Sl@grutenytt
nr 13 2003-08-21

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM 
 Lär dig att se nya dimensioner:
SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA!
 Alla gamla versioner av SL@GRUTENYTT finns på vår hemsida:
www.jordstralningscentrum.nu  


 
Hejsan Slagrutevänner!

 

Innehåll 4 saker denna gång:


NY föredragsdag = MÅNDAG
NY föredragslokal = Tempel Riddare Orden, Kammakarg. 54

Exempel på spännande  föredragshållare i höst:
 Tuss Bennergård  -  Talar bl a om hur man rensar energier i rum Är duktig på att tolka auror. Håller också kurs i höst om hur vi själva kan rena energierna i hemmet.
 Benno Svensson  -  välkänd terapeut med många strängar på sin lyra. Energispecialist. Håller också en kurs i höst där han blandar in energier, bachdroppar, alkemi, kabbalan och numerologi  till en helhet.
 Eva Olsson & Tony Eckardt  -  Författare bl a till boken "Närkontakt med UFO. En dokumentär berättelse! 6-punktssystem och icke-tidstunnlar - öppningar till andra världar och dimensioner?" . Kommer att berätta om sexkantfönster tillsammans med Bo Israelsson.
 
Nils-Axel Mörner - Fil. Dr., världskänd geolog, som arbetar på Stockholms univeristet, pratar om hur slagruteri och modern forskning kan gå ihop. Han har spännande slagruteerfarenheter från Australiens urinnevånares energielinjer, de s k songlines, som han mätt med slagruta..
 Carina Hultqvist -  Med oerhört djup, bredd och spännande kunskapsområden. Hon talar denna gång bl a om regressioner till tidigare liv. Vi demonstrerar hur man hittar liven lättare genom att söka efter kronchakraspiralen med slagruta. Carina håller också flera olika kurser i höst.
 Bertil Pettersson  -  uppfinnaren bakom Plus & Minus-vattenvirvlaren, som säger:
 "Människan ska vara "2-poligt" balanserad i "2-poligt" balanserad miljö!".
 Företagets VD Morgan Strålman håller en helgkurs om detta i höst.

 Bo Israelsson - pratar om sexkantfönster och spännande kopplingar till vår gudsdyrkan genom tiderna, vilket bl a visas i hur våra äldre kyrkor byggdes efter jordstrålningslinjer.
 Marion Almgren - En av Sveriges främsta Feng Shui-specialister .  Håller också kurs i höst.
 Mikael Kvist - som  skrivit många böcker, t ex de oerhört spännande "Tidkrigar-böckerna". Talar bl a om Kristallportar (=sexkantfönster), auran och naturväsen.
 Birgitta Klemo - välkänd alternativterapeut som framgångsrikt pendlar på sina patienter. 


 

 Kurser i höst:

 "Resa till det Osynliga", dvs en veckolång kurs i Spanien
 med Eva Svensson och Per-Uno Fransson, pågår 11 - 18 november.

Arne Groth kommer med en ny slagrutekurs.
 
Diverse nya kurser med föredragshållarna:
Tuss Bennergård
Marion Almgren
Birgitta Klemo
Benno Svensson 
Carina Hultqvist
Som vanligt (för innehåll, se vårens program):
Nybörjarkurs i slagruta & pendel
Steg 1+2 i "Plus & Minus-balansering"
Aura & Chakra steg 1, vår unika kurs som lockar deltagare från hela landet!
Upptäck dina dolda outnyttjade förmågor.

Kineseiologi.

Mental kinesiologi


Läs mer på:
programsidan
kurssidan

 


STOCKHOLM    6-7 september och 4-5 oktober (4 dagar)
LÄR DIG MÄTA FREKVENSER!

Välkommen till det nyttigaste slagrutemöte du kan tänka dig för din slagruteframtid. Mötet hålls nära Vaxholm (en av skärgårdens pärlor) vid Bogesunds slott och park med anor från 1600-talet.

Målet är att vi ska lära oss att mäta frekvenser enligt Arne Groths tabell. Tänk vad skönt att alltid veta vad för slags linje du stöter på! Det är ju så många linjer och energier vi inte har namn på eller inte känner igen. Genom att mäta frekvensen har vi inte behov av att namnge alla linjer, utan vi anger frekvensen och kan därigenom lära oss att entydigt skilja på många nya typer av linjer. Vi kan dessutom förklara och jämföra med andra vad vi hittat. Det är ett stort steg framåt att lära sig att mäta frekvenser! Vi lär oss också att mäta styrkan på linjerna. För att själv kunna kontrollera att vi gör rätt när vi mäter frekvenser, så testar vi med spolar som förstärker respektive försvagar linjen. Första kvällen tillverkar vi egna spolar. Vi testar också mot tongenerator. Vi berör även över- och undertoner. Kunskap blandas med mycket övningar ute och inne.

