Sl@grutenytt
nr 14 2003-10-28

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
 Lär dig att söka, hitta, känna, se, påverka och kommunicera med nya dimensioner:
SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
 Alla gamla versioner av SL@GRUTENYTT finns på vår hemsida:
www.jordstralningscentrum.nu 

 

Hejsan Slagrutevänner!

 

Innehåll 5 saker denna gång:


I TV pågår för fullt 2 succé-serier om den osynliga världen:

Kanal5 söndagar kl 21-22 "Förnimmelse av mord".
TV4+ måndagar "Andarnas makt", sänds även i repris senare.

 


De närmaste kurserna.
 

 

 

lör-sön 1-2 nov  Kurs

Blomessenser, numerologi och kabbala
Benno Svensson

 
Hör av dig genast om du vill vara med!


Benno arbetar mycket medvetet med energier sen många år. Han använder sig bl a av gamla energiverktyg från Atlantis, t ex dorje, vajra och faraostav, där bl a färg, form och ädelstenar är viktiga.

Benno Svensson introducerade dr Bachs blomsterdroppar i Sverige på 1970-talet.
Under åren har Benno blivit expert på deras användande i många sammanhang. Benno har arbetat fram en speciell metod, där han arbetar med blomessenser med numerologins hjälp.

Vi börjar kursen med att göra en numerologisk bedömning för var och en, dels av den yttre personligheten och dels för att hitta rätt blomessens för varje enskilt numerologiskt värde, som t. ex. för att stödja den andliga utvecklingen. Genom att räkna fram livsläxans nummer, enligt numerologin, så får vi ett 3-siffrigt tal, som vi kan översätta till en specifik blomessens. Om vi tar de dropparna under en period får vi hjälp att lättare komma igenom en tid av motgångar, vilket vi alla upplever emellanåt.

Vi ser också på Bachdropparnas koppling till kabbalan.
Det finns en blomessens för bl. a. varje stig och varje seferot.

Det finns 38 aminosyror, som är nödvändiga för den balanserade hormonbildningen i kroppen. Dessa aminosyror återspeglas i de 38 olika bachessenserna. Utifrån ett energikoncept utgör essenserna de nödvändiga frekvenser, som krävs för harmonisk hormonbildning i kroppen.

Vi lär oss behandling med blomessenser vid akuta fall.

Blomessenserna kan också användas i lotionform t. ex. för att smörja på ett problemställe på kroppen. Kroppen indelas därvid i 38 zoner (det finns fler), och varje zon motsvaras av en blomessens, vilket gör att man kan hitta rätt essens just för det problemet.

 

lö-sö 22-23 nov  Kurs

Hypnos, regression och atlantisk meditation.
Carina Hultqvist


Under två dagar får du lära dig hypnos och regression för att kunna gå tillbaka till tidigare liv. Under hypnosen är du helt medveten på två plan samtidigt – du vet vad som sker och sägs i rummet samtidigt som en annan del av dig befinner sig på en annan medvetandenivå. Därigenom har du full kontroll över allt som händer; ingen kan manipulera dig och du kan om du vill när som helst avbryta hypnosen själv.

Under hypnosen befinner du dig i medeldjup trans på alfa eller theta-nivå.

I kursen går vi tillbaka i tiden och tittar på speciella händelser i dina tidigare liv – dina födelser, dina kärlekar, dina yrken, mm.

Den atlantiska meditationen är en urgammal metod för ökad självkännedom. Du lär dig bland annat vem du är och vem du har varit, dina styrkor och svagheter, vilka du har oavslutade relationer med och vad du har kvar att göra i detta liv eller följande.

Atlantisk meditation handlar också om dina relationer till naturen, till mineral, växter, djur och elementen.

Den här speciella meditationsmetoden är en genväg till självhypnos och fungerar lika bra som traditionell hypnos. Du lär dig alltså dels en metod som du kan använda när du är ensam och vill arbeta med dig själv, och dels en metod där du arbetar tillsammans med någon annan och använder vanlig hypnos.

Den som vill kan använda pekare och pendel under kursen för att ställa frågor och få svar.

Carina har arbetat med hypnos, regression och andra förändrade medvetandetillstånd sedan 1980. Hon är bl. a. Remote viewing master och har mycket stor erfarenhet av att arbeta med energier i olika dimensioner och på olika sätt. Hon undervisar bl. a. i esoterik, healing, kabbala, parapsykologi, fjärrsyn och tarot. Hon är också initierad magiker och diplomerad hälsokost-rådgivare.

Carina Hultqvist håller FÖREDRAG måndag 27 oktober.
Kom gärna och lyssna då!

 

Tis 25 nov  Kurs-start

NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

Du får en god inblick i vad jordstrålning är och
hur man använder slagruta, pekare och pendel.

