREDRAG:
  
    - CHANNIE - DEN NYA JORDEN
  
    - PER-UNO – ÄNGLAR, ÄNGLAVINGAR, SILVERFLAMMAN
      
- CARINA HULTQVISTS MÖTEN MED UTOMJORDINGAR
-  PER-UNOs & JENNYS HELG MED NATURVÄSEN, UFOS OCH ÄNGEL….

-  VÅRA KOMMANDE FÖRDRAG
-  VÅRA KOMMANDE KURSER
-  HJÄLP JORDEN
TV-TIPS    
-  HUMOR
 
- TÄNKVÄRT

cid:234473301@24012009-0687

FÖREGÅENDE FÖREDRAG:

CHANNIE - DEN NYA JORDEN
PER-UNO – ÄNGLAR, ÄNGLAVINGAR, SILVERFLAMMAN

CARINA HULTQVIST - Egna upplevelser av utomjordingar

Den här gången skriver vi mycket om ”flummiga” ämnen.
De som nyligen börjat inse att allt inte är som det står i skolböckerna och som våra föräldrar och vetenskapsmän lärt oss,
kan nog tycka att detta är väl svårsmält, ja rent av löjligt.  
Rådet till er: Bläddra förbi de två första avsnitten och hoppa direkt till: Våra kommande föredrag.

Alla ni övriga som kommit förbi de begränsningarna får möjlighet att läsa en del intressant information…..

 

Enligt väldigt många spådomar går vi en ny tid till mötes. Den har påbörjats under ett antal år men verkar nu accelerera snabbt. Många börjar tala om att tiden för kraftfulla förändringar är inne.

Tidigare har det varit mycket domedagsprofetsior om dessa tider. Många har funderat på vad år 2012 innebär. Med pågående klimathot och klimatförändringar har många uppfattat det som  mycket obehagligt och kanske inte velat sätta sig in i det p g a att det framkallat rädslor.

Nu tycker jag, efter att följt med i debatten ett tag och lyssnat och läst på de jag sett, att stämningen är lite annorlunda. Man tonar ner domedagsprofetiorna, dvs att allt skulle få ett abrupt slut och talar mer om en stark förändringstid.

Gemensamt för alla jag hört hittills är att de säger att ansvaret för vad som kommer att hända vilar på var och en. Alla har en fri vilja. Vi kan välja att göra vad vi vill med den. Om vi är många som anstränger oss att göra och tänka gott så får det den stor inverkan.
Det finns för närvarande grupper över hela jorden som medvetet jobbar med alternativa metoder för en positiv framtid. Många, många grupper jobbar med healing till Moder Jord. Vi jobbar själva på det sättet genom föreningen Hjälp Jorden två gånger per vecka.

Människors medvetenhet har på senare tid höjts väsentligt. Tänk bar på hur miljömedvetenheten höjdes otroligt på några veckor för ett par år sedan. Klimatet var på löpsedlarna varje dag, Al Goore höll föredrag jorden runt och tidningarna var verkligen på bettet. Det vi inte trodde var möjligt, dvs att gemene man skulle börja diskutera miljön, skedde inom ett par månader. Boken The Secret publicerades och påverkade många. Vi matas dagligen med nya klimathot.

Channie West kom och berättade
Mer om Den Nya Jorden måndagen 4 maj.

Hon var här i mars också och började berätta då. Den gången var det lite svårt att förstå och hänga med på allt nytt hon berättade om.
Nu i måndags blev det mycket klarare och mer lättförståeligt (om det nu kan vara det). Tycker föredraget gav väldigt mycket.
Det blev så tydligt att vi var och en måste börja ta till oss det nya i vardagen för att hänga med i förändringarna.
Skulle önskat att alla hade kunnat höra vad hon sade då.

Enligt Channie (och så många andra) så kommer vår vardag att förändras ganska snart. Vi är inne i en övergångsperiod och stora förändringar kan ske snart. Vi får utbildning från högre plan hela tiden och alla människor förbereds för Den Nya Jorden.
Vi märker det ofta inte själva för undervisningen läggs oftast på ett plan där vi glömmer bort det i vardagen, men det finns inom oss och kan plockas fram  omgående när det är dags.
Då kommer vi ha åtskilliga mer förmågor än vi har idag. Vi kommer alla att var mer eller mindre ”upplysta”.
Det innebär t ex att vi kommer att kunna se auror tydligt, och vem kan ljuga då? Det syns ju direkt i auran.
Tänk på effekten när alla inser att det inte fungerar att ljuga. Ingen kan sko sig på någon annan för det märks direkt.
Flera yrken blir helt utan efterfrågan. Inte heller kommer t e x banker att behövas.

Vi kommer enligt Channie att kunna skapa det mesta vi vill med tankens kraft.
Kanske blir det som i många andra utomjordiska civilisationer, att mat fördelas gratis (det är bara att gå och hämta och ingen behöver hamstra). Mycket är oskrivet ännu eftersom vi alla bestämmer gemensamt med våra beslut, vad som kommer att hända.

Enligt Channie kommer den första perioden på den Nya Jorden att vara ganska lik det vi nu har. Successivt så släpper vi mer och mer av det, när vi inser att vissa delar är ointressanta, t ex vissa yrken, kanske en del bostäder, relationer, ägodelar, vanor etc. eller vad det nu kan vara för var och en när vi får mer andliga och upplysta medvetanden.
Vi går alla upp och blir vårt Högre jag och får samtidigt ett nytt Högre jag som ligger i nästa dimension.
Det är säkert åtskilligt i var och ens vardag som kommer att bli ointressant att fortsätta med i ett mer upplyst tillstånd. Fundera själv!

En del som dött under senare år har redan gått över till Nya Jorden. Moder jord har själv delvis börjat gått över till sin nästa dimension.