Kursen är redan så gott som fulltecknad. Skynda, om du vill vara med

Arrangörerna: Bo Israelsson, Eva Svensson & Per-Uno Fransson

Tel.08-510 110 25

 

DALSLAND   12-14 september
Mötet hålls på Kroppefjälls Fritidscenter, Dals Rostock, 8 km. väst om Mellerud.

Bland aktiviteterna:
Utflykt till centrala Mellerud och den s.k.. "Vattenkullen". En stor gravkulle som verkar vara en "doldis" bland Sveriges högar. Vi detekterar på alla sätt vi kan.

Föreläsning av Boris Aranowich om att: "Kvantmedicinen är 2000-talets fenomen". Hällristningarna i Högsbyn, Tisselskog.
Till Håverud, via Brudfjället och lunch på Håveruds Herrgård, alldeles vid Akvedukten. Tillbaka till Kroppefjäll via Upperud och Hantverkshuset och den som vill kan besöka Dalslands konstmuseum, där man har vernissage i dag på prins Eugens tavlor.

Per Hagström berättar för oss om Sanatoriet och Dr. Saeden som var Teosof.
Ing-Marie Hagström berättar om Zonterapi.
Lördagssupe´då Peter Lundberg har lovat att underhålla med lite ragtimespel.

Efter söndagens frukost föreläsning av Boris A. om "Tankens kraft" och "Endogen andning".  Bil till Jättegrytorna i Steneby. Maffiga energier där! Riktigt bra! Man får en jätteaura i den största!! Men här är terrängen svårare. Rätt brant. men det är trappor och stigar.
Här finns också en bäck som rinner mot norr och som man kan vaska guld i!

Välkomna!
Arrangör: Maud Strömbergson m.fl.

Tel. 0530-128 82

 

 

DALARNA   17-20 oktober
REPRIS PÅ FINT MÖTE MED REGINA & HELGE!
MEN NYTT INNEHÅLL!

Höstmötet i Dalarna hålls även i år i Garpenberg, på Herrgården och i f.d. Skogshögskolans förnämliga lokaler.

Information om slagruta och pekare, för nybörjare

Frigörande Dans

Karin Engström, ingenjör i elektronik- och elkraft, bosatt i Gävle och verksam som massör, chiropraktor och equiatriker (behandlar hästar) berättar hur hon själv använder sig av slagrutan i sitt arbete. Hon lär oss att hitta sjukdomslinjer runt människor och växter, med dess hjälp. Tid för att praktisera själv kommer att ges.

Vi utsätts för många olika energier i vardagen. Vissa tar kraft andra ger. Karin ger oss tips på hur vi kan skydda oss.

Någon gång efter lunchen kommer vi att åka till en hästgård som ligger i Brovall, 1,5 mil från Garpenberg.

Det är en mycket speciell plats. Både hästar och människor på gården har besvär av negativa energier. Spökerier, aggressiva jordlinjer och jordpelare som flyttar sig och dyker upp på nya ställen hela tiden. Avstörningar har gjorts på olika sätt, utan att varaktigt komma till rätta med problemen. Här tycks varken vitlök eller Fader Vår hjälpa?

Så vässa pekarna gott folk, öppna sinnena och damma av kunskaperna. Här finns en utmaning till alla duktiga slagrutegängare som vi har i vårt förbund och en test för de som är nya.

Vi tar med oss fikat dit och praktiserar våra förmågor.

Runar Tommila, arkeolog, tar med oss på spännande uppdrag i omgivningarna runt Garpenberg. Bl a behöver vi hjälp att hitta vatten.

Hjärtligt välkommen!

Arrangörerna Regina Siuvatti och Helge Hedblom

Tel. 0225-206 22, 0225-260 21

 

Läs mer om Svenska Slagruteförbundets höstmöten på www.slagruta.org


RESA TILL DET OSYNLIGA

med Eva Svensson och Per-Uno Fransson från Jordstrålningscentrum 
sker i år i 11-18 november.