INNEHÅLL TEORI: Slagrutekonstens utveckling genom tiden. Vad kan man använda slagruta och pendel till? T ex leta efter nergrävda kablar, förutsäga jordbävningar, leta efter försvunna saker, hitta bra plats att sova på, söka vatten, få svar på frågor, kontrollera och förbättra hälsan. Olika typer av slagrutor och pendlar. Hur fungerar de? Hur gör man? Frågeteknik. Olika slags energier (curry, hartmann, vatten, jordström, pelare, bergsspricka m. fl.). Vad händer i Sverige idag? Svenska jordstrålningsböcker.

Vad använde man jordstrålning till förr i tiden? (forntidsmänniskorna tycks varit proffs i jämförelse med oss idag) Vilka energier finns vid fornminnen och hur ser de ut?

Gamla kyrkor byggdes med tanke på jordstrålning. Leylinjer och andra skapade linjer (ibland miltals långa) mellan olika forntida platser. Kunde man kommunicera med dem?

Hur påverkar jordstrålningen vår hälsa? Aurans uppbyggnad och reaktion på jordstrålning.

Vilka sjukdomar är kopplade till jordstrålning? Kan man ta bort den farliga jordstrålningen?

Bra och dåliga platser att sitta och ligga på. Hur påverkas växter och djur? Positiva energier. Sexkantfönster med manlig-, kvinnlig- och allmän healingpunkt.

PRAKTIK: Övningar i att leta efter curry- och hartmann-linjer. Söka efter vatten, bergssprickor, jordström, leylinjer, pelare eller annat vi kan träffa på. Känna människors aura med handen och med slagruta, lära sig se auran (de allra flesta brukar klara det).
Hitta bästa platsen för mig att vara på. Pendelövning.

UTFLYKT: Heldagsutflykt till en gammal kyrka med de speciella energimönster som finns där, samt till andra spännande fornminnen beroende på vädret. Vi provar och övar på olika slags energier t. ex. på curry, hartmann, vatten, leylinjer, jordströmmar, sexkantfönster.

 

Ons 26 nov  Kurs-start

UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR.
Det är inte övernaturligt, du kan mer än du anar.
Här får du många knep under 4 kvällar.


Ibland hör vi talas om mirakler eller någon med s. k. övernaturliga förmågor. Om vi granskar det så ser vi att de flesta människor – även Du! – har en hel del av dessa förmågor. Tyvärr har vi inte fått lära oss att utnyttja dem och de ligger därför väl dolda. Genom att vi berört och berättat om en del av dessa förmågor på våra kurser, har vi fått flera önskemål om att göra en separat kurs, för att gå igenom, berätta om och ibland ge möjlighet att prova dessa spännande saker.

På den här kursen får du följa med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. Vi går igenom och förklarar olika, ofta kallade "övernaturliga" förmågor och provar på en del av dem. Du får lära dig olika tekniker så att du kan öva på de förmågor du önskar förbättra. Kursen ger tips så att du hemma sedan kan fortsätta öva. Vissa saker kommer du att ha lättare för än andra. Det är individuellt. Vi är alla olika. Du får hemläxor i form av övningsuppgifter på denna kurs, frivilligt, men bra för den som vill träna upp sina förmågor och inte bara få teoretisk bakgrund.

På kursen går vi bl. a. igenom:

Energier, auraseende, se på avstånd, kanalisering, tidigare liv – hitta och uppleva, känna på föremål – berätta vad som hänt, vad är det vi ser – hur ser det ut runt oss egentligen, känna med auran på flera meters avstånd, meditation på alfanivå, spöken o spökrädsla – vad är det, healing, stämma blod – för att få blodflöde att stoppa, tala med djur och andra intelligenser - synliga och osynliga ( t ex spöken, ledsagare, naturväsen, änglar, utomjordingar) - här och på annan plats, se tidigare trauman hos en annan person, intuition. Vi kommer också att beröra varsel, tankeläsning, spontan förflyttning i tid och rum, spontan tankekommunikation mellan två varelser, mm.

Vad är människan för något egentligen? Ja vi är betydligt mer mångfacetterade än vad de lärde oss i skolan. Vi är alla utrustade med s.k. "övernaturliga" förmågor, men ytterst få använder sig av dem. En del utnyttjas omedvetet.

Som en följd av denna kurs har många upptäckt att de har fler "övernaturliga" förmågor än de tidigare anat. Vid övningarna blir deltagarna ofta positivt överraskade av sina förmågor.

 

lö-sö 29-30 nov Kurs

Grundkurs i Kropps- och Miljö-BALANSERING.
Plus & Minus enl. Bertil Petterssons metod.