 

Det är inte lätt att för mig sitta här och försöka förklara och sammanfatta detta svåra ämne.
Vår önskan på Jordstrålningscentrum är att så många som möjligt bildar sig en egen uppfattning och blir medveten i vardagen om detta och vad det innebär för var och en.
Flera av de som har kunskap om vad som komma skall tycks vara överens om att ju mer vi var och en funderar och tar ställning och förändrar sig i vardagen, ju lättar blir övergången för oss själva men också för andra.

Läs gärna en gång till det vi skrev efter Thomas Jönssons föredrag i januari om hur planeterna nu står mot varandra så att mycket gammalt skräp och dolda agendor kommer upp till ytan, vi tvingas släppa mycket gammalt och hur de gamla hierarkierna inte längre fungerar i den nya tiden som kommer. Läs Dagens Nyheter (en av de första vänstersidorna) den 18/5. De talar på en helsida precis om det som Thomas sade skulle komma upp till ytan, t ex ungdomars sätt att kräva gratis info och musik, hur vi genom internet kan gå förbi myndigheter och media. Hur även media kommer att tiga om allt det nya p g a att de helt ägs av ”etablissemanget”…….

Lyssna också gärna på Marina Munk när hon kommer tilll Jordstrålningscentrum och håller föredrag efter sommaren.
Det blir intressant att höra hur mycket hon säger som stämmer med vad Channie säger.
Ju fler som säger likartade saker ju mer bör vi kunna lita på det. Allt kommer säkert inte att vara lika, men som sagt,
det som de berättar likartat är det troligtvis ganska sannorlikt att det skall slå in.
Channie kommer också igen ett par gånger till i september och ger ännu mer information, som en mer praktiskt inriktad kurs 6/9.

Jag märker själv efter Channies senaste föredrag att det hela tiden ligger och tickar tankar i bakhuvudet. Hon lyckade utan tvekan att få mig att bli mer närvarande i det nya. Har länge varit medveten om det, våra guider har sagt att det är dags för dessa föredrag i år ( vi pendlar alltid på vilka föredrag som är ok att ta med i programmet). Vi styrs hela tiden mot att arbeta för denna övergång, som vi skall vara delaktiga i. Vi vet dock inte vad den innebär i detalj. Det betyder att vi hela tiden, så gott som dagligen, stämmer av om vi ”är rätt ute”. Är vi på rätt väg, gör vi rätt saker, borde vi göra andra saker, skulle vi låtit bli vissa saker. Är det ”rätt ” energi i det vi gör? Tiden är turbulent, så det blir fel ibland.  Det får man acceptera, ibland t om skratta åt (det är ingen ide att bli arg, för det handlar ju om att lära sig. Bättre att göra något och misslyckas, än att inte göra något, för det är erfarenheter man lär sig av).

Channies föredrag fick som sagt mig att börja fundera mer i detalj på den nya tiden. Vad innebär det för mig (och andra) att få oerhört mycket större tillgång till tankens kraft, healingförmåga, ökad medvetenhet, fullständig aurasyn etc? Hur kommer det att påverka min vardag? Vad kan jag redan nu lämpligen börja förbereda mig med? Vad i just mitt liv kommer jag därför inte behöva om ett tag? Vad kommer att vara relativt ointressant av det jag gör/har idag? Vad kommer jag istället vilja göra/ha?
Channie väckte många tankar och det kommer att ta tid att bearbeta detta. Men det är ju just det som är meningen. Vi behöver börja tänka på hur vi egentligen vill leva och hur vi når dit i vardagen. Många (men alltför få) har redan börjat omforma sina liv. Det verkar vara dags för den stora massan att följa efter nu. På så sätt så hjälper vi den Nya tiden att komma.
Vad kan du göra med ditt liv? Ta dig ordentligt med tid att fundera igenom detta i detalj. Inte så lätt naturligtvis, eftersom vi saknar detaljerad kunskap om vad som kommer, men desto viktigare att var förberedd på förändringar. Var beredd på att behvöa ändra eller släppa vissa saker. Håll inte fast i dem för mycket för då blir det nog jobbigt. Tror helt visst att det blir väldigt bra i slutet!

Per-Uno berättade måndagen den 11 maj om
Änglar, Ängla-vingar och Silverflamman.

Föredraget handlade om änglar eller oftare skyddsänglar, dvs guider/ledsagare som inte så ofta verkligen är just änglar och om
”ängla-”vingar” som troligtvis alla människor har tillgång till men de flesta inte lärt sig använda.
Per-Uno berättade om hur man med mänskligt gjorda instrument mätt effekterna av sådana mänskliga vingar.
Per-Uno demonstrerade med att vifta med sina egna vingar genom publiken och de flesta kände när vingarna berörde dem.
4 stora änglar kom dit och tillsammans med Per-Unos vingar skapades en jätteboll som täckte hela salen.
De många som hade förmåga att känna in energier kände stor och stark kärleksenergi.
Ingen i salen, inkl Per-Uno själv, hade varit med om att skapa dylik vingboll som var fylld av kärleksenergi tidigare.

Bilderna från Per-Unos föredrag finns på denna pdf-fil:

http://kul.adante.se/anglavingar-090511.pdf

Carina Hultqvist höll föredrag måndag 18 maj om
Egna upplevelser av utomjordingar

Carina gjorde ett mycket personligt och utlämnande föredrag, som jag tror berörde de flesta.

Någon kanske delvis tog avstånd från innehållet för att de blev rädda eller för att detta inte skulle kunna vara sant, medan alla vi övriga som följt och hört Carina och hennes upplevelser och personliga utveckling under en lång tid, vet att hon varken brukar ljuga eller överdriva. Vi har ju också varit med när delar av detta har vuxit fram successivt och hört delar av det tidigare.

