# 1  2001-04-11

Hej slagrutevänner!

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA !

Detta är första utskicket, 2001-04-11, av
JORDSTRÅLNINGSCENTRUMS E-mail-nyheter för slagrutefolk.

Det skickar vi ut till alla som bett om det och till de e-mail-adresser vi råkade ha till er vi trodde kunde ha intresse av detta.
Alla som är intresserade får vara med, så be gärna intresserade vänner att skicka in email + namn + adress + gärna telefonnummer.
Detta blir inte mer innehållsrikt än vad vi som är med bidrar med material till. Du är alltså härmed ombedd att hålla ögon och öron öppna för sådant som kan intressera oss. Det mesta lägger vi även ut på vår hemsida, där vi även har info och/eller länkar till alla slagruteaktiviteter vi känner till (i Norden), vi är opartiska och gör reklam för alla. Slagrutefolk är även intresserade av annat än slagruta: t ex hälsa, kinesiologi (muskeltest, som många använder för att dubbelkolla/verifiera slagruteutslagen), healing, naturväsen och andra osynliga intelligenser från denna eller andra planeter, auror & chakror, parapsykologi, alla osynliga energier.

Kolla vår hemsida och kom gärna med kompletteringstips:  www.jordstralningscentrum.nu ,
där finns mer info och länkar till nyheterna nedan.

Vår e-mailadress:  jordstralningscentrum@mail.bip.net


 

NU ÄR BÄSTA TIDEN FÖR SLAGRUTEUTFLYKTER I NATUREN
 
Speciellt för dig, som är intresserad av fornminnen, gravplatser och alla ley-linjer och andra energier som hör ihop med dem. Just nu, när snön smält och innan gräset hunnit växa upp kan vi med ögonen upptäcka t ex många betydelsefulla stenar, som annars snart blir överväxta och dolda för oss.SSF = Svenska Slagruteförbundet

Årsmötet 2001 hålls traditionellt under Kristi Himmelfärdshelgen, i år i Jönköping, Södra Vätterbygdens folkhögskola.

SSF´s årsmöten är endast öppna för medlemmar, däremot är höstmötena tillgängliga för övriga i mån av plats.
Datum: Torsdag 24 maj - söndag 27 maj. Programmet utskickat till medlemmarna.

Billiga, populära kortkurser:
Alltid nybörjarkurs i slagruta med Rolf Kjellström
Enhandsslagruta med Rolf Heinemann
Chakrakurser med Henrik Hammargren
Symboler med Lilian Karlsson och Ralph Andersson
Kurs för erfarna slagrutegängare med Arne Groth
Söka vatten och helheten med slagruta med Benny Karlsson
Feng Shui med Olle Vesterberg

Bland föredragshållarna märks:
Arne Groth: Nya rön och förändringar i naturen
Dan Mattsson: Ley-linjer i Sydamerika
Ingemar Ljungqvist, redaktör för tidskriften "2000-talets vetenskap": När den gängse vetenskapen gått snett.
Henry Soludde: Leker tonlekar med oss.
Henry Soludde: Musikmedicin. Varje organ har sin tonvibration. Ett organ med rätt ton är alltid friskt.
Martin Carelius: Balanserat och obalanserat vatten... Vad händer med livsmiljön vid användning av bergvärme och ytjordvärme? Förändringar av jordens elnät och magnetiska fält, deras inverkan på oss.


 

NÄTVERKET för Gränsöverskridande vetenskap

Söndagen den 6 maj kl 10oo - ca 15oo

Utflykt till Edsberg
med avslutande diskussion hemma hos Rolf o Nancy. Området ovanför bilprovningen i Sollentuna är mycket intressant. Dels finns en skeppssättning från ca 1800 f.Kr med två stora resta stenar med starka energier och ett antal stenar som förmodligen användes för healingändamål. Det intressantaste är dock en megalitborg från 3600 f.Kr den verkar vara helt intakt förutom en sten som någon gång störtats ner från branten. Jag håller på att försöka få fram en detaljerad karta där alla stenar i området är markerat. Kom ihåg matsäcken!