Bakgrund:
Metoden, som har tagits fram av Bertil Pettersson, har använts sedan 1948 och hjälpt mer än 50 000 människor till bättre hälsa.
Syftet med att du lär dig balansering är att du återställer hjärnans förmåga, att ge signaler till kroppens olika delar på ett optimalt sätt och därigenom startas en självläkningsprocess.

Kursinnehåll, lördag:

Detta handlar om subtila energier, som störs av magnetfält och microvågor i vår miljö.

Detta leder till en obalans i systemet, som vid tillräcklig exponering ger permanenta störningar och ohälsa med vitt skilda symtom men med gemensam orsak.

I kursen får du lära dig grunderna. Mätning med pekare och pendel av polariteter och frekvenser, samt utprovning av homeopatiska grundämnen för korrigering av energisystemet.
Samtliga deltagare kommer att vara balanserade (dvs plus-minus-balans) vid kursens slut.

Kursinnehåll, söndag:
I allt raskare takt ger oss tekniken varje dag mer exponering av strålningsfält, t ex elektriska. Därför behöver vi skydda oss och åtgärda de källor som ger upphov till obalans.
Denna dag ägnas åt att lära dig grunderna i att balansera miljöer inomhus, med både teori och praktisk balansering.

 

lö-sö 29-30 nov Kurs

Nybörjarkurs i KLASSISK FENG SHUI
Marion Almgren

Feng Shui är en mångtusenårig kinesisk byggnads och inrednings filosofi där principen är att leva i harmoni med omgivningen så att energin arbetar för oss istället för emot oss. Feng Shui används på många områden, från att planera städer till att möblera rum.

Feng Shui kan påverka olika aspekter i ditt liv som hälsa, ekonomi, relationer, karriär mm. Genom att flytta en säng, ett skrivbord, aktivera en särskild plats, tillföra vissa hjälpmedel som speglar, ljus, ljud, färger mm kan man skapa bättre flöde och balans i energierna. Mycket är sunt förnuft.

Målsättningen är att med Feng Shuis principer hjälpa dig att få bättre harmoni och balans i din omgivning och därmed också i ditt liv - att alla skall bo och arbeta i harmoniska, hälsosamma, giftfria miljöer där vi också tar hänsyn till jord- och elstrålning.

Feng Shui kan hjälpa dig med att:

l skapa möjligheter för ett hälsosammare och mer harmoniskt boende och arbetsklimat

l minska stress

l skapa möjligheter för att du skall bli mer kreativ och effektiv

l skapa möjligheter för bättre relationer

l skapa möjligheter för bättre ekonomi och öka ditt välstånd

Vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt så att du kan gå hem och pröva vad som händer – du kommer att få med dig tips och råd om hur du kan förbättra din miljö både inne och ute och på arbetsplatsen.

Kursen hålls av Marion Sandler Almgren, som är en av Sveriges mest kända Feng Shui-experter. Hon arbetar med Feng Shui professionellt som konsult åt både privatpersoner och företag, och håller föredrag och kurser. Marion har studerat Feng Shui i över 10 år hos mästare i Asien och USA och är för närvarande elev hos Master Chan Kun Wah, som anses vara en av de tio främsta Feng Shui mästarna i världen.

 

Lör-sön 6-7 dec  Kurs

AURAN OCH CHAKRORNA

-mät, känn, se, rena  och balansera dem
Våra Aura och Chakra-kurser är unika i Sverige, troligen landets mest kompletta och omfattande specialkurser inom aura och chakra.

Auran är en del av oss och fungerar också som ett skydd runt oss. Där finns också alla negativa minnen samlade. Dessa tynger oss och kan rensas bort. Chakrorna är våra energicentra och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa i allra högsta grad. Du får lära dig vad auran och chakrorna är och hur vi kan förbättra vår fysiska och psykiska hälsa och påskynda vår utveckling genom att arbeta medvetet med dem.

Utdrag ur kursen:
l Vad är aura och chakror: energi, utseende, färg, betydelse för oss m.m.
l Hur ska en balanserad aura och chakror se ut. Hur påverkas vi av blockeringar.
l Testa chakran med pendelspröt och tolka resultatet genom att ge en kort personlighetsbeskrivning av personen. Du kan se om personen är kärleksfull, egoistisk, tystlåten m.m. Det brukar stämma förvånansvärt väl!
l De flesta brukar börja lära sig se auran på kursen.
l Metoder och övningar för att fortsätta förbättra auraseendet.
l Känn auran och chakror med händerna.
l Rena auran och chakrorna med tanken och händerna, flera olika starka metoder lärs ut.
l Upptäck och ta bort obalanser och energiblockeringar i auran, t. ex. traumaringar som bildats vid obehagliga upplevelse.
l Lär dig diverse metoder att arbeta med dig själv och förbättra din hälsa fysiskt och psykiskt.
l Ta tillbaka den energi du lämnat ifrån dig.
l Skydd mot "energivampyrer".

l Snabbt skydd mot kritik och obehagliga människor.
l Fysiska och känslomässiga problem för varje chakra.

l Livsläxa för varje chakra.
l Kristaller för de olika chakrorna.
l Chakratrådar - förbindelse med andra människor.