Carina berättade om allt ifrån skrämmande, obehagliga tillfällen då hon mött utomjordingar både på jorden och i fjärrsynsupplevelser, till sitt intima och därmed fantastiska samarbete med ett antal utomjordiska väsen som har minst sagt stor kunskap och kraft, bl a Johannes Döparen och Merlin, och som hon fått förklarat att hon är själsfränder till, dvs tillhör samma ursprungssjäl. Detta förklarar varför de sökt upp henne.

Hon berättade om den kunskap och utbildning hon fått i många år genom dessa kontakter och som vi övriga har så stor glädje av i hennes föredrag och kurser. Carina talade om hur hon kunnat verifiera en del av sina mest otroliga fjärrsynsupplevelser  och möten (som hon själv betvivlade först) genom att många andra fjärrsynspersoner gjort liknande iakttagelser på samma platser, vilket Carina inte känt till när hon gjorde sina.

Carina berättade om alla de besvär hon fått utstå, främst kanske fysiska, då hon efter ett, kanske förhastat, löfte behövde anpassa sin kropp så att också Johannes Döparens ande fick tillgång till den ibland. Hon var sjuk i ett och ett halvt år medan denna anpassning fortgick. Carina är idag i ständig uppkopplad kontakt med ett antal av dessa stora väsen. Därmed har hon tillgång till en massa information och kunsakp.

Carina berättade också hur svårt det kan vara att anpassa sitt eget psyke till sådana här upplevelser och därmed en känsla av att vara utvald m.m. Hon, liksom många andra i samma situation, måste arbeta med sin ödmjukhet och lära sig hantera sitt ego som, liksom alla andra egos, gärna vill blåsa upp sig.
Personligen tycker jag att Carina lyckats bra med den delen, för vi känner henne som en mycket ödmjuk, vänlig person, som inte vill ta plats från andra och som har inriktat sitt liv på att tjäna.

Men främst kanske Carina berättade om alla de fina och kärleksfulla kontakter hon har och om sin egen fantastiska utveckling genom det.

Ni som inte var med på Carinas föredrag missade en tänkvärd, delvis skrämmande och absolut härlig upplevelse!
Men Carina kommer tillbaka en gång i månaden så det finns nya möjligheter.

cid:234473301@24012009-0687

PER-UNOs & JENNYS HELG MED NATURVÄSEN, UFOS OCH ÄNGEL….

Nedanstående är från ett mail som gått ut till en del bekanta, men som kan vara av intresse för flera.
För er som tror att jag drömt allt, kan jag ju säga att det är flera som ser precis samma sak...
Och de som inte ser, upplever, mäter, kanaliserar på andra sätt och får mycket snarlika uppfattning om vad som sker.


Hej!
 
Denna fina tänkvärda bildserie om vår Jord,
http://kul.adante.se/EEE-Fascinante.pps
har jag fått bl a från en mycket skicklig slagrutetjej, som varit på omslagsflicka i SSFs tidning Slagrutan,
när hon "känner" på ett naturväsen.
Det hände under en kurs som jag & Jenny hade i Slagruteförbundets regi.

Senaste fredag + lördag + söndag
har jag & Jenny tillsammans med vårt Västeråsgäng,
haft en underbart spännande helg i ett hus i Bergslagsskogarna.
Vi hade blivit lovade UFO-besök på lördagen,
men redan vid fredag lunch kom UFOt till Västerås,
lade sig 500 meter ovanför huset och sa
"Hej här är vi redan. Vi ligger här och väntar på att ni ska åka, så får ni eskort till helgens mötesplats!"
Och det fick vi, och under fredagskvällen fick vi göra förberedande healing på varandra fram till nästan midnatt,
delvis under deras instruktioner, för att de skulle kunna fortsätta på oss under natten,
bl a plockade de implantat...

Detta UFOt landade
dels på en lite knepig plats,
dels hade det tydligen inte max-snäll frekvens för alla,
så de skulle ordna att ett annat UFO skulle komma på lördagseftermiddagen.
Eller var det pga något annat månne…. Se nedan:
Bl a kan vissa motorer "störa" en aning, även om de som är ombord är snälla/positiva...
Stortrollet på platsen var med så allt var ok m.a.p. naturväsen som inte tog någon skada. 
 
Så fort vi kommit fram på fredagen tog vi kontakt med platsens stortroll/landskapsdeva, som vi inte kände sedan tidigare.
Han var nån timmes promenad bort, men satte fart mot oss, liksom hans kompis som hade området norrifrån. 
När de var framme liksom "kopior" av ytterligare 2 grann-stortroll frågade vi om vi skulle ge dem alla våra olika naturväsenbollar,
men de sa att det var så många "grann-stortroll",
som ville vara med att vi väl kunde vänta till lördagsförmiddagen, så de skulle hinna fram - som original eller "kopior".
Men jag gav i alla fall dem som var där var sin "purpurboll = stortrollsboll" så att de skulle få känna in sig på den.
För att de skulle få mer info från ett stortroll som kunde det mesta om dessa bollar,
så bad jag det stortroll, som varit med och utvecklat och bestämt innehållets blandning av användbara Moder Jord-frekvenser,
att komma dit som en kopia och prata med dem… och det gjorde han gärna.

Vitsen med bollarna är

dels
att de innehåller rätt sorts användbara energier som stortroll och deras mindre medhjälpare behöver för att kunna laga/balansera Moder Jord, inte minst med de störningar som vi människor stället till med. Tidigare har de som velat hjälpa Moder Jords naturväsen fått skicka healingenergier som använts tills de tagit slut...

dels (den stora fördelen)
att dessa bollar kan lagras av både människor och stortroll som originalbollar och sedan kan man plocka fram oändligt många kopior av dem...