Vägbeskrivning:
Bil: Far förbi Bilprovningen på Hovslagarevägen och till parkeringen på Bäckvägen. Se kartan i telefonkatalogen 20 F 2-3. Deltagare utan bil kan bli upphämtade vid Sollentuna station.
Anmälan: Då vi skall gå en kortare sträcka från parkeringen är det nödvändigt att du anmäler dig till Rolf Kjellström tel: 08-35 82 10 (telsvarare).

VARMT VÄLKOMNA!
Frågor besvaras av Rolf Kjellström tel: 08-35 82 10

 
De årliga Forsknings- och erfarenhetsdagarna i Höör. 
År 2001 15-18 juni.


SHO  Slagrutans HelhetsOrganisation

 

En mera nyandligt inriktad organisation. Många SSF-medlemmar är med även på SHOs möten osv.  Vi har varit med flera gånger i det härliga gänget.

Ljusarbetare
Nu är det dags igen för Pingstträffen med stort P! I år ska vi roa oss på Kydingeholm utanför Uppsala. (www.kydingeholm.se). All mat är vegetarisk och ekologisk, för att vi ska kunna höja upp våra energinivåer så mycket som möjligt. Det finns möjlighet att köpa en öl eller ett glas vin till maten, eftersom kursgården har fulla rättigheter.

PROGRAM:
Fredag 1/6

12.00 incheckning börjar.
13.00 vi samlas för gemensam lunch.
14.30 Lotte presenterar sig och berättar om Kydingeholm.
18.30 Middag.
20.15 Yoga med Veda.
20.45 Kvällsseans med Ann Fahlskog.

Lördag 2/6
07.30 Yoga med Veda. Deltagande är viktigt för att få ut maximalt av dagens workshop.
08.00 Frukost.
09.00 Remote Viewing med Bo Kindestrand och eventuellt David Moorehouse. Vi kommer att få lära oss att arbeta på andra våglängder och få prova på fjärrseende.
13.00 Lunch
14.15 Fortsättning…
18.00 Middag
20.00 Yoga och meditation med Veda.

Söndag 3/6
07.30 Yoga med Veda.
08.00 Frukost.
09.00 Spirituell Psykologi med Barbara Keller.
13.00 Lunch.
14.15 Fortsättning.
16.30 Fika finns att köpa för den som vill.

Anmälan görs senast 30/4 till
Cindy Stoa Vadeborn eller Thomas Vadeborn.
Telefon 0522-31181, 0705-104489, eller 0705-915188.


JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Vårens kvarvarande föredrag & utflykter i Stockholm:
tisd 24 april.
Ann Nordén. Föredrag på Hälsans Hus. Kl 18.45
Ann är ny ordförande i Slagrutan Syd i Skåne, där man bl a sysslar med vattenletning.

sönd 13 maj
Utflykt till Vitabergsparken (Sofia Kyrka på söder) kl 11.00.

Tisd 15 maj
Thord Neumüller. Föredrag på Hälsans Hus. Kl 18.45

Torsd 17 maj
Gratis informationskväll för nybörjare om jordstrålning, slagruta och pendel. Lotus, Åsögatan 165. Skicka gärna dit intresserade vänner! Det brukar vara mycket populära kvällar, där de får inblick i vad vi sysslar med. Kl 18.45.

Tisd 22 maj
Hälsobalansering med Bertil Pettersson. Lokal Brygghuset, Hamburgersalen, Norrtullsgatan 12 N. Nära Odenplan. Kl 18.45.
Läs mer om Bertils vattenvirvlare, som även ger "2-poligt" vatten på vår hemsida.

Tisd 29 maj.
Symboler i sädesfälten - vad är det som pågår?  Annette Faringer. Föredrag i Hälsans Hus, kl 18.45.