En kurs där du lär dig många olika tekniker, som kompletterar varandra.
Fördel, men ej nödvändigt, att du tidigare har gått med slagruta.

Vi har även en Steg 2-kurs, en fördjupningskurs.

 

lö-sö 13-14 dec  Kurs

LÄR DIG FJÄRRSYN,
ERV-metoden, som CIA använt i många år.

Lärare: Carina Hultqvist.

Med ERV (Extended Remote Viewing) = utsträckt fjärrsyn kan man nå hela kosmos utan att lämna sin säng! Man ligger eller sitter (de flesta föredrar sovsäck, ögonbindel och öronproppar) och förflyttar sig med hjälp av givna instruktioner till målet enbart med hjälp av PSI-spåret, dvs koordinaterna, som läraren läser upp. Här tillbringar man ca en timme med att på egen hand utforska målet i alla dess detaljer. Man kan förflytta sig i målområdet, precis som om man var där fysiskt, man kan se, höra, känna och passera genom väggar etc.

Den här metoden passar intuitiva personer, som i stunden kan acceptera det de ser utan att censurera, för att först efteråt analysera.

KURSINNEHÅLL:
Utsträckt fjärrsyn. Tekniker för att komma till målområdet, för att kunna se bättre och att kunna beskriva målet. Förberedelser. Skydd. Att producera fjärrsynsmål. Att förflytta sig i målområdet. Deltagarna får träna på mål i nutid, förfluten tid, samt mål utanför vår egen planet. Information om andra typer av fjärrsyn, som t.ex CRV, ARV och medicinsk fjärrsyn, MRV. Praktiska övningar. Kurskompendium ingår.


TRÄNINGSKVÄLLAR:
gäller endast för dem som gått motsvarande ERV-kurs här eller någon annan stans.
Kostnad 375:- för 3 ggr eller 150:- per gång.
Tisdag 16 sept, tisdag 28 oktober och torsdag 27 november.
Kontakta Eva Svensson 08-510 110 25 för anmälan.

 

 

 

Vill du vara med på någon kurs?
Hör av dig till Jordstrålningscentrum.

Tel. 08 - 510 110 25.

 

 

Möjlighet till bokning av
privata konsultationer med Carina,
t ex Healing, Tarot, Andliga utvecklingssamtal.
I samband mer kurs kostar det 420:-/tim.
Tillfälle för Stockholmare!

Ring eller maila och boka tid:
Tel: 0433-64141
 Email: info@logosacademy.com
www.logosacademy.com

De närmaste föredragen och andra aktiviteter i tidsföljd. 
Föredrag kräver ej förhandsbokning, det är bara att komma, gärna i god tid.

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Onsdag 29 oktober kl. 18 45
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare och pendel. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Vad är jordstrålning? Hur fungerar slagruta? Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykors? Vad kan man göra mer än att leta vatten med slagruta? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova att gå med slagruta eller pekare för att söka currylinjer. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner. 

KURS Lördag-söndag 1-2 november.
BLOMESSENSER, NUMEROLOGI OCH KABBALAN
med BENNO SVENSSON,
som införde Bachdroppar till Sverige på 1970-talet. Han har arbetat fram egna effektiva modeller hur man arbetar med dem i hälsosyfte. Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.
 

FÖREDRAG Måndag 3 november kl. 18 45
MIKAEL KVIST OM KRISTALLNÄTET, AURASEENDE OCH NATURVÄSEN. 
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Mikael besöker oss igen och talar den här gången om kristallnätet, (sexkantfönster, öppningar till andra dimensioner, som kan mätas med slagruta), om de stora förändringar som skett och nya typer av dimensionsportar.
Mikael har mycket kontakt med naturväsen och berättar om hur de nu blivit betydligt mer självmedvetna. De bygger idag upp samhällen och förändringarna går i snabb takt. Det är resultatet av möten mellan dimensioner som pågått sedan 1996. Mikael ger en överblick över de kosmiska skeendena.
Mikael berättar också om nya rön i sin forskning om hur auraseendet går till.