Stortroll som får dessa brukar bli så glada och rörda att det rinner glädjetårar i deras ögon när de upptäcker vilken oerhörd nytta de har av detta.
Och att det finns människor som bryr sig om att försöka hjälpa dem.

De tycker med all rätt att vi människor är ”något knepiga”,
som "sågar av grenen vi sitter på" och inte märker att det vi håller på med är så FEL!
De har massor av exempel och undrar hur vi människor kan ha en sådan naiv övertro och lita på kyrkan (sedan tusen år), politiker, vetenskap och massmedia. En del naturväsen ser ju vad som händer i luft, jord och vatten på nivåer vi människor inte ens anar och de undrar bl a om:

Våra politiker har bestämt
 - att lågenergilampor är miljövänliga och naturväsen ser att vi tar stryk av deras närhet...
 - att mobilmaster är samhällsnytta, stortroll menar att en vanlig normalmast som står ganska neutralt/snällt med avseende på jordstrålning stör rejält minst en halvmil, står den "dumt/fel" kan den störa 10 mil istället.... Våra fabrikanter och politiker menar att avstängda mobiler är ofarliga, men lägger man en sådan på "dum/fel" plats stör den minst 150 meter i radie...
 - att vindkraftverk är "grön el" vilket ska betyda att det är Moder Jord-vänligt,
på ett sätt som naturväsen inte förstår,
de ser att luften blir död i deras närhet (handlar tydligen om mil... kanske många...),
precis likt kommunalt vatten som är dött...
Vi skickar ut massor av skräp/smuts som förstör naturen.
Och vi är inte medvetna om att våra stressade, negativa tankar också förstör naturen, bl a så att energigenomströmningen genom luft, vatten och jord försämras..
osv....
 
På lördagsförmiddagen satt 4-5 stortroll utanför huset på gräsmattan och hade sällskap av ytterligare ca 7 som var där som "kopior".
Stortrolls-kopior kan både se och kommunicera och de människor som lärt sig/har förmågan kan se eller känna deras närvaro.
Då var vår gamla stortrolls-vän ”boll-experten” också närvarande, liksom ett stortroll från nordvästra Västerås som en av deltagarna jobbat mycket med. Dessa hade vana vid arbetet och förmedlade gärna sina kunskaper...

Då fick alla inte bara
PURPUR-bollen=stortrollsbollen utan även
 -
VATTEN-bollen, som de ger till vattenväsen för att den består av frekvenser/energier som balanserar en sjö bra.
Här är även PlusMinus Luft-virvlaren suveränt bra. Men den ska sättas på rätt plats och användas i samarbete med rätt sorts vattenväsen som talar om hur länge man kan stoppa ner den i vattnet och helst rikta den på bästa sätt osv...
Det verkar vara viktigt att man inte har i virvlaren för länge.
Det verkar även vara fördelar om man gör det vid rätt årstider, hösten verkar vara bra tid, tillväxten är mindre då och energin tas fortfarande upp bra.
Precis som stora fabriker självklart gör uppföljningar för att se om deras produkter fungerar bra på alla tänkbara sätt, så borde man även med miljöfrågor fundera på att följa upp vad man ställer till med. Men vi väljer politiker som inte bryr som sådant. Och företag och vetenskap, varför skulle de bry sig? Olika länder kan ju inte gärna ha alltför olika spelregler eftersom man då bara flyttar smutsig produktion till länder som inte bryr sig.
 -
EL-avstörningsbollen, som kräver mycket exakt placering (precis om avstörare), den innehåller energier från bl a BIOS, PlusMinus, Purpurplattan m fl...
 -
LUFT-bollen som är avsedd för luftväsen som arbetar med att balansera luftens energier. 
 -
BERG-bollen som passar berg/sten/mineral...
Som helhet ganska bra teknologi, eller hur?
Känner du någon vetenskapsman eller politiker som kan spara en energi/frekvens och göra oändligt många kopior av den?
 