Tisd 12 juni.
Eva Svensson, Jordstrålningscentrum berättar och demonstrerar på ett intressant sätt hur elektriciteten och mobiltelefonerna kan påverka oss och faktiskt stressar de vuxnas kroppar. Summan av belastningar avgör om vi är friska eller sjuka...

Kurser under våren & sommaren:

bl a nedanstående. Men läs mer på vår hemsida.RESA TILL DET OSYNLIGA. 

En hel vecka, fredag 27 april - fredagen den 4 maj, när Spanien är som skönast, ska vi ägna oss åt att närma oss den spännande osynliga världen som omger oss. Vi ska studera och synliggöra den med olika metoder, t ex:
Mäta med slagruta. Känna med händerna. Se med auraseende (de flesta brukar kunna). Muskeltesta (för att kommunicera direkt med kroppen). Vi påverkar med olika metoder, t ex genom tanke, händer och föremål. Var och en får en teckning på en av sina ledsagare, som Jenny kontaktar och ritar av, plus förmedlar lite info om denne. Utflykter där vi hoppas kunna möta naturväsen.
 

 

ANMÄLAN genast om du vill följa med:  
Mer info i specialbroschyr och mest på vår hemsida, www.jordstralningscentrum.nu och klicka dig vidare "Spanien".
Info & anmälan till Health Travel / VegetaGruppens Utbildning & Resor, c/o Cernerud, Ängsnäsvägen 4, 141 46  Huddinge. Tel: 08 – 96 52 50 eller 08 – 711 01 55. Fax 08 – 778 77 31.  Efter 11 april ring 0034 - 64 63 62 821 eller fax 08 – 778 71 31.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


REIKI HEALING - steg 1

Vi är många i Slagruteförbundet, som sysslar med healing och många av oss är initierade i Reiki.
Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som åstadkommer harmoni på alla plan: fysiskt, känslo-mässigt, mentalt och andligt. Med healing hjälper du dig själv, familj, vänner, patienter och djur, även i förebyggande syfte. Reiki expanderar medvetandet och ökar därmed intellekt, intuition och kreativitet. Genom reiki-initieringen får du tillgång till en healingenergi, som aldrig tar slut.

2 heldagar + senare uppfäljningsdag. Lördag+söndag 2-3 juni + söndag 2 september. Lotus, Åsögatan 165, Stockholm.

Till alla steg: Teori & praktik. Initiering. Dokumentation. Uppföljningsdag med frågor och extra träning. Support efter kursen. Vi lägger in våra extra kunskaper från andra områden på alla nivåer.
Steg 1:  Reikins historia. Standard- och extra handpositioner för stärkt effekt m.a.p. meridianer, balanseringspunkter m.m.. Förklaring. Sjukdomsorsaker. Egenvårdsprogram. Chakrabalansering.
Steg 2:  Symboler. Distanshealing. Vi lär dig vår egen metod att hitta och känna energistopp och blockeringar i kroppen, samt att lösa upp dem. Aurahealing.
Steg 3:  Symboler. Egen utveckling. Traumaringar. Lär dig vår metod att bli mycket mer specifik i healingen genom att scanna vilka olika frekvenser, färger och energier som behövs.

Mer info om Reiki plus många länkar hittar du på Per-Uno´s hemsida:

http://home.bip.net/peruno

Där finns även flera hundra bra länkar, som samlats ihop av oss som är intresserade av dator (t ex sökmotorer, gratisprogram osv), telefon, New Age, Indianer, naturväsen, humor, musik, UFO´s & utomjordingar osv osv. Faktiskt mycket som är bra att känna till för att få veta hur mycket information som finns på Internet. Sidan ändras hela tiden. Hittills får den låga stilpoäng, men förhoppningsvis är innehållet bättre - för den som nu tror på det osynliga.Många varma slagrutehälsningar
från
 
Eva Svensson  &  Per-Uno Fransson

Till E-post-sidan
Till startsidan