Läs mer om Mikael Kvist på www.spektra-art.se

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Onsdag 5 november kl. 18 45
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Information om
kinesiologi = muskeltest. Kinesiologi är en mycket bra komplett behandlingsmetod för både kropp och själ. Kinesiologi används också som kontrollhjälpmedel för att se att man mätt rätt med slagruta, vilket kommer att visas. Här får du en inblick i vad kinesiologi är. Se en demonstration som får dig att häpna! Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

MÄSSA Lördag - söndag 8 - 9 november kl. 10 00 – 18 00.
INRE HARMONI – MÄSSA.
Sveriges största alternativmässa: Kropp & Själ, i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4. T-banestation Liljeholmen. Många utställare från hela landet och även Jordstrålningscentrum är där. Mer info på vår hemsida, med länk till mässan. www.harmoniexpo.com

ÖVNINGSKVÄLL MED SLAGRUTA Måndag 10 november kl. 18 45
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Kom för att öva att gå med slagruta och dessutom hinna umgås en stund med likasinnade. Under kvällen så mäter vi bl a upp vilka slags energier vi kan hitta i den nya lokalen.

En härlig KURS-VECKA 11-18 november.
"
RESA TILL DET OSYNLIGA" till Nerja på Spaniens solkust
Mitt i det värsta höstrusket åker vi på en händelserik vecka till Spaniens Costa del Sol för att synliggöra det osynliga med olika metoder: Mät, känn, se, kommunicera, muskeltesta, påverka. Härliga utflykter, bl. a. till fantastisk grotta och märkliga berg. Vi tar godbitar ur våra andra kurser och lägger in här. Kursen handlar om aura, chakra, hälsa, ledsagare, naturväsen, jordstrålning, personlig utveckling m.m. Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.


KURS Lördag-söndag 22-23 november.
HYPNOS, REGRESSION OCH ATLANTISK MEDITATION med CARINA HULTQVIST.
Vi lär oss med Carinas hjälp att återuppleva händelser i detta och tidigare liv. Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

FÖREDRAG Måndag 24 november kl. 18 45
BRITTA OCH STEN DEURELL
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Brita och Sten Deurell har bl a genom Nätverket för gränsöverskridande vetenskap, där Britta var den sammanhållande länken i många år, fått en stor kunskap om bl a jordstrålning. De berättar och visar diabilder om sina upptäckter, erfarenheter och funderingar kring fornlämningar i Frankrike, Tyskland, Danmark och Sverige. De berättar även om olika experiment på hur subtila energier påverkar människa och miljö.

KURS Tisdag 25 november. Kursstart.
NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL.

Med vår innehållsrika nybörjarkurs får du ordentliga och roliga grundkunskaper för att själv fortsätta att utforska den osynliga världen.
Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

KURS Onsdag 26 november. Kursstart.
UPPTÄCK DINA DOLDA OUTNYTTJADE FÖRMÅGOR.
Följ med på en upptäcktsresa och utforska dina okända förmågor. De kan dessutom övas upp! Få personliga insikter om livet och hälsan!
Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

BUTIKS-DEMONSTRATION torsdagen 27 november kl 12-15

på Naturica Apoteket, Birger Jarlsgatan 81. Eva Svensson, från Jordstrålningscentrum, mäter auran och chakrorna med hjälp av pekare och pendelspröt och kan därvid bl. a. göra en kort personlighetsbeskrivning p g a chakrornas utseende. Hon testar den här dagen även om du behöver avstörning för mobilen och glasögonen. Vill du testa? Det är gratis. Välkommen!
Vägbeskrivning till Naturica Apoteket finns på näst sista sidan i programmet.

KURS Lördag-söndag 29-30 november.
GRUNDKURS I KROPPS- OCH MILJÖBALANSERING med Morgan Strålman
enligt Bertil Petterssons metod. Balansera hjärnhalvorna. Gör dig själv och din miljö "2-polig". Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.
 

KURS Lördag-söndag 29-30 november.
NYBÖRJARKURS I KLASSISK FENG SHUI
med Marion Almgren.
Genom Feng Shui skapar man balans i sin egen tillvaro på många områden: hälsa, miljö, ekonomi, relationer mm.
Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

FÖREDRAG Måndag 1 december kl. 18 45 
FORSKNING OCH FUNDERINGAR OM SLAGRUTAN OCH JORDSTRÅLNING

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Med Nils-Axel Mörner. Vi kallar den "slagruta" eller "pekare" eller något annat. Då menar vi olika sätt att erhålla en markering av något vi inte kan se med blotta ögat. Slagrutan är älskad och vördad av många, föraktad av andra. Över hela jorden har den använts för att söka vatten under marken. Vi talar om rutnät (t ex curry- och hartmann-linjer), linjer och punkter och mycket mer. Långt före vår
tid sökte man undvika dessa linjer eller manipulera dem. Men vad är det egentligen vi registrerar. Nils-Axel talar om vad det föreligger av forskning,
uppfattningar, missuppfattningar och rent nonsens.
Nils-Axel berättar också om sitt besök i Australien då han bl a mätte aboriginernas "songlines" med slagruta.

KURS Lördag-söndag 6-7 december.
AURAN & CHAKRORNA, STEG 1.
En i Sverige unik kurs, där du får lära dig mycket om auran och chakrorna och även får en hel del praktik i detta spännande ämne.
Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.