På lördagseftermiddagen kom det som vi trodde skulle vara ett litet UFO. Vid våra tidigare motsvarande helgmöten har vi alltid fått "landnings"/"hälsa på"-besök, oftast av små trekantiga UFOs som varit kanske max 10 meter. Nu upptäckte vi först när vi kom fram att detta var ca 50 meter stort. Det var i en dimension så att alla inte såg det, men när vi mätte med pekare/slagruta/pendelspröt eller bara våra händer var vi ganska så överens om var kanterna var, problemet var att vi mätte på olika höjd, och att det var ett stort UFO och att vi kom under den sluttande sidokanten. De som mätte i armhöjd kom långt under UFOt innan de fick träff, de som mätte högre upp fick träff tidigare och mest exakt fick de som mätte rakt upp och frågade när de kom under UFOts kant. Som man frågar får man svar när det gäller slagruta. När vi mätt färdigt storleken frågade vi om någon ville komma ut och hälsa och prata med oss. Det var ett stort UFO men ändå bara 3 personer ombord. Killen som kom ut ur UFOt och gick fram på åkern till oss berättade att det var ett mycket tekniskt special-UFO för mätningar av Jordens energier på en nivå vi inte fattade, man hade mätt under mååååånga år på liknande sätt och man ser förändringar i Jordens energier och kan dra slutsatser, som p.g.a. vår mänskliga ovilja att föra en medveten dubbelriktad kommunikation med utomjordingar inte leder till de resultat vi kanske hade hoppats på. För att kunna kommunicera med dessa experter, precis om med naturväsen, så krävs att man gradvis övar upp en förståelse så att man inte pratar förbi varandra, både naturväsen och dessa utomjordningar.
Vi frågade killen som kom ut om han som tack för deras uppoffring att komma och hälsa på oss ville ha en vingkram av alla oss närvarande dom tack, men vi sa förståss först att han troligen som de flesta andra utomjordingar antagligen skulle reagera med att bli kärleksfullt ”virrig/bakfull” eller som en humorist sa "VINGLIG" något dygn framöver, så de andra måste kunna ta hans viktiga uppgifter... och först efter ytterligare ett par dagar skulle han få sprida den kärleksfulla vingkramen vidare...
OK, gärna, svarade han, men ta det lite försiktigt och en och en och om ni ser att jag säger till eller reagerar för mycket sluta. Vi vingkramade om honom och han blev jätteglad och rörd av glädje och vår tacksamhet. Eftersom de höll på att jobba i Asien var det ju enligt oss mycket hyggligt att göra paus och flyga till Bergslagsskogarna för att hälsa på oss och visa oss detta enorma vetenskapliga skepp, som vi bara hört talas om men aldrig fått träffa på så nära någon gång. Vi undrade lite smått om det var planerat att vi som medvetet jobbar så mycket med Hjälp Jorden skulle få träffa ett utomjordiskt vetenskapligt UFO som jobbar med att mäta Moder Jords energier. Vi bockade och tackade för att de hade tagit paus i sitt arbete bara för att vi skulle få träffa dem och deras UFO. De kom egentligen från ett ställe i riktningen Andromedagalaxen / Orion... Det är alltid svårt för oss jordbor att få info om platser eftersom vi inte har namn, ofta får vi en grov riktning, Plejaderna är vanlig riktning inte minst för att det finns ett par bebodda galaxer i den riktningen. Vi har fått flera besök av folk som kommer från den andra galaxen i den riktningen och hur många bebodda planeter som kan finnas där har vi ingen aning om. Har inte frågat heller, vi skulle nog ha tusen frågor om vi ville... Det viktiga är ju att UFOn vi har kontakt med är OK och Moder Jord-vänliga och inte bara är här av egna maktskäl el liknande och inte skadar varken naturväsen eller människor.

2 personer från det UFO som varit hos oss sedan fredagseftermiddagen följde även med oss och hälsade på detta UFO.
Så fort vi kommit 100 meter bort från UFOt lyfte de och for iväg för att jobba vidare.

Därefter gav vi den tjej och kille som var med oss från det "första" UFOt motsvarande vingkramar från oss alla,
sedan de sagt att det var ok förståss...
Sedan stack de också efter en stund... 
Och vi skickade tacksamma hälsningar för besöket.

Under lördagskvällen balanserade vi bl a chakror och renade 2 personer med "chakrabollen" enligt tekniken jag berättade om under mitt "Ängla- och Änglavings"-föredrag i måndags i Stockholm angående "Silverflamman". De fick sedan även "Silverflamman" "monterad" av en kunnig guide i samarbete med den stora ängel som kom med denna energi för "Den nya tidens människa" till Jorden i april. Vi hade redan fått veta att ett antal personer i vårt gäng efter noggrann chakrarening var redo att få detta och att de hade tillräckligt hög frekvens/andlig utveckling/medvetande osv för att "palla" för denna nya energi, som hjälper en ännu mer framåt i utvecklingen. Bättre chakraflöde, renare chakror och auror och bättre kontakt vid olika typer av andliga aktiviteter. Att jobba med Hjälp Jorden-energisändningar söndags- och onsdagskvällar är en bra aktivitet, som de som fått "Silverflamman " hittills alla har jobbat med... Inget krav, men en fördel för att nå den nivå som krävs... Det finns flera olika vägar som leder till samma mål, vad man har med sig i "bagaget" från tidigare liv kan vara en stor fördel. Men det gäller att inte bara tro utan att veta, vilket alla "newage"-intresserade inte riktigt har koll på.

Som Silverflamme-effekt kan man bl a märka:
 
 - att det är mycket lättare att kopplas upp sig mot avlägsna mål för att skicka energier
 - att det är lättare att hitta och följa ”kommunikationstrådar” till guider, naturväsen, UFOs etc som ”kopplat” upp sig mot oss,
så att man lättare kan se om de är nära eller långt bort och i vilken riktning osv…
 - att det är lättare att prata/kanalisera och att den nivå man haft ökar i kvalitet och styrka…
 - att chakrorna flödar bättre och blir renare
 - att aurorna blir klarare/ljusare
osv…
Men för att få Silverflamman är som sagt en förutsättning att man inte bara nått viss andlig medvetenshetsnivå och ”frekvens”,
utan även att man renat upp främst och viktigast chakrorna bra och kroppens energisystem och ibland får man rensa diverse stopp i auror och chakror osv…  Implantat, traumaringar, traumabollar osv osv. Allt sådant bör göras på riktigt sätt med rätt frågeteknik och kontakt med någon som vet vad det handlar om för att man inte ska ställa till med skador. Men det är ett annat svårt kapitel, som vi ev. kan återkomma till. Jordstrålningscentrum har haft en helkväll där det pratades lite grundläggande om dylikt av Eva Svensson, Åke Pihlgren och Per-Uno.
 
Vi hade ju "grejat" mycket med naturväsen. När vi käkade söndagsfrukost sa något naturväsen att vi skulle titta ut genom fönstret. Vi tittade rakt ut och såg och kommenterade en stor fin gran. Tills nån tittade lite åt sidan och såg något konstigt nån meter från marken på en gren. Hänger det något där, eller kan det vara en uggla bara några meter från oss?
Jomenvisst, det var en uggla som satt och tittade runt, ibland på oss ibland åt andra håll. Och det satt kvar under hela frukosten utanför fönstret. Nån pratade med den och den verkade mycket medveten om oss och skickade hälsningar till oss. När vi ätit färdigt flög den sakta iväg, parallellt med fönstret... Verkade något styrt. Men vi har varit med om liknande händelser tidigare när vi jobbat mycket och hjälpt större naturväsen. Vädret var ca 12 grader och när solen gick i moln eller det blåste så var det ganska kyligt. Men när vi satt oss ute för att äta och fika "råkade" det bli vindstilla och sol och lagom varmskönt i lä i solljuset.
 
