Sl@grutenytt  nr 19   2004-08-30

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Lär dig att söka, hitta, känna, se, uppfatta, påverka och kommunicera med det osynliga!

www.jordstralningscentrum.nu
Hejsan Slagrutevänner!
 

Höstprogrammet läggs ut den 31 augusti i klartext på hemsidan.
 
Om du inte kunde läsa höstprogrammet på hemsidan (för att det ligger i pdf-format) så vill vi berätta ett det läggs ut i klartext under morgondagen och bör därför vara helt klart senast onsdag, vilket är några dagar senare än vi hade trott p g a lite strul med datorer.


Kursveckan i Spanien till mycket bra pris JUST NU pga nästan halva priset på flygresan ett par dagar.

Vi skickar snabbt ut detta meddelande riktat till er som tänkt följa med på vår kursvecka i  Spanien i höst. Just nu har flygbolaget nästan  50 % rabatt på flygresan (som betalas själv)! Bokningsmöjligheten för flygresan gäller bara ett par dagar. Själva flygresan kostar just nu ca 1700 :- och annars har de just höjt till ca 3400 :-, så du sparar 1700:-!
Ring till Lotus (som står för det praktiska arrangemanget av kursveckan),  tel  08-615 26 20, om du vill anmäla dig och  få hjälp att boka resan omgående.  Du kan alternativt ringa till Jordstrålningscentrum 08-510 110 25 (säkrast 08-10). Lämna ditt telefonnummer om ingen svarar, så ringer vi tillbaka.
 
Läs mer om Spanienkursen på hemsidan. Klicka på "Resa till det osynliga" i vänstermarginalen. Där finns en hel del information om kursen. Priset på kursen är 200:- högre än förra årets pris (som står där nu), p g a högre hotellpris. Lärare under veckan är jag ( Eva Svensson) och Per-Uno Fransson.
Förra årets deltagare på resan gav den översvallande rescentioner! Vi hade verkligen alla en mycket trevlig och oerhört intressant vecka! Läs mer om det i höstens program (just nu i pdf-filen på hemsidans första-sida). Vi förväntar oss att även i år träffa många osynliga  (och synliga) varelser av olika slag. De fina utflykterna är naturligtvis kvar i år och för övrigt så anpassas kursen löpande till det som händer under veckan (även om vi har ett preliminärt program i botten hela tiden) samt även till deltagarnas intressen och förmågor. Vi välkomnar alla slags deltagare: från totala nybörjare till mer avancerade! Deltagarantalet är naturligtvis begränsat, så att vi kan skapa en fin gemenskap i år igen. 
 

Många hälsningar
från

Eva Svensson

Jordstrålningscentrum