GRATIS INFORMATIONSKVÄLL Måndag 8 december kl. 18 45
Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Information för nybörjare om jordstrålning, slagruta, pekare och pendel. Kom och lyssna när vi går igenom grunderna! Vad är jordstrålning? Hur fungerar slagruta? Kan man bli sjuk av jordstrålning? Kan man ta bort currykors? Vad kan man göra mer än att leta vatten med slagruta? Massor, se bara program- och kurstexterna! Du får även prova att gå med slagruta eller pekare för att söka currylinjer. Tipsa och ta gärna med intresserade vänner. 

KURS Lördag-söndag 13-14 december.
FJÄRRSYNSKURS ERV med Carina Hultqvist.
Tänk att kunna vara på en plats och ändå se vad som händer på en annan plats!
Oavsett tid och avstånd! Fjärrsynskursen lär ut grunderna!
Mer kursinformation på hemsidan och i programmet.
 

FÖREDRAG Måndag 15 december kl 18 45 
PENDLING OCH HÄLSA

Lokal: Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54
Birgitta Klemo har pendlat sedan barndomen, eftersom pappan var slagruteman, och hon har därför blivit en mycket erfaren pendlare. Hon använder pendeln hela dagarna i arbetet som naturterapeut. Birgitta pendlar på sina patienters hälsa. Genom att använda pendelmallar så kan hon snabbt hitta rätta svar. Hon letar först fram var huvudproblemen finns, t ex vilket organ som är påverkat, letar sen fram vad det är för slags fel, och pendlar sist fram hur man löser det, t ex kanske det behövs ett speciellt preparat. Birgitta demonstrerar och delar med sig av sina stora erfarenheter av pendling under kvällen och talar även mycket om hälsan och kommer med många bra tips.

Birgitta Klemo återkommer med PENDEL-kurs lördag- söndag 24-25 januari.

Läs mer på: www.jordstralningscentrum.nu

 


Just nu får du bli medlem för 95:- och få höstens båda medlemstidningar. De innehåller diverse artiklar om jordstrålning och slagruta. Som medlem får du också information om Slagruteförbundets trevliga kurser och möten, bl a ett 4-dagars möte i Kristi himmelfärdshelgen.

Sätt in 95:- på Svenska Slagruteförbundets postgironummer 47 28 95 -2 så kommer slagrutetidningarna.

Ange namn och adress. Telefon och upplysningar 08 - 758 55 90.   
www.slagruta.org  
 

RESA TILL DET OSYNLIGA

med Eva Svensson och Per-Uno Fransson från Jordstrålningscentrum 
sker i år i 11-18 november.

 

En hel vecka i Nerja, Costa del Sol i Andalusien, när Spanien är som skönast, ska vi använda för att närma oss den spännande osynliga världen som omger oss. Vi hade en mycket intressant vecka med ett härligt gäng förra våren. Ner kom att antal individer, som snabbt blev en sammansvetsad grupp med gemensamt intresse för det osynliga. Det är roligt att vara med likasinnade en hel vecka för att bo och äta tillsammans och för att studera, diskutera och synliggöra det osynliga med olika metoder, t ex: Mäta med slagruta. Känna med händerna. Se med auraseende (de flesta brukar kunna). Muskeltesta (för att kommunicera direkt med kroppen). Vi påverkar med olika metoder, t ex genom tanke, händer och föremål. Kursen innehåller många av de bästa bitarna ur några av våra övriga kurser: Auran & chakrorna, Jordstrålning , Naturväsen och Upptäck dina dolda outnyttjade förmågor.

Tre fina UTFLYKTER ingår där vi njuter av vägen och utflyktsmålen och möter naturväsen:
l En halvdagsutflykt till en fantastiskt vacker GROTTA utanför Nerja som anses vara Europas största grottsystem med världens största stalaktik, droppstensformation. Det stora naturväsen som har hand om grottområdet är ofta där. Men det finns många fler därinne, bl a luftväsen.
l En heldagsutflykt med egen hyrd buss till bl a ett mycket vackert och dramatiskt landskap: Bergsområdet EL TORCAL, (bilden) Spaniens mest spännande och UFO-rapport-tätaste bergsområde. Dit åker vi kustvägen till Malaga, sedan norrut till bergen, där man känner sig som en myra bland jättestora "Gotlands-raukar " på 1300 meters höjd. Vi brukar se örnar flyga över våra huvuden och där finns många sorters naturväsen.

l Under en av dagarna besöker vi en populär lokal marknad någon mil bort. Den mycket vackra och pittoreska lilla vita staden Nerja kallas för "Europas balkong" och någon mil bort finns Frigiliana, flera gånger vald till Spaniens vackraste by. Möjlighet finns att för rimligt tillägg vara kvar en vecka extra i mån av plats. Under långluncherna hinner du gå i Nerjas små butiker innan du äter i någon av de många trevliga restaurangerna som finns att välja på.
Läs mycket mer här på vår hemsida!