Jordstrålningscentrum kommer att ha flera olika utflykter i naturen under våren/försommaren,
liksom en naturväsenkurs för de som vill lära sig mer teoretiskt och praktiskt.
Antar att du har program och att du gratis-prenumererar på Slagrutenytt, där det ibland berättas om sån´t här...
Programmet finns för nedladdning, kolla
http://jordstralningscentrum.se 
Man kan läsa gamla nummer av Sl@grutenytt på
http://slagrutenytt.vingar.se

Häftigt intressant målning på naturväsen av en känslig konstnär med mycket bra ”kontakter och förmågor”. 
På naturväsenhemsidan finns en spännande bild med energi utöver det vanliga:
http://devor.vingar.se
Bara att kolla in i lugn och ro...
Märker ni något hör gärna av er och berätta vad!
 
Ja, det var en spännande helg.

På måndagskvällen har Carina Hultqvist föredrag i Stockholm om sina erfarenheter av utomjordingar.

Veckan blir förhoppningsvis inte så dum den heller:
Svenska Slagruteförbundets årsmöte = Konvent 2009 i Säter/Dalarna (
www.slagrutan.org).

Veckan därpå kommer jag att vara i Gamleby och ha lite workshop/kurs lördag+söndag
tillsammans med Liselott i Gamleby.
Vet du någon i Östergötland/Småland som ev. är intresserad tipsa honom/henne.
Mer info om kursen finns i Slagrutenytt nr 15 som du kan läsa på
http://slagrutenytt.vingar.se

 
Ha det bäst och sköt om dig!
 
Detta var flummigt,
men nu är jag bortrest resten av månaden....

 
Varma gröna granna försommarhälsningar!
 
Per-Uno

cid:234473301@24012009-0687

VÅRA KOMMANDE FÖRDRAG

 

LYSSNA PÅ ENERGILJUD OCH HITTA DIN PERSONLIGA ENERGIPUNKT

 -  SOLVEIG LØVHAUG

FÖREDRAG  Måndag 25 maj kl. 1845  

Solveig har ofta synts i norska vecko- och dagstidningar och i radio och TV, senast i ”Norges herligste” där hon visade naturväsen, jordstrålning och energiljud. Solveig talar norska. www.sisofa.com

Solveig har utvecklat en förmåga att känna in olika sakers frekvenser och översätta det till ljud. Hon kommer att ta olika föremåls ljud (”sjunga” ljudet) och berätta lite om det
, en fantastisk upplevelse att lyssna till !  Solveig vill också lära ut hur man gör till de som kommer.
Ta gärna med dig något som du önskar att Solveig skall ta ljudet på.

Solveig berättar också om den Personliga energipunkt som finns i varje Hartmann-ruta och som är en personlig healingpunkt.
Alla får stå och känna på sin Personliga punkt och själv registrera vad som sker.
Solveig lär ut hur man hittar den så att man, oavsett var man befinner sig, kan få healing från jorden.

Under Juni så har vi enbart utflykter p g a att man renoverar lokalen på Kammakargatan. Men det är inte fy skam så här i vårgrönskan!

Vi börjar med ett problem som bara blir större och större….
Vi hör så många klaga på strålningen och att de nu börjat inse att deras ohälsa delvis kan beror på detta och hur mycket bättre det blir när strålningen störs av.


SKADLIGA STRÅLANDE MASTER

- WALTER HEBBEL OCH OLE KVAMSDAL

UTFLYKT  till Tullinge.  Måndag 1 juni kl. 1800  

Walle och Ole berättar om telemaster, mobilmaster och kraftiga negativa linjer från dem.  Linjerna kan vara sjukdomsframkallande om man får in dem i huset och de är ofta obehagliga att vistas i, vilket kan ge bl a sömnproblem. Vi går runt och mäter linjer med pekare, diskuterar och får information om hur man kan störa av dem, dvs neutralisera det obehagliga. Vi går sedan inomhus, fikar (ta med själv) och diskuterar. 

Föranmälan till 08-510 110 25 eller jc@vingar.se.
Pris 100:-

 


UTFLYKT MED ÖVERNATTNING

Söndag - måndag 7-8 juni. Vi träffas söndag kl. 17. 

Söndagskvällen är en speciell kväll. Det är fullmåne strax efter kl 20.
Så kvällen har förutsättningar att bli magisk!

Vi åker till Rösaring. Där gör vi en ceremoni, en trumresa i eldens sken och umgås.

Den som vill tar med sig tält och sover över till måndagen (naturcamping).

Vi hinner också studera labyrinten och en del andra energier som det finns gott om på detta forntida ceremoniområde.  Ta själv med allt du behöver i mat- och sovväg.

Föranmälan till 08-510 110 25 eller jc@vingar.se.
Pris 100:-

 


VÅR ANDLIGA NATUR   -  CARINA HULTQVIST

UTFLYKT på Djurgården.  Torsdag 11 juni kl. 1845

Vi gör en utflykt tillsammans i den ljusa försommarkvällen. Under vår vandring stannar vi på utvalda platser där vi samtalar om och med naturen. Vi prövar på att tala med träd, med djur, med devor och kanske troll. Vi lär oss att kommunicera med stenar och med de fyra elementen. Finns här något vi kan äta eller något som har medicinska egenskaper? Behöver något omkring oss healing eller annan hjälp?
Vi samtalar också om människans påverkan på landskapet. Vi avslutar med en kort solnedgångsritual innan var och en går hem till sitt.
Tag med fika.