 

En hel vecka i Nerja, Costa del Sol i Andalusien, när Spanien är som skönast, ska vi använda för att närma oss den spännande osynliga världen som omger oss. Vi hade en mycket intressant vecka med ett härligt gäng förra våren. Ner kom att antal individer, som snabbt blev en sammansvetsad grupp med gemensamt intresse för det osynliga. Det är roligt att vara med likasinnade en hel vecka för att bo och äta tillsammans och för att studera, diskutera och synliggöra det osynliga med olika metoder, t ex: Mäta med slagruta. Känna med händerna. Se med auraseende (de flesta brukar kunna). Muskeltesta (för att kommunicera direkt med kroppen). Vi påverkar med olika metoder, t ex genom tanke, händer och föremål. Kursen innehåller många av de bästa bitarna ur några av våra övriga kurser: Auran & chakrorna, Jordstrålning , Naturväsen och Upptäck dina dolda outnyttjade förmågor.

Tre fina UTFLYKTER ingår där vi njuter av vägen och utflyktsmålen och möter naturväsen:
l En halvdagsutflykt till en fantastiskt vacker GROTTA utanför Nerja som anses vara Europas största grottsystem med världens största stalaktik, droppstensformation. Det stora naturväsen som har hand om grottområdet är ofta där. Men det finns många fler därinne, bl a luftväsen.
l En heldagsutflykt med egen hyrd buss till bl a ett mycket vackert och dramatiskt landskap: Bergsområdet EL TORCAL, (bilden) Spaniens mest spännande och UFO-rapport-tätaste bergsområde. Dit åker vi kustvägen till Malaga, sedan norrut till bergen, där man känner sig som en myra bland jättestora "Gotlands-raukar " på 1300 meters höjd. Vi brukar se örnar flyga över våra huvuden och där finns många sorters naturväsen.

l Under en av dagarna besöker vi en populär lokal marknad någon mil bort. Den mycket vackra och pittoreska lilla vita staden Nerja kallas för "Europas balkong" och någon mil bort finns Frigiliana, flera gånger vald till Spaniens vackraste by. Möjlighet finns att för rimligt tillägg vara kvar en vecka extra i mån av plats. Under långluncherna hinner du gå i Nerjas små butiker innan du äter i någon av de många trevliga restaurangerna som finns att välja på.
Läs mycket mer här på vår hemsida!

Där hittar du bilder från tidigare kurser.
Har du några funderingar?
Tveka inte att ringa och fråga oss!

08-510 110 25 (säkrast  kl. 08-10)

 

Läs mer på vår Spanien-sida.


 

 

En ny munk kom till huvudklostret och förvånades över att munkarna satt och kopierade kopior av de heliga skrifterna. Han påpekade för abboten att detta kunde vara vanskligt, eftersom viktig kunskap kunde gå förlorad om någon munk skrev av fel.

 

OK, sade abboten, jag ska kontrollera urkunderna, och så gick han ner i källarvalven, där de heliga skrifterna i original förvarades.

När han inte kom upp igen gick munken ner för att se vad som hade hänt. Han fann abboten bankande sitt huvud mot stenväggen.

 

Vad har hänt? Vad är det?, frågade munken abboten.
Abboten bankade åter sitt huvud i väggen och stönade:

 

Det står celebrate inte celibate!!

 


Historien är E-postad till oss från vännen Barbro Bronsberg.
www.bronsberg.se
 En hemsida om stress och utbrändhet.

 

Vill du ha mer kul?
Man lever längre om man kramas och skrattar varje dag! 
Många humorlänkar och väldigt mycket mer
om bl a osynliga väsen man kan hitta med slagrutans hjälp finns på

http://home.bip.net/peruno


 

Obs!

Vi har hundratals mottagare av Sl@grutenytt , men  många mail kommer tyvärr i retur.
 Ibland med texten: "The receiver's mailbox is full.
When the mailbox has been emptied you will be able to resend this e-mail."

Vi har ju inte tid att följa upp sådant, så tänk på att ha plats i era mailboxar. Får ni inga mail kan det bero på att er box varit full eller att vi fått otydlig adress. Hör av er igen i så fall. Hotmail har t ex plats för 2 MB, DU måste rensa! Alla gamla Slagrutenytt finns på hemsidan. Om ni byter mailadress och/eller postadress och fortfarande vill ha post från oss, så meddela oss gärna ny adress. 


Meddela oss när det händer något som brukar intressera slagrutefolk, nya böcker, program i radio eller TV, ändrade linjer osv. Det är ingen större risk att det kommer för många Sl@grutenytt tror vi.

 

Många slagrutehälsningar
från

Eva Svensson & Per-Uno Fransson