Där hittar du bilder från tidigare kurser.
Har du några funderingar?
Tveka inte att ringa och fråga oss!

08-510 110 25 (säkrast  kl. 08-10)

 

Läs mer på: www.jordstralningscentrum.nu

 


PLANETERNA bildar 9 nov en s.k. Davidsstjärna.
En astrologiskt stark konstellation.

Påverkas jordstrålningen?

 

 
Om du är vaken under fullmånen 9 november kl 02.14, så mät upp linjernas bredd (t ex curry och hartmann) ca två timmar runt fullmånen och följ förändringen i linjebredd var 5 -10 minut. Ca 1,5 tim runt fullmånen så ändras bredden. Går den in eller ut? Hur mycket? Påverkas de ovanligt mycket pga "Davidsstjärnan"? Påverkas även andra linjer? Testa själva.  Vi vill gärna ha rapporter från denna speciella fullmåne, då planeterna står i ett så specifikt förhållande till varandra. Händer något mer? Läs mer om gamla fullmånehändelser på vår hemsida under "planeter..."


Tiden i mailet nedan stämmer inte med vår hemsida, som har fullmåne svensk tid 03-11-09  02:14.
Har även kollat med en astronomi-hemsida vi har länk till och de har motsvarande vår tidsangivelse.

 
Här bifogas ett mail, som vi fick från Livets Hus angående fullmånen:
 

Hej alla Inkafans!
 
Den 9 november är det fullmåne igen.
Denna gång är det dock en alldeles speciell fullmåne enligt astrolog Mats Willemark.
Planeterna bildar 2 trianglar, en Davidsstjärna.
Denna konstellation uppstår mycket sällan och medför energimässiga förändringar även för oss jordebor.
 
Symboliskt står dessa treenigheter också för en sammanfogning av två dimensioner.
Natten till den 9 november kl. 00:30 är det exakt fullmåne enligt Mats uppgifter.

Energierna är som starkast inför en fullmåne. Därför vill jag kalla till en fullmåneljustjänst redan den 8 november.
I tjänandets syfte, men också för att du själv som person ska få ökade möjligheter att kalibrera dina egna energier, främja din egen utveckling och lättare kunna tona in i det nya som sker.
 
Vi kombinerar rening och balansering av de egna energierna med att agera som klara och rena kanaler för att bistå i spridandet av ljus, läkning, kärlek och kraft till allas vår Moder Jord och alla hennes barn samt bistå i det harmoniska förenandet av de ovan nämnda dimensionerna. Dessa arbeten tillhör Inkas och deras direkta ättlingar q'eros absoluta expertisområden och detta tjänande utgör ett av deras viktigaste och mest centrala uppdrag, så vi använder oss av Inkatraditionens kraftfulla och odogmatiska kunskap och verktyg för energiarbete, men inga förkunskaper krävs och alla är varmt välkomna. 
 
Lördag den 8 november kl. 19:30 träffas vi på Helhetsfocus
Anna Southerington kommer att vägleda dig genom kraftfulla energiövningar samt även leda efterföljande tjänande fullmåneljustjänst. Pris 40 kr, betalas kontant på plats.
Anmäl ditt deltagande till Anna Southerington senast den 6 november. livetshus@yahoo.se
 
Som grädde på moset vill jag berätta att Anna Southerington har workshop i Schamansk Healing just denna helg.
Vill du lära dig egna verktyg till helandeprocesser och kraftredskap kan  jag varmt rekommendera denna kurs.
Anna har gedigna, världsomfattande kunskaper i energibehandling, grundat på urgamla traditioner.
 
Tid; 8-9 november kl. 12.00-18.00 båda dagarna.
Plats; Helhetsfocus, David Bagares gata 24, T-bana Hötorget
Pris: 1400 kr
Sista anmälningsdag; 1 november.
Anmälan till: livetshus@yahoo.se
Mer info: www.livetshus.se
SLUT PÅ MAILET

 

 

 

Slagruteintresserade vännen Kajsa har hittat nedanstående:

På ett gatukök i Uppsala
 "Priserna gäller endast när gatuköket är öppet"
-------
Skylt vid lastkaj
 "Tomgångskörning förbjuden högst 1 minut"
-------
Skylt i mindre klädbutik
 "Idag rabatt på underkläder som avdrages i kassan"
-------
 Anslag på hotell i Moskva, beläget mittemot den ryska ortodoxa kyrkogården:  
"Ni är välkommen att besöka kyrkogården där kända ryska och sovjetiska
kompositörer, artister och författare är begravda dagligen utom tisdagar"
 -------
 Incheckningsdisk på Kastrups flygplats:
 "Vi tar hand om dina väskor här och skickar dem åt alla håll"
-------
 Stormarknad i HongKong:
 "För er bekvämlighet rekommenderar vi den effektiva självserveringen."
-------
Anslag vid Moskvas flygplats:
 "Om detta är ert första besök till CCCP är ni välkommen till det"
-------
 På lunchmenyn för en restaurang:
 "Stekt röd tunga"
 -------
På skylt i centrala Lund:
"Sjuk gymnastik"
-------
 Lapp i Medborgarhusets foajé i Stockholm:
"Morgondagen inställd pga bristande intresse"
-------
 Skylt på dörren till affär, Lagos:
 "Gå inte till en annan affär och bli lurad -- kom in här"
-------
Skylt i en annan affär, Lagos:
 "Öron piercas medan du väntar. Betala för TVÅ och få en annan piercad GRATIS"
-------
På ett plakat vid skidliften i Sunne:
"Para er tre och tre i liftkön. Se upp så inga klädesplagg fastnar i liften."
-------
 Skylt utanför frisörsalong i Peking:
"Klippning halva priset idag. Endast en per kund"
-------
Affisch i ett fönster till en mataffär i Göteborg:
 "Frigående ägg"
-------
Skylt i affär i Bolivia:
"Vi talar bruten engelska perfekt"
-------
 På en bilverkstad utanför Göteborg:
"Vi utför rost och plåtskador billigt"
-------
På ett hotell i London:
 "Alla brandsläckare måste vara testade senast fem dagar före eventuell eldsvåda"
-------
Frisör i Stockholm:
"Jag är sjukdom, kommer morgon"
-------
Skylt vid restaurang i Jakarta:
"Lunch serveras från 12:30 till mitten av oktober"
-------
På en brevlåda utanför Högfjällshotellet i Kittelfjäll:
 "Posten hämtas då och då, ibland något senare"
-------
 Skylt vid hiss belägen i hotell i Doha:
"Var vänlig använd inte hissen när den inte fungerar"
-------
 Skylt på dörren till en mindre affär i Gnesta:
"Ät fisk - bli frisk"
(Affären stängd pga sjukdom)
-------
 Anslag utanför café i Paris:
"Vi serverar eftermiddagste hela dygnet"
-------
Lapp i cafeterian på Högskolan i Halmstad:
 "Jämna pengar underlättar växlingen"
-------
 Skylt vid campingplatsen vid Black Forest:
"Det är strängeligen förbjudet på Black Forests campingplats
att personer av olika kön, till exempel man och kvinna,
bor tillsammans i samma tält, så tillvida de inte är gifta med varandra för det ändamålet"
-------
 Skylt vid loppmarknad i Göteborg:
"Vid köp av klockarmband - gratis påsättning"
-------
Annons i tidning i Kairo:
"Hem önskas för vänlig Labrador. Äter allt. Älskar barn"
-------
På en bensinmack i Uppsala:
"Ingen parkering förbjuden"

 

Gillar ni HUMOR så har det kommit jättemånga nya länktips mm.

Allt samlat på Per-Uno´s hemsida, där du klickar på vänsterspaltens "HUMOR".
Skicka gärna in slagrutehistorier, som vi kan använda i denna spalt.
I värsta/bästa fall får du väl fuska och göra om dom.  ;-)
Slagrutemänniskor är inte trångsynta,
de har ovanligt öppna humorfyllda blickar för det mesta i tillvaron.

http://home.bip.net/peruno
 

 


 

OBS!

Vi har hundratals mottagare av Sl@grutenytt , men många mail kommer tyvärr i retur.
Ibland med texten: "The receiver's mailbox is full.
When the mailbox has been emptied you will be able to resend this e-mail."

Vi har ju inte tid att följa upp sådant, så tänk på att ha plats i era mailboxar. Får ni inga mail kan det bero på att er box varit full eller att vi fått otydlig adress. Hör av er igen i så fall. Hotmail har t ex plats för 2 MB, DU måste rensa! Alla gamla Slagrutenytt finns på hemsidan. Om ni byter mailadress och/eller postadress och fortfarande vill ha post från oss, så meddela oss gärna ny adress. 


Meddela oss när det händer något som brukar intressera slagrutefolk, nya böcker, program i radio eller TV, ändrade linjer osv.
Det är ingen större risk att det kommer för många
Sl@grutenytt .

Vi och många med oss vill gärna få ett mail varje månad, gärna med någon berättelse/erfarenhet,
som har anknytning till något av alla de ämnen som vi kan mäta osv med hjälp av slagrutan.

 

 

Många slagrutehälsningar
från
 

Eva Svensson