Föranmälan till 08-510 110 25 eller jc@vingar.se.
Pris 100:-

Läs mer om Carinas aktiviteter:  http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se

 

 

OBS! Ingen föranmälan till föredrag,
men ibland kan det vara många som kommer och i värsta fall kan det bli fullt, så kom i tid till populära föredrag.
Inträde 100:-. Fika 15:- om du vill ha (kaffe/te, smörgås).

Fortsättningen på programmet (augusti – 31 oktober) kan du läsa om på vår hemsida: http://kul.adante.se/jc09vt.pdf 

 

cid:234473301@24012009-0687

VÅRA KOMMANDE KURSER

 

 

GRUNDKURS I KINESIOLOGI

KURS  Lördag - söndag 30-31 maj.

Genom muskeltestning lär du dig att testa fram exakt var det finns problem i kroppen och vilken behandling kroppen själv föredrar för att kunna läka. Det är effektivt!

I kursen ingår också olika behandlingstekniker för att rätta till problem hos både kroppen och känslorna. 

 

Efter denna kurs kan du gå vår nyinsatta kurs i Test av näring med kinesiologi 5/9. Läs mer om den i föregående Sl@grutenytt.

 

MEDITATIONSKVÄLL  med  CARINA HULTQVIST

Fredag 12 juni kl. 1845.
Föranmälan. Pris:90:-

Carina lär ut olika slags meditationstekniker.
Vi provar på och får också göra en guidad meditation.

 

Meditationskvällarna tar sen sommarlov men fortsätter sen under hösten.

 

 

NATURVÄSEN  -  EVA SVENSSON, PER-UNO FRANSSON

KURS  Lördag - söndag 13-14 juni

En kurs där Eva och Per-Uno berättar om sina erfarenheter av och samarbete med framför allt naturväsen i olika former, både jättestora och pyttesmå. Andra dagen går vi ut i naturen till en plats där ett områdesansvarigt naturväsen kontaktats i förväg. Där träffar vi många slags varelser och var och en får ett naturväsen att öva på, känna på deras aura och beskriva dem ( så gott som alla kan fast ett ingen tror i förväg att de kan!).
Många på kursen brukar kunna börja en enkel kommunikation.
Ifall du önskar det så kan Du nog få med dig en naturväsen-följeslagare hem, ett naturväsen som stannar kvar hos dig och som du kan umgås med, lära dig om naturväsen och naturen av, och själv få lära ut till hur människor tänker och fungerar. Det är ofta viktigt, utvecklande och roligt för båda parter!

 

 

DINA TIDIGARE LIV  -  CARINA HULTQVIST

KURS Lördag - söndag 13-14 juni 

Den här kursen är avsedd för de som vet att de levt tidigare liv, och vill veta mer samt för

de som inte har en aning, men vill veta.

Varje kursdeltagare kommer att få testa om de kan minnas några av sina tidigare liv, och får träning i hur de ska gå tillväga för att minnas ett eller flera liv som haft stor betydelse för dem.

Det är bra, men inte nödvändigt, om du tidigare gått i Regression.

Du får gärna får ta med inspelningsapparat och spela in dina regressioner.


Läs mer om Carinas aktiviteter:  http://carinahultqvist.jordstralningscentrum.se

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
PRISER PÅ KURSER
Helgkurser kostar normalt 2.150:- och dagskurser kostar 1.150:-, men det kan variera. Läs mer om kurserna och övriga villkor under  
respektive kurs på hemsidan  www.jordstralningscentrum.se
.

ANMÄLAN

Du kan anmäla dig till våra kurser genom att maila till jc@vingar.se, ringa 08-510 110 25 ( säkrast kl 08-10) eller sätta in anmälningsavgiften på plusgirot.   
Skriv namn och adress. Vi skickar bekräftelse.

Anmälningsavgift sätts in på pg 410 89 43-4  Läs mer på hemsidan om avbokningsregler m.m.

 

cid:002f01c9b61d$b2d59b60$4c2d205c@lsw2000sv


HJÄLP JORDEN: SKICKA HEALING
 

 

Vi  skickar healing till olika ställen på jorden två kvällar per vecka, onsdag och söndag. 
Tiden är alltid 19:30 - 19:45.
Om det inte passar dig så går det att skicka mellan kl 18 och 20. 

På onsdagar skickar vi främst till mer lokala mål i Norden. På söndagar till andra mål i hela världen.
Där kommer även internationella grupper att medverka och skicka healing och positiva tankar.   

Hoppas att du tycker att vår framtid och Moder Jord
är värd att få en kvart eller två i veckan 

Tillsammans gör vi underverk med miljön och klimatet! 

 Kartor finns på:
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl 
http://eniro.se 
http://hitta.se
 
Målområdet är:
nämnda orter och ungefär det kartan visar runt om.  
S = Sverige, N = Norge, DK = Danmark, FIN = Finland  
På kartan kan du kryss-klicka bort den obligatoriska vita "lappen",
du kan växla mellan kartbild som passar dig, vanlig kartbild, satellitfoto eller natur/grund-karta.
Du kan zooma dig ut och in. Skicka ungefär till det beskrivna målet och kartbilden. 
 
Hemsidan 
http://hjalpjorden.se är under uppdatering och ändring pga webhotellkonkurs.
men mål och lite teknik finns på
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm     

Här nedan finns mål:

 

 

cid:234473301@24012009-0687


TV-TIPS
 

 Här finns tips, som vi letat fram, om  intressanta program  
 för alla med Alternativa intressen.  

För att spara utrymme lägger vi tipsen på:
http://tv.jordstralningscentrum.se/tv-2009-16.htm

  

cid:234473301@24012009-0687

HUMOR

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga röda SAAB BioPower.
Han tryckte på gasen.
När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig.
Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan väl aldrig köra ikapp honom.
 
Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 200 började han att tänka,
- Vad i helvete håller jag på med?' och så svängde han av och stannade vid vägrenen.
 
Polisen kom fram till bilen, skakandes på huvudet, med böteslappen i handen.
 
- Det har varit en låååång dag med många idioter som du ute på vägarna, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde.
Jag har ingen lust att avsluta dagen med en massa papperstrassel.
 
Jag lovar att släppa dig om du kan lämna en riktigt jävla bra förklaring till fortkörningen.
Och det skall vara en som jag inte har hört tidigare.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade;
 - Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en
polis och nu trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne!
 - Trevlig helg och kör försiktigt!, sade polisen och gick.

 

 

Vem var Jesus?

cid:_1_084F93B8084F8E68002490F4C12574CFcid:_1_084F95BC084F8E68002490F4C12574CF

Det finns tre bevis på att Jesus var mexikanare:
- Han hette Jesus  
- Han var tvåspråkig
- Han hade problem med myndigheterna  

Men det finns också belägg för att han var irländare:
- Han gifte sig aldrig
- Han berättade alltid historier
- Han älskade att vara ute i naturen
cid:_1_084F9974084F8E68002490F4C12574CF
Samtidig finns det tydliga indikationer på att Jesus var svart:
- Han kallade alla för 'broder'
- Han gillade gospelmusik
- Han fick ingen rättvis  rättegång
cid:_1_084F9D00084F8E68002490F4C12574CF
Tre starka argument talar för att Jesus var italienare:
- Han gestikulerade när han talade
- Han drack vin till alla måltider
- Han var  säker på att hans mor var jungfru, och modern var säker på att han var Gud.

Men annat tyder på att Jesus kan ha varit från Californien:
- Han klippte aldrig håret
- Han gick barfota
- Han grundlade en ny religion
cid:_1_084FA1B8084F8E68002490F4C12574CF
MEN,  de mest tydligaste indicierna talar faktiskt för att Jesus var en KVINNA  
:  
-
Han blev tvungen att utfodra många människor med kort varsel, även om det inte  fanns tillräckligt med mat.
- Han försökte att göra sig hörd bland en massa män som inte lyssnade.
- När han hade dött blev han tvungen att uppstå igen för det fanns fler uppgifter att göra.

SLUTSATS:  

Ni alla hårt arbetande kvinnor som aldrig vilar, förstå att ni är mycket mer gudomliga än ni  tror...........

 

cid:002f01c9b61d$b2d59b60$4c2d205c@lsw2000sv

 

TÄNKVÄRT

Många har svårt att få pengarna att räcka till. 
 
Här kommer lite klokord från kända filosofer som man kan fundera över, även om de inte hjälper för akuta pengaproblem, 
men däremot mot ens inställning till dem.
 
Den förnöjsamma människan, om också fattig, är lycklig. 
Den oförnöjsamma människan, om också rik, är sorgsen. 
/Kinesiskt talesätt 

 
Om du också har tiotusen åkerfält, kan du bara äta ett mått ris om dagen. 
Om ditt hus tusen rum, så kan du bara använda ett tvåmeters utrymme under natten 
/ Kinesiskt talesätt 

Den som hopar många skatter, har mycket att förlora 
/Laotse 

 
Att ha tillräckligt, är lycka. 
Att ha mer än tillräckligt, är olyckligt.
Det gäller om allting, men särskilt om pengar. 
/Laotse 

Vem är fattig? 
- Den som ställer för stora krav. 
Vem är rik? 
- Den vars hjärta är tillfreds. 
/Indiskt talesätt   

 
Glöm inte, att man bara behöver litet för att leva ett lyckligt liv. 
/Marcus Aurelius  

 
Inte den som äger litet, utan den som vill ha mycket, är fattig.
/Seneca 

 
Pengar har aldrig gjort någon rik 
/Seneca  

Tingen oroar inte människan, utan hennes tankar om tingen. 
Man är inte rik genom det som man äger, 
utan fast mer genom det, som man med bibehållen värdighet kan undvara. 
/Epikuros 

 
Hur skall man bli rik? 
- Bliv fattig på begär. 
/Aristoteles 

 
Det enda den döde tar med sig i graven mellan sina knäppta händer, 
är det som han givit bort. 
/Rosseau 

Kärleken ensam förstår hemligheten att ge gåvor till andra, och själv bli rik därigenom. 
/Clemens Brentano 

Det är med pengar som med gödsel, de är inte till någon glädje om de inte blir spridda. 
/F. Bacon

 

Apropå Nya Jorden.
Är det så här du har det idag?


Då är det dags att tänka till!
Hur vill du ha det?

 Mandag

cid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003601c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gosta

 Tisdag

cid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003601c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gosta

 Onsdag

 

 Torsdag

 

 Fredag

...16.30

 Lørdag

20.00 03.00 06.00

 Søndag

cid:003c01c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003601c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003c01c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003601c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gosta

 Mandag

cid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003501c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gostacid:003601c8ae8f$ed5b0220$0b36e75a@gosta

 

 

cid:002f01c9b61d$b2d59b60$4c2d205c@lsw2000sv

Ha en skönare fortsättning!  
önskar 

Eva Svensson och Per-Uno Fransson  
Jordstrålningscentrum

e-mail:  jc@adante.se
 
tel: 08-510 110 25    
 
www.jordstralningscentrum.se
Tipsa gärna fler personer om Sl@grutenytt,
så de också får en chans att hitta och börja utforska de osynliga världarna!
Varför inte vidarebefordra detta till lämpliga vänner och bekanta ?


 

Jag vill till
Jordstrålningscentrums hemsida
Adante (hälso-sajten)
ett annat nummer av Slagrutenytt

nästa Slagrutenytts
indexsida